Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Crabtree állítólag visszautasította a Dolphinst, mert csak évi 3milliót ajánlottak és ő inkább az évi 4,5-re lőtte be magát. Nem tudom, hogy ennyit megérne-e nekünk, de ha péntekig nem jön más hír, akkor szerintem alá fogjuk iratni. Már csak a poszt mélyítése miatt is elfogadható húzás lenne.peterbadboneMegér annyit.
több mint 11 éve
Crabtree állítólag visszautasította a Dolphinst, mert csak évi 3milliót ajánlottak és ő inkább az évi 4,5-re lőtte be magát. Nem tudom, hogy ennyit megérne-e nekünk, de ha péntekig nem jön más hír, akkor szerintem alá fogjuk iratni. Már csak a poszt mélyítése miatt is elfogadható húzás lenne.
több mint 11 éve
Free agent WR Michael Crabtree will visit the Raiders next week.ahogy a rotoworld is írja, van már pár hozzá hasonlóan nem túl gyors possession receiverünk (Jones, Streater), inkább valami speedster kéne már. Crabtree-nek 1 éves, "prove it" szerződést kéne adni
built for this shit
több mint 11 éve
Logikus világban persze...de tudjuk, h a világ nem éppen logikus sokszor...a draft meg pláne nem 😊Szerintem nincs alapja felmenni, az öletekbe hullhat Big Cat.Olvastam raiders hungaryn,hogy Williamsért felmennénk... Ugye ez csak április 1.-ei tréfa? 😊skatsok alapja nincs, McKenzie-t ismerve inkább tradelne le, mint fel. Williams nem az a kihagyhatatlan prospect, akiért fel kéne tradelni egyébként sem.deyell
Winston lock, utána Mariota-t elviszi a Titans, onnan hiába BPA alapon Williams következik, a Jagsnek nincs edge rushere, kivisznek vkit vagy egy WR-t utána meg ott a másik WR és Williams nektek. Legalább is egy logikus világban ez így menne 😊Habi
1\1 sztem biztos QB lesz
1\2 jó eséllyel QB lesz sztem, de simán lehet Williams vagy Fowler is attól függetlenül, h darabra megvan a Titans azokon a posztokon...ha trade jön akkor szinte biztos a QB pick sztem, de nem hiszem, h lesz trade
1\3 esetében megint lehet trade-ről beszélni, ha mondjuk 1\2-n nem ment ki Marika. Ha a Jags marad a helyén akkor sztem Williams vagy Fowler lehet a pick. Fowler sztem jobban need, de pl iktriad itt a forumon meg van győződve Williamsről...
1\4 számunkra jó hely lehet. Jó eséllyel benn lesz a 2 top WR, Williams és\vagy Fowler, illetve ha a Titans és a Jags is marad helyben és D embert visz, akkor meg a WR-ek mellett Marika lehet benn. Ha Marika benn van, akkor lehet trade szempontból igazán érdekes a dolog számunkra sztem. Nem hiszem, h benn marad, de ha igen akkor van pár jelölt a felmozgásra...
Nagyon sok itt a lehetőség, sztem fölösleges WR-re és Williams-re szűkíteni. Az szinte biztos, h az egyik, de leginkább mindkét TOP WR benn lesz nekünk és vagy az egyik TOP D játékos vagy egy QB cserealapnak...ezekután meg majd RM eldönti mi legyen...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Szerintem nincs alapja felmenni, az öletekbe hullhat Big Cat.Olvastam raiders hungaryn,hogy Williamsért felmennénk... Ugye ez csak április 1.-ei tréfa? 😊skatsok alapja nincs, McKenzie-t ismerve inkább tradelne le, mint fel. Williams nem az a kihagyhatatlan prospect, akiért fel kéne tradelni egyébként sem.deyell
Winston lock, utána Mariota-t elviszi a Titans, onnan hiába BPA alapon Williams következik, a Jagsnek nincs edge rushere, kivisznek vkit vagy egy WR-t utána meg ott a másik WR és Williams nektek. Legalább is egy logikus világban ez így menne 😊

JT Daniels fan
több mint 11 éve
www.footballoutsiders.com/stat-analysis/2015/playmaker-score-2015érdekes cikk...
