Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Stefen Wisniewski átlag center fizetést kér, a Raiders kevesebbet kínál neki3 misi 60ból igazán mehetne. Reggie katasztrófa a FA-n.
www.silverandblackpride.com/2015/2/7/7998919/stefen-wisniewski-asking-for-reported-mid-level-center-salary-oakland-raiders-balkingdeyell
több mint 11 éve
Stefen Wisniewski átlag center fizetést kér, a Raiders kevesebbet kínál nekiwww.silverandblackpride.com/2015/2/7/7998919/stefen-wisniewski-asking-for-reported-mid-level-center-salary-oakland-raiders-balking
built for this shit
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Ezen gondolkodtam valamelyik nap, nem S matéria. Meg kéne próbálni nickelben.Jonathan Dowling továbbra is érdekes elem és ha sikerül a szerelését rendbe tenni komoly fogás lehet, mint ball hawking FS. Neki sebessége, mérete, labdaérzéke abszolút megvan ahhoz sztem, h cover 3ban FS legyen hátul.Rolnivele van más gond is, az, hogy még mindig olyan nyeszlett, mint a ruhafogas. ha meg felszed tömeget, akkor az meg mehet a mozgása rovására, veszíthet az agilitásából.
deyell
több mint 11 éve
Jonathan Dowling továbbra is érdekes elem és ha sikerül a szerelését rendbe tenni komoly fogás lehet, mint ball hawking FS. Neki sebessége, mérete, labdaérzéke abszolút megvan ahhoz sztem, h cover 3ban FS legyen hátul.Rolnivele van más gond is, az, hogy még mindig olyan nyeszlett, mint a ruhafogas. ha meg felszed tömeget, akkor az meg mehet a mozgása rovására, veszíthet az agilitásából.
built for this shit
több mint 11 éve
Alford-ról elfeledkeztem...Quinn, mint BM ex-DCje adja a kapcsot és gondoltam a Trufant-Maxwell duo elég ütős lenne, de így más a helyzet!Maxwell persze remek lenne, de Atlanta sokkal reálisabb állomás jelenleg neki.???
Rolni
Két éve érkezett Trufant és Alford az első két körben, Trufant már most TOP10 CB és Alfordban is van is fantázia.empty taxi
Na akkor Maxwell-re fel 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Maxwell persze remek lenne, de Atlanta sokkal reálisabb állomás jelenleg neki.???
Rolni
Két éve érkezett Trufant és Alford az első két körben, Trufant már most TOP10 CB és Alfordban is van is fantázia.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Egy szerintem elég jó cikk a Seattle védelméről, illetve arról, hogy miként lehet ezt átültetni a mi keretünkre Norton érkezésével: sportsrants.com/nfl/2015/02/07/addition-ken-norton-jr-means-raiders-defense/Sok mindent jól lát a cikk írója velünk kapcsolatban, de azért van 1-2 finomítandó kérdés sztem.
DL:
5tech DE szerepkörre van kereten alkalmas jelölt sztem több is. Antonio Smith ezt játszotta Houstonban, bár egy részében sztem 1 gap-ben nem pedig 2 gap-ben. A cikk író őt várja ide befutónek, de én nem. Sztem Smith inkább 3technek való nálunk. Smith akkor a legjobb, ha 1gap-re kell lőnie. Justin Tuck a következő jelölt. Sztem ő már jobban alkalmas, bár a 2 gap feladatkör nem tudom mennyire fekszik neki. Tavaly elé megbízható volt LDE posztról edge tartó run stopperként. Szerintem alkalmas lenne a feladatra, mégha mérete nem is ideális ehhez. CJ Wilson itt a titkos favoritom. Ő méretileg alkalmas, láttuk tavaly, h igen hasznos volt futás ellen szélről és belülről is és GB-ben 5tech-et játszott. Sztem Ő a legalkalmasabb ember a posztra, de ugye FA lesz, szóval vissza kell igazolni először. Én úgy gondolom, h Wilson és Tuck együtt rotációban megoldja a posztot. Wilson 28 lesz márciusban, szóval még jópár év van benne elvileg. Shelby Harris lehet idővel itt szolid kiegészítő megoldás, esetleg majd Tuck leváltója 2016-ra...
