Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 582 — Amerikai sportok rajongója
Nem tudom még ma sem eldönteni, hogy mi az elgondolás az edzői stáb kialakítása mögött.
Nekem majdnem minden új edző visszalépésnek tűnik a régihez képest, s mivel új rendszert/playbookot kell megtanulniuk, így szerintem idén még rosszabbak leszünk, mint tavaly.Pari
Egyetertek. Megint uj edzo, raadasul teljesen kozepszeru, jellegtelen. Megint megunnepelhetjuk majd a kb. 3 gyozelmes szezont mint hosszu evek ota sajnos.
több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 373 — Raiders fan
Nem tudom még ma sem eldönteni, hogy mi az elgondolás az edzői stáb kialakítása mögött.
Nekem majdnem minden új edző visszalépésnek tűnik a régihez képest, s mivel új rendszert/playbookot kell megtanulniuk, így szerintem idén még rosszabbak leszünk, mint tavaly.Pari
Nem igazán értelek...

nálam eddig a HC és az OC is upgrade, a többi pedig az apró...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Sőt még ott van a sophomore slump Carr-nél
több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Nekem majdnem minden új edző visszalépésnek tűnik a régihez képest, s mivel új rendszert/playbookot kell megtanulniuk, így szerintem idén még rosszabbak leszünk, mint tavaly.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 256 — NFL bracket champion '26
Azt nyilatkozta Musgrave, hogy Murrayra fogják szabni a futójátékot, mert ő egy tökéletes felépítésű futó az ő számára.Bruce
Hasonlóak a méretei AP-hez.Amadeus91
Keszulhettek a mindig minden helyzetben 2 futas ,1 oldalpassz jatekokra....ZoliZoltán
Arra esetleg nem gondoltál h Derek Carr>>>>>>>>>Christian Ponder azt így kicsit változatosabb playbookot lehet összeállítani?

Downing valóban kicst talán rosszabb QB coach, mint DeFilippo, de azért nem vészes, Staffordnak azért az ő keze alatt volt 5000+ yardos szezonja 97.2-es ratinggel. Manuel valóban a vicc kategória, de sztem DeFülöp se jutott volna vele sokra.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Levi Damien ‏@LeviDamien

I'm hearing Florida State assistant Sal Sunseri as Raiders next DC. Stay tuned.

remélem inkább DL vagy LB edzőnek jön, ha DC-nek akkor wtf.deyell
Sal Sunseri az első híresztelésekkel ellentétben nem DC lesz nálunk, valószínűbb a DL coach poszt.

Todd Downing veszi át DeFilippo helyét a QB edző szerepben. Ez egy kicsit visszalépésnek tűnik. Ugye ő volt a Lions QB edzője és Detroitban Caldwell-től mindenki azt várta, hogy majd összerakja Matt-et, mert nem az igazi. Ez nem a QB edző munkáját dicséri. Idén pedig a Bills-nél töltötte be ezt a posztot, ugye nem kell Manuel-t említenem... bár lehet rajta senki sem tudott volna segíteni... meglátjuk mennyire jó választás ő, de nekem nem tűnik annak.

Keszulhettek a mindig minden helyzetben 2 futas ,1 oldalpassz jatekokra....ZoliZoltán
Akkor ezt azt jelenti, hogy Reece képességei végre ki lesznek használva?

több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 368 — E/1
Azt nyilatkozta Musgrave, hogy Murrayra fogják szabni a futójátékot, mert ő egy tökéletes felépítésű futó az ő számára.Bruce
Hasonlóak a méretei AP-hez.Amadeus91
Keszulhettek a mindig minden helyzetben 2 futas ,1 oldalpassz jatekokra....
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 395 — Sworn to the Dark
 collegefootballtalk.nbcsports.com/2015/01/22/report-sal-sunseri-to-leave-florida-state-for-position-with-oakland-raiders/

built for this shit

több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 395 — Sworn to the Dark
Levi Damien ‏@LeviDamien

I'm hearing Florida State assistant Sal Sunseri as Raiders next DC. Stay tuned.

remélem inkább DL vagy LB edzőnek jön, ha DC-nek akkor wtf.

built for this shit

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 548
Hasonlóak a méretei AP-hez.
több mint 11 éve
Azt nyilatkozta Musgrave, hogy Murrayra fogják szabni a futójátékot, mert ő egy tökéletes felépítésű futó az ő számára.
több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 373 — Raiders fan
Van aki azt mondja egyik 19, másik egy híján 20. Van aki azt mondja még rosszabb, mint Olson és persze van aki azt mondja jobb lesz, mint Olson, sőt olyan is van aki kimondottan bizakodó.