ez alapján egyértelműen Cooper a pick White előtt, de nem tudom mit ér ez a mutató, most találkoztam vele először...
több mint 11 éve
Oakland Raiders have signed free agent T J’Marcus Webb.Vigyázzatok vele! Potenciális kezdő! 😀
á, a Bears fanok egykori kedvence. reméljük, csak camp body lesz.deyell
több mint 11 éve
én sem ismerem egyiket sem, de gondoltam bedobom, aztán majd ha ráérünk szemezgetünk 😊Rolnibe kell vallanom, nem ismerem ezeket a prospecteket, csak B.J. Catalont láttam játszani közülük. hát ti?deyell
Tray Walker érdekes prospect lehet. 6'2-as magassággal, 195-ös súllyal jól passzolna McGill mellé 😊
Lehet belőle kései körös pick vagy UDFA igazolás...
több mint 11 éve
A.Smith :BroncosskatVarható volt ismerve az új DC személyét.
több mint 11 éve
A.Smith :Broncos
több mint 11 éve
a néger Brady Quinna training camp során volt jó. a preseason meccseken förtelem volt. az a típus, aki edzésen király, meccsen meg hibát hibára halmoz, gondolom, mert nem bírja a nyomást.deyellde Barron trükkös hekus volt, mert pre-be mutatott életjeleket.Amadeus91az a vicc, hogy két éve az előszezon végén, amikor még úgy nézett ki, hogy az emberi forgóajtó, Alex Barron lesz a kezdő RT, akkor írtam a fórumba, hogy igazoljuk le J'Marcus Webbet, mert nála még ő sem rosszabb. ezt nagy örömömre megtettük most, kíváncsi leszek, hogy alulmúlja-e.deyellOakland Raiders have signed free agent T J’Marcus Webb.Ilyen névvel itt is nagy kedvenc lesz. 😀😀iktriad
több mint 11 éve
a training camp során volt jó. a preseason meccseken förtelem volt. az a típus, aki edzésen király, meccsen meg hibát hibára halmoz, gondolom, mert nem bírja a nyomást.de Barron trükkös hekus volt, mert pre-be mutatott életjeleket.Amadeus91az a vicc, hogy két éve az előszezon végén, amikor még úgy nézett ki, hogy az emberi forgóajtó, Alex Barron lesz a kezdő RT, akkor írtam a fórumba, hogy igazoljuk le J'Marcus Webbet, mert nála még ő sem rosszabb. ezt nagy örömömre megtettük most, kíváncsi leszek, hogy alulmúlja-e.deyellOakland Raiders have signed free agent T J’Marcus Webb.Ilyen névvel itt is nagy kedvenc lesz. 😀😀iktriad
built for this shit
több mint 11 éve
de Barron trükkös hekus volt, mert pre-be mutatott életjeleket.az a vicc, hogy két éve az előszezon végén, amikor még úgy nézett ki, hogy az emberi forgóajtó, Alex Barron lesz a kezdő RT, akkor írtam a fórumba, hogy igazoljuk le J'Marcus Webbet, mert nála még ő sem rosszabb. ezt nagy örömömre megtettük most, kíváncsi leszek, hogy alulmúlja-e.deyellOakland Raiders have signed free agent T J’Marcus Webb.Ilyen névvel itt is nagy kedvenc lesz. 😀😀iktriad
több mint 11 éve
az a vicc, hogy két éve az előszezon végén, amikor még úgy nézett ki, hogy az emberi forgóajtó, Alex Barron lesz a kezdő RT, akkor írtam a fórumba, hogy igazoljuk le J'Marcus Webbet, mert nála még ő sem rosszabb. ezt nagy örömömre megtettük most, kíváncsi leszek, hogy alulmúlja-e.Oakland Raiders have signed free agent T J’Marcus Webb.Ilyen névvel itt is nagy kedvenc lesz. 😀😀iktriad
built for this shit
több mint 11 éve
Oakland Raiders have signed free agent T J’Marcus Webb.Ilyen névvel itt is nagy kedvenc lesz. 😀😀
több mint 11 éve
Oakland Raiders have signed free agent T J’Marcus Webb.á, a Bears fanok egykori kedvence. reméljük, csak camp body lesz.
built for this shit
több mint 11 éve
Rolnibe kell vallanom, nem ismerem ezeket a prospecteket, csak B.J. Catalont láttam játszani közülük. hát ti?
built for this shit
több mint 11 éve
Tony Pauline @TonyPauline · Matt Huffer/OL/South Dakota working out for the Raiders today. Legit next level sleeper that can back up at left tackle or OG...
