Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Sziasztok, nem tudtok véletlenül olyan oldalt, ahol meg tudom nézni, hogy melyik játékos hanyas számban játszik? Nehéz mindig lenézni a nevet a hátukról.

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Dante Fowler 3-cone eredménye egy igen gyenge 7,4 mp lett, és ezt a meccsvideóin is látni. merev a csípője, külső pass rush nem az erőssége.
built for this shit
több mint 11 éve
Bud Dupree 269 fonttal nyomott 11'6-ot broad jumpban és 42-t vertikálban o_oKezdek félni hogy bármelyik edge rushert is húzzuk be 1/7-en nem húzhatunk rosszul 😀... ( márha edge rushert húzunk...)
Mi van itt idén anyám 😊
Meg futott rá egy 4.57-et 😀Rolni
több mint 11 éve
Bud Dupree 269 fonttal nyomott 11'6-ot broad jumpban és 42-t vertikálban o_o Mi van itt idén anyám 😊
Meg futott rá egy 4.57-et 😀
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
akkor felteszem azt a kérdést, hogy kik azok a játékosok, akiket semmiképpen sem látnátok szívesen az első körben (1/4 és letrade esetén sem) azok közül, akiket oda várnak? nálam ez így néz ki:Randy Gregory nekem sem kéne, főleg azért, mert nem tudom mit játszana nálunk. Magasság, hosszúság, sebesség, gyorsaság megvan, de futás ellen nagyon kevés, súlyban nagyon kevés...3-4be el tudom képzelni, h beválik, de 4-3ban nem nagyon látom a helyét, ahol sikeres lesz...
- Randy Gregory: jó gyerek, de félő, hogy Aaron Maybin / Dion Jordan-féleség lesz belőle
- Danny Shelton: hype-olva van erősen, nem látom, hogy miben lenne jobb, mint pl. Malcom Brown
- T.J. Clemmings: Menelik Watson 2?deyell
Shane Ray a másik pass rusher akit előre vérnak, de én tőle sem vagyok elájulva. Nagyon jól indul és gyors is, de nagyon egysíkú játékos sztem.
Danny Shelton nekünk sztem fölösleges Jelly mellé. M.Brown sokkal jobban hasznosítható lenne sztem nálunk.
Clemmingsről olvastam jókat, de nem nagyon néztem rá, nem tudok nyilatkozni.
Én korán nem igen szeretnék futót sem látni, annak ellenére, h Gordon és Gurley is nagyon jó játékosok sztem.
Jordan Phillips-et nagyon nem kedvelném.
Letrade esetén szívesen látnám viszont, persze helytől függően:
DeVante Parker-t
Alvin Dupree-t
Malcolm Brown-t
Ereck Flowers-t
Dorial Green-Bechkam-et
Cameron Erving-et
több mint 11 éve
akkor felteszem azt a kérdést, hogy kik azok a játékosok, akiket semmiképpen sem látnátok szívesen az első körben (1/4 és letrade esetén sem) azok közül, akiket oda várnak? nálam ez így néz ki:- Randy Gregory: jó gyerek, de félő, hogy Aaron Maybin / Dion Jordan-féleség lesz belőle
- Danny Shelton: hype-olva van erősen, nem látom, hogy miben lenne jobb, mint pl. Malcom Brown
- T.J. Clemmings: Menelik Watson 2?
built for this shit
több mint 11 éve
Dante Fowler Jr 260-al nyomott egy 4.61-es 40yardot o_o Ő is ott lesz az 1\4-es picknél a jelöltek között, ha bennvan...
A két top QB jól szerepelt, a 2 top WR jól szerepelt, eddig a top pass rusherek is jók...ha nem tradelünk akkor azért jó, mert több jó választási lehetőség is lesz, illetve a trade-et is segítheti a sok remeklő...
1\1-re nagyon Winston-t olvasni mindenhol.
1\2-re simán lehet Mariota, Williams vagy top edge ember is a pakliban.
