Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 395 — Sworn to the Dark
Nick Roach hasn't been cleared from 2014 concussion. Sio Moore still recovering from hip surgery. Uncertain/doubtful he'll be ready for offseason program, but should be ready by training camp.

built for this shit

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 548
 mweb.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25071922/look-raiders-owner-mark-davis-hangs-out-at-la-strip-club

Ehh....
több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 373 — Raiders fan
Del Rio azt mondta a kombinen, h Howard megy vissza RTnek és Watsonnal birkózik majd...

RM elmondta, h Roach-ot nem siettetik, rajta és az edzői stabon múlik majd a dolog...

RM dicsérte a rookie classunkat és idén is ilyet tervez 😊

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
 www.silverandblackpride.com/2015/2/17/8050607/mike-mayock-sees-raiders-going-wide-receiver-with-at-4th-overall-pick
több mint 11 éve
 m.espn.go.com/general/blogs/blogpost?blogname=oakland-raiders&id=9338&src=desktop&rand=ref~{"ref"%3A"http%3A%2F%2Fwww.footballsfuture.com%2FphpBB2%2Fviewtopic.php%3Ft%3D560666%26postdays%3D0%26postorder%3Dasc%26start%3D660"}Rolni
ahogy a cikk írja, jó fit lenne Dante Fowler Jr. de megérné a magas picket? nagy upside-ja van a fizikuma miatt, de a technikája kezdetleges.deyell
Ha Leonard Williams már nem lesz elérhető mire mi jövünk, akkor WR-t kell választani. Ez csak nekem tűnik ennyire egyértelműnek és a kép ennél árnyaltabb?Márton
ez csak akkor egyértelmű, ha látod Reggie boardját, mivel BPA alapon választ. ha nála például Fowler vagy Ray magasabban van értékelve, mint bármelyik WR, akkor pass rushert választ. a needeket amúgy sem nem tudjuk biztosan egyelőre, a draft április végén lesz, addig meg lehet oldani a WR-problémát a piacról is, vagy bármelyik hiányposztot.

közülük megfelelő áron jöhet bárki:

www.profootballfocus.com/blog/2015/02/16/2015-top-free-agents-edge-defenders/

built for this shit

több mint 11 éve
Márton Las Vegas Raiders 16
 m.espn.go.com/general/blogs/blogpost?blogname=oakland-raiders&id=9338&src=desktop&rand=ref~{"ref"%3A"http%3A%2F%2Fwww.footballsfuture.com%2FphpBB2%2Fviewtopic.php%3Ft%3D560666%26postdays%3D0%26postorder%3Dasc%26start%3D660"}Rolni
ahogy a cikk írja, jó fit lenne Dante Fowler Jr. de megérné a magas picket? nagy upside-ja van a fizikuma miatt, de a technikája kezdetleges.deyell
Ha Leonard Williams már nem lesz elérhető mire mi jövünk, akkor WR-t kell választani. Ez csak nekem tűnik ennyire egyértelműnek és a kép ennél árnyaltabb?
több mint 11 éve
ahogy a cikk írja, jó fit lenne Dante Fowler Jr. de megérné a magas picket? nagy upside-ja van a fizikuma miatt, de a technikája kezdetleges.

built for this shit

több mint 11 éve
 m.espn.go.com/general/blogs/blogpost?blogname=oakland-raiders&id=9338&src=desktop&rand=ref~{"ref"%3A"http%3A%2F%2Fwww.footballsfuture.com%2FphpBB2%2Fviewtopic.php%3Ft%3D560666%26postdays%3D0%26postorder%3Dasc%26start%3D660"}

több mint 11 éve
According to the Denver Post, the Raiders "are expected to pursue" free agent NT Terrance Knighton.
The Post floats five years and $30 million as a potential price tag for Knighton, who is one of the NFL's premier run stuffers. Knighton will be 29 before the 2015 season, however, and consistency has been an issue throughout his career. He is tight with Jack Del Rio, who is the Raiders' new head coach. Knighton is not a fit for new Broncos' DC Wade Phillips' one-gap scheme. Feb 15 - 3:04 PM
több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Hat ha a helyukbe volnek en tuti nem Pennhez jarnek betorni.
több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
JT előtt is játszott sok TE-vel Peyton, de egyik sem volt ennyire kiemelkedő...illetve szerintem az idei teljesítményébe az is benne lehetett, hogy a FO contract year-be picit visszább akarta fogni a regular meccsek alatt, mivel ott a hiánya nem volt akkora, de azért nagyon érezhető volt, hogy nélküle a Broncos O is rendesen szenvedett (főként amikor Sanders is sérült volt)
Szerintem simán megér 1-2 évre 8-9 milliót nekünk!Pari
Dallas Clark, WHO?empty taxi
na igen talán ő, bár az se ma volt...
több mint 11 éve
Raiders Donald Penn fights off home intruder

