Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
ezt kifejtenéd?kár, jó eséllyel most barmolják szét a 9erst.Amadeus91Jaja vágom. Attól még érdekes kitétel sztem...Amúgy elvileg van olyan kitétel JDR szerződésében, h ha a csapat elmegy Oaklandből kiszállhat a buliból...érdekesRolniElvileg azért akarta nagyon ezt az állást, mert a "Bay Area"-ban született, és a szülei Raiders bérletesek már jó ideje. Egy költözéssel ezek az előnyök eltűnhetnének...Black_Adder
JT jo esellyel megy Tomsula 49ers brigadjaba...Rolni
több mint 11 éve
kár, jó eséllyel most barmolják szét a 9erst.Jaja vágom. Attól még érdekes kitétel sztem...Amúgy elvileg van olyan kitétel JDR szerződésében, h ha a csapat elmegy Oaklandből kiszállhat a buliból...érdekesRolniElvileg azért akarta nagyon ezt az állást, mert a "Bay Area"-ban született, és a szülei Raiders bérletesek már jó ideje. Egy költözéssel ezek az előnyök eltűnhetnének...Black_Adder
JT jo esellyel megy Tomsula 49ers brigadjaba...Rolni
több mint 11 éve
Jaja vágom. Attól még érdekes kitétel sztem...Amúgy elvileg van olyan kitétel JDR szerződésében, h ha a csapat elmegy Oaklandből kiszállhat a buliból...érdekesRolniElvileg azért akarta nagyon ezt az állást, mert a "Bay Area"-ban született, és a szülei Raiders bérletesek már jó ideje. Egy költözéssel ezek az előnyök eltűnhetnének...Black_Adder
JT jo esellyel megy Tomsula 49ers brigadjaba...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Amúgy elvileg van olyan kitétel JDR szerződésében, h ha a csapat elmegy Oaklandből kiszállhat a buliból...érdekesRolniElvileg azért akarta nagyon ezt az állást, mert a "Bay Area"-ban született, és a szülei Raiders bérletesek már jó ideje. Egy költözéssel ezek az előnyök eltűnhetnének...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 11 éve
According to my sources, Mark Davis is still scheduling meetings with VP of Operations candidates, who would become Reggie McKenzie's boss.— Henry Wofford (@HenryWoffordCSN) January 14, 2015
hoppá. | Gamble? |
több mint 11 éve
Ez a véleményem ha őt elküldik.
több mint 11 éve
Mi lesz itt, ha Delrioval jön Iktriad is 😀Beszélünk itt mi össze elég zöldséget, nem kell back up 😊
De hogy ne legyek off, Trestmannek van am clevelandi kötődése is, egy bizonyos Bernie Kosar qb edzője volt 88-89ben, ezen kívül a felesége Cle-ből való. Kérdés mennyire akarjuk, szerintem ti jobban.Joey Tribbiani
Kötőds van itt is ott is ezekszerint...akkor marad a nagy kérdés:
Carr vagy Manziel?
több mint 11 éve
Gondolkodtam kicsit és ha összeáll ez a MT-MS coordinációs tengely JDR alatt én bírni fogom a dolgot, amíg nem adnak okot az ellenkezőjére 😊JDR Jags HC éveihez azért hozzá lehet tenni, h egy TOP formáját élő Peyton Manning-Tony Dungy duo volt a Coltsnál és a Titans se az utóbbi évekbeli formáját mutatta akkortájt. Elég erős divízióban tudott PO-ba is jutni és kemény, harcolós csapatot pályára tenni, úgy, hogy QB téren max. a használható jelzőt lehet a félelmetes Garrard-Leftwich duóra rásütni...
több mint 11 éve
Akkor RioGrande, nyertem!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Mi lesz itt, ha Delrioval jön Iktriad is 😀De hogy ne legyek off, Trestmannek van am clevelandi kötődése is, egy bizonyos Bernie Kosar qb edzője volt 88-89ben, ezen kívül a felesége Cle-ből való. Kérdés mennyire akarjuk, szerintem ti jobban.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Vannak ellenerzeseim.Csak nekunk ne mtunik fel hogy JDR-t nem igen hivta senki HCnek?
De persze ha bevalik nagyon fogok orulni.
több mint 11 éve
Vic Tafur @VicTafur · 4h 4 hours agoDavis had final say, obviously, but idea that only McKenzie was serious about bringing Sparano back is ridiculous. They are on same page.