1\3-ra Williams, top edge ember vagy trade down, főleg, ha benn van Marika
Nekünk 1\4-nél lehet esélyünk trade-re, ha benn marad Mari, de ha kimegy akkor meg jó eséllyel benn lesz a legjobb edge jelöltünk vagy Williams és a legjobb WR jelöltünk is 😊
Nálam 1\4-re a jelöltek a fentiek alapján (nem sorrendben)
Leonard Williams, Dante Fowler, Kevin White, Amari Cooper és a trade down
több mint 11 éve
Reggie elaludt a Combine-on
deyell
Lehet én lennék radikális vezető,de én kibasznám simán,ezek után...Vic Tafur szerint Raleigh aludt be nem Reggie 😊Rolniátaludta Kevin White 4,35-ös 40 yardját @)deyellReggie elaludt a Combine-onHa megálmodott egy tavalyira hajazó draftot akkor egészségére 😊Rolni
deyell
több mint 11 éve
Meglep, hogy beszéltünk Gregoryval
több mint 11 éve
Köszi Deyell az infót.White - nem ismerem a mentalitását de a vele készült interjúkban számomra szimpatikus volt. Fizikálisan minden tekintetben jobb, mint Cooper. Ellenben csiszolandó a route futási képessége. Viszont az tanulható míg asebesség és a magasság nem. Cubehead2013-ban még Junior College játékos volt, és ott sem volt az első számú célpont. a 2014-es szezon előtt nem ismerte senki, onnan küzdötte fel magát 1447 elkapott yardig, 10 TD-ig a WVU-ban. a mentalitását az is mutatja, ahogy blokkol.deyell
Viszont így akkor még inkább tiszta számomra a kép 😉
Akit még szívesen látnék nálunk igaz csak valamelyik középső körben ha csúszik az Agholor. Habár kizártnak tartom,hogy bent legyen 3-4 kör környékén plusz vannak fontosabb needjeink.
Remélem Funches-t max mint TE nézegetjük. Iszonyat ólom csizmái vannak az elkapó poszthoz.

több mint 11 éve
White - nem ismerem a mentalitását de a vele készült interjúkban számomra szimpatikus volt. Fizikálisan minden tekintetben jobb, mint Cooper. Ellenben csiszolandó a route futási képessége. Viszont az tanulható míg asebesség és a magasság nem. Cubehead2013-ban még Junior College játékos volt, és ott sem volt az első számú célpont. a 2014-es szezon előtt nem ismerte senki, onnan küzdötte fel magát 1447 elkapott yardig, 10 TD-ig a WVU-ban. a mentalitását az is mutatja, ahogy blokkol.
built for this shit
több mint 11 éve
Köszi az összefoglalót Rolni, elkapóként teljesen egyetértek a jelenlegi WR sorunk besorolásával amit írtál.Kevin White: 6'3/215, 4.35/4.36, 36.5" vert, 10'3 broad.Hát nem könnyű kérdés!
Amari Cooper: 6'1/211, 4.42/4.43, 33" vert, 10'0 broad.
Mayock thinks Cooper is safer choice (used popular Torry Holt comp) but White bigger, faster, higher ceiling.
na akkor melyikük legyen?deyell
Nagyon kell, h évekig domináns elkapó legyen az akit ennyire elől húzunk...fogalmam sincs mi lenne a megfelelő választás.
Mink van jelenleg?
Rod Streater 6'3 200; 4.46, 37.5vert, 11broad.
Magas, atletikus, jó kezű elkapó, aki magas labdákat szépen veszi le, korrekt route runner, de nem gyors igazán a pályán, nem egy YAC király és elszakadás terén is vannak néha gondjai. Alapvetően possession elkapó, legtöbbet flanker\Z poszton játszott eddig szerintem.
Andre Holmes 6'4 210; 4.53, 35, 10'10
Magas fizikális játékos, sajnos nem elég konzisztens. Elszakadás problémás, de a magas labdákkal jól megjátszható. Sebessége jó a méretéhez, de nem egy burner Ő sem. Szerintem ideális esetben Streater cseréje Z poszton, illetve kb 4. számú elkapó jó mismatch lehetőséggel.
Brice Butler 6'3 210; 4.36, 39, 10'9
Butler számai, felépítése amúgy nagyon hajaz White-ra. Gyors, magas, jó kezű elkapó, aki rendre élt a lehetőséggel, mikor kapott, de vmiért eléggé mellőzve volt. Nagy kérdés, h benne mit lát a mostani stáb. Persze nem azt mondom, h miatta ne húzzuk White-ot, de több tekintetben tudja azt, ami miatt White ennyire felkapott. Ettől persze lehet, h pont ideális csere lehetne mögötte. Elszakadását nem nagyon figyeltem eddig, de lehet ott a gond, ezért nem kapott több zsugát. X posztra alkalmas lehet az érkező elsőkörös mögé cserének sztem.
Kenbrell Thompkins 6'1 195; 4.54, 33.5, 121inch
Megvan a mérete sebessége, elég jók a kezei, de ő sem elég konzisztens és az elszakadása neki sem túl jó. Ideális esetben a slotban képzelem el, mint csere.
James Jones 6'1 200; 4.54, 34, 9'11 (bár ezek a számok elég régiek már az ő esetében)
Biztos kezű elkapó, aki sose volt burner és még lassult is korral. Hasznos eleme a kirakósnak, mert jól futja a routokat és szinte mindent elkap. Én slotba képzelem el, security blanket jelleggel.
