Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 332 — NFL bracket champion '26
És, hogy bedobjak 3 nevet is OCnek:
Mike Mularkey, Ben McAdoo(ha robban a Giants staff), Alex Van PeltRolni
Pete Carmichael Jr., Sr.-ral anno együtt melózott Sparano Clevelandben és sztem ő lesz az egyik bűnbak az idei Saints-mélyrepülés kapcsán.

Szerk. közben megnéztem Jr. is tagja volt már az akkori Browns stábnak mint TE-coach.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 866
Ne, ne, ne. Könyörgöm, soha nem lesz itt változás. Menjen már mindenki, akinek ehhez a 3-13hoz köze van. Komolyan Reggie+Sparano jövőre? Top5 pick lesz, megint.
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 931 — Sworn to the Dark
Mike Mularkey, Ben McAdoo(ha robban a Giants staff), Alex Van PeltRolni
Marc Trestman (gondolom repül)

built for this shit

több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 427 — Raiders fan
Mike Mularkey, Ben McAdoo(ha robban a Giants staff), Alex Van Pelt

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Összevissza nézegetik Mack-et 4-3OLB-k és 3-4OLB-k között, de a lényeg, h állat a srác:  www.profootballfocus.com/blog/2014/12/21/raiders-mack-moving-forward/

Mack is currently the highest rated 4-3 outside linebacker, out-grading All-Pro level talent such as Von Miller and Lavonte David.

Ebbe a tegnapi sack-es, karcsapkodós, komoly pressure-el járó meccs nincs is még benne...

több mint 11 éve
Kulcs kérdés az lenne, hogy milyen OC-t tud szerezni vagy milyet tud alá szerezni RM\MD...
Én azt gondolom, h ha tudna érkezni alá egy fiatal, jó OC akkor JT-vel lenne két fiatal, kreatív, jóféle koordinátora, ő pedig foglalkozhat a játékosok lelkével, a motivációval. Nem Ő lenne az első olyan HC,akinek első helyén nem jött össze, aztán sikerül...Rolni
2 OC-je volt a Phins HC évek alatt, abból Dan Henning már visszavonult, a másik meg Brian Daboll, aki mint ex-Chiefs OC annyira nem is ismeretlen a csoportban...empty taxi
Azzal tisztában vagyok, h eddig csak szar OCket szedett össze és ő maga sem jó annak.
Ezért írtam, h szerez RM\MD. Tudom, h általában a HC szedi össze a stábját, de sok esetben azért egyeztetés van a vezetőséggel. Ha együtt tudnának szerezni vmi rendes OC-t...tudom, h sok a ha megint...csak kicsit tartok attól, h jön egy DA2.0 és gyengébb helyzetben leszünk...

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 332 — NFL bracket champion '26
Kulcs kérdés az lenne, hogy milyen OC-t tud szerezni vagy milyet tud alá szerezni RM\MD...
Én azt gondolom, h ha tudna érkezni alá egy fiatal, jó OC akkor JT-vel lenne két fiatal, kreatív, jóféle koordinátora, ő pedig foglalkozhat a játékosok lelkével, a motivációval. Nem Ő lenne az első olyan HC,akinek első helyén nem jött össze, aztán sikerül...Rolni
2 OC-je volt a Phins HC évek alatt, abból Dan Henning már visszavonult, a másik meg Brian Daboll, aki mint ex-Chiefs OC annyira nem is ismeretlen a csoportban...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Tudom, h egyedül vagyok a szemléletemmel, de ha nincs TOP edző a kalapban, akkor továbbra is azt gondolom, h Sparano-t erősen meg kell nézni. A játékosok szeretik, játszanak érte:

www.sportsworldreport.com/articles/39832/20141218/oakland-raiders-rumors-derek-carr-favors-tony-sparano-over-jim-harbaugh-amari-cooper-draft-mychal-rivera-latavius-murray-khalil-mack-future-stars.htm

fansided.com/2014/12/16/oakland-raiders-love-playing-tony-sparano/

Én azt gondolom, h ha tudna érkezni alá egy fiatal, jó OC akkor JT-vel lenne két fiatal, kreatív, jóféle koordinátora, ő pedig foglalkozhat a játékosok lelkével, a motivációval. Nem Ő lenne az első olyan HC,akinek első helyén nem jött össze, aztán sikerül...

több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 930 — Salus populi suprema lex esto
Na és a legfontosabb a W-n túl, hogy élőben néztem és még így is sikerült nyernünk, ilyen legutóljára azt hiszem tavaly fordult elő. Igaz nem eredménykövetőztem, de az hogy így győztünk, hogy én is láttam, így most már nem babonáskodok tovább! 😀Bruce
ez most jó vagy sem???gaben
Sztem nagyon jó!

