Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Musgrave conf call keretein belül elmondta amit el kellett:De ha szrul megy nem rá fogni ám 😛
-Derek Carr nagy szerepet játszott a donteseben
-semat a játékosai erossegere akarja szabni
-Murray remek mertu, sebességű RB, rá lesz szabva a futojatek
-bele fogja integrálni a playbook-ba amit Chip Kelly-tol tanultRolni
több mint 11 éve
Fun fact a nap vegere:Egyelőre nincs még OCnk a csapathoz közeli források szerint, szóval LaCanfora lesre futott már megint.
Greg Olson a Jags OC-ja lettRolni
több mint 11 éve
Megvan miért nem hozzánk jött OCnek Trestman...Ravens OC lettRolniKár érte, pedig jó lett volna ő.
több mint 11 éve
Fun fact a nap vegere:Greg Olson a Jags OC-ja lett
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Musgrave conf call keretein belül elmondta amit el kellett:-Derek Carr nagy szerepet játszott a donteseben
-semat a játékosai erossegere akarja szabni
-Murray remek mertu, sebességű RB, rá lesz szabva a futojatek
-bele fogja integrálni a playbook-ba amit Chip Kelly-tol tanult
több mint 11 éve
Megvan miért nem hozzánk jött OCnek Trestman...Ravens OC lettRolni😕
több mint 11 éve
Megvan miért nem hozzánk jött OCnek Trestman...Ravens OC lett
több mint 11 éve
Jól hangzik 😊Kicsit csalódott vagyok Bill Musgrave miatt. Remélem kellemes meglepetést okoz majd...Kellett már ez a 10 perc nevetés nagyon a héten.
Rolni
Kb. a legutáltabb ember volt a Vikings-nál az utóbbi években. Retinánkba égett a kép, ahogy a playbook-ot nézi, ami egy kb. A/5-ös lap, benne olyan 5-6 play-jel (per meccs). Izgulni sose izgultunk nagyon, ha látott az ember 2 Vikes meccset, pontosan tudta, mikor milyen play fog jönni.😊Go Vikings!
Remélem QB-val a fedélzeten kicsit jobban megy neki...
több mint 11 éve
Kicsit csalódott vagyok Bill Musgrave miatt. Remélem kellemes meglepetést okoz majd...Kellett már ez a 10 perc nevetés nagyon a héten.
Rolni
Kb. a legutáltabb ember volt a Vikings-nál az utóbbi években. Retinánkba égett a kép, ahogy a playbook-ot nézi, ami egy kb. A/5-ös lap, benne olyan 5-6 play-jel (per meccs). Izgulni sose izgultunk nagyon, ha látott az ember 2 Vikes meccset, pontosan tudta, mikor milyen play fog jönni.😊
több mint 11 éve
Smith elvileg kipiheni magát a köv szezonban és nem edzősködik majd...Eric Magnini számomra is wtf lett volna mint HC, de DC posztra kimondottan érdekes jelölt...
több mint 11 éve
Kicsit utána olvastam Musgrave-nek. Tudjátok mi azonos Jim Harbaugh-ban és Masgrave-ben? Mindketten a Raiders-ben kezdték NFL-es edzői karrierjüket, mint QB coach. Bill visszavonulása után 1997-ben töltötte be ezt a pozíciót, Jim pedig 2002-2003-ban. Musgrave-nek egyébként még Schaub-hoz is van köze, mert egyetemen az OC-a és egyben QB edzője is volt. Közben Fangio is elkelt, ő lett ugyanis a Bears DC. Fogynak a minőségi jelöltek, már, ha őt lehetett jelöltnek nevezni. Nagyon remélem, hogy Smith-t sikerül mégis meggyőzni, hogy vállalja el a DC melót.
több mint 11 éve
Bill Williamson @BWilliamsonESPNDA mi lesz SP alatt? Titkárnő?