3tech DT szerepkörre a cikk írója CJ Wilson-t és Stacy McGee-t írja. Wilson ahogy írtam nálam inkább 5T és Smith akit benn tartanék 3T-nek. Smith pont ebben az 1 gap shooter szerepben volt a legjobb tavaly. Elfogadható kezdő lehet, ha van mögötte depth. McGee nagy kérdés számomra, mert 2013 után komoly szerep nézett neki ki, de 2014 teljesen el tűnt. McGee posztja sem egyértelmű amúgy sztem. Én úgy gondolom lehet jobban fekszik neki az 1\0tech run stopper szerepkör, mint a 3T penetrator. Akiről egyáltalán nem tesz emltést a cikk írója az Ricky Lumpkin. Nem meglepő, h nem említi, nem egy sztár és nem volt sok snappet sem fenn egész évben (84 def snap), de aki látta az évünket meccsenként, annak feltűnhetett RL, aki az utolsó 5 meccsen egész komoly szerephez jutott. RL mérete és játéka alapján sztem 3T poszton fit, persze kérdés mennyit tud fejlődni, meg tud-e ragadni, mint hasznos rotációs elem. Könnyen lehet FA-ról vagy draft elejéről elé embert hozni, de ha ott nem sikerül lehet megéri tartani és fejleszteni és a draft végét nem erre a posztra ellőni. Sztem a 3T poszton Smith vállalható kezdő lehet, de mindenképpen üdvös lenne mögé\mellé egy fiatal.
1tech DT (NT) szerepkörre teljesen egyételmű Justin Ellis, mint megoldás. Mögé, mellé lehet hozni embert piacról vagy esetleg McGee is lehet itt opció. Knighton érkezését nem annyira látom indokoltnak, de persze segítség mindenhol elkél mindig.
LEO\rusher DE szerepkör az, ahol sztem nagyon lyukasak vagyunk. Ez nálam a fal és a teljes védelem legnagyobb hiányposztja. Benson Mayowa kezdőnek sztem nagyon kevés, de legalább van személyében jó back up, rotációs emberünk. Denico Autry esetleg ideérhet majd idővel, mint depth még. Kezdő nagyon kell ide. FA-n is vannak komoly célpontok és drafton is vannak azért jelöltek még ha több a 3-4OLB is. RM és MD helyében ide dobnám be a komoly pénzt elsősorban.
LB:
WILL szerepkörre Sio Moore teljesen rendben van. Mögé kell depth, de Armstrong alkalmas lehet erre a posztra esetleg. Malcolm Smith nem tudom minek jönne pont ide depth embernek, de ha érkezik az jó egoldás lehetne Moore mögé.
MIKE téren állunk még nagyon kutyául. Burris ST és depth LB szerepnél többre nem alkalmas, Roach simán lehet, h visszavonul, így itt nagy a lyuk. Szerencsére azért lesz FA-n is ember a poszton és drafton is van pár jól kinéző MLB prospect (egyiknek a csapatától most hztuk el a DL edzőt 😊). Itt én várok egy FA pick up-ot és draftot is. Ez a pass rusher DE után a legnagyobb hiányposzt a védelemben sztem.
SAM poszton Mack abszolút ideális. Mögé kell majd depth persze.
CB:
DJ Hayden és TJ Carrie nem épp hatalmas CB-k, de év vége felé úgy festett, hogy igencsak használható CB páros lehet előlük. Keith McGill kimondottan Seattle CB ránézésre és év végén, mikor szóhoz jutott jól festett. Ezen hármas mellé kellene azért egy jó veterán még, de Thorpe, Chekwa, Casey, Taiwan személyében van mélység még a poszton, így az is lehet, h veterán nélkül is rendben lehetünk. Maxwell persze remek lenne, de Atlanta sokkal reálisabb állomás jelenleg neki.
S:
Charles Woodson a cikkel ellentétben szerintem SS szerepben a legjobb már. Ott mögötte lehet egy Branch vagy egy Asante és ez a poszt működőképes is. FS poszton van azért kérdőjel, de Ross igen jól játszott idén ott. Ha ő tud fejlődni továbbra is, akkor jók lehetünk, bár olyan komoly szerepet persze nem lehet rápakolni, mint ET-re. Jonathan Dowling továbbra is érdekes elem és ha sikerül a szerelését rendbe tenni komoly fogás lehet, mint ball hawking FS. Neki sebessége, mérete, labdaérzéke abszolút megvan ahhoz sztem, h cover 3ban FS legyen hátul.
Vannak jó playák már a puzzle-ben, de kell még bőven ember, h valóban erős D-nk legyen. A puzzle kirakását azért nehezíti, h Carr-nak minél több segítséget kell nyújtani majd a másik oldalon draftról, piacról, de amennyi cap space rendelkezésünkre áll KELL, h tudjunk valódi segítséget szerezni FA-ről végre.
