Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 395 — Sworn to the Dark
ott van e

@VicTafur Raiders new defensive coordinator is Ken Norton Jr. -- There you have it.deyell
ezt már szeretem! ezért is írtam be! 😉Bruce
Mackből top LBt csinál.braxa88
és Burrisből?

built for this shit

több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Mikor lesz már DC-nk? Annyira utálom, hogy semmi hír nem jön erről...Bruce
ott van e

@VicTafur Raiders new defensive coordinator is Ken Norton Jr. -- There you have it.deyell
ezt már szeretem! ezért is írtam be! 😉Bruce
Mackből top LBt csinál.
több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
ott van e

ezt már szeretem! ezért is írtam be! 😉
több mint 11 éve
ott van e

@VicTafur Raiders new defensive coordinator is Ken Norton Jr. -- There you have it.

built for this shit

több mint 11 éve
Chris Hansen a Raiders draftjáról:

bleacherreport.com/articles/2356044-oakland-raiders-must-find-offensive-playmaker-with-no-4-pick-in-nfl-draft

built for this shit

több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Kíváncsi leszek, hogy Jones és Wilson után idén is hozunk-e valakit a Packers-ből. Idén is van pár érdekes lejáró szerződésű játékosuk. House vagy Cobb álom kategória, de Bulaga jó fogás lehetne. Raji vagy Bush-t olcsón el tudnám fogadni.peterbadbone
egy Davon House álom kategória nekünk? mert ha tényleg az, akkor hagyjuk a fenébe az egészet, és koncentráljunk a draftra.deyell
Olyan szempontból igen, hogy szerintem nem fogják kiengedni a piacra. Cobb-ra még több esélyt látok, de abban sem nagyon hiszek, hogy őt elengednék.

több mint 11 éve
Kíváncsi leszek, hogy Jones és Wilson után idén is hozunk-e valakit a Packers-ből. Idén is van pár érdekes lejáró szerződésű játékosuk. House vagy Cobb álom kategória, de Bulaga jó fogás lehetne. Raji vagy Bush-t olcsón el tudnám fogadni.peterbadbone
egy Davon House álom kategória nekünk? mert ha tényleg az, akkor hagyjuk a fenébe az egészet, és koncentráljunk a draftra.

built for this shit

több mint 11 éve
Kíváncsi leszek, hogy Jones és Wilson után idén is hozunk-e valakit a Packers-ből. Idén is van pár érdekes lejáró szerződésű játékosuk. House vagy Cobb álom kategória, de Bulaga jó fogás lehetne. Raji vagy Bush-t olcsón el tudnám fogadni.

több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Mikor lesz már DC-nk? Annyira utálom, hogy semmi hír nem jön erről...
több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
gaben
A próféta szóljon BB-ből.
több mint 11 éve
Terrell Williams (DL edző) valószínűleg a Florida egyetem szolgálatába áll ugyanezen beosztásban.peterbadbone
sokáig nem bírta ki az NFL nélkül, mert most meg a Miami Dolphins-hoz mentbaggio
az a vicc, hogy lenyilatkozta, hogy a DL edzői poszt a Flordiánál jobb mint sok NFL edzői állás, majd pár nap múlva elment a Dolphinshoz.

built for this shit

több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 925 — Deion Sanders for president!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
 www.sportsworldreport.com/articles/43179/20150204/oakland-raiders-rumors-jordan-cameron-signed-cleveland-browns-contract-denied-johnny-manziel-josh-gordon-out-julius-thomas-jermaine-gresham-options.htm

Cameron, Gresham, J.ThomasAmadeus91
nem az igazi egyik sem, de hát ez jutott. Cameronnál ráadásul sérüléskockázat is van (agyrázkódások az utóbbi időben), meg a játéka is túlértékelt, évi $6-7 milliót utasított vissza a Brownstól idén. nem kéne ennyiért sem, pláne nem többért

built for this shit

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 548
 www.sportsworldreport.com/articles/43179/20150204/oakland-raiders-rumors-jordan-cameron-signed-cleveland-browns-contract-denied-johnny-manziel-josh-gordon-out-julius-thomas-jermaine-gresham-options.htm