állítólag így tartóztatta fel a betörőt:
https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

www.silverandblackpride.com/2015/2/14/8039561/oakland-raiders-donald-penn-fights-off-home-intruder

megtehette volna Penn, hogy letépi a fejét, de nem tette, inkább megvárta a rendőröket. respect neki

built for this shit

több mint 11 éve
ha nem WR-t húzunk az első körben, mit szólnátok Breshad Perrimanhez a másodikban? ->  www.youtube.com/watch?v=zYLg3OofC1Adeyell
Több helyen is olvastam, hogy akár az 1.kör végén is elvihetik. Főleg egy jól sikerült Combine-al.Márton
sok helyen írnak ezt azt, majd annak az ellenkezőjét is, hogy legyen miről beszélni a draft előtt, előfordul az is, hogy felemel a média egy prospectet, majd "eltapossa". de speciel Mel Kiper is 1/15-re Perrimant. sztem ez túlzás, mert benne van, hogy nem lesz jobb, mint Andre Holmes mondjuk... 2. körben már inkább lehetne kockáztatni

built for this shit

több mint 11 éve
Márton Las Vegas Raiders 16
ha nem WR-t húzunk az első körben, mit szólnátok Breshad Perrimanhez a másodikban? ->  www.youtube.com/watch?v=zYLg3OofC1Adeyell
Több helyen is olvastam, hogy akár az 1.kör végén is elvihetik. Főleg egy jól sikerült Combine-al.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 256 — NFL bracket champion '26
JT előtt is játszott sok TE-vel Peyton, de egyik sem volt ennyire kiemelkedő...illetve szerintem az idei teljesítményébe az is benne lehetett, hogy a FO contract year-be picit visszább akarta fogni a regular meccsek alatt, mivel ott a hiánya nem volt akkora, de azért nagyon érezhető volt, hogy nélküle a Broncos O is rendesen szenvedett (főként amikor Sanders is sérült volt)
Szerintem simán megér 1-2 évre 8-9 milliót nekünk!Pari
Dallas Clark, WHO?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
itt pedig mock draftolgatni lehet, Scott Carasik (B/R) boardja áll a legközelebb a valósághoz talán.

fanspeak.com/ontheclock/deyell
1. Dante Flowers Jr. DE
2. Paul Dawson ILB
3. Breshad Perriman WR
4. Saquille Mason OG\OC
5. Mike Davis RB
6. Ronald Darby CB
7. Tyeler Davison DT

több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
According to ESPN's Jeff Legwold, free agent Julius Thomas has made it clear to the Broncos he wants to be among the highest-paid tight ends in the league.

azon a véleményen vagyok, hogy ennyit nem ér, sem a Broncosnak, sem nekünk.deyell
Megnéztem a top TE-k fizetését. Gronkowski és Graham a 2 legjobban kereső TE 9 illetve 10 milliós fizetéssel. Utánuk 5játékos van 7 és 8 millió közötti fizuval. Szerintem Thomas is ebbe a kategóriába kerülhet egy 5 év 35-38 milliós fizetéssel. Ha ennyit megadunk neki akkor szerintem nem csinálunk rossz üzletet.peterbadbone
a hírekből kiindulva évi $9-10 milliót akar. egydimenziós, sérülékeny játékos, akit minden bizonnyal Manning tett naggyá. remélem nem mi leszünk a balekok, akik túlfizetjük, mert valószínűnek tartom, hogy nagyot fog esni a teljesítménye az új csapatában.deyell
A produktivitásában nagy szerepe volt Manningnek, de ő azért jó játékos, mert túl nagy egy DB-nek és túl gyors egy LB-nek, ezáltal a legtöbb offense-ben gyilkos matchup, és ennek nincs köze Manninghez, ez máshol is így van, csak ki kell használni.

Ettől persze az igaz, h 1 dimenziós, h sérülékeny és h inkább 7-8 millás kategóriába esik, mint a 9-10-esbe (bár szvsz lesz olyan aki megadja neki, inkább buk rajta évi 1-2 milliót, ha megteheti és úgy érzi már csak ő hiányzik a kirakósból), de szerintem csak akkor lesz rosszabb játékos, ha olyan offensebe kerül, ahol nem nagyon használnak elkapó TE-et, de egy olyan csapat meg miért akarná pont őt...

