Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Amari Cooper 6'07; 211; 31 1\2; 10; 40yard: 4.42; 10yard: 1.62 szuper route running, a remek kezek és a hozzáállás meg tudottak. Sztem jelölt az 1\4-re Ő is. Sammy Watkins tavalyi számait eddig hozza...
Dorial Green-Beckham 6'5; 237; 32 1\2; 9; 40yard: 4.49; 10yard: 1.61
sok kérdés van mellette továbbra is, de ha jó a drilleken sokat segít magán sztem összességében. Trade back esetén lehet opció sztem.
Parker és White nem futottak még, de jó mérettel érkeztek, míg Perriman kicsit alacsonyabb 6'2, mint várni lehetett s sérülés miatt nem fut ha jól olvastam...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Raiders Hungary írta, ez lenne az egyetlen értelmes lépés.Veteránokról (a mieinkről meg a szabadokról) mi hír?Linket!
Schaub megy a levesbe!!!! (Y) (Y) (Y) (Y)gaben
Reggie azt mondta 1-2 napja, hogy maradhat.Amadeus91
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Veteránokról (a mieinkről meg a szabadokról) mi hír?Linket!
Schaub megy a levesbe!!!! (Y) (Y) (Y) (Y)gaben
Reggie azt mondta 1-2 napja, hogy maradhat.
több mint 11 éve
Veteránokról (a mieinkről meg a szabadokról) mi hír?Schaub megy a levesbe!!!! (Y) (Y) (Y) (Y)
több mint 11 éve
[quote=Amadeus91Delonso_Bloff ide vagy oda. Azt azert el kell ismerni jol nezne ki.[/quote]Csicsa!
több mint 11 éve
"The Chargers and Raiders bought the land from Starwood Capital Group."Nem lesz ebből semmi (remélem), a Rams tart oda.
www.latimes.com/sports/la-sp-nfl-stadium-20150220-story.html#page=1Amadeus91
több mint 11 éve
Amadeus91Bloff ide vagy oda. Azt azert el kell ismerni jol nezne ki.
több mint 11 éve
több mint 11 éve
A legrosszabb forgatókönyv számunkra talán...persze, ha vki feljön Marikáért még jól is kijöhetünk belőle...Gregory 235 font, Ray 245 font... legfeljebb Dante Fowler Jr.-t vihetik.na Leonard Williams elmondta a Combine-on is, hogy a Raiders a kedvenc csapata. nagyon szar lesz látni, hogy a Titans kiviszi 1/2-re.deyellNagyon drukkolok, h QB legyen az 1. és 2. pick is és aztán a Jags pedig LEO-t vigyen 😊Rolni
első csapat, akivel Williams találkozott a Combine-on, a Titans volt.
sztem így lesz: 1/1 Winston, 1/2 Williams, 1/3 Fowler, 1/4 ?deyell
több mint 11 éve
CooperGregory 235 font, Ray 245 font... legfeljebb Dante Fowler Jr.-t vihetik.na Leonard Williams elmondta a Combine-on is, hogy a Raiders a kedvenc csapata. nagyon szar lesz látni, hogy a Titans kiviszi 1/2-re.deyellNagyon drukkolok, h QB legyen az 1. és 2. pick is és aztán a Jags pedig LEO-t vigyen 😊Rolni
sztem így lesz: 1/1 Winston, 1/2 Williams, 1/3 Fowler, 1/4 ?deyell
több mint 11 éve
Gregory 235 font, Ray 245 font... legfeljebb Dante Fowler Jr.-t vihetik.na Leonard Williams elmondta a Combine-on is, hogy a Raiders a kedvenc csapata. nagyon szar lesz látni, hogy a Titans kiviszi 1/2-re.deyellNagyon drukkolok, h QB legyen az 1. és 2. pick is és aztán a Jags pedig LEO-t vigyen 😊Rolni
sztem így lesz: 1/1 Winston, 1/2 Williams, 1/3 Fowler, 1/4 ?
built for this shit
több mint 11 éve
na Leonard Williams elmondta a Combine-on is, hogy a Raiders a kedvenc csapata. nagyon szar lesz látni, hogy a Titans kiviszi 1/2-re.deyellNagyon drukkolok, h QB legyen az 1. és 2. pick is és aztán a Jags pedig LEO-t vigyen 😊
több mint 11 éve
több mint 11 éve
"The Chargers and Raiders bought the land from Starwood Capital Group."www.latimes.com/sports/la-sp-nfl-stadium-20150220-story.html#page=1
több mint 11 éve
na Leonard Williams elmondta a Combine-on is, hogy a Raiders a kedvenc csapata. nagyon szar lesz látni, hogy a Titans kiviszi 1/2-re.
