Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Hue Jackson szerintem sem volt rossz HC! Számomra az is meglepő volt, hogy ki lett rúgva, hisz álítólag McKenzie-vel jóban voltak. Nem is végzett rossz munkát, de szerintem a Palmer trade miatt kellett valójában menni. Túl sokat adott érte, mert a cserét ő hozta össze, hisz Al halála után kvázi ő volt úgymond a GM is.

több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 390 — Sworn to the Dark
Watson, Leonhardt out. kezdő RT és blokkoló TE

Sio Moore, Tarell Brown, Thorpe questionable

built for this shit

több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Jó és volt már olyan,hogy a bukott HC a régi klubban új állást kapott?Janek
jézusom, szóba került Kiffin?!?!?!??!Amadeus91
Hue Jackson inkább, mivel egyes Raiders fanok vásároltak egy újsághirdetést, azzal a szöveggel, hogy jöjjön vissza

ami szintén baromság, mert Jackson nem jó HC. jó OC, azt nem vitatom, de fegyelmezetlen volt vele a csapat, amikor főedző voltdeyell
De az utóbbi évek legjobb HC-ja volt még így is! 😊
Nagy hiba volt, hogy ő elment egy 8-8 után! Maradhatott volna még.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 256 — NFL bracket champion '26
Jim Tomsula 2007 óta van a 49ers alkalmazásában, 2010-ben Singletary kirúgása után interim HC is volt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
jézusom, szóba került Kiffin?!?!?!??!Amadeus91
Hue Jackson inkább, mivel egyes Raiders fanok vásároltak egy újsághirdetést, azzal a szöveggel, hogy jöjjön vissza

ami szintén baromság, mert Jackson nem jó HC. jó OC, azt nem vitatom, de fegyelmezetlen volt vele a csapat, amikor főedző volt

built for this shit

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 547
jézusom, szóba került Kiffin?!?!?!??!
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 896 — Apu ökölbeszorított keze
Jó és volt már olyan,hogy a bukott HC a régi klubban új állást kapott?

több mint 11 éve
Van igazság abban, amit írsz.

Mindazonáltal én az alábbi forgatókönyvet nem érzem lehetetlennek:
Mark Davis mondá Sparanonak, hogy esélytelen vagy arra, hogy jövőre is te legyél a HC, viszont ha tankolsz, akkor garantálom h jövőre kapsz tőlem egy ass.HC/OL coachi (ne adj isten OC-i) állást itt attól függetlenül, hogy ki lesz a HC/GM, így te se jársz rosszul és a csapat is kedvezőbb helyzetbe kerül.empty taxi
Mondjuk MD akkor azért elég hülye volna...úgy top notch HC-t szerezni, h már van egy assistant HC ember "kereten" nem annyira könnyű sztem.Rolni
Őszinte leszek, én nem hiszek abban, hogy ide top notch HC-t lehet szerezni.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Ez nem a magyar foci, hogy alibizzen egy játékos. Egy helyére van 10.

Amúgy anno mi is csináltunk ilyet, hogy tudtuk hogy az alapszakasz utolsó meccsünkön aki az ellenfelünk, azzal fogjuk a rájátszásban játszani a rájátszásban is a meccsünket.
Ha nyerünk akkor otthon fogadhatjuk őket, ha vesztünk akkor idegenben (az alapszakasz meccsünk is idegenben volt). Az off coord nem akarta megmutatni a teljes arzenálunkat a meccsen és azt kérte a támadóktól, hogy csak ezt és ezt a playt fogjuk játszani és ha nem nyerünk nem baj. A védelemben mi azt játszottuk amit tudtunk igazából. Az idő esős volt, így még nekünk védőknek sem tűnt fel igazából, hogy az offense kicsit szarabbul teljesít. De annyit azért észrevettünk, hogy többet vagyunk fenn a pályán és a végére el is készültünk, így 21-0 lett a hazai csapatnak. A sors iróniája, hogy így is hazai pályán játszhattuk a PO meccset, mert a hazaiak az esős idő után nem kapták meg újra a pályát, mert nagyon tönkretettük. 😊 Az a meccs már napos időben volt és 32-16-ra győztünk immár a teljes fegyvertárunkat bevetve. 😊

Jajj de szép emlék volt ez így leírva. Akkor azért dühös voltam.
több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 372 — Raiders fan