Egyébként nem tudom rosszul jártok-e, ha túl fizettek játékosokat - de úgy h ki lehessen belőle szállni - ezáltal felvive a világpiaci árukat, jól megnehezítve azon csapatok életét, akik szűkén vannak a capspace-nek, pl a közvetlen riválisaitokét... Én legalábbis tartok tőle, h felveritek néhány UFAnk árát, aztán ha nem is mind hozzátok kerül, mi akkor is *hatjuk...Black_Adder
Szerintem simán megér 1-2 évre 8-9 milliót nekünk!
több mint 11 éve
Strong is opció, illetve DGB vagy Funchess ha csusznak...Rolni
apropó, Perrimanről egy cikk, összehasonlítva White-tal és Stronggal

rotoviz.com/2015/02/breshad-perriman-discount-kevin-white/?utm_content=bufferfb26a&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer

itt pedig mock draftolgatni lehet, Scott Carasik (B/R) boardja áll a legközelebb a valósághoz talán.

fanspeak.com/ontheclock/

built for this shit

több mint 11 éve
Strong is opció, illetve DGB vagy Funchess ha csusznak...

több mint 11 éve
Pár hónapja még 4.-5. körös pick volt...mérete remek, még jó prospect, de 2. kör elég erős...persze lehet jön még felfelé annyitRolni
ha jól fut a combine-on, simán lehet 2. kör, anno Stephen Hill is 2. kör lett emiatt, pedig teljesen fogalmatlan a futballhoz. de Perriman nem az, legalábbis szerintem például a kezei nem olyan rosszak, mint írják, bár dropjai vannak az kétségtelen. sok route-ot nem tud, ahogy a belinkelt videóból látható, de van benne fantázia. ha első körben begyűjtjük L-Willt, akkor felőlem jöhetne Perriman a 2.-ban, esetleg még Strong, aki megfontolandó.

built for this shit

több mint 11 éve
Pár hónapja még 4.-5. körös pick volt...mérete remek, még jó prospect, de 2. kör elég erős...persze lehet jön még felfelé annyit

több mint 11 éve
ha nem WR-t húzunk az első körben, mit szólnátok Breshad Perrimanhez a másodikban? ->  www.youtube.com/watch?v=zYLg3OofC1A

built for this shit

több mint 11 éve
According to ESPN's Jeff Legwold, free agent Julius Thomas has made it clear to the Broncos he wants to be among the highest-paid tight ends in the league.

azon a véleményen vagyok, hogy ennyit nem ér, sem a Broncosnak, sem nekünk.deyell
Megnéztem a top TE-k fizetését. Gronkowski és Graham a 2 legjobban kereső TE 9 illetve 10 milliós fizetéssel. Utánuk 5játékos van 7 és 8 millió közötti fizuval. Szerintem Thomas is ebbe a kategóriába kerülhet egy 5 év 35-38 milliós fizetéssel. Ha ennyit megadunk neki akkor szerintem nem csinálunk rossz üzletet.peterbadbone
a hírekből kiindulva évi $9-10 milliót akar. egydimenziós, sérülékeny játékos, akit minden bizonnyal Manning tett naggyá. remélem nem mi leszünk a balekok, akik túlfizetjük, mert valószínűnek tartom, hogy nagyot fog esni a teljesítménye az új csapatában.deyell
A produktivitásában nagy szerepe volt Manningnek, de ő azért jó játékos, mert túl nagy egy DB-nek és túl gyors egy LB-nek, ezáltal a legtöbb offense-ben gyilkos matchup, és ennek nincs köze Manninghez, ez máshol is így van, csak ki kell használni.

Ettől persze az igaz, h 1 dimenziós, h sérülékeny és h inkább 7-8 millás kategóriába esik, mint a 9-10-esbe (bár szvsz lesz olyan aki megadja neki, inkább buk rajta évi 1-2 milliót, ha megteheti és úgy érzi már csak ő hiányzik a kirakósból), de szerintem csak akkor lesz rosszabb játékos, ha olyan offensebe kerül, ahol nem nagyon használnak elkapó TE-et, de egy olyan csapat meg miért akarná pont őt...

Egyébként nem tudom rosszul jártok-e, ha túl fizettek játékosokat - de úgy h ki lehessen belőle szállni - ezáltal felvive a világpiaci árukat, jól megnehezítve azon csapatok életét, akik szűkén vannak a capspace-nek, pl a közvetlen riválisaitokét... Én legalábbis tartok tőle, h felveritek néhány UFAnk árát, aztán ha nem is mind hozzátok kerül, mi akkor is *hatjuk...Black_Adder
Legalább ennyi örömünk legyen
több mint 11 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 465

Egyébként nem tudom rosszul jártok-e, ha túl fizettek játékosokat - de úgy h ki lehessen belőle szállni - ezáltal felvive a világpiaci árukat, jól megnehezítve azon csapatok életét, akik szűkén vannak a capspace-nek, pl a közvetlen riválisaitokét... Én legalábbis tartok tőle, h felveritek néhány UFAnk árát, aztán ha nem is mind hozzátok kerül, mi akkor is *hatjuk...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto

Majd még nagyobbá tenné Carr! 😀