Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
ProFootballTalk @ProFootbaIITaIk 12h12 hours agoThe #Jets and Mike Iupati have agreed to a 4 year, $30 mil contract with approx. $22 million guaranteed, sources tell PFT.
Na akkor vszeg draftról érkezik majd az OGnk.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
vagy most veszik meg Bőrdíszt, ezzel alárúgnak Tomlinnak hogy felfutnak a heréi a torkáigNem vagyok erről 100%ig meggyőzve...Amúgy, ha a Jags viszi el Odrick-et jó eséllyel akkor sem viszik el Leo Williams-t ha bennmarad...ez nem lenne éppen rossz nekünk 😊RolniEhhez kène, hogy Chip ámokfusson és felmenjen 1/2-re.Amadeus91
A Titans mehet sztem több irányba is még...
Mariota benne lehet a pakliban még nekik is.
Pass rusher OLB is benne lehet a pakliban, főleg, ha Morgan lelép FA-n.
És persze ott a nem sanszos letrade is.
Jurrell Casey személyében van remek DL emberük, de OLB\edge poszton senki sincs, ha Morgan lelép...Rolni

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Nem vagyok erről 100%ig meggyőzve...Amúgy, ha a Jags viszi el Odrick-et jó eséllyel akkor sem viszik el Leo Williams-t ha bennmarad...ez nem lenne éppen rossz nekünk 😊RolniEhhez kène, hogy Chip ámokfusson és felmenjen 1/2-re.Amadeus91
A Titans mehet sztem több irányba is még...
Mariota benne lehet a pakliban még nekik is.
Pass rusher OLB is benne lehet a pakliban, főleg, ha Morgan lelép FA-n.
És persze ott a nem sanszos letrade is.
Jurrell Casey személyében van remek DL emberük, de OLB\edge poszton senki sincs, ha Morgan lelép...
több mint 11 éve
Amúgy, ha a Jags viszi el Odrick-et jó eséllyel akkor sem viszik el Leo Williams-t ha bennmarad...ez nem lenne éppen rossz nekünk 😊RolniEhhez kène, hogy Chip ámokfusson és felmenjen 1/2-re.
több mint 11 éve
Amúgy, ha a Jags viszi el Odrick-et jó eséllyel akkor sem viszik el Leo Williams-t ha bennmarad...ez nem lenne éppen rossz nekünk 😊
több mint 11 éve
"Very good player, very smart, was the leader of the OL & the offense in KC" NFL coach who had worked w/ new #Raiders C Rodney Hudson
built for this shit
több mint 11 éve
Annyira nem vagyok képben Jags fronton, de sztem Bryant és Miller is gyengébb playa, mint Odrick...A pénz nálunk sem számít. Mondjuk Roy Miller szerződése (a másik kezdő DT) decemberben lett meghosszabbítva, ezért mondom, hogy vagy cserének jön (Ziggy Hood szép pénzt kap pl ezért nálunk), vagy Red Bryant helyére - azt talán sajnálnám.iktriadMondjuk sztem Odrick kezdene nálatok is simán. Akár Red Bryant helyén akár benn Marks mellett DT poszton. Más kérdés, h így mennyi pénz lenne DT posztra betolva...RolniOdrick sztem per pill a Jags és köztünk áll félúton...bármi lehet még belőle, de ő biztos gazdag ember lesz már 😊RolniMondjuk nálunk nem biztos hogy kezdene, hacsak nem akarjuk Red Byrantet elküldeni, és őt a helyére rakni. Bár a szezon elején nagy szükség lehet rá, mert mindkét kezdő DTnk műtétből lábadozik, a legjobb játékosunk, Sen'Derrick Marks pl. ACLből próbál majd visszatérni. Ezért kellhet egy Odrick kaliberű vésztartalék.iktriad
John Middlekauff @JohnMiddlekauff 11m11 minutes ago San Francisco, CA
"Very good player, very smart, was the leader of the OL & the offense in KC"
NFL coach who had worked w/ new #Raiders C Rodney Hudson
több mint 11 éve
A pénz nálunk sem számít. Mondjuk Roy Miller szerződése (a másik kezdő DT) decemberben lett meghosszabbítva, ezért mondom, hogy vagy cserének jön (Ziggy Hood szép pénzt kap pl ezért nálunk), vagy Red Bryant helyére - azt talán sajnálnám.Mondjuk sztem Odrick kezdene nálatok is simán. Akár Red Bryant helyén akár benn Marks mellett DT poszton. Más kérdés, h így mennyi pénz lenne DT posztra betolva...RolniOdrick sztem per pill a Jags és köztünk áll félúton...bármi lehet még belőle, de ő biztos gazdag ember lesz már 😊RolniMondjuk nálunk nem biztos hogy kezdene, hacsak nem akarjuk Red Byrantet elküldeni, és őt a helyére rakni. Bár a szezon elején nagy szükség lehet rá, mert mindkét kezdő DTnk műtétből lábadozik, a legjobb játékosunk, Sen'Derrick Marks pl. ACLből próbál majd visszatérni. Ezért kellhet egy Odrick kaliberű vésztartalék.iktriad
több mint 11 éve
Mondjuk sztem Odrick kezdene nálatok is simán. Akár Red Bryant helyén akár benn Marks mellett DT poszton. Más kérdés, h így mennyi pénz lenne DT posztra betolva...Odrick sztem per pill a Jags és köztünk áll félúton...bármi lehet még belőle, de ő biztos gazdag ember lesz már 😊RolniMondjuk nálunk nem biztos hogy kezdene, hacsak nem akarjuk Red Byrantet elküldeni, és őt a helyére rakni. Bár a szezon elején nagy szükség lehet rá, mert mindkét kezdő DTnk műtétből lábadozik, a legjobb játékosunk, Sen'Derrick Marks pl. ACLből próbál majd visszatérni. Ezért kellhet egy Odrick kaliberű vésztartalék.iktriad
több mint 11 éve
Odrick sztem per pill a Jags és köztünk áll félúton...bármi lehet még belőle, de ő biztos gazdag ember lesz már 😊RolniMondjuk nálunk nem biztos hogy kezdene, hacsak nem akarjuk Red Byrantet elküldeni, és őt a helyére rakni. Bár a szezon elején nagy szükség lehet rá, mert mindkét kezdő DTnk műtétből lábadozik, a legjobb játékosunk, Sen'Derrick Marks pl. ACLből próbál majd visszatérni. Ezért kellhet egy Odrick kaliberű vésztartalék.