Mark Davis mondá Sparanonak, hogy esélytelen vagy arra, hogy jövőre is te legyél a HC, viszont ha tankolsz, akkor garantálom h jövőre kapsz tőlem egy ass.HC/OL coachi (ne adj isten OC-i) állást itt attól függetlenül, hogy ki lesz a HC/GM, így te se jársz rosszul és a csapat is kedvezőbb helyzetbe kerül.empty taxi
Mondjuk MD akkor azért elég hülye volna...úgy top notch HC-t szerezni, h már van egy assistant HC ember "kereten" nem annyira könnyű sztem.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Én a tankolásos forgatókönyvet max első/másodéves HC esetében tudom elképzelni, mert ott a GM és a tulaj tudja azt mondani, hogy tegyél össze egy szar playbookot, hívj szar playeket belőle, mert az állásod biztos még két évig, és neked is jobb lesz ha jó játékost tudunk neked draftolni...

A jelenlegi raiders esetére szerintem nem értelmezhető
több mint 11 éve

Mark Davis mondá Sparanonak, hogy esélytelen vagy arra, hogy jövőre is te legyél a HC, viszont ha tankolsz, akkor garantálom h jövőre kapsz tőlem egy ass.HC/OL coachi (ne adj isten OC-i) állást itt attól függetlenül, hogy ki lesz a HC/GM, így te se jársz rosszul és a csapat is kedvezőbb helyzetbe kerül.

Madden hates me.
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Vagy Reggie érzi annyira biztosnak a saját pozícióját, h belefér egy tankolás, és ő kéri?

Black_Adder
Én erre szavazok.empty taxi
OFF utoljára a témában.

Na de kitől kéri? Mert ha egy játékostól, és aztán kirúgja, akkor adott játékos magyarázhatja majd új munkaadójának, hogy "én jó lettem volna, a GM kérte legyek szar. Különben lett volna 12 sackem tavaly, csak nem akartuk."
Vagy az edzőknek mondja hogy "kirúglak, de tedd már meg, hogy tönkreteszed a karriered, mert ha esetleg én maradok itt, akkor jobb pickjiem lesznek. Ami nagyon jó lesz a munkádat megkapó edzőnek. Tényleg, nem javasolnál valakit a helyedre?" Anyád.
Nem folytatom.

Sztem alig találnák embert egy csapatban, akinek egyrészt annyira biztos az állása, hogy akármi van, ő marad. Reggie sem biztos. És akkor kinek tankol? A saját kirúgásának? Az aztán nagyon bölcs. Mert ezek után biztos kapkodni fognak utána, ha elintézi az 1-15öt gördülékenyen.
Még ha van is ilyen játékos, akinek sem a karrierjében nem számít ha rossz szándékosan. Sem a szerződésében nincs olyan tétel amiről nem mondana le egy ismeretlen edző draftpickjei miatt.
(Mert itt nem arról beszélünk, hogy kicsit lazábban veszem. Hanem annyira rossznak kell legyek, ami biztos vereséget jelent újra és újra. Vagyis véletlen se nyerjünk.)
Tehát ha van is ilyen játékos, mennyiben tudja befolyásolni a csapat játékát? Hány ilyen játékos kell? ÉS mit kapnak cserébe? Vagy miért jó nekik?
De ha megteszi, nem veri-e pofán 10 másik? Vagy azon edzők akiknek nem mindegy a bukás, akiknek a karrierjével játszik adott játékos, nem cseréli le?
Akkor miért örültek a Chiefs legyőzésének ennyire? Miért voltak szoros meccsek, ahol nem leálltak (nehogy nyerjenek), hanem hajtottak?

Kinek van közületek állása? Lemondanátok egy ismeretlen jövőbeni főnök bónusza miatt a pénzetek egy részéről, csak mert "hajrá vállalat! gogogo! "? Én soha. És ha szinte biztosan ki is rúgnak emiatt? ÉS ez esetben bekerül az önéletrajzodba, te ennyit tudsz. De legalább a cégnek jó lesz.
Persze nyilatkoznék sportolóként akkorákat a csapatszellemről, és nésönről, hogy zokognának a szurkolók.
Mert egy dolog, hogy nincs garancia a draftpick jobb felhasználására, mint kettővel lejjebb. De mi közöm hozzá játékosként?

