Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
MD-nek van gyereke?Pari
Még azt sem nézem ki belőle, hogy volt már nővel.Amadeus91
Sok a ganxta buxa arrafelé! Tuti a cuncik meg a fű miatt röhög folyamat.
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 548
MD-nek van gyereke?Pari
Még azt sem nézem ki belőle, hogy volt már nővel.
több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
MD-nek van gyereke?
több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 373 — Raiders fan
Ticeról annyit, hogy tavaly kurva szánalmas volt a fal, köszönhetően annak, hogy 3 ember döglött ki belőle, abból kettő már a szezon előtt, a depth meg totál el lett menedzselve. Ryannek kb átlag 1,5 mp-je volt dobásonként aztán már dőlt is rá a zseb. Idén ez jobb volt, mert ugyan 4 ol is IRen töltötte a szezon nagy részét, de a megfelelő depthnek hála egész korrekt volt fal, legalábbis a 2013ban megszokotthoz képest. Futójáték, nah az az ami sose volt nekünk amíg nálunk ténykedett...peach
Érdekes, mert ez pedig mindenhol máshol volt, ahol korábban megfordult...meglássuk mi lesz...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Nálunk ez volt a hetvenes években:
" Rule No.1: Cheating in encouraged.
Rule No.2: See Rule No.1. "BMG
ezaz! ezt kerestem😊
több mint 11 éve
Rule No.2: See Rule No.1. "BMG
Just Win Baby
több mint 11 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
Rule No.2: See Rule No.1. "
több mint 11 éve
Valamelyik csapat öltözőjébe/kijárójába fel van írva a híres mondás, hogy - If you're not cheating, you' re not trying hard enough (vagy valami nagyon hasonló) - úgy emlékszem, hogy a miénkbe, de lehet tevédék. Nem rémlik ez valakinek?
Evidens válasz lenne a patriots, de ők megélik, nem irkálják😊
több mint 11 éve
azert remelem trestmant nem veszitjuk el tice (affer) miatt. Tenyleg lehet mar valamit tudni az interjujarol?
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)
Ticeról annyit, hogy tavaly kurva szánalmas volt a fal, köszönhetően annak, hogy 3 ember döglött ki belőle, abból kettő már a szezon előtt, a depth meg totál el lett menedzselve. Ryannek kb átlag 1,5 mp-je volt dobásonként aztán már dőlt is rá a zseb. Idén ez jobb volt, mert ugyan 4 ol is IRen töltötte a szezon nagy részét, de a megfelelő depthnek hála egész korrekt volt fal, legalábbis a 2013ban megszokotthoz képest. Futójáték, nah az az ami sose volt nekünk amíg nálunk ténykedett...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Grat a hoxnak, de nem ertem miert mindenki ugy latja, hogy mekkorat jatszott a hox, gyakorlatilag kozuk nem volt a meccshez, csak a GB hibaibol eltek.
A GB toketlenkedte el az osszes TO-t, a trick playt, az on side kicket, a 2pt conv-t.
Lynch az egyetlen aki tegnap jo volt a hoxnal a tobbi 0.
Meg ilyeneket olvasok, hogy a kis bully clutch, meg elit?! Ne mar, ket ertelmes passza volt az egesz meccsen.
Shermant magasztaljak, hogy serulten jatszot...a serulest kovetoen 1 labda ment az iranyaba, nem is ertem a GB-t ezt miert nem hasznalta ki!?
Thomast serulese remelem nem komoly, ot kedvelem, meg lynch-et,Pari
Köszönöm minden hox nevében és egyúttal szeretném kifejezni a mélységes mély sajnálatomat, hogy ilyen unalmas a Radíroknál a holtidény, vagyis a rájátszás...12
Ejj de megmondtad neki!
több mint 11 éve
12 Seattle Seahawks 291 — Minimum 3 karakter!
Megbocsátok.