Cameron, Gresham, J.Thomas
több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 373 — Raiders fan
De ha marad a mostani D séma akkor én még mindig azt szorgalmaznám,hogy egy top DE és MLB kell első sorban.
Persze hamár lenne hivatalos bejelentés a D coordinátor személyét illetően egy lépéssel előrébb lennénkCubehead
hát ha végül nem Ken Norton Jr. lesz a befutó, akkor kezd csökkenni a bizalmam, hogy mire ez a nagy várakozás.deyell
Ha egyetemi edző is benne van a pakliban, akkor ott számít az aláírási nap, mint határidő...asszem tegnap volt, így, ha Norton off akkor már nyitva az út az egyetemi jelöltek előtt is...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
De ha marad a mostani D séma akkor én még mindig azt szorgalmaznám,hogy egy top DE és MLB kell első sorban.
Persze hamár lenne hivatalos bejelentés a D coordinátor személyét illetően egy lépéssel előrébb lennénkCubehead
hát ha végül nem Ken Norton Jr. lesz a befutó, akkor kezd csökkenni a bizalmam, hogy mire ez a nagy várakozás.deyell
Ez most már tényleg nagy pofán vágás lenne!

McPhee pass rush mutatói sokat profitálnak azért Suggs és Dumervill jelenlétéből...ugye ha jól tudom legtöbbször vmelyik helyett volt fönn, a másik párjaként...

Ettől függetlenül hasznos játékos lenne sztem nálunk, de iszonyat pénzt nem adnék neki, mert nem egyszemélyes wrecking crew...Rolni
Szerintem van olyan jó játékos, mint nálunk Lamarr Houston volt. Az ő szerződését (5év/$35M/$15Mgarantált) én megadnám neki.

több mint 11 éve
hát ha végül nem Ken Norton Jr. lesz a befutó, akkor kezd csökkenni a bizalmam, hogy mire ez a nagy várakozás.

built for this shit

több mint 11 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 751
Suh is közel a hosszabbításhoz, de szerintem ez természetes, mint ahogy Iupati is valószínűleg oda megy, ahol van olyan edző akivel dolgozott már. Nekünk inkább a Broncos felé kell nézelődnünk, hogy ki marad/megy, illetve jó lenne a stábot végre összerakni.

Torrey Smith is kapott állítólag egy jó ajánlatot a Ravens-től, mint ahogy Lynch-et is marasztalja a Seahawks. Ők sem lesznek reális célpontok.

Pernell McPhee viszont valószínűleg nem marad Baltimore-ban. 6-3/280-as méretekkel ideális LDE lenne hosszú távra (26éves). A Ravens használta, 4-3LDE, 3-4LDE, UT és 3-4 LOLB poszton is, mindig megy előre, jó mentalitású játékos, ráadásul van gyűrűje, tudja milyen győzni és mi ilyeneket keresünk. Nekem eddig ő a TopFA célpontom. Biztos, hogy sokan fogják keresni, de érte letenném a nagy pénzt.peterbadbone
McPhee pass rush mutatói sokat profitálnak azért Suggs és Dumervill jelenlétéből...ugye ha jól tudom legtöbbször vmelyik helyett volt fönn, a másik párjaként...