Ezek alapján szerintem megvan a Z posztra a kezdő és a csere (Streater, Holmes), slotba a kezdő és a csere (Jones, Thompkins) és X posztra a csere Butler személyében. Hiányzik a kezdő X elkapó, az igazi #1 játékos. A meglévő emberkék méretei számai sokkal közelebb nem vittek a válaszhoz 😊
Lehet White, mert Ő a magasabb és RM eddig jellemzően a magasabb WR-eket preferálta, de lehet Cooper, mert Ő a készebb, biztosabb "focista" és karaktere, munkamorálja beleillik RM eddigi korai választásai közé.
Cooper annyira jól futja a routokat, annyira szépen szakad el, h talán rögtön ő lenne a nagyobb segítség Carr-nak, de aztán meg lehet, h White lesz hosszútávon a dominánsabb játékos...baromira nem könnyű választani. Most kicsit azt is érzem, h talán nem tudunk mellényúlni egyikkel sem...
Érdemes még azt is figyelni, h Mayock White-ot tartja a legjobb WR-nek és ugye tudjuk, h RM-vel sok tekintetben hasonlóan értékelik a játékosokat...Rolni
Valamint azzal a kijelentéseddel is,hogy egyik sráccal sem igazán tudunk mellé nyúlni. Ahogy te is írtad nekünk egy X egy igazi #1 elkapó kell. Aki nem szimplán magas vagy gyors vagy jó route futó hanem mindezek egyben, egy playmaker. Olyan játékos akinek a szemben levő D-k legjobb cornerével kell felvenni a harcot (Sherman,PP,Revis, hogy csak párat említsünk), olyan játékos akire kell,hogy figyeljen a D.
Cooper - jó a munka morálja és nagyon jó route runner. Pont emiatt lehet akár már first day helper Carr-nak. Azonban szem előtt kell tartani,hogy a vele szemben levő cornerek sem ma kezdték sokkal jobbak mind zónásás mind emberezés terén és ez jócskán kivesz ezen értékéből. Míg a többi adata inkább csak átlagos. Az is rendben van,hogy Torry Holthoz hasonlítják a felépítés és a játék stílusa végett. De Holtnak ott volt Isaac Bruce. Imádom Streater több szempont miatt is de ő nem Bruce :/
White - nem ismerem a mentalitását de a vele készült interjúkban számomra szimpatikus volt. Fizikálisan minden tekintetben jobb, mint Cooper. Ellenben csiszolandó a route futási képessége. Viszont az tanulható míg asebesség és a magasság nem.
Szóval hosszabb távon a számunkra én ideálisabb választásnak tartom White-t. Persze mint szinte minden ez is csak egy szubjektív vélemény amit az élet vagy beigazol majd vagy nem. De White-ban én inkább látom azt a pluszt ami nekünk kell míg Coopert egy jó munkás embernek érzem.
Érdemes meg nézni a kis videót:

több mint 11 éve
bár sokat nem jelent, mert Mackkel nem találkoztunk tavaly a draft előtt, de azért berakom.2015 NFL Draft Prospect Visits - Oakland Raiders
Bryan Bennett, QB, Southeastern Louisiana (COM)
T.J. Clemmings, OT, Pittsburgh (SR)
Devin Funchess, TE/WR, Michigan (COM)
Garrett Grayson, QB, Colorado State (SR)
Randy Gregory, DE/3-4OLB, Nebraska (COM)
Keith Mumphery, WR, Michigan State (INT)
DeVante Parker, WR, Louisville (COM)
Denzel Perryman, OLB/ILB, Miami (Fla.) (SR)
built for this shit
több mint 11 éve
Kevin White: 6'3/215, 4.35/4.36, 36.5" vert, 10'3 broad.Hát nem könnyű kérdés!
Mayock thinks Cooper is safer choice (used popular Torry Holt comp) but White bigger, faster, higher ceiling.
Nagyon kell, h évekig domináns elkapó legyen az akit ennyire elől húzunk...fogalmam sincs mi lenne a megfelelő választás.
Mink van jelenleg?
Rod Streater 6'3 200; 4.46, 37.5vert, 11broad.
Magas, atletikus, jó kezű elkapó, aki magas labdákat szépen veszi le, korrekt route runner, de nem gyors igazán a pályán, nem egy YAC király és elszakadás terén is vannak néha gondjai. Alapvetően possession elkapó, legtöbbet flanker\Z poszton játszott eddig szerintem.
Andre Holmes 6'4 210; 4.53, 35, 10'10
Magas fizikális játékos, sajnos nem elég konzisztens. Elszakadás problémás, de a magas labdákkal jól megjátszható. Sebessége jó a méretéhez, de nem egy burner Ő sem. Szerintem ideális esetben Streater cseréje Z poszton, illetve kb 4. számú elkapó jó mismatch lehetőséggel.