Sőt beszéltem Petivel és a 9'ers topicban átvehetsz egy igazán baráti, férfi-ölelést!

több mint 11 éve
Grat a hoxnak, de nem ertem miert mindenki ugy latja, hogy mekkorat jatszott a hox, gyakorlatilag kozuk nem volt a meccshez, csak a GB hibaibol eltek.
A GB toketlenkedte el az osszes TO-t, a trick playt, az on side kicket, a 2pt conv-t.
Meg ilyeneket olvasok, hogy a kis bully clutch, meg elit?! Ne mar, ket ertelmes passza volt az egesz meccsen.
Shermant magasztaljak, hogy serulten jatszot...a serulest kovetoen 1 labda ment az iranyaba, nem is ertem a GB-t ezt miert nem hasznalta ki!?
Köszönöm minden hox nevében és egyúttal szeretném kifejezni a mélységes mély sajnálatomat, hogy ilyen unalmas a Radíroknál a holtidény, vagyis a rájátszás...12
Bocs, nem tudtam, hogy mindenki csak a kedvenc csapatának a meccseit nézheti és csak arról lehet véleménye.
több mint 11 éve
12 Seattle Seahawks 291 — Minimum 3 karakter!
Köszönöm minden hox nevében és egyúttal szeretném kifejezni a mélységes mély sajnálatomat, hogy ilyen unalmas a Radíroknál a holtidény, vagyis a rájátszás...

több mint 11 éve
 twitter.com/levidamien/status/556888576240406529

Trestman a repülőn felènk
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 419 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mustgrave-t vihetitek, látszik a munkája keze nyoma Foles-n.... na jó most önző vagyok 😉
több mint 11 éve
Bill Williamson ‏@BWilliamsonESPN 1h1 hour ago
Per @mortreport Eagles QB coach Bill Musgrave a hot contender for #Raiders OC job

Jönnek sorra a hírek a délelőtt bedobott nevekkel 😊

több mint 11 éve
@VicTafur: People close to Trestman said he "absolutely loves" #Raiders quarterback Derek Carr.

@VicTafur: “@RaidersReporter: But are the Raiders on the top of his list?” >> yes, definitely

@VicTafur: “@McNamara247: Is it a little odd they would hire Tice first then, considering Tresman fired Tice two years ago?” >> that's not big dealAmadeus91
csak igazga legyen
több mint 11 éve
@VicTafur: People close to Trestman said he "absolutely loves" #Raiders quarterback Derek Carr.

@VicTafur: “@RaidersReporter: But are the Raiders on the top of his list?” >> yes, definitely

@VicTafur: “@McNamara247: Is it a little odd they would hire Tice first then, considering Tresman fired Tice two years ago?” >> that's not big deal
több mint 11 éve
@RapSheet
The #Raiders are slated to interview one of their top OC choices — ex-#Bears coach Marc Trestman — in the next day or so, per source.

@RapSheet
#Broncos OC Adam Gase interviews with #Jaguars for OC today. Plenty of options, tho. OAK, STL, ATL & CHI have permission to talk to him

több mint 11 éve
Miért él még mindig az a mítosz, hogy Tice jó OL edző? Amikor a Bearshez került, már 5 éve nem edzett támadófalat, amit ott művelt, az botrány volt. Nekem OC-ként jobban bejött egyébként. A Falconsnak az egyik leggyengébb támadófala van a ligában. Amit csinálni fog, hogy fog 1, rosszabb esetben 2 UDFA kaliberű srácot, berakja őket a kezdőbe, és a szezon végére feltápolja őket a "semmi keresnivalósuk a ligában" szintről egy "megbízható backup" szintre. A tight endek nagyon jól fognak blokkolni. Kellen Davis is az ő találmánya volt. Ennyire jó tight end edző. Egy nagydarab, szimpatikus, jópofa ürge, úgy beszél, mint egy edző, úgy néz ki, mint egy edző, de nincsenek eredményei. Évek óta nincsenek. És ezt csak azért írtam be ide, mert az nfl.com terjesztheti a hülyeséegt, de legalább itt a fórumon ne üljünk fel az ilyen dumáknak. 🏈füligjimmy
Ulpit idézve: ami itt nem működik, az máshol igen és fordítva.
több mint 11 éve
OC posztra először ugye még a szezonvégi találgatós fázisban Dirk Koetter neve merült fel, de ő időközben Tampába ment. Itt mondjuk nem tudom, h JDR nem akarta őt vagy Dirk nem akart vele dolgozni vagy mi történt...mindegy amúgy
Rolni
Egyrészt amikor elfogadta a Tampa ajánlatát még nem volt fix h JDR lesz a HC, másrészt a Bucsnál van az 1/1, ahol az ő ízlésének megfelelő QB-t választhatnak.empty taxi
Világos csak, ha akkor spanok várhatott volna és Carr sztem illene a rendszerébe amúgy...Rolni
Értem az álláspontod, de teszem azt ha marad Sparano akk ott tart h 1. nem biztos h jut neki OC-hely 2. ha jut is lehet olyan csapatnál ahol nincs franchise QB.empty taxi
Tiszta sor!