Bizakodó, mert úgy gondolja, h Mustár egy jó QB coach, aki bizonyította az évek során, h jó futó játékot tud összehozni és sose volt még ilyen jó irányítója OC-ként. Ha erős futó játékot tudunk Carr alá tenni és hozunk még az elkapó gárdába erősítést jó esélyünk lehet arra, h folytassa a fejlődését, ami később garantálhatja a jó offense-t.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Sparano is az öbölben maradt, a 49ers TE coach-a lett! 😊
több mint 11 éve
skat Las Vegas Raiders 287
Ez lehet,hogy hulye kerdes,de akik ismerik Musgrave munkassagat azoktol erdekelne,hogy azert Olsonnal komolyabb tudassal rendelkezik? Mondjuk nala nem nehez jobb oc-nak lenni. 😊
több mint 11 éve
skat Las Vegas Raiders 287
Lehet,hogy en vagyok pesszimista,de ha nem hozunk 1kurva jo DC-t,akkor a kovetkezo szezonunk is kuka lesz,mondom ezt annak ellenere,hogy aztan kitudja kik jonnek drafton,vagy FA-k kozul.
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 368 — E/1
Részvétem Musgrave miatt.... :-/
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 876 — no es importante
Nem értem a problémát simán lehet h egyszerűen sokkal jobb a szeme mint a többi edzőnek azt így neki elég 6-os betűmérettel felírni a játékokat, papírtakarékos, gazdaságos, környezetbarát OC. 8-)empty taxi
vagy csak Rich Rodriguez és/vagy Mike Leach követője (haha, soha), hogy az egész playbook ráfér egy koktélszalvétára 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
@caplannfl: Former #Raiders interim HC/OL coach Tony Sparano interviewed with the 49ers for TEs coach position, league source said.
több mint 11 éve
spiczi Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 326 — "Typical Vikings loss. Going to hang myself."
Nyílván nem a playsheet mérete miatt volt rossz OC. 😀 De ha nem találtok az offseasonben egy Peterson szintű futót és egy futásblokkban a liga felső felébe tartozó falat, akkor baj lesz. Ponder/Cassel se jó QB (még átlagos se), de a meccsek közben nagyon sokszor az volt az érzése az embernek, hogy az ellenfél pontosan tudja mi fog jönni. Valószínűleg nem a 6os betűmérettel íródott playsheetről olvasták le... 😀😀
több mint 11 éve
Nem értem a problémát simán lehet h egyszerűen sokkal jobb a szeme mint a többi edzőnek azt így neki elég 6-os betűmérettel felírni a játékokat, papírtakarékos, gazdaságos, környezetbarát OC. 8-)empty taxi
így van, nézd meg a lap felosztását, 12 részre osztható ugyanúgy, mint a másik kettőnél - biztos profi puskázó volt az öreg.sutianap
Nem halad a korral. Pdfben fel telóra, azt hadd szóljon.
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
így van, nézd meg a lap felosztását, 12 részre osztható ugyanúgy, mint a másik kettőnél - biztos profi puskázó volt az öreg.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 256 — NFL bracket champion '26
Nem értem a problémát simán lehet h egyszerűen sokkal jobb a szeme mint a többi edzőnek azt így neki elég 6-os betűmérettel felírni a játékokat, papírtakarékos, gazdaságos, környezetbarát OC. 8-)

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 751
új OC jobboldalt

ez meg a régi

deyell
Nem tisztem védeni Musgravet de azért ez egy elég sarkasított kép 😀
Alapból minden play book 10% kuka soha nem használod vagy egyszerűen könnyen olvasható és emiatt kivitelezhetetlen vagy szarul megkonstruált playek. Ez tény. Újabb 5% az olyan trükk playek amiket 4évente egyszer veszel elő pl rájátszásba homorítani egy váratlan lélektani fordításnak. Ha ezeket levesszük akkor a megmaradt playeket még minidg két részre szedhetjük. Mint törzs playek amik mindig mennek amik az O játék alapjai és vannak az egyéb playek amikkel a törzs játékokat tudod színesíteni keverni a kártyákat erősségre játszani adott ellenfél ellen.
Na már most ha tényleg egy QB problémás szituban készült a kép ahogy TST írta akkor simán elképzelhető,hogy sallang mentesen egy nagyon alap base O-t játszatott ami meg kifér ennyire.
Másodsoron pedig nem hiszem,hogy ez a mérvadó sokkal inkább az ellenfélből való felkészülés erősség játszatása és az ellenfél D-jének a gyengeségeinek a kiaknázása. Nézzétek meg amúgy az utolsó képet Olsont kétszer akkor play sheet-je van mint Paytonnak vagy McCartynak még is sokszor milyen borzalmas volt a play callingunk.

több mint 11 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
új OC jobboldalt

deyell
Mintha úgy emlékeznék, hogy akkor QB probléma volt és azért ilyen vicces méretben az fecni + azért nézzétek meg a többin a betűméreteket meg a sorközöket.
több mint 11 éve
"The #Raiders are hiring Marcus Robertson as their defensive backs coach, source said. No defensive coordinator yet, though." - RapoportÁltalános Doktor
Helyes!

CWood marad, Carrie imba lesz, Hayden talàn egészséges lesz, McGill pedig beast módra kapcsol.
Akikre kíváncsi vagyok
Branch: marad, hogy bírja majd?
Ras-I: tud-e egészséges maradni, mert fantázia volt benne
Jonathan Dowling: megtanul-e szerelni.