Mert már tényleg elhittem, hogy ha én nézek egy meccsünket akkor kikapunk.
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 9 045 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Na és a legfontosabb a W-n túl, hogy élőben néztem és még így is sikerült nyernünk, ilyen legutóljára azt hiszem tavaly fordult elő. Igaz nem eredménykövetőztem, de az hogy így győztünk, hogy én is láttam, így most már nem babonáskodok tovább! 😀Bruce
ez most jó vagy sem???

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 930 — Salus populi suprema lex esto
Na és a legfontosabb a W-n túl, hogy élőben néztem és még így is sikerült nyernünk, ilyen legutóljára azt hiszem tavaly fordult elő. Igaz nem eredménykövetőztem, de az hogy így győztünk, hogy én is láttam, így most már nem babonáskodok tovább! 😀
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 9 045 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
sorozatban a 3. győzelem hazai pályán (utoljára ilyen: 2010-ben). Sparanóval idén 3 pozitív mérlegű csapatot győztünk le. Dennis Allen alatt egyet sem...
The 13 yards rushing allowed by Raiders tied for 3rd fewest since merger.deyell
kurva jó, nyakunkon fog ragadni.Amadeus91
ez is a te hibád |8

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Azt almodtam hogy mack-el es hayden-el menten a mai ceges karacsonyi buliba...kezdek aggodni.
több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Jah, megmondtam amikor kineveztek...

Ehh
több mint 11 éve
sorozatban a 3. győzelem hazai pályán (utoljára ilyen: 2010-ben). Sparanóval idén 3 pozitív mérlegű csapatot győztünk le. Dennis Allen alatt egyet sem...

The 13 yards rushing allowed by Raiders tied for 3rd fewest since merger.deyell
kurva jó, nyakunkon fog ragadni.
több mint 11 éve

The 13 yards rushing allowed by Raiders tied for 3rd fewest since merger.

built for this shit

több mint 11 éve
Királyság 😊
A lényeg, h a fiatalok többsége jól játszott és megvan a W!!

több mint 11 éve
Stadion is van már 2015-re:  www.si.com/nfl/2014/12/21/oakland-raiders-stadium-lease-extension

több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Én is pont azon kezdtem agyalni, mikor olvastam, hogy közvetlenül az utolsó meccse előtt írta alá az új szerződését? Kizártnak tartom, sőt én még bízom abban, hogy nem a Rozsomákokat választja.

több mint 11 éve
 www.silverandblackpride.com/2014/12/19/7425647/jim-harbuagh-agrees-to-become-michigans-hc

Report: Jim Harbaugh agrees to become Michigan Head Coach

kezdhetünk neveket beírni, hogy ki, kinek örülne.Amadeus91
Ez még nem official mondjuk...nem is értem azt amelyik azt írja, h már alá is írt...hogy tehetné, mikor él a szerződése még SFben...max vmi szándéknyilatkozatot írhat alá ilyenkor sztem...

Gruden hosszabbított nemrég, sza ő is out.

Érdekes lesz ez...
Holgrem, Del Rio, fiatal koordinátor vagy egyetemi ember??

több mint 11 éve
 www.silverandblackpride.com/2014/12/19/7425647/jim-harbuagh-agrees-to-become-michigans-hc

Report: Jim Harbaugh agrees to become Michigan Head Coach

kezdhetünk neveket beírni, hogy ki, kinek örülne.
több mint 11 éve
The Raiders have signed LB Spencer Hadley to the active roster

Tarell Brown -> IR. Chekwa out, Hayden questionable. jól fog kinézni a secondary

built for this shit

több mint 11 éve
Nem lesz LA team 2015:  espn.go.com/blog/oakland-raiders/post/_/id/8452/no-l-a-for-now-what-it-means-for-raiders

több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Tuck arról, hogy mentorálja Macket

"It was never really me seeking him out and trying to teach him things. He sought me out. He asked for the locker next to mine; he asked questions during training camp. We talk constantly during the week and during games. He’s made it easy for me, because all I have to do is answer his questions."deyell
ezert erdemes veteranokat igazolni
több mint 11 éve
Tuck arról, hogy mentorálja Macket

"It was never really me seeking him out and trying to teach him things. He sought me out. He asked for the locker next to mine; he asked questions during training camp. We talk constantly during the week and during games. He’s made it easy for me, because all I have to do is answer his questions."

built for this shit