Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 395 — Sworn to the Dark
Reggie elaludt a Combine-on

built for this shit

több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 373 — Raiders fan
Amari Cooper 6'07; 211; 31 1\2; 10; 40yard: 4.42; 10yard: 1.62
szuper route running, a remek kezek és a hozzáállás meg tudottak. Sztem jelölt az 1\4-re Ő is. Sammy Watkins tavalyi számait eddig hozza...

Dorial Green-Beckham 6'5; 237; 32 1\2; 9; 40yard: 4.49; 10yard: 1.61
sok kérdés van mellette továbbra is, de ha jó a drilleken sokat segít magán sztem összességében. Trade back esetén lehet opció sztem.

Parker és White nem futottak még, de jó mérettel érkeztek, míg Perriman kicsit alacsonyabb 6'2, mint várni lehetett s sérülés miatt nem fut ha jól olvastam...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 925 — Deion Sanders for president!
Veteránokról (a mieinkről meg a szabadokról) mi hír?
Schaub megy a levesbe!!!! (Y) (Y) (Y) (Y)gaben
Linket!
Reggie azt mondta 1-2 napja, hogy maradhat.Amadeus91
Raiders Hungary írta, ez lenne az egyetlen értelmes lépés.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 548
Schaub megy a levesbe!!!! (Y) (Y) (Y) (Y)gaben
Linket!

Reggie azt mondta 1-2 napja, hogy maradhat.
több mint 11 éve
Schaub megy a levesbe!!!! (Y) (Y) (Y) (Y)

több mint 11 éve
[quote=Amadeus91Delonso_
Bloff ide vagy oda. Azt azert el kell ismerni jol nezne ki.[/quote]Csicsa!

több mint 11 éve
"The Chargers and Raiders bought the land from Starwood Capital Group."
 www.latimes.com/sports/la-sp-nfl-stadium-20150220-story.html#page=1Amadeus91
Nem lesz ebből semmi (remélem), a Rams tart oda.

több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Amadeus91
Bloff ide vagy oda. Azt azert el kell ismerni jol nezne ki.
több mint 11 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/frmkey8qv1lk3b1woaqx
Jaguars interested in moving out of No. 3 pick
After selecting a first-round quarterback in 2014, Jacksonville Jaguars GM David Caldwell has options with the No. 3 overall pick in this year's draft. Does that mean a trade could be a possibility?
több mint 11 éve
na Leonard Williams elmondta a Combine-on is, hogy a Raiders a kedvenc csapata. nagyon szar lesz látni, hogy a Titans kiviszi 1/2-re.deyell
Nagyon drukkolok, h QB legyen az 1. és 2. pick is és aztán a Jags pedig LEO-t vigyen 😊Rolni
Gregory 235 font, Ray 245 font... legfeljebb Dante Fowler Jr.-t vihetik.

első csapat, akivel Williams találkozott a Combine-on, a Titans volt.

sztem így lesz: 1/1 Winston, 1/2 Williams, 1/3 Fowler, 1/4 ?deyell
A legrosszabb forgatókönyv számunkra talán...persze, ha vki feljön Marikáért még jól is kijöhetünk belőle...

több mint 11 éve
na Leonard Williams elmondta a Combine-on is, hogy a Raiders a kedvenc csapata. nagyon szar lesz látni, hogy a Titans kiviszi 1/2-re.deyell
Nagyon drukkolok, h QB legyen az 1. és 2. pick is és aztán a Jags pedig LEO-t vigyen 😊Rolni

sztem így lesz: 1/1 Winston, 1/2 Williams, 1/3 Fowler, 1/4 ?deyell
Cooper
több mint 11 éve

sztem így lesz: 1/1 Winston, 1/2 Williams, 1/3 Fowler, 1/4 ?

built for this shit

több mint 11 éve
Nagyon drukkolok, h QB legyen az 1. és 2. pick is és aztán a Jags pedig LEO-t vigyen 😊

több mint 11 éve
több mint 11 éve
"The Chargers and Raiders bought the land from Starwood Capital Group."

www.latimes.com/sports/la-sp-nfl-stadium-20150220-story.html#page=1
több mint 11 éve
na Leonard Williams elmondta a Combine-on is, hogy a Raiders a kedvenc csapata. nagyon szar lesz látni, hogy a Titans kiviszi 1/2-re.