built for this shit
több mint 11 éve
Woodley nem középszer... Jóval alatta van. A tavalyi garnitúrából Tuck az, aki középszer. Ha hozunk 5-6 Tuck szintű palit, az már jobb, mint ami eddig volt.tehát sehogy sem jó ez a nagy capemelés a Raidersnek. inkább jöjjön 1-2 top FA és fizessük túl, minthogy összekukázzunk egy rakás Woodley félét $5-6 millióért évente.deyellugyanannyi százalékát kell elkölteni a capnek kötelezően, mint korábban, tehát több $-t. az miért lenne jó, ha nem jön top FA? középszerűekre szórjuk a pénzt?Arra akartam célozni,hogy top FA hozzánk úgysem jönne,szerintem...skat
ha Los Angelesbe költözne a csapat, akkor ideiglenesen a Rose Bowlban lennének a meccsek, írja Arash Markazi.deyell
több mint 11 éve
tehát sehogy sem jó ez a nagy capemelés a Raidersnek. inkább jöjjön 1-2 top FA és fizessük túl, minthogy összekukázzunk egy rakás Woodley félét $5-6 millióért évente.ugyanannyi százalékát kell elkölteni a capnek kötelezően, mint korábban, tehát több $-t. az miért lenne jó, ha nem jön top FA? középszerűekre szórjuk a pénzt?Arra akartam célozni,hogy top FA hozzánk úgysem jönne,szerintem...skat
ha Los Angelesbe költözne a csapat, akkor ideiglenesen a Rose Bowlban lennének a meccsek, írja Arash Markazi.deyell
built for this shit
több mint 11 éve
Arra akartam célozni,hogy top FA hozzánk úgysem jönne,szerintem...ugyanannyi százalékát kell elkölteni a capnek kötelezően, mint korábban, tehát több $-t. az miért lenne jó, ha nem jön top FA? középszerűekre szórjuk a pénzt?egyébiránt most már azt mondják, hogy $143 millió lesz a cap, így megint az lesz, mint tavaly, hogy a legjobbakat nem engedik ki a piacra.deyellÉs ez,hogy érinti azt a szabályt,hogy a cap X százalékát elkel költeni,ami nálunk most él,hogy költekezni kell dögivel? Akkor még több lét kell elherdálni? 😊 Most TOP FA-ra,amúgy sem lenne esélyünk,szóval ez akár még jó is lehet,nem? Aztán lehet én látom hülyén 😀skat
több mint 11 éve
ugyanannyi százalékát kell elkölteni a capnek kötelezően, mint korábban, tehát több $-t. az miért lenne jó, ha nem jön top FA? középszerűekre szórjuk a pénzt?egyébiránt most már azt mondják, hogy $143 millió lesz a cap, így megint az lesz, mint tavaly, hogy a legjobbakat nem engedik ki a piacra.deyellÉs ez,hogy érinti azt a szabályt,hogy a cap X százalékát elkel költeni,ami nálunk most él,hogy költekezni kell dögivel? Akkor még több lét kell elherdálni? 😊 Most TOP FA-ra,amúgy sem lenne esélyünk,szóval ez akár még jó is lehet,nem? Aztán lehet én látom hülyén 😀skat
ha Los Angelesbe költözne a csapat, akkor ideiglenesen a Rose Bowlban lennének a meccsek, írja Arash Markazi.
built for this shit
több mint 11 éve
egyébiránt most már azt mondják, hogy $143 millió lesz a cap, így megint az lesz, mint tavaly, hogy a legjobbakat nem engedik ki a piacra.deyellÉs ez,hogy érinti azt a szabályt,hogy a cap X százalékát elkel költeni,ami nálunk most él,hogy költekezni kell dögivel? Akkor még több lét kell elherdálni? 😊 Most TOP FA-ra,amúgy sem lenne esélyünk,szóval ez akár még jó is lehet,nem? Aztán lehet én látom hülyén 😀
több mint 11 éve
egyébiránt most már azt mondják, hogy $143 millió lesz a cap, így megint az lesz, mint tavaly, hogy a legjobbakat nem engedik ki a piacra.deyell
egyébiránt most már azt mondják, hogy $143 millió lesz a cap, így megint az lesz, mint tavaly, hogy a legjobbakat nem engedik ki a piacra.deyelldirekt baszakodnak velünk, de nem fog bejönni. Addig kóserkedünk, amíg nem veszünk meg mindenkit kilóra.
több mint 11 éve
egyébiránt most már azt mondják, hogy $143 millió lesz a cap, így megint az lesz, mint tavaly, hogy a legjobbakat nem engedik ki a piacra.
built for this shit
több mint 11 éve
www.silverandblackpride.com/2015/2/19/8071569/oakland-raiders-2015-free-agency-reggie-mckenzie-approach-role-players-impact-players"Last year, I felt like we needed more role players," McKenzie said Wednesday. "Now we're looking for some guys who can come in and be impact (players). Be starters. More so. So in volume, that way, I'm looking for less volume that way. I don't need as many backup players. We need to get stronger. We're going to go after some real players."
több mint 11 éve
Ez biztos csak blöff a 2 csapat részéről. Muszáj annak lennie! A f@szom se akar közösködni azzal a nyomorék Chargersel...