Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
közben hivatalos a draftsorrend, első három kör:Csóri Manziel 😊
The Raiders first three picks will be:
Round 1, pick 4
Round 2, pick 35 (3rd)
Round 3, pick 68 (4th)
a legújabb "tutibiztos" infók szerint a Browns feljönne valamelyik irányítóért.deyell
több mint 11 éve
kizárt.Brownskapitnonona ezt is megértük, hosszú idő után Evan Silva szerint nem a Raiders kerete a leggyengébb a ligában, sőt, a 27.-ra tette a rangsorban.deyellsiker!
ki a leggyengébb? Titans?Amadeus91
több mint 11 éve
Jaguars, Jets, Buccaneers, Browns, Titans a sorrend utánnatok.Brownskapitnonona ezt is megértük, hosszú idő után Evan Silva szerint nem a Raiders kerete a leggyengébb a ligában, sőt, a 27.-ra tette a rangsorban.deyellsiker!
We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
Brownsna ezt is megértük, hosszú idő után Evan Silva szerint nem a Raiders kerete a leggyengébb a ligában, sőt, a 27.-ra tette a rangsorban.deyellsiker!

több mint 11 éve
közben hivatalos a draftsorrend, első három kör:The Raiders first three picks will be:
Round 1, pick 4
Round 2, pick 35 (3rd)
Round 3, pick 68 (4th)
a legújabb "tutibiztos" infók szerint a Browns feljönne valamelyik irányítóért.
built for this shit
több mint 11 éve
na ezt is megértük, hosszú idő után Evan Silva szerint nem a Raiders kerete a leggyengébb a ligában, sőt, a 27.-ra tette a rangsorban.deyellsiker!
ki a leggyengébb? Titans?
több mint 11 éve
na ezt is megértük, hosszú idő után Evan Silva szerint nem a Raiders kerete a leggyengébb a ligában, sőt, a 27.-ra tette a rangsorban.
built for this shit
több mint 11 éve
Eddie Borsilli @BorsilliKellene egy üzleti modell, fals alibi gyártásra. Mondjuk cca 25%, és mi fenntartjuk az érdeklődés komolyságának látszatát, majd kitöltjük a számlát és mehet a picsba :p
Talked to Jeremy Maclin, asked same thing I asked him at the combine. You wanna be a Raider?? His answer "I dig the colors"
szép lassan minden FA aki pénzre hajt bedob minket vhogy a képbe, h paráztassa a csapatát 😊Rolni
több mint 11 éve
Azért szerintem sokat fejlődött a csapatunk infrastruktúrája. Okké még mindig nem vagyunk vonzó célpont, de van már egy NFL tapasztalattal rendelkező edzőnk (NFL-ben ez mondjuk nem árt xD xD ), a tulaj normálisnak tűnik, GM nem szórja a pénzt, cap rendbe van rakva... Már csak annyi a baj, hogy szarok vagyunk de majd leszünk jók is. 😊 Nagy számok törvénye alapján muszáj! Az átoknak egyszer meg kell szakadnia...RM nevéből kiindulva lehet hogy skót, amilyen spúr 😕)
Amm nem tudom miért hiszi mindenki, hogy mi majd nagy pénzt adunk bárkinek is. RM-ről sok mindent lehet mondani de, hogy szórná a pénzt azt nem. A dealek amiket kötött (mind1 kivel) azok szerintem rendben vannak!TST
több mint 11 éve
Játékstílusa a mienk, igazi Raider 😊nagy kamu, világéletében Raider voltSuh!Amadeus91Volt egy nyilatkozata évközben, amiben erőteljesen sugallta h ő legszívesebben a Giantsbe menne.empty taxi
deyell
több mint 11 éve
nagy kamu, világéletében Raider voltSuh!Amadeus91Volt egy nyilatkozata évközben, amiben erőteljesen sugallta h ő legszívesebben a Giantsbe menne.empty taxi
built for this shit
több mint 11 éve
Tudom.Suh!Amadeus91Volt egy nyilatkozata évközben, amiben erőteljesen sugallta h ő legszívesebben a Giantsbe menne.empty taxi
több mint 11 éve
Suh!Amadeus91Volt egy nyilatkozata évközben, amiben erőteljesen sugallta h ő legszívesebben a Giantsbe menne.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
El kell kezdeniük pénzt költeni, mert a salary cap megadott százalékát (fejből nem tudom pontosan talán 89) átlagosan el kell költenünk adott időszak alatt (asszem 4 év)...vkinek nagyobb pénzeket is adni kell. én tavaly Veldheer és a Houston dealekkel kalkulaltam, idénre meg a Wiz deallel, de előbbi kettőből semmi sem lett és az utóbbiról is ellentétes pletykák érkeznek. Újonc számára nagy dealt még pár évig nem tudunk adni, így marad az FA...RolniSuh!