több mint 11 éve
Érdemben mindegy, egyértelmű upgrade. Teljesen jó move.Nézzük meg mit kap majd Wiz, egyenlőre semmi konkrétat nem tudunk...voltak riportok Wizzel kapcsolatban 3M-tól 6Mig...RolniHudson, according to ProFootballFocus.com, was the NFL’s third-ranked center behind Nick Mangold of the New York Jets and Travis Frederick of the Dallas Cowboys and is generally considered the top center in free agency.RolniÉs csak 1-2 millióval kért többet mint a 23. helyen lévő Wiz. Elgondolkodtató.Amadeus91
több mint 11 éve
Evan Silva @evansilva 6m6 minutes agoNew #Raiders C Rodney Hudson was @PFF's No. 3 center in '14, earned + grades in every aspect. Good news for Latavius Murray.
több mint 11 éve
Nézzük meg mit kap majd Wiz, egyenlőre semmi konkrétat nem tudunk...voltak riportok Wizzel kapcsolatban 3M-tól 6Mig...Hudson, according to ProFootballFocus.com, was the NFL’s third-ranked center behind Nick Mangold of the New York Jets and Travis Frederick of the Dallas Cowboys and is generally considered the top center in free agency.RolniÉs csak 1-2 millióval kért többet mint a 23. helyen lévő Wiz. Elgondolkodtató.Amadeus91
több mint 11 éve
Hudson, according to ProFootballFocus.com, was the NFL’s third-ranked center behind Nick Mangold of the New York Jets and Travis Frederick of the Dallas Cowboys and is generally considered the top center in free agency.RolniÉs csak 1-2 millióval kért többet mint a 23. helyen lévő Wiz. Elgondolkodtató.
több mint 11 éve
Nem meglepő:FROM TWITTER
Source says cap-rich Raiders are front-loading Hudson's deal ($8.9M/year over 5) big-time, in an effort to work towards the minimum spend.
Odrick sztem per pill a Jags és köztünk áll félúton...bármi lehet még belőle, de ő biztos gazdag ember lesz már 😊
több mint 11 éve
Nem úgy volt, hogy megegyeztetek Odrickkal? Mert a Pro Football Talk friss cikke szerint nálunk fog kikötni.nem volt úgy sajnos. csak célpont volt
profootballtalk.nbcsports.com/2015/03/09/jared-odrick-likely-headed-to-jaguars/iktriad
built for this shit
több mint 11 éve
Nem úgy volt, hogy megegyeztetek Odrickkal? Mert a Pro Football Talk friss cikke szerint nálunk fog kikötni.profootballtalk.nbcsports.com/2015/03/09/jared-odrick-likely-headed-to-jaguars/
több mint 11 éve
Végre.
több mint 11 éve
Hudson, according to ProFootballFocus.com, was the NFL’s third-ranked center behind Nick Mangold of the New York Jets and Travis Frederick of the Dallas Cowboys and is generally considered the top center in free agency.
több mint 11 éve
Tax ügyben nyomoztam kicsit.A játékosok aszerint fizetik be a fizu után az adót (vonják le tőlük), h hol játszik a csapat az adott meccsen. És itt a hátrányunk, mert ugye 8 hazai+SD elleni idegen meccs miatt 9 Californiai meccsünk van a 13,3% adóval...Míg mondjuk egy Phins 8 hazai meccsén 0% az adó...
Éves szinten átlag 5-6%-al vagyunk rosszabbak a többi csapatnál. Ez nőhet még ugye pl egy adó szempontból kiugróan jó csapat, pl Phins esetében...
több mint 11 éve
Sajna ez alap, hogy csak tulfizetve tudunk jatekost hozni (mas altal kinalt legmagasabb garantalt+oaklandi 13%tax + karrier temeto riziko felar=deal)ez van, de vegre egy megbizhato jatekos, meg par ilyet, aztan egyre vonzobb celpont leszunk es nem csak a kiorogedo focistaknak...
több mint 11 éve
Van harom kezdo szintu ILBjuk... valamit ezzel kezdeni kell.
több mint 11 éve
Sándor Gaál @pfbusiness 14m14 minutes ago View translationA San Francisco 49ers állítólag egy sokkoló tranzakcióra készül, nem kizárt, hogy elbocsátják Patrick Willist.
Ott is lehetne az MLB-nk 😊
Állítólag visszavonul o_o
több mint 11 éve
végre, nem egy kiöregedett veterán jön, sztem abszolút pozitív szerződésHarvinon kívül van olyan free agent WR akit szívesen látnátok?
több mint 11 éve
Ennyit 1 centerért... :/ Eddig legalább jó szerződéseket kötött Reggie,de most ha így halad,akkor a tavalyi draftot leszámítva,az egyetlen pozitív dolga veszik el,amit eddig nálunk csinált. Jó,hozzáteszem nagyon negatív vagyok,várjuk ki a szezonkezdést,hogy milyen lesz a Draft,meg kik jönnek még...