Pass rusher, MLB, 3T, 5T(amíg Wilson nincs visszahozva) a komolyabb needek és persze legtöbb posztra érkezhet erősítés vagy upgrade.
több mint 11 éve
Azt is be lehet dobni a negatív oldalra, h sem Gus Bradley sem Dan Quinn nem vitte magával DC-nek és Carroll sem őt látta következő DC-nek, ahogy írtad...Sztem benne van a pakliban, h JDR fogja hívni a playeket első évben, de majd meglátjuk.nézzük a negatív oldalát. ha Norton akkora ász, akkor miért nem ő lett a Seahawks DC? helyette a DB edzőjük, Kris Richard lett. a rotoworld ezt írja ezzel kapcsolatban:
Nekem tetszik a hire. Ha már nem egy tapasztalt veterán DC, akkor egy nagyon jó egység edző, aki volt játékos is és intenzív és jó a kapcsolata a D szaki HC-vel...nálam ez logikus lépés
Remek attitűdöt hoz magával!
Mack&Moore profitál az érkezéséből és ők a front 7 alapköveinek számítanak, ráadásul sztem tuti, h érkezik fiatal MLB is, akinek szintén sokat segít majd Norton!Rolni
Kris Richard is known as a better in-game coach than Ken Norton Jr., who was allowed to walk to Oakland. deyell
Meglássuk mi lesz ebből...
több mint 11 éve
Matt Miller @nfldraftscoutJDR mindenhol jó falat tudott eddig osszerakni...tessék bizakodni 😊
Very happy for Ken Norton, Jr. on getting a DC job...but I had players in Seattle tell me they never thought he'd make a good DC. Summarizing what several players told me about Ken Norton: He's a rah-rah guy, but isn't Xs and Os smart.
a terv az, hogy JDR megtanítja erre.
a secondaryt rendbe szedi Marcus Robertson, akiért nem véletlenül kardoskodtak Woodsonék. az LB corpot minden bizonnyal felképezi Norton. de a DL még kérdéses, és Jethro Franklin eddigi edzői teljesítménye nem túl meggyőző.deyell
több mint 11 éve
Matt Miller @nfldraftscoutVery happy for Ken Norton, Jr. on getting a DC job...but I had players in Seattle tell me they never thought he'd make a good DC. Summarizing what several players told me about Ken Norton: He's a rah-rah guy, but isn't Xs and Os smart.
a terv az, hogy JDR megtanítja erre.
a secondaryt rendbe szedi Marcus Robertson, akiért nem véletlenül kardoskodtak Woodsonék. az LB corpot minden bizonnyal felképezi Norton. de a DL még kérdéses, és Jethro Franklin eddigi edzői teljesítménye nem túl meggyőző.
built for this shit
több mint 11 éve
én is csak annyit tudok, amit leírtam...wikipedia...Jethro Franklin lesz a DL edző, ahogy baggio írja. Ex NFL DE még ha csak egy év erejéig is, USCben dolgozott együtt Nortonnal. Van NFL tapasztalata is edzőként!Rolniróla nem tudok semmit. viszont twitteren a Miami Hurricanes fanok nagyon örvendeznek, hogy távozott.
"His DL had HALF the production of Randy Shannon's DL his final year & RS GOT FIRED!"
twitter.com/ThayerEvansSI/status/563809219086790656deyell
több mint 11 éve
Jethro Franklin lesz a DL edző, ahogy baggio írja. Ex NFL DE még ha csak egy év erejéig is, USCben dolgozott együtt Nortonnal. Van NFL tapasztalata is edzőként!Rolniróla nem tudok semmit. viszont twitteren a Miami Hurricanes fanok nagyon örvendeznek, hogy távozott.
"His DL had HALF the production of Randy Shannon's DL his final year & RS GOT FIRED!"
twitter.com/ThayerEvansSI/status/563809219086790656
built for this shit
több mint 11 éve
Jogos!! De így, h def szaki HC alá érkezik nem félek...ha O szaki HC alá jönne, akkor más lenne a helyzet...Sztem benne van a pakliban, h JDR fogja hívni a playeket első évben, de majd meglátjuk.nézzük a negatív oldalát. ha Norton akkora ász, akkor miért nem ő lett a Seahawks DC? helyette a DB edzőjük, Kris Richard lett. a rotoworld ezt írja ezzel kapcsolatban:
Nekem tetszik a hire. Ha már nem egy tapasztalt veterán DC, akkor egy nagyon jó egység edző, aki volt játékos is és intenzív és jó a kapcsolata a D szaki HC-vel...nálam ez logikus lépés
Mack&Moore profitál az érkezéséből és ők a front 7 alapköveinek számítanak, ráadásul sztem tuti, h érkezik fiatal MLB is, akinek szintén sokat segít majd Norton!Rolni
Kris Richard is known as a better in-game coach than Ken Norton Jr., who was allowed to walk to Oakland. deyell
több mint 11 éve
www.raiders.com/news/article-1/Norton-Jr-Ready-to-Instill-Defensive-Philosophy/1c355fe1-bd6a-4c2d-a25c-fc58e6cadd82na elvileg Norton lesz a playcaller. Nem izgulok emiatt sem nagyon. Pete Carroll és remek DC-k alatt dolgozott eddig és ott lesz JDR, aki segíti majd.