több mint 11 éve
El kell kezdeniük pénzt költeni, mert a salary cap megadott százalékát (fejből nem tudom pontosan talán 89) átlagosan el kell költenünk adott időszak alatt (asszem 4 év)...vkinek nagyobb pénzeket is adni kell. én tavaly Veldheer és a Houston dealekkel kalkulaltam, idénre meg a Wiz deallel, de előbbi kettőből semmi sem lett és az utóbbiról is ellentétes pletykák érkeznek. Újonc számára nagy dealt még pár évig nem tudunk adni, így marad az FA...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Azért szerintem sokat fejlődött a csapatunk infrastruktúrája. Okké még mindig nem vagyunk vonzó célpont, de van már egy NFL tapasztalattal rendelkező edzőnk (NFL-ben ez mondjuk nem árt xD xD ), a tulaj normálisnak tűnik, GM nem szórja a pénzt, cap rendbe van rakva... Már csak annyi a baj, hogy szarok vagyunk de majd leszünk jók is. 😊 Nagy számok törvénye alapján muszáj! Az átoknak egyszer meg kell szakadnia...Amm nem tudom miért hiszi mindenki, hogy mi majd nagy pénzt adunk bárkinek is. RM-ről sok mindent lehet mondani de, hogy szórná a pénzt azt nem. A dealek amiket kötött (mind1 kivel) azok szerintem rendben vannak!
több mint 11 éve
Eddie Borsilli @Borsilli Talked to Jeremy Maclin, asked same thing I asked him at the combine. You wanna be a Raider?? His answer "I dig the colors"
szép lassan minden FA aki pénzre hajt bedob minket vhogy a képbe, h paráztassa a csapatát 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Norton-ról azért gondolom, hogy jó szakember és akár jó DC is lehetne, mert olyan múlttal rendelkezik, mint kevesen. A keze alatt edződő játékosok, mind nagyon jól teljesítettek a csapatukban. De igazából úgy gondolom, hogy az ő érkezésével Del Rio lenne a play-hívó, így a rutintalanság sem lenne hátrány.DC kérdésben azt olvastam, hogy szerdáig eldőlhet Norton sorsa, csak rá fókuszálhatunk, mert pl. az egyetemi edzők csütörtök előtt nem írnak alá a beiratkozások miatt. Remélem Norton lesz a mi emberünk.peterbadboneén nem ismerem őt annyira, így megkérdezem, miből gondolod, hogy jó DC lenne? annyit tudok róla, hogy jó linebacker volt, és jó LB edző is a USC-n és a Hawksnál is.
VanGorder még mindig képben van egyébként.deyell
több mint 11 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000467830/article/sapp-fired-from-job-at-nfl-network-following-phoenix-arrestHall of Fame defensive tackle Warren Sapp was fired from his job as an analyst for the NFL Network after being arrested in Phoenix on Monday morning. Sapp, who was in Arizona covering the Super Bowl for NFL Network, was booked by Phoenix police on one count of soliciting prostitution and two counts of assault, both misdemeanor offenses, per the Maricopa County Sheriff's Office. He is being held on a $1,500 bond.