Ettől függetlenül hasznos játékos lenne sztem nálunk, de iszonyat pénzt nem adnék neki, mert nem egyszemélyes wrecking crew...Rolni
A sokoldalúsága miatt nekem tetszik. S ha már szóba jött Dumervil vagy Suggs akkor nálunk meg profitálhatna Mackből 😉.
Persze hamár lenne hivatalos bejelentés a D coordinátor személyét illetően egy lépéssel előrébb lennénk

több mint 11 éve
El kell kezdeniük pénzt költeni, mert a salary cap megadott százalékát (fejből nem tudom pontosan talán 89) átlagosan el kell költenünk adott időszak alatt (asszem 4 év)...vkinek nagyobb pénzeket is adni kell. én tavaly Veldheer és a Houston dealekkel kalkulaltam, idénre meg a Wiz deallel, de előbbi kettőből semmi sem lett és az utóbbiról is ellentétes pletykák érkeznek. Újonc számára nagy dealt még pár évig nem tudunk adni, így marad az FA...Rolni
Kis infó ehhez a témához:
Christopher Hansen @ChrisHansenNFL
By my estimate, the Raiders must spend $180 million in cash over the next two seasons on their roster. That's a wee bit o money.

több mint 11 éve
Suh is közel a hosszabbításhoz, de szerintem ez természetes, mint ahogy Iupati is valószínűleg oda megy, ahol van olyan edző akivel dolgozott már. Nekünk inkább a Broncos felé kell nézelődnünk, hogy ki marad/megy, illetve jó lenne a stábot végre összerakni.

Torrey Smith is kapott állítólag egy jó ajánlatot a Ravens-től, mint ahogy Lynch-et is marasztalja a Seahawks. Ők sem lesznek reális célpontok.

Pernell McPhee viszont valószínűleg nem marad Baltimore-ban. 6-3/280-as méretekkel ideális LDE lenne hosszú távra (26éves). A Ravens használta, 4-3LDE, 3-4LDE, UT és 3-4 LOLB poszton is, mindig megy előre, jó mentalitású játékos, ráadásul van gyűrűje, tudja milyen győzni és mi ilyeneket keresünk. Nekem eddig ő a TopFA célpontom. Biztos, hogy sokan fogják keresni, de érte letenném a nagy pénzt.peterbadbone

Ettől függetlenül hasznos játékos lenne sztem nálunk, de iszonyat pénzt nem adnék neki, mert nem egyszemélyes wrecking crew...

több mint 11 éve
Terrell Williams (DL edző) valószínűleg a Florida egyetem szolgálatába áll ugyanezen beosztásban.peterbadbone
sokáig nem bírta ki az NFL nélkül, mert most meg a Miami Dolphins-hoz mentbaggio
nekünk meg még mindig nincs DL edzőnk...érdekes

több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 877 — no es importante
sokáig nem bírta ki az NFL nélkül, mert most meg a Miami Dolphins-hoz ment

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve

Pernell McPhee viszont valószínűleg nem marad Baltimore-ban. 6-3/280-as méretekkel ideális LDE lenne hosszú távra (26éves). A Ravens használta, 4-3LDE, 3-4LDE, UT és 3-4 LOLB poszton is, mindig megy előre, jó mentalitású játékos, ráadásul van gyűrűje, tudja milyen győzni és mi ilyeneket keresünk. Nekem eddig ő a TopFA célpontom. Biztos, hogy sokan fogják keresni, de érte letenném a nagy pénzt.

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 548
Mike Iupati fits best with a run-heavy team. +80.2 PFF run block grade since 2010 is 2nd-highest of any guard. But -15.7 pass block grade.

jó lenne, ha meg tudnánk szerezni, de sajnos a hírek szerint a Bills nagyon akarja, és ott van a volt támadókoordinátora, Greg Roman.deyell
annyira félek, megint összeálmodunk itt mindent, aztán a FA 1. hete szépen helyreteszi majd a realitásérzékünket.

(sóhaj)
több mint 11 éve
Mike Iupati fits best with a run-heavy team. +80.2 PFF run block grade since 2010 is 2nd-highest of any guard. But -15.7 pass block grade.

jó lenne, ha meg tudnánk szerezni, de sajnos a hírek szerint a Bills nagyon akarja, és ott van a volt támadókoordinátora, Greg Roman.

built for this shit