Annak is örülök nagyon, h a Seattle miliőből sikerült megcsípni egy minőségi szakit. Nagyon komoly program van ott, kíváncsi leszek mit sikerül itt megvalósítani majd ebből. Helmut írásait mindig élvezettel olvastam, amikor a Seattle védelemről, pl a zónák átadásáról stb írt. Ilyen profizmus kell ide is és JDR+Norton sztem garancia lehet a jó, erős védelemre.
Jethro Franklin lesz a DL edző, ahogy baggio írja. Ex NFL DE még ha csak egy év erejéig is, USCben dolgozott együtt Nortonnal. Van NFL tapasztalata is edzőként!
több mint 11 éve
Sztem benne van a pakliban, h JDR fogja hívni a playeket első évben, de majd meglátjuk.nézzük a negatív oldalát. ha Norton akkora ász, akkor miért nem ő lett a Seahawks DC? helyette a DB edzőjük, Kris Richard lett. a rotoworld ezt írja ezzel kapcsolatban:
Kris Richard is known as a better in-game coach than Ken Norton Jr., who was allowed to walk to Oakland.
built for this shit
több mint 11 éve
Jethro Franklin az új DL coach, a Miami Hurricanes-től érkezik

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
tehát az LB-khez ért, ez tény. hogy milyen DC lesz, azt meglátjuk. de megelőlegezem neki, hogy sokkal jobban jártunk vele, mintha Grantham lett volna a DC.deyellSztem benne van a pakliban, h JDR fogja hívni a playeket első évben, de majd meglátjuk.
Mack&Moore profitál az érkezéséből és ők a front 7 alapköveinek számítanak, ráadásul sztem tuti, h érkezik fiatal MLB is, akinek szintén sokat segít majd Norton!
több mint 11 éve
Brock Huard (ESPN) véleménye:@BrockESPN
If you've been to a Seahawks practice you know in losing Ken Norton to OAK the Hawks have lost their loudest, proudest & most intense coach.
built for this shit
több mint 11 éve
ahogy tudom, nem, pehelysúlyú. amikor Wagner megsérült, akkor KJ Wright állt be helyére, és kezdett Malcolm Smith WLB poszton. majd később az UDFA rookie Brock Coyle kezdett MLB poszton, amikor Wagner nem volt bevethető.Másik FA akit vele kapcsolatban bedobtak az Malcolm Smith. Tud ő középen játszani?Amadeus91Maualuga nagyot játszott alatta a USC-n....Amadeus91nem csak ő, hanem még Lofa Tatupu, Keith Rivers, Brian Cushing, Kaluka Maiava és Clay Matthews III is.
tehát az LB-khez ért, ez tény. hogy milyen DC lesz, azt meglátjuk. de megelőlegezem neki, hogy sokkal jobban jártunk vele, mintha Grantham lett volna a DC.deyell
built for this shit
több mint 11 éve
Másik FA akit vele kapcsolatban bedobtak az Malcolm Smith. Tud ő középen játszani?Amadeus91Még WLB-nek is undersized.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Másik FA akit vele kapcsolatban bedobtak az Malcolm Smith. Tud ő középen játszani?Maualuga nagyot játszott alatta a USC-n....Amadeus91nem csak ő, hanem még Lofa Tatupu, Keith Rivers, Brian Cushing, Kaluka Maiava és Clay Matthews III is.
tehát az LB-khez ért, ez tény. hogy milyen DC lesz, azt meglátjuk. de megelőlegezem neki, hogy sokkal jobban jártunk vele, mintha Grantham lett volna a DC.deyell
több mint 11 éve
Maualuga nagyot játszott alatta a USC-n....Amadeus91nem csak ő, hanem még Lofa Tatupu, Keith Rivers, Brian Cushing, Kaluka Maiava és Clay Matthews III is.
tehát az LB-khez ért, ez tény. hogy milyen DC lesz, azt meglátjuk. de megelőlegezem neki, hogy sokkal jobban jártunk vele, mintha Grantham lett volna a DC.
built for this shit
több mint 11 éve
Maualuga nagyot játszott alatta a USC-n....
több mint 11 éve
ő már az 😊és Burrisből?deyellMackből top LBt csinál.braxa88ott van eezt már szeretem! ezért is írtam be! 😉Bruce
@VicTafur Raiders new defensive coordinator is Ken Norton Jr. -- There you have it.deyell