built for this shit

több mint 11 éve
ugyanannyi százalékát kell elkölteni a capnek kötelezően, mint korábban, tehát több $-t. az miért lenne jó, ha nem jön top FA? középszerűekre szórjuk a pénzt?

ha Los Angelesbe költözne a csapat, akkor ideiglenesen a Rose Bowlban lennének a meccsek, írja Arash Markazi.deyell
Arra akartam célozni,hogy top FA hozzánk úgysem jönne,szerintem...skat
tehát sehogy sem jó ez a nagy capemelés a Raidersnek. inkább jöjjön 1-2 top FA és fizessük túl, minthogy összekukázzunk egy rakás Woodley félét $5-6 millióért évente.deyell
Woodley nem középszer... Jóval alatta van. A tavalyi garnitúrából Tuck az, aki középszer. Ha hozunk 5-6 Tuck szintű palit, az már jobb, mint ami eddig volt.
több mint 11 éve
ugyanannyi százalékát kell elkölteni a capnek kötelezően, mint korábban, tehát több $-t. az miért lenne jó, ha nem jön top FA? középszerűekre szórjuk a pénzt?

ha Los Angelesbe költözne a csapat, akkor ideiglenesen a Rose Bowlban lennének a meccsek, írja Arash Markazi.deyell
Arra akartam célozni,hogy top FA hozzánk úgysem jönne,szerintem...skat
tehát sehogy sem jó ez a nagy capemelés a Raidersnek. inkább jöjjön 1-2 top FA és fizessük túl, minthogy összekukázzunk egy rakás Woodley félét $5-6 millióért évente.

built for this shit

több mint 11 éve
skat Las Vegas Raiders 287
egyébiránt most már azt mondják, hogy $143 millió lesz a cap, így megint az lesz, mint tavaly, hogy a legjobbakat nem engedik ki a piacra.deyell
És ez,hogy érinti azt a szabályt,hogy a cap X százalékát elkel költeni,ami nálunk most él,hogy költekezni kell dögivel? Akkor még több lét kell elherdálni? 😊 Most TOP FA-ra,amúgy sem lenne esélyünk,szóval ez akár még jó is lehet,nem? Aztán lehet én látom hülyén 😀skat

Arra akartam célozni,hogy top FA hozzánk úgysem jönne,szerintem...
több mint 11 éve
egyébiránt most már azt mondják, hogy $143 millió lesz a cap, így megint az lesz, mint tavaly, hogy a legjobbakat nem engedik ki a piacra.deyell
És ez,hogy érinti azt a szabályt,hogy a cap X százalékát elkel költeni,ami nálunk most él,hogy költekezni kell dögivel? Akkor még több lét kell elherdálni? 😊 Most TOP FA-ra,amúgy sem lenne esélyünk,szóval ez akár még jó is lehet,nem? Aztán lehet én látom hülyén 😀skat

ha Los Angelesbe költözne a csapat, akkor ideiglenesen a Rose Bowlban lennének a meccsek, írja Arash Markazi.

built for this shit

több mint 11 éve
skat Las Vegas Raiders 287
És ez,hogy érinti azt a szabályt,hogy a cap X százalékát elkel költeni,ami nálunk most él,hogy költekezni kell dögivel? Akkor még több lét kell elherdálni? 😊 Most TOP FA-ra,amúgy sem lenne esélyünk,szóval ez akár még jó is lehet,nem? Aztán lehet én látom hülyén 😀
több mint 11 éve
direkt baszakodnak velünk, de nem fog bejönni. Addig kóserkedünk, amíg nem veszünk meg mindenkit kilóra.
több mint 11 éve
egyébiránt most már azt mondják, hogy $143 millió lesz a cap, így megint az lesz, mint tavaly, hogy a legjobbakat nem engedik ki a piacra.

built for this shit

több mint 11 éve
 www.silverandblackpride.com/2015/2/19/8071569/oakland-raiders-2015-free-agency-reggie-mckenzie-approach-role-players-impact-players

"Last year, I felt like we needed more role players," McKenzie said Wednesday. "Now we're looking for some guys who can come in and be impact (players). Be starters. More so. So in volume, that way, I'm looking for less volume that way. I don't need as many backup players. We need to get stronger. We're going to go after some real players."
több mint 11 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Ez biztos csak blöff a 2 csapat részéről. Muszáj annak lennie!
A f@szom se akar közösködni azzal a nyomorék Chargersel...