Brice Butler 6'3 210; 4.36, 39, 10'9
Butler számai, felépítése amúgy nagyon hajaz White-ra. Gyors, magas, jó kezű elkapó, aki rendre élt a lehetőséggel, mikor kapott, de vmiért eléggé mellőzve volt. Nagy kérdés, h benne mit lát a mostani stáb. Persze nem azt mondom, h miatta ne húzzuk White-ot, de több tekintetben tudja azt, ami miatt White ennyire felkapott. Ettől persze lehet, h pont ideális csere lehetne mögötte. Elszakadását nem nagyon figyeltem eddig, de lehet ott a gond, ezért nem kapott több zsugát. X posztra alkalmas lehet az érkező elsőkörös mögé cserének sztem.
Kenbrell Thompkins 6'1 195; 4.54, 33.5, 121inch
Megvan a mérete sebessége, elég jók a kezei, de ő sem elég konzisztens és az elszakadása neki sem túl jó. Ideális esetben a slotban képzelem el, mint csere.
James Jones 6'1 200; 4.54, 34, 9'11 (bár ezek a számok elég régiek már az ő esetében)
Biztos kezű elkapó, aki sose volt burner és még lassult is korral. Hasznos eleme a kirakósnak, mert jól futja a routokat és szinte mindent elkap. Én slotba képzelem el, security blanket jelleggel.
Ezek alapján szerintem megvan a Z posztra a kezdő és a csere (Streater, Holmes), slotba a kezdő és a csere (Jones, Thompkins) és X posztra a csere Butler személyében. Hiányzik a kezdő X elkapó, az igazi #1 játékos. A meglévő emberkék méretei számai sokkal közelebb nem vittek a válaszhoz 😊
Lehet White, mert Ő a magasabb és RM eddig jellemzően a magasabb WR-eket preferálta, de lehet Cooper, mert Ő a készebb, biztosabb "focista" és karaktere, munkamorálja beleillik RM eddigi korai választásai közé.
Cooper annyira jól futja a routokat, annyira szépen szakad el, h talán rögtön ő lenne a nagyobb segítség Carr-nak, de aztán meg lehet, h White lesz hosszútávon a dominánsabb játékos...baromira nem könnyű választani. Most kicsit azt is érzem, h talán nem tudunk mellényúlni egyikkel sem...
Érdemes még azt is figyelni, h Mayock White-ot tartja a legjobb WR-nek és ugye tudjuk, h RM-vel sok tekintetben hasonlóan értékelik a játékosokat...
több mint 11 éve
itt vannak a pókchartok is. tessék dönteni

built for this shit
több mint 11 éve
Al Davis emlékére.Kevin White: 6'3/215, 4.35/4.36, 36.5" vert, 10'3 broad.White !!!! 😀Cubehead

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Kevin White: 6'3/215, 4.35/4.36, 36.5" vert, 10'3 broad.Kövezzetek meg, de ha Marcsi 1/4-en benn van, akkor meg kell próbálni rásózni a Clevelandre 2 első körért idén, jöhet De, Mlb, majd 2. elején DGB.
több mint 11 éve
Kevin White: 6'3/215, 4.35/4.36, 36.5" vert, 10'3 broad.White !!!! 😀

több mint 11 éve
Kevin White: 6'3/215, 4.35/4.36, 36.5" vert, 10'3 broad. Amari Cooper: 6'1/211, 4.42/4.43, 33" vert, 10'0 broad.
na akkor melyikük legyen?
built for this shit
több mint 11 éve
DMC nem tér vissza, ha minden igaz.
több mint 11 éve
Vic Tafur szerint Raleigh aludt be nem Reggie 😊átaludta Kevin White 4,35-ös 40 yardját @)deyellReggie elaludt a Combine-onHa megálmodott egy tavalyira hajazó draftot akkor egészségére 😊Rolni
deyell
több mint 11 éve
Kevin White 6'25; 215; 32; 9; 40yard:4.35; 10yard: 1.66Elég jó számok...az egyik legjobb HWS WR idén...
Darren Wallen 6'6; 238; 33;9; 40yard: 4.46; 10yard: 1.58
Nagyon komoly számok ezek is, mondjuk Ő iszonyat nyers és boom or bust típusú pick, de így nem 6.-7. körös lesz, mint pár hónapja lehetett olvasni, hanem jóval korábbi sztem...
több mint 11 éve
átaludta Kevin White 4,35-ös 40 yardját @)Reggie elaludt a Combine-onHa megálmodott egy tavalyira hajazó draftot akkor egészségére 😊Rolni
deyell
built for this shit
több mint 11 éve
Reggie elaludt a Combine-onHa megálmodott egy tavalyira hajazó draftot akkor egészségére 😊
deyell
deyell