Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Én bírtam nagyon Branchet...kíváncsi leszek máshol mit tud még mutatni...Ja de rossz volt a szerződés időzítése 😕 www.profootballfocus.com/blog/2015/02/26/raiders-branch-to-be-cut/
Akkoriban enyhe túlfizetésnek tűnt, így utólag meg erős túlfizetés lett 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Branch ki lett vágva. Érthető döntés, ennyi sérülés után nem valószínű, hogy valaha is ki fog bírni egy szezont egészségesen. 3M spóroltunk ezzel a manőverrel.Williamson szerint Knighton jönni fog.
Todd Herremans-t pedig az Eagles engedte el, RG-nek el tudnám képzelni, kérdés, hogy a bicepsz sérülése rendbejött-e?
több mint 11 éve
Chiefs kirakja Anthony Fasano-t (TE) ha minden igaz...salary cap casualty...lehet érdemes lenne felkapni Rivera mellé!!RolniMinek? Brandon Myers 2.0

több mint 11 éve
Utána néztem, inkább mégse...
több mint 11 éve
valami értelmeset is fogsz írni, vagy csak az óvodás szintű trollkodás megy? ha utóbbi, akkor keress ehhez egy másik partnert, én erre nem vagyok vevő. előre is kösz.magyarán sokkal jobb 😀SeaSzilaHawknem sokkal, de mi értelme idehozni egy 31 éves linebackert, amikor van helyette 26 éves, aki ugyanaz a kategória? arról nem beszélve, hogy Burris legalább valamilyen formában használható. az egy dolog, hogy tavaly kényszerből in space LB-t játszott, erre nem alkalmas, de downhill LB-ként bizonyos package-ekben használható. Hawk nem alkalmas már semmire, öreg, lassú, rég túl van a zeniten, open space tackle-t nem nagyon láttam tőle az utóbbi években.deyellBurris jobb.deyellsokkal...SeaSzilaHawk
built for this shit
több mint 11 éve
magyarán sokkal jobb 😀nem sokkal, de mi értelme idehozni egy 31 éves linebackert, amikor van helyette 26 éves, aki ugyanaz a kategória? arról nem beszélve, hogy Burris legalább valamilyen formában használható. az egy dolog, hogy tavaly kényszerből in space LB-t játszott, erre nem alkalmas, de downhill LB-ként bizonyos package-ekben használható. Hawk nem alkalmas már semmire, öreg, lassú, rég túl van a zeniten, open space tackle-t nem nagyon láttam tőle az utóbbi években.deyellBurris jobb.deyellsokkal...SeaSzilaHawk
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
nem sokkal, de mi értelme idehozni egy 31 éves linebackert, amikor van helyette 26 éves, aki ugyanaz a kategória? arról nem beszélve, hogy Burris legalább valamilyen formában használható. az egy dolog, hogy tavaly kényszerből in space LB-t játszott, erre nem alkalmas, de downhill LB-ként bizonyos package-ekben használható. Hawk nem alkalmas már semmire, öreg, lassú, rég túl van a zeniten, open space tackle-t nem nagyon láttam tőle az utóbbi években.Burris jobb.deyellsokkal...SeaSzilaHawk
built for this shit
több mint 11 éve
sokkal...A.J. Hawkra mernék fogadni. Anno Reggie draftoltatta Green Baybe.Amadeus91Burris jobb.deyell
“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”
“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 11 éve
A.J. Hawkra mernék fogadni. Anno Reggie draftoltatta Green Baybe.Amadeus91Burris jobb.
built for this shit
több mint 11 éve
A.J. Hawkra mernék fogadni. Anno Reggie draftoltatta Green Baybe.
több mint 11 éve
Igen nekem sem tiszta, mert Wiz nagyobb, mint Hudson, de tény, h Hudson jobb. Lehet tol mellé egy combos RG-t és akkor azért összességében izmos lenne a belső fal is.Egyre többet lehet olvasni? h Hudson-ért komolyan bejelentkezünk majd...itt LaCanfora www.cbssports.com/nfl/writer/jason-la-canfora/25081371/free-agent-buzz-broncos-want-peyton-pay-cut-jags-raiders-will-spend 7M\évről ír...az mondjuk fura lenne\lesz, ha őt megkínáljuk 7M-vel és Wiz-nek nem akartunk 3-at adni...modnjuk ezt a 3-t sehol senki nem erőstette meg...lehet 5-6 körül kér ő is...Rolnilegutóbb $6m-t olvastam Wiz igényéről kapcsolatban. mondjuk Hudson valahogy nem illik a képbe, RM a nagydarab falembereket preferálja. Hudson nincs 300 font
remélem nem ide jön Jerry Hughes meg Pernell McPhee $9-10 millióért. de Brandon Graham már jöhetne $7,5m-ért.deyell
Pernell és főleg Hughes nekem nem pálya, de Graham igen...mondju Hardy a favorit továbbra is...
