Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Mario Williams - Marcell Dareus - Kyle Williams - Jerry HughesAhhozképest ligaelső 54 zacskóva 😀 😀sutianapJim Schwartz DCnek?RolniNagyon nincs hozzá itt DL, Schwartz nagyon keveset blitzel, 4-man rush-sal szeret pressuret generálni.empty taxi
vs.
Justin Tuck - Antonio Smith - Justin Ellis - CJ Wilson
van itten némi különbség 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Ahhozképest ligaelső 54 zacskóva 😀 😀Jim Schwartz DCnek?RolniNagyon nincs hozzá itt DL, Schwartz nagyon keveset blitzel, 4-man rush-sal szeret pressuret generálni.empty taxi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Jim Schwartz DCnek?RolniNagyon nincs hozzá itt DL, Schwartz nagyon keveset blitzel, 4-man rush-sal szeret pressuret generálni.

Madden hates me.
több mint 11 éve
DCnek nagyon elegedett lennek Coach Daddel, kor ide vagy oda.Delonso_Adnám 😊
Jim Schwartz DCnek?
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
DCnek nagyon elegedett lennek Coach Daddel, kor ide vagy oda.
több mint 11 éve
Rex Ryan állítólag Roman-t viszi OC-nek, így Trestman opció maradhat...
több mint 11 éve
Én úgy látom, hogy Davis az aki kiválasztja a HC-t. Ő pedig csak Shanny-val és Del Rio-val tárgyalt, szóval közülük kerülhet ki az új vezető. Az, hogy még senki sincs kinevezve azt jelenti, hogy Del Rio a célpont, hogy Shanny vészmegoldás, ha nem jönne Jack, vagy csak kíváncsiak voltak, hogy van-e benne még spiritusz, azt nem lehet tudni. Én azt mondom, hogy Jack már rudja, hogy kit szeretne OC-nak, ez biztos, hogy el is hangzott a tárgyaláson és ahogy Rolni utalt is rá a HC meghallgatásokkal kapcsolatban, már lehet, hogy az OC-t keresték ezek alatt.Rex lett a Bills HC, de most azt olvastam, hogy Greg Roman az OC jelölt, szóval nálunk még képben maradhat Trestman, ha egyáltalán szóba került a neve.
több mint 11 éve
Gondolom Trestman szàmára vonzóbb Rexivel kergetni a gyűrűt, mint itt elindulni 0-ról. Markék előtt 2 út van DHC+ OC, vagy OHC+Tarver. Szerintem az előbbi a JDR+Trestman lehetett, utóbbi Shanny/Bevell/Hamilton. A gond ott van, JDR a Superbowlig várós, addigra pedig elkelhet az összes OC. Szóval reálisnak érzem Shannyt, mint safepicket. Sparanot szerintem lehúzhatjuk a listáról, ha ő lenne a jelölt, akkor már jött volna OC. Szerintem ő akkor jön képbe, ha mindenkiről lemaradunk.
több mint 11 éve
Ezt az utolsó gondolatod bem értem Amadeus. Bár lehet én vagyok még nagyon másnapos. Mi értelme kivárni és engedni elmenni a legjobb elérhető OC amikor Jdr vagy Sparano lehetséges jelölt? Mindkettő esetében egyet értünk,hogy kell. A jó OC

több mint 11 éve
Szerintem most, hogy a Bills Rex mellett döntött, előtérbe kerülhet Ratface vagy Bevell. Rex viheti magával Trestmant, ami azt jelenti, hogy alig marad értelmes OC a piacon, szóval O beállitottságú HC jöhet. DCnk van, az nem gond. Szerintem Markék erre vártak, mert bár HC jelölt van, nem mindegy a staff körülötte a fiatalok miatt.
több mint 11 éve
Vagy a bills mai lépésére
több mint 11 éve
Kire várunk ennyire?szenteattisJDR vagy Bevell, de Rio a valószínűbb
több mint 11 éve
Kire várunk ennyire?
több mint 11 éve
én is...bár bowles-nak még mindig jobban örülnék...még mindig Trestman a legjobb.Igen erre a 2 formára én is rákerestem...gondolom mindkettő a mixben lenne...Mondjuk nekem ebben az az érdekes, h ki lenne az OC, mert ugye Koetter, akit sokan no brainer-nek mondtak JDR alá elfogadta a Tampa ajánlatát...RolniKét másik OC-je volt a JAX-nél, Bill Musgrave jelenleg az Eagles, Carl Smith pedig a Seahawks QB-edzője. Smith mondjuk már 66 éves, Musgrave csak 47, ő egyébként '97-ben már dolgozott a Raidersnél mint QB-coach.empty taxi
Illetve emellett lehet egy olyan szál, ami nagyon elméleti és kicsit necces is...MD és RM kiköti, h az OC keresésbe erősen belefolyhatnak és a korábban meginterjúvolt Shurmur, Linehan, valamint piacon lévő Trestman trióból valakit "megvesznek". Shurmur esetében kéne az ass.HC titulus is...