😀
több mint 11 éve
Reggie fia, Kahlil McKenzie (Tennessee Volunteers commit) az idei év 5 legjobb recruitja között, van olyan játékosmegfigyelő, aki szerint ő a legjobb, ezt írta róla:The fact that McKenzie holds the top ranking from Scout despite not playing as a senior is a testament to the dominant performances the 6'3, 354-pounder turned in at the Oakland NFTC, The Opening, and during Army Bowl week. The case for McKenzie as the top prospect? The above incredible reps at the Oakland NFTC put his raw power on full display. He's an irresistible force, making almost every linemen who has been put in front of him over the last year an imminently moveable object. In fact, he may be the most functionally strong defensive tackle to emerge from the high school ranks since A'Shawn Robinson in 2013, and McKenzie is 50 pounds heavier than Robinson was at the same time.
www.sbnation.com/college-football-recruiting/2015/1/22/7867481/best-football-recruit-2015-trent-thompson-terry-beckner-byron-cowart-martez-ivey
built for this shit
több mint 11 éve
Kár, hogy az ordibálós faszi nincs, hatalmas forma az ipse.DC kérdésben azt olvastam, hogy szerdáig eldőlhet Norton sorsa, csak rá fókuszálhatunk, mert pl. az egyetemi edzők csütörtök előtt nem írnak alá a beiratkozások miatt. Remélem Norton lesz a mi emberünk.peterbadboneén nem ismerem őt annyira, így megkérdezem, miből gondolod, hogy jó DC lenne? annyit tudok róla, hogy jó linebacker volt, és jó LB edző is a USC-n és a Hawksnál is.
VanGorder még mindig képben van egyébként.deyell
Nortonról mit kell tudni?
több mint 11 éve
DC kérdésben azt olvastam, hogy szerdáig eldőlhet Norton sorsa, csak rá fókuszálhatunk, mert pl. az egyetemi edzők csütörtök előtt nem írnak alá a beiratkozások miatt. Remélem Norton lesz a mi emberünk.peterbadboneén nem ismerem őt annyira, így megkérdezem, miből gondolod, hogy jó DC lenne? annyit tudok róla, hogy jó linebacker volt, és jó LB edző is a USC-n és a Hawksnál is.
VanGorder még mindig képben van egyébként.
built for this shit
több mint 11 éve
(Y)
több mint 11 éve
DC kérdésben azt olvastam, hogy szerdáig eldőlhet Norton sorsa, csak rá fókuszálhatunk, mert pl. az egyetemi edzők csütörtök előtt nem írnak alá a beiratkozások miatt. Remélem Norton lesz a mi emberünk.Azt gondolom, hogy Schwarz nem hiába munkanélküli még, szeintem ő lesz Quinn utódja a Seahawks-nál.
több mint 11 éve
Pontosan. Ezért volt érthetetlen, mikor Brown és Rogers érkezèsét DA azzal adta el, hogy a jó cover kihúzza a dl-t a szarból. Kell egy monster front7 (megvan bele Mack, Sio, Jelly) aztán mehet a buli.De jó, hogy Bevell-t offoltuk, istenem.Amadeus91Amúgy persze megértem a nagy fújjolást most a playcaller irányába és én is néztem, h ezt most miért kellett, meg hogyan is gondolták, de
-ma olvastam vhol egy forumban, nem tudom igaz-e: idén Lynch 5ször próbált 1 yardról TD-t futni. 1szer sikerült 4szer nem. RW pedig vmi 20X RZ passzából szinte mind TD lett...
-Pats egyértelműen ráállt a futásra, ezért elvileg meglephetőek lettek volna
-RW nem INT hajigálós fajta(GB meccs nem számít 😊) és idén még nem volt 1yardosról INT dobás senki részéről...
-az már más kérdés, h miért befele tartó utat futott meg a WR, miért nem mondjuk kifelé, ahol kisebb lehetett volna a kockázat talán, illetve természetesen mivel egy erős Lynch futás előzte meg a play-t logikus lett volna ismét visszaadni a kezébe a laszdit legalább még egy próba erejéig, volt még időkérésük úgy is...
Amúgy számomra sokkal érdekesebb volt az a felismerés(?), hogy hiába van top secondary-d (tudom, h sok volt a sérült, kevés a depth, de még így is TOP sec. volt a pályán sztem), ha nincs pass rush az irányítón és van ideje nézni, dobni...
Ergó, mivel nekünk úgy fest jelenleg megvan a QB-nk az offseason legfontosabb feladata sztem belső és külső pass rusherek beszerzése. Legyen FA, legyen draft mindegy, a lényeg, h ha sikerülne hatékony siettetőket találni Mack mellé az sokat lendítene a felzárkózási folyamatunkon...Rolni