több mint 11 éve
Egyre többet lehet olvasni? h Hudson-ért komolyan bejelentkezünk majd...itt LaCanfora www.cbssports.com/nfl/writer/jason-la-canfora/25081371/free-agent-buzz-broncos-want-peyton-pay-cut-jags-raiders-will-spend 7M\évről ír...az mondjuk fura lenne\lesz, ha őt megkínáljuk 7M-vel és Wiz-nek nem akartunk 3-at adni...modnjuk ezt a 3-t sehol senki nem erőstette meg...lehet 5-6 körül kér ő is...Rolnilegutóbb $6m-t olvastam Wiz igényéről kapcsolatban. mondjuk Hudson valahogy nem illik a képbe, RM a nagydarab falembereket preferálja. Hudson nincs 300 font
remélem nem ide jön Jerry Hughes meg Pernell McPhee $9-10 millióért. de Brandon Graham már jöhetne $7,5m-ért.
built for this shit
több mint 11 éve
Egyre többet lehet olvasni? h Hudson-ért komolyan bejelentkezünk majd...itt LaCanfora www.cbssports.com/nfl/writer/jason-la-canfora/25081371/free-agent-buzz-broncos-want-peyton-pay-cut-jags-raiders-will-spend 7M\évről ír...az mondjuk fura lenne\lesz, ha őt megkínáljuk 7M-vel és Wiz-nek nem akartunk 3-at adni...modnjuk ezt a 3-t sehol senki nem erőstette meg...lehet 5-6 körül kér ő is...
több mint 11 éve
www.cbssports.com/nfl/writer/pat-kirwan/25080119/pat-kirwans-mock-draft-no-4-eagles-trade-up-to-land-mariotaki mit szólna egy ilyen trédhez?
több mint 11 éve
Most én is Cooper fele hajlok, ha WR a pick.Ervinggel az a gond, h lehet nem lesz benn 2. elejen...
Jags pengesse ki a nagy zset J.Thomasert, aztán cutolja M.Lewist és majd öt mi felszedjuk 😊
Pernell csak akkor jöjjön sztem ha RDE megoldást látnak benne...
Cobb jó fogás lenne. Ha kikerul a piacra sztem RM rarepulne, mint anno TT CWoodra...
Egy Cobb-Hardy páros felvétele után mehetnénk nyugodt szivvel BPAzni...illetve akkor lehetne kényelmesen letradelni is...
több mint 11 éve
Ha WR, akkor Cooper! Lehet White-ban nagyobb a potenciál, de Amari játéka nekem jobban tetszik, annak ellenére, hogy az alabamai játékosok nem feltétlen lesznek annyira dominánsak mint az egyetemen. De erről már rengeteg szó esett. Szerintem mindketten jók lesznek az NFL-ben. Szerintem, ha Wiz megy, akkor Erving le lesz draftolva. Elsők között beszéltünk vele a combine-on, nagy és erős, olyan alapanyag, ami a mi OL szisztémánkba beleillik. Szerintem Wiz ezért is nem prioritás, őt szerintem gyengének ítélik ebbe a falba. Sajnálni fogom, ha elmegy.
J. Thomas-ért a Jaguars, a Browns és a Falcons lehet versenyben. Kíváncsi leszek, hogy mi megkörnyékezzük-e. A Jags hasonló helyzetben van, mint mi. Sok lóvé a sapi alatt, mondhatni hiányposztra menne. Náluk meg is lenne a hajlandóság a túlfizetésre, tavaly Alex Mack is majdnem ott kötött ki, mert betolták elé a nagy lóvét, de mivel a Browns is megadta neki ugyanazt a lóvét, maradnia kellett Cleveland-ben.
