Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 159 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Fox?TST
Az insiderek szerint a Bears és a Falcons a két esélyes landoltatni.

Ezzel sztem JDR érkezése vált könnyebbé/biztosabbá számotokra, valszeg azzal a forgatókönyvvel, amit Black már írt.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 11 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Fox?
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 548
Gyakorlatilag mindenkit kirúgtak Denverben. Jöhet JDR.
több mint 11 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 464
Klis szerint (denverpost) JDR vinné magával Undlint DC-nek. Ő jelenleg a secondary coachunk, de korábban defensive assistantként dolgozott Del Rio-val Jacksonville-ben.
 www.denverpost.com/broncos/ci_27305118/jack-del-rio-interview-raiders-again-tuesday

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 373 — Raiders fan
Mondjuk fasz tudja 😊

A Del Rio-Mike Smith fémjelezte Jags D elég jó volt anno...annyira, h pl Smith HC lehetett kvázi miatta...
Carl Smith feltehetőleg jó munkát végez Russell Wilsonnal...lehet ebből korrekt stáb még...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
JDR jövetelével szerintem Tarvernak nem lenne itt túl jó sora és JDR-ről azt olvastam itt a fórumon, hogy nem túl jó a motivációban, szóval nem biztos hogy nekünk a megfelelő választás lenne.
Shanahan talán jobb ezen a téren, de akkor is kérdés, hogy ki lesz az OC!!Bruce
JDR konzervatívabb felfogású edző, mint Tarver. Persze ha látja Tarverben a tehetséget lehet h hagyja dolgozni, Tomlin is teljesen más védelmi filozófiának a híve, mint LeBeau mégis hagyta sokáig dolgozni. Mondjuk így h JDR régi haverja Mike Smith szabad, így nem hiszem h meghagyná Tarvert.empty taxi
Mike Smithre cseréljük Tarvert? Never.
több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Már pedig én nem cserélném le a sig-emet 😀
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 256 — NFL bracket champion '26
JDR jövetelével szerintem Tarvernak nem lenne itt túl jó sora és JDR-ről azt olvastam itt a fórumon, hogy nem túl jó a motivációban, szóval nem biztos hogy nekünk a megfelelő választás lenne.
Shanahan talán jobb ezen a téren, de akkor is kérdés, hogy ki lesz az OC!!Bruce
JDR konzervatívabb felfogású edző, mint Tarver. Persze ha látja Tarverben a tehetséget lehet h hagyja dolgozni, Tomlin is teljesen más védelmi filozófiának a híve, mint LeBeau mégis hagyta sokáig dolgozni. Mondjuk így h JDR régi haverja Mike Smith szabad, így nem hiszem h meghagyná Tarvert.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
JDR tud együtt dolgozni Tarverral szerintetek? Mert azért az is fontos szempont lenne. Én jelen helyzetben olyan HC-t hoznék, aki motiváló, tűzbehozó meg hasonló jelzőkkel rendelkező egyén, aki képes a csapatával elhitetni, hogy nyerhetnek, hogy ők a legjobbak, meg ilyesmi.
Tarver mint DC szerintem maradjon és akkor maradhatnak a pozíciós edzők is.
OC-nak meg mindenképpen le kell akasztani valami nagy koponyát, mert akkor ő lenne a play caller is egyben.

Shanahan talán jobb ezen a téren, de akkor is kérdés, hogy ki lesz az OC!!
több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Mindenkinek van erről a HC kérdésről valamiféle elképzelése, de ami a tény, hogy Jack Del Rio jön egy második interjúra, ahol ott lesz Mark, Reggie és Madden! Ha ez után nem kap szerződést, akkor lehet találgatni, hogy ki lehet még képben. De nagyon úgy tűnik, hogy ő lesz a HC. Egy rossz meccs miatt nem lesz kevésbé vonzó jelölt Davis szemében.