Mike Tice jöhet JDR kapcsán szóba, mint OL edző...Rolni
JDR-Trestman-Tarver, már alá is írnám.Amadeus91
több mint 11 éve
vagy viszi magával Greg Knappet, számára úgy se lenne új a feladat...Black_AdderNa az bebaszna 😊
Hát ja Veldheer-t kár volt elengedni...
több mint 11 éve
www.revengeofthebirds.com/2015/1/1/7479219/jared-veldheer-bullies-his-way-to-arizona-cardinals-2014-team-mvpteam MVP a sivatagban, 5. az LT-k közt a ligában. 😓
több mint 11 éve
vagy viszi magával Greg Knappet, számára úgy se lenne új a feladat...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 11 éve
oline-nal kapcsolatos gondolat kinti fórumról: Howard-->RT, RG draft/fa, Watson meg pad.
több mint 11 éve
még mindig Trestman a legjobb.Igen erre a 2 formára én is rákerestem...gondolom mindkettő a mixben lenne...Mondjuk nekem ebben az az érdekes, h ki lenne az OC, mert ugye Koetter, akit sokan no brainer-nek mondtak JDR alá elfogadta a Tampa ajánlatát...RolniKét másik OC-je volt a JAX-nél, Bill Musgrave jelenleg az Eagles, Carl Smith pedig a Seahawks QB-edzője. Smith mondjuk már 66 éves, Musgrave csak 47, ő egyébként '97-ben már dolgozott a Raidersnél mint QB-coach.empty taxi
Illetve emellett lehet egy olyan szál, ami nagyon elméleti és kicsit necces is...MD és RM kiköti, h az OC keresésbe erősen belefolyhatnak és a korábban meginterjúvolt Shurmur, Linehan, valamint piacon lévő Trestman trióból valakit "megvesznek". Shurmur esetében kéne az ass.HC titulus is...
Mike Tice jöhet JDR kapcsán szóba, mint OL edző...Rolni
JDR-Trestman-Tarver, már alá is írnám.
több mint 11 éve
Igen erre a 2 formára én is rákerestem...gondolom mindkettő a mixben lenne...Mondjuk nekem ebben az az érdekes, h ki lenne az OC, mert ugye Koetter, akit sokan no brainer-nek mondtak JDR alá elfogadta a Tampa ajánlatát...RolniKét másik OC-je volt a JAX-nél, Bill Musgrave jelenleg az Eagles, Carl Smith pedig a Seahawks QB-edzője. Smith mondjuk már 66 éves, Musgrave csak 47, ő egyébként '97-ben már dolgozott a Raidersnél mint QB-coach.empty taxi
Mike Tice jöhet JDR kapcsán szóba, mint OL edző...
több mint 11 éve
Mondjuk nekem ebben az az érdekes, h ki lenne az OC, mert ugye Koetter, akit sokan no brainer-nek mondtak JDR alá elfogadta a Tampa ajánlatát...RolniKét másik OC-je volt a JAX-nél, Bill Musgrave jelenleg az Eagles, Carl Smith pedig a Seahawks QB-edzője. Smith mondjuk már 66 éves, Musgrave csak 47, ő egyébként '97-ben már dolgozott a Raidersnél mint QB-coach.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Quote:Quote:
Omar Kelly @OmarKelly · 48m 48 minutes ago
Word on the street is that Jack Del Rio will be the Raiders' next head coach. If true congrats to Oakland. I'm a fan.
Mondjuk nekem ebben az az érdekes, h ki lenne az OC, mert ugye Koetter, akit sokan no brainer-nek mondtak JDR alá elfogadta a Tampa ajánlatát...Rolni
@townsendradio: @BairCSN just said on @957thegame that he has learned Jack Del Rio is the favorite for the #Raiders job
több mint 11 éve
Quote:Omar Kelly @OmarKelly · 48m 48 minutes ago
Word on the street is that Jack Del Rio will be the Raiders' next head coach. If true congrats to Oakland. I'm a fan.
Mondjuk nekem ebben az az érdekes, h ki lenne az OC, mert ugye Koetter, akit sokan no brainer-nek mondtak JDR alá elfogadta a Tampa ajánlatát...
több mint 11 éve
Amúgy ha Sparano lenne a befuto akkor miért nem nevezték ki mar?Szerdán megvolt az interjú, tegnap vagy ma simán ki lehetett volna már nevezni.
Simán lehet, h vmelyik POs csapat koordinátora a befuto...
JDR és Bevell a két sanszosabb név, mert Pep inkább csak minority jelöltnek tűnik egyenlore...
Go Colts és Go Panters 😀 😀