Én McPhee-t egyenlőre csak LDE-nek tudnám elképzelni. Oda az évi 8-10M soknak tűnik, de egyenlőre nem kellene foglalkozni a sapkával, RM eddig sem kötött szar szerződést. Ő,Tuck és Wilson már komoly LDE/DT rotációt alkotnának.
Bill Williamson szerint van esély Cobb megkörnyékezésére. Nem valószínű, hogy a Packers megadja neki azt a szerződést, amit Nelson-nak adtak, ez kb 9M-t jelentene évente. Igaz, eddig azt nyilatkozta, hogy szívesen maradna Green Bay-ben, de a tavaly draftolt Adams is mutatja, hogy nem fogják minden áron ott tartani.
Leigazoltuk K Giorgio Tavecchio-t, aki tavaly is itt volt TC alatt.
több mint 11 éve
Nah, visszaolvastam vagy 30 oldalt... most ez komoly, hogy Musgrave lett az OC? ... eszem faszom megáll.Azért a bizalmat természetesen megadom neki, ahogy az eddigi összes faszfej edzőnknek.. remélem Murrayből beastet csinál.
más: kit tartotok a legjobb elérhető passrushernek az idei classból? akit esetleg egy letrade után is elvihetünk --ha a cleveland feltrédel szokásosan irányítóért-- vagy a lehető legjobb játékost visszük elsőben --ahogy olvastam sokan WRt saccolnak, White--
több mint 11 éve
Csak szimplán nem kéne +1 needAmadeus91Persze, de mondjuk nagy különbség nincs aközött már draft előtt, hogy Wiz vagy mondjuk Puente a C...ettől nem lesz több a need. Vagy ha mondjuk érkezik egy jó OG és a drafton majd az OC lesz need nem az OG...
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=mw6rhfkixDQNa most akkor ki mennyivel gyorsabb? Cooper VS White...
Amúgy továbbra sem tudom ki kéne...Cooper jobb route futó, jobb kezei vannak (nagyobbak is), sokkal több rutinja van, többet tett le az asztalra és elég gyors mindehez, 50\50 labdákat is jól leveszi...White-é a fizikai fölény, de pont nemrég olvastam vhol, h nem játszik akkoraként, mint amekkora...
több mint 11 éve
Csak szimplán nem kéne +1 need
több mint 11 éve
Azt ne felejtsétek el, hogy Wiz még csak 25 éves, és ha nem Austin Howard játszik a jobbján, hanem egy átlagos guard, akkor valószínűleg jobb teljesítményt nyújtott volna.
több mint 11 éve
Érdekes kérdés Wiz. Sajnos idén elég gyengén játszott. -2.4 volt a PFF gradje: www.profootballfocus.com/blog/2015/02/22/2015-top-free-agents-guards-centers/
Korábbi években voltak jó értékei és fiatal is és benne van a lehetőség, h összerakja a játékát, ha végre mindkét oldalán lesz fix OG megoldás...
Másfelől azt is lehet mondani, h ilyen teljesítményt akár egy rookie is hozhat sokkal olcsóbban, vagy egy idősebb veterán...ott van a listán Brian De La Puente aki vszeg kevesebbet kér majd és elég megbízható belső OL tag. OC, OG poszton ő is bevethető lenne...
Én örülnék, ha Wiz maradna, de a fentiek fényében nem fogok sírni, ha elengedjük...
több mint 11 éve
Nagy hibának tartanám, ha Wiz-t elengednénk. Bár ugye nem lehet tudni, hogy mik hangzanak el személyesen egymás között. De egy viszonylag jó játékos, akinek Raiderses kötődése is van rokoni szálak révén, valamint a fal legtöbb tagjával összeszokott már annyira, hogy ha kivesszük onnan, akkor azért ott egy űr keletkezik, amit pótolni kell. A pótlás pedig idővel jár. Természetesen kijöhetünk belőle pozitívan is, de én úgy gondolom, még ha közhely is, hogy biztosat a bizonytalanért soha.
Tehát remélem Wiz marad és jön egy Guard mellé és akkor a fal akár egy kiemelkedőt is nyújthat a szezonban.
több mint 11 éve
van egy olyan érzésem, ha Wisniewskit nem igazoljuk vissza, elviszi a Broncos.
built for this shit
több mint 11 éve
napi pók:

Fowleré nem az igazi, látszik, hogy túlságosan lineráis atléta. itt meg egy potenciális 3. körösünk
built for this shit