Bowles nagy valószínűséggel a Falcons-t választja, Rex vitte a Bills-hez Romant, lassan-lassan töltődnek fel a helyek és lehet, hogy Mark kijelentette, hogy nem akarja elkapkodni, mert a HC keresés nem lóverseny, de azért lassan az új HC-nek össze kell raknia a stábot, akikkel dolgozni akar és nem azt a stábit akikkel dolgozni kényszerül. Felvetődött itt LeBeau neve, kicsit utánaolvastam és azt tartják, hogy ha valahova akkor a Cardinals-ba megy majd Bowles helyére.

több mint 11 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 751
TST

Tom Cable se volt rossz de az én egyik nagy kedvencem Hue Jackson volt. Folyamatosan tüzelte a népet és mind amellett iszonyat kreatív volt vele az O. Én szívesen látnám újra nálunk de erre kb 0% esély van több okból is kifolyólag. (RM menesztette, jelenleg is Oc azaz kellene neki min egy assist Hc szerepkőr amit jelenleg Saparano birtokol és még lehetne sorolni.)

több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
És ki fog Sparano alá jönni mint oc? Max az Olson féle bohócok.Amadeus91
ez igaz...de a jatekosok komaljak valamiert,ami meg mellette szol...en annyit tudok, hogy trestmant meg kene szerezni oc-nak....
több mint 11 éve
És ki fog Sparano alá jönni mint oc? Max az Olson féle bohócok.
több mint 11 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Én tök hülye vagyok ehhez az edzőválasztós témához de ha én lennék a Góré akkor tuti, hogy HC-nak valami mentálturbó tagot hoznék aki folyamatosan tűzben tartja a játékosokat és közben rendet is tart.

Nekem az utóbbi évek kedvence Tom Cable volt. Valami hasonló formát látnék szívesen most is.
OC-nek meg jöjjön valami őrült tudós a kazánházból aki frankón expert a témában.

Ebből a szemszögből ha nincs más egyenlőre Sparano tűnik a legjobb megoldásnak.
Szóval jöjjön valami keménykezű smasszer aki rendet tart és motivál! OC posztra meg jöjjön egy igazi OC ne pedig ilyen majmok mint Olson.
Jövőre sokkal több screen passzt szeretnék látni!
több mint 11 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323
. Szóval csak azt szeretném ezzel feszegetni, hogy nem állnak egységesen mellette és a mostani "válságos" helyzetben az egység a legfontosabb. Megtartani azt aki jó, tanítani a fiatalokat, és beépíteni az újakat. Csak csapatként tudjuk ezt megoldani. A csapat pedig Sparano mellett áll, kell egy jó OC, és sok "vér" és jók leszünk.
Persze ez csak az én véleményem ami kisebbség. 😊Surda
DA mellett is kiàlltak. Sparsno nem hc kaliber, kár ragozni.Amadeus91
DA mellett nem emlékszem, h ilyen módon kiálltak volna a játékosok, de nem ez a lényeg...Rolni
Antonio Smith, Tuck "elismerjük a lúzerséget, ha kirúgják etc...".. .
Egyèbként meg mondok valamit: ne a játékos döntse el, ki az edző. CWood is elnézte a házszámot amikor lőtt egy ilyet, hogy akkor marad itt, ha maradnak a db coachok. Majd játszanak az alatt, akit hoznak MDék, legyen az akárki, de nem szabad, hogy bárki mellett döntő érv legyen, hogy xy játékos kiáll mellette. Erősen a nyúl és a puska esete. Mégha Sparanoval lett volna feltámadás.. de a 3-9 ( meg 3-13, 4-12, 4-12 amiben 2 éve benne van mint ass. Hc) ugyanúgy hígfos. Egy normális franchise már elzavarta volna: see Denver ahol PO után is rezeg a Hc segge. Lehet nekünk is kéne egy maximalista pali a Frontba, mint ott Elway.Amadeus91
Lehet! Romo for Prezident 😀Rolni
Romo már szerintem a csapat felét megkergette volna.Amadeus91
Abban teljesen igazad van, hogy ne a játékos dirigáljon, ez ok.
Abban is igazad van, hogy egy normális franchise már elzavarta volna, de a mienk most nem az.
Amit írtam, az arról szólna, hogy a mozgásterünkben kik-mik a lehetőségek. Szerintem Sahahahnan nem lehetőség(, ha a zsákutcát nem tekintjük lehetőségnek) JDR-ról mint egyéniségről, nagy formátumról nem lehet beszélni....és akkor ki is van még?
Ha újra kényszermegoldás lesz, akkor viszont a legkisebb rossz Sparano személye.
De ha a fejétől bűzlik....akkor mással kellene kezdeni, de őróla ugye szó sincs.
több mint 11 éve
. Szóval csak azt szeretném ezzel feszegetni, hogy nem állnak egységesen mellette és a mostani "válságos" helyzetben az egység a legfontosabb. Megtartani azt aki jó, tanítani a fiatalokat, és beépíteni az újakat. Csak csapatként tudjuk ezt megoldani. A csapat pedig Sparano mellett áll, kell egy jó OC, és sok "vér" és jók leszünk.
DA mellett nem emlékszem, h ilyen módon kiálltak volna a játékosok, de nem ez a lényeg...Rolni
Egyèbként meg mondok valamit: ne a játékos döntse el, ki az edző. CWood is elnézte a házszámot amikor lőtt egy ilyet, hogy akkor marad itt, ha maradnak a db coachok. Majd játszanak az alatt, akit hoznak MDék, legyen az akárki, de nem szabad, hogy bárki mellett döntő érv legyen, hogy xy játékos kiáll mellette. Erősen a nyúl és a puska esete. Mégha Sparanoval lett volna feltámadás.. de a 3-9 ( meg 3-13, 4-12, 4-12 amiben 2 éve benne van mint ass. Hc) ugyanúgy hígfos. Egy normális franchise már elzavarta volna: see Denver ahol PO után is rezeg a Hc segge. Lehet nekünk is kéne egy maximalista pali a Frontba, mint ott Elway.Amadeus91
Lehet! Romo for Prezident 😀Rolni
Romo már szerintem a csapat felét megkergette volna.
több mint 11 éve
Lehet! Romo for Prezident 😀