Ez bíztató és sokkal inkább Vic-nek hiszek, mint a korábbi pletyóknak...
Amúgy elvileg van olyan kitétel JDR szerződésében, h ha a csapat elmegy Oaklandből kiszállhat a buliból...érdekes
több mint 11 éve
Mi lesz a Fuck the referee-s sig-emmel? :S 😕
több mint 11 éve
Úgy fest official a dolog:Adam Schefter @AdamSchefter · 7m 7 minutes ago
Oakland Raiders now have hired HC Jack Del Rio, as @mortreport reported they would.
Jason La Canfora @JasonLaCanfora 48s48 seconds ago
Jack Del Rio just signed his deal with the Raiders. Four year deal. Had very strong support inside the building
több mint 11 éve
Igen és így már nem bánkódnék JT után sem annyira!Tarverért kár lenne 😕mustaineegyetértek, viszont a Trestman - Mike Smith OC - DC páros ütne.deyell
több mint 11 éve
Tarverért kár lenne 😕mustaineegyetértek, viszont a Trestman - Mike Smith OC - DC páros ütne.
built for this shit
több mint 11 éve
Jack Del Rio is now the new Raiders head coach, per source.Will reportedly pursue Marc Trestman as his OC and Mike Smith as his DC.
-Gannon
több mint 11 éve
John Middlekauff @JohnMiddlekauff 11s11 seconds agoIf Del Rio could land Trestman (OC) it would be huge, him & Mike Smith proved in Jax they were a very good combo on D
én is így látom ezt...
Josh Dubow @JoshDubowAP 2h2 hours ago
Terrance Knighton to AP's @arniestapleton recently: "I want to be wherever Jack is. I'll just leave it at that." #Raiders
Terrance Knighton @MrKnighton2u 2h2 hours ago
If the report is true. The Raiders are getting a great damn coach. He will revive that locker room and organization.
TK felől megvan az érdeklődés, ahogy olvasom! Egy Jelly-Pot Roast belső páros nem volna gyenge 😊
Ez lehetne az új Henderson-Stroud duo JDR és M.Smith védelmének alapja...
több mint 11 éve
Cube. Persze, így már értem és igazad is van, az elmúlt két éve vállalhatatlan. Csak arra akartam célozni, hogy egy olyan helyzetben lévő csapatnál amilyenben most ti is vagytok én nem esnék kétségbe ha smith is a fedélzeten van mégha csak dc szerepkörben is.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Köszi a kimerítő választ. Én ezen munkásságát nem kérdőjelezem meg. Amire utalni akartam az a már általuk össze rakott csapat inger szegény vezetése. Ez nem hiba hanem az ő stílusa. Ellenben én azon a véleményen vagyok,hogy nekünk Tarver ideális. Fiatal,törtető,szakmailag jó koponya akiben van spiritusz. Ennek a csapatnak igen is kell ez. És ezen utóbbit hiányolom belőle. Persze ez szubjektív egyéni vélemény. Plusz olyan szinten némiképp elfogultság is,hogy más típusú D-t képviselnek és én jobban kedvelem az agresszívab blitzelős D-két.Nem hiszem,hogy azzal az adzőÓriási tévedés, 2008ban gyak. egy atomjaira hullott csapatot vettek át dimmyvel. Ugye a 2007es első körösünk 1/7en jamaal anderson volt a mega bust kategóriából, plusz a szezon elején lecsukták vicket, a csodás hc-nk, bozinyos bobby petrino pedig menekülő patkány módjára szezon közben elhagyta a süllyedő hajót miközben az öltözőben teljes káosz uralkodott. Ezután jött 2008ban smitty (és dimmy)... 2012ben főcsoport döntő 5/4 po részvétel. Szóval csapat csinálásban absz. ott van a szeren.peach
Nem hiszem,hogy azzal az edzővel jól járnánk aki egy potenciális Po csapatból csinált egy identitás zavaros katyvaszt. Még akkor se ha csak koordinátornak jönneCubeheadJDR lefogadom hogy Mike Smithet hozza. Orszagos spannjat.Delonso_Csak győzzünk.Amadeus91
Off. MT-nek mint Oc viszont kimondottan örülnék