With Dennis Allen going to Saints, #Raiders will get some break on money they owe him this year.empty taxi
több mint 11 éve
Nem semmi ez a playbook....jó hosszú...o_o
több mint 11 éve
Bill Williamson @BWilliamsonESPNWith Dennis Allen going to Saints, #Raiders will get some break on money they owe him this year.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Hát Muschroom kinevezése emésztendő, de legalább büntetőjogból átmentem, így nem teljesen fos ez a nap.
több mint 11 éve
98-as Gruden O playbookja.Köszi 8-)
jimlightsfootballblog.files.wordpress.com/2014/07/1998-oakland-raiders-mini-camp-playbook.pdfTST
több mint 11 éve
98-as Gruden O playbookja.jimlightsfootballblog.files.wordpress.com/2014/07/1998-oakland-raiders-mini-camp-playbook.pdf
több mint 11 éve
Kegyeskedni legyeskedni, csak pontosan szépen.Ejj de megmondtad neki!Amadeus91Grat a hoxnak, de nem ertem miert mindenki ugy latja, hogy mekkorat jatszott a hox, gyakorlatilag kozuk nem volt a meccshez, csak a GB hibaibol eltek.Köszönöm minden hox nevében és egyúttal szeretném kifejezni a mélységes mély sajnálatomat, hogy ilyen unalmas a Radíroknál a holtidény, vagyis a rájátszás...12
A GB toketlenkedte el az osszes TO-t, a trick playt, az on side kicket, a 2pt conv-t.
Lynch az egyetlen aki tegnap jo volt a hoxnal a tobbi 0.
Meg ilyeneket olvasok, hogy a kis bully clutch, meg elit?! Ne mar, ket ertelmes passza volt az egesz meccsen.
Shermant magasztaljak, hogy serulten jatszot...a serulest kovetoen 1 labda ment az iranyaba, nem is ertem a GB-t ezt miert nem hasznalta ki!?
Thomast serulese remelem nem komoly, ot kedvelem, meg lynch-et,Pari
több mint 11 éve
Nem ez pár évvel ezelőtti álláspont, azóta enyhítve lett a dolog, egy "15 percig 15 yardra el kell menned a géped/net közeléből" büntire. 😀nemúgyvan hogy örök átkot von magára aki valerfutbólt idézsutianapAzok a kommentek kinn (pl.:walterfootball) azért nagyon viccesek, amelyek Greg Olson-t hirtelen, mint vmi remek OC tüntetik fel és Musgrave-ot egyértelmű downgrade-nek minősítik 😊RolniA Walterfootball önmagában is egy viccoldal(az adatbázisát leszámítva).iktriad
több mint 11 éve
😊nemúgyvan hogy örök átkot von magára aki valerfutbólt idézsutianapAzok a kommentek kinn (pl.:walterfootball) azért nagyon viccesek, amelyek Greg Olson-t hirtelen, mint vmi remek OC tüntetik fel és Musgrave-ot egyértelmű downgrade-nek minősítik 😊RolniA Walterfootball önmagában is egy viccoldal(az adatbázisát leszámítva).iktriad
Én néha szeretem olvasgatni, mert vannak sztem jó észrevételeik néha, illetve az ilyen Senior Bowl\FA rumor mill mindig szórakoztató és néha még van is benne igazság...
Amúgy természetesen ők is teljesen Raider hater-be tolják, szóval nem nagyon lepődök meg semmin, de ez a Greg Olson milyen fasza OC volt duma...
több mint 11 éve
nemúgyvan hogy örök átkot von magára aki valerfutbólt idézAzok a kommentek kinn (pl.:walterfootball) azért nagyon viccesek, amelyek Greg Olson-t hirtelen, mint vmi remek OC tüntetik fel és Musgrave-ot egyértelmű downgrade-nek minősítik 😊RolniA Walterfootball önmagában is egy viccoldal(az adatbázisát leszámítva).iktriad

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Azok a kommentek kinn (pl.:walterfootball) azért nagyon viccesek, amelyek Greg Olson-t hirtelen, mint vmi remek OC tüntetik fel és Musgrave-ot egyértelmű downgrade-nek minősítik 😊RolniA Walterfootball önmagában is egy viccoldal(az adatbázisát leszámítva).
több mint 11 éve
Azok a kommentek kinn (pl.:walterfootball) azért nagyon viccesek, amelyek Greg Olson-t hirtelen, mint vmi remek OC tüntetik fel és Musgrave-ot egyértelmű downgrade-nek minősítik 😊
több mint 11 éve
www.silverandblackpride.com/2015/1/19/7855295/what-bill-musgraves-history-could-mean-for-oakland-raiders-offense
több mint 11 éve
A többi csapatot leszarom, nem is nagyon nézek más meccseket. A Seahwksról annyit tudok, hogy brutál védelme van meg van egy Lynch oszt ennyi. Az írásodból következtettem csak de ezek szerint hibásan.