több mint 11 éve
Egyèbként meg mondok valamit: ne a játékos döntse el, ki az edző. CWood is elnézte a házszámot amikor lőtt egy ilyet, hogy akkor marad itt, ha maradnak a db coachok. Majd játszanak az alatt, akit hoznak MDék, legyen az akárki, de nem szabad, hogy bárki mellett döntő érv legyen, hogy xy játékos kiáll mellette. Erősen a nyúl és a puska esete. Mégha Sparanoval lett volna feltámadás.. de a 3-9 ( meg 3-13, 4-12, 4-12 amiben 2 éve benne van mint ass. Hc) ugyanúgy hígfos. Egy normális franchise már elzavarta volna: see Denver ahol PO után is rezeg a Hc segge. Lehet nekünk is kéne egy maximalista pali a Frontba, mint ott Elway.
több mint 11 éve
DA mellett nem emlékszem, h ilyen módon kiálltak volna a játékosok, de nem ez a lényeg...

több mint 11 éve
Ha ez ilyen egyszerűen menne, már lenne döntés...., vagy Te tudsz valamit?
több mint 11 éve
DA mellett is kiàlltak. Sparsno nem hc kaliber, kár ragozni.
több mint 11 éve
Most olvastam egy szurkolói blogot JDR-ről, hogy ilyen meg olyan sportokat űzött fiatalon. Edzőként a JAx- nál milyen hülye szokásokat vezetett be az öltözőben. Tevékenysége alatt fejetlenség és zűrzavar párosult némi tehetetlenséggel. nem akarom a blogot idézgetni, mert szubjektív nagyon, ami a lényeg hogy a facen hányan szóltak hozzá és mind negatív attitüddel. Szóval csak azt szeretném ezzel feszegetni, hogy nem állnak egységesen mellette és a mostani "válságos" helyzetben az egység a legfontosabb. Megtartani azt aki jó, tanítani a fiatalokat, és beépíteni az újakat. Csak csapatként tudjuk ezt megoldani. A csapat pedig Sparano mellett áll, kell egy jó OC, és sok "vér" és jók leszünk.
Persze ez csak az én véleményem ami kisebbség. 😊
több mint 11 éve
JDR-t próbàljuk berángatni 2.körre

@schefti

Sparanora: elegem van a vészmegoldásokból.Amadeus91
Nekem is, de inkább vészmegoldás, mint csőd...

több mint 11 éve
JDR-t próbàljuk berángatni 2.körre

@schefti

Sparanora: elegem van a vészmegoldásokból.
több mint 11 éve
Komolyan, mit esztek Sparanon????Amadeus91
Igazán semmit. Annyit talán, h a csapat tartással játszott szinte végig, mikor ő volt a HC, úgy fest a játékosok kedvelik és jobb volt a csapat alatta, mint DA alatt...ez persze nem sok, de arra pl elég, hogy egy Shanarat vagy egy Magnini helyett maradjon, mint vészmegoldás...