Nekem nem áll ez össze. Értem én, leírjuk szurkolóként, egy mondatban jól is hangzik. De minél jobban átgondolom, nem lehet végigvinni. Nekem ez az álláspontom.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Vagy Reggie érzi annyira biztosnak a saját pozícióját, h belefér egy tankolás, és ő kéri?

Black_Adder
Én erre szavazok.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Ulpi, köszi a felvilágosítást, tényleg nem tudtam. De így akkor most azt írom, hogy azért nem tudtam, mert ilyen nem létezik az NFL-ben! 😀
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Sparano meg is erősítette

Raiders coach Tony Sparano told Sirius XM Radio on Wednesday that Latavius Murray will not be utilized as a workhorse down the stretch.deyell
szerintem csak smokescreen

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 547
Tankolás? Gyerekek, ennyit tud a csapat.
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Alapvetően nem hiszek a tankolasban, mert nem logikus, de ha meccsen egy egészséges Murray a jelenlegi helyzetben nem kapja meg a carryk nagyobb részét annak nincs semmi értelme...semmi logikus magyarázatot nem találok rá...Rolni
Az agyrázkódás elég szar dolog szerintem. Ha még nem teljesen egészséges, felesleges erőltetni, lásd Jahvid Best.

Bőven elég, ha jövőre a playoff runra összeszedi magát, meg felépítik a játékát 😊

több mint 11 éve
Alapvetően nem hiszek a tankolasban, mert nem logikus, de ha meccsen egy egészséges Murray a jelenlegi helyzetben nem kapja meg a carryk nagyobb részét annak nincs semmi értelme...semmi logikus magyarázatot nem találok rá...

több mint 11 éve
benne lehet az is, hogy Murraynek agyrázkódása volt, amiből nem épült fel gyorsan, nem akarják beküldeni a 49ers ellen a darálóba, nem adnak neki sok carryt. vagy egyszerűen csak annyi, hogy dilettánsak az edzők, és nem látják, hogy ő az egyetlen épkézláb RB a rosteren. tankolás nincs szerintem sem

built for this shit

több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Mi az a tankolás? 😮Bruce
Komolyan kérdi kend? Najóvan.

Sokak szerint egy csapat szándékosan veszít, hogy a drafton előrébb kerüljön, ha már a szezon kuka. Vagyis tankol későbbre.

Ha engem kérdezel, a játékosok nem szurkolók, nem a Raiders (más) érdekeit nézik. A szurkoló ott lesz 20 év múlva is, és hajrá Raiders. De Woodleyt miért motiválná, hogy szarul játszik, hátha kirúgják. Ezért máshová sem kell, vagy olcsóbban kell, de legalább a Raiders jövője szebb lesz.
Egy ifjonc, aki marad, szarul játszik csak azért, hogy az új szerződése olcsóbb legyen, vagy meg se kössék vele. De legalább a Raidersnek jó pickje lesz a drafton. Amin majd őt fogják leváltani egy jobb emberre.
Egy edzőt kirúgnak, mert bukó a szezon, de a csapat, amely így elbánt vele, legalább jól jár. És az utána érkező edző jobban tud majd teljesíteni. Folytassam? Ennek semmi értelme. De felőlem annyian hisznek benne, ahányan akarnak. Továbbá szokás szerint nem úgy látom a dolgokat mint mások.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Mi az a tankolás? 😮
több mint 11 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 464
ha ez igaz lesz a meccsen akkor senki ne mondja, h nincs tankolás...Rolni
de mi értelme lenne Sparanonak tankolni? Lassan már nincs hely új szögnek a koporsójában. Ha eddig valami csoda folytán 0tól nagyobb esélye lett volna a maradásra, azt most veszti el ezzel a lépéssel, de inkább azt h még bárhol a jövőben legyen esélye vezetőedzői szerepkör közelébe jutnia. Vagy magával akarja vinni Reggie-t is? Vagy Reggie érzi annyira biztosnak a saját pozícióját, h belefér egy tankolás, és ő kéri?

Ennek nincs semmi értelme

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 11 éve
NFL Execs would take Derek Carr over Colin Kaepernick

www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/24864068/nfl-execs-would-take-derek-carr-over-colin-kaepernick

built for this shit

több mint 11 éve
ha ez igaz lesz a meccsen akkor senki ne mondja, h nincs tankolás...