Miért él még mindig az a mítosz, hogy Tice jó OL edző? Amikor a Bearshez került, már 5 éve nem edzett támadófalat, amit ott művelt, az botrány volt. Nekem OC-ként jobban bejött egyébként. A Falconsnak az egyik leggyengébb támadófala van a ligában. Amit csinálni fog, hogy fog 1, rosszabb esetben 2 UDFA kaliberű srácot, berakja őket a kezdőbe, és a szezon végére feltápolja őket a "semmi keresnivalósuk a ligában" szintről egy "megbízható backup" szintre. A tight endek nagyon jól fognak blokkolni. Kellen Davis is az ő találmánya volt. Ennyire jó tight end edző. Egy nagydarab, szimpatikus, jópofa ürge, úgy beszél, mint egy edző, úgy néz ki, mint egy edző, de nincsenek eredményei. Évek óta nincsenek. És ezt csak azért írtam be ide, mert az nfl.com terjesztheti a hülyeséegt, de legalább itt a fórumon ne üljünk fel az ilyen dumáknak. 🏈füligjimmy
Én úgy tudom, lehet rosszul, hogy anno a Minnesotánál igen jó munkát végzett az OL-el, aminek köszönhetően előbb interim, majd rendes HC lett.

Del Rio alatt a Jags-nél valóban nem volt OL edző, ezt eddig benéztem (vki vhol azt írta én meg ezekszerint nem néztem eléggé utánna)...

Nálatok azért abból a játékosállományból varázslóval lehetett volna normális falat pályára állítani sztem...

Idén Atlantában azért kidőlt Sam Baker, Joe Hawley, Mike Johnson, Peter Konz IR-re és Blalock is volt sérült, míg Matthews rookie. Nem ideális helyzet sztem.

Meglátjuk mit tud hozzátenni majd a dologhoz nálunk...

több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Miért él még mindig az a mítosz, hogy Tice jó OL edző? Amikor a Bearshez került, már 5 éve nem edzett támadófalat, amit ott művelt, az botrány volt. Nekem OC-ként jobban bejött egyébként. A Falconsnak az egyik leggyengébb támadófala van a ligában. Amit csinálni fog, hogy fog 1, rosszabb esetben 2 UDFA kaliberű srácot, berakja őket a kezdőbe, és a szezon végére feltápolja őket a "semmi keresnivalósuk a ligában" szintről egy "megbízható backup" szintre. A tight endek nagyon jól fognak blokkolni. Kellen Davis is az ő találmánya volt. Ennyire jó tight end edző. Egy nagydarab, szimpatikus, jópofa ürge, úgy beszél, mint egy edző, úgy néz ki, mint egy edző, de nincsenek eredményei. Évek óta nincsenek. És ezt csak azért írtam be ide, mert az nfl.com terjesztheti a hülyeséegt, de legalább itt a fórumon ne üljünk fel az ilyen dumáknak. 🏈

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 256 — NFL bracket champion '26
OC posztra először ugye még a szezonvégi találgatós fázisban Dirk Koetter neve merült fel, de ő időközben Tampába ment. Itt mondjuk nem tudom, h JDR nem akarta őt vagy Dirk nem akart vele dolgozni vagy mi történt...mindegy amúgy
Rolni
Egyrészt amikor elfogadta a Tampa ajánlatát még nem volt fix h JDR lesz a HC, másrészt a Bucsnál van az 1/1, ahol az ő ízlésének megfelelő QB-t választhatnak.empty taxi
Világos csak, ha akkor spanok várhatott volna és Carr sztem illene a rendszerébe amúgy...Rolni
Értem az álláspontod, de teszem azt ha marad Sparano akk ott tart h 1. nem biztos h jut neki OC-hely 2. ha jut is lehet olyan csapatnál ahol nincs franchise QB.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Rolni
Világos csak, ha akkor spanok várhatott volna és Carr sztem illene a rendszerébe amúgy...