Tony Pauline @TonyPauline
Raiders also bringing in Shane Wynn/WR/Indiana for an official visit.
Tony Pauline @TonyPauline ·
Raiders also bringing in Mike Coccia/C/New Hampshire...
Tony Pauline @TonyPauline
Trey Walker/DB/Texas Southern also in Oakland today visiting the Raiders...told Rod Woodson has been gushing over Walker's size/upside..
Vic Tafur @VicTafur
Michigan State WR Keith Mumphery on #Raiders radar as late-round project type. 6-1, not great speed, hard worker, 6 TDs last 2 years
Vic Tafur @VicTafur
Also heard the #Raiders like TCU RB B.J. Catalon. 5-9 projected mid- to late-rounder who patterns his game after Reggie Bush, returns kicks
Joey Iosefa @joeyiosefa
Had a successful visit today with the Oakland Raiders. Meeting with coaches and GM. Great experience…
több mint 11 éve
Sztem is inkább lefelé kacsingat RM. Olvastam is ma egy tweetet, h a Browns elég sok pickel rendelkezik, mi meg eléggé szívesen mennénk lefele...Olvastam raiders hungaryn,hogy Williamsért felmennénk... Ugye ez csak április 1.-ei tréfa? 😊skatsok alapja nincs, McKenzie-t ismerve inkább tradelne le, mint fel. Williams nem az a kihagyhatatlan prospect, akiért fel kéne tradelni egyébként sem.deyell
több mint 11 éve
Olvastam raiders hungaryn,hogy Williamsért felmennénk... Ugye ez csak április 1.-ei tréfa? 😊skatsok alapja nincs, McKenzie-t ismerve inkább tradelne le, mint fel. Williams nem az a kihagyhatatlan prospect, akiért fel kéne tradelni egyébként sem.
built for this shit
több mint 11 éve
Olvastam raiders hungaryn,hogy Williamsért felmennénk... Ugye ez csak április 1.-ei tréfa? 😊
több mint 11 éve
Anthony Chickillóról (DE, Miami) eddig bármit olvastam, mindenhol kiemelik, hogy jó atléta, tehetséges, 5 csillagos recruit volt, és sokkal több van benne, mint amit kihozott magából az egyetemen, mégpedig azért, mert rosszul használták. ki volt a Hurricanes DL edzője? a nálunk idén kinevezett Jethro Franklin...deyellIgaz bár a semaval volt a fő gond ott nem? Inkább DC kérdés, de lehet rosszul rémlik
több mint 11 éve
Anthony Chickillóról (DE, Miami) eddig bármit olvastam, mindenhol kiemelik, hogy jó atléta, tehetséges, 5 csillagos recruit volt, és sokkal több van benne, mint amit kihozott magából az egyetemen, mégpedig azért, mert rosszul használták. ki volt a Hurricanes DL edzője? a nálunk idén kinevezett Jethro Franklin...
built for this shit
több mint 11 éve
A. Smith kapcsán felmerül pár kérdés bennem:-készülünk egy 3tech DT draftra?
-a két NT lesz a kezdő páros?
-ennyire bíznak McGee-ben és\vagy Lumpkin-ben?
-CJ Wilson többet lesz benn DT poszton?
-A.Smith kérte volna, mert kezdeni akar vhol?
És a kérdések kapcsán a további kérdések:
-Leo Williams a bizakodás tárgya vagy vmi későbbi körös embert néztek ki maguknak?
-hogy lesz belső pass rush? teljesen feláldozzuk a futás ölésének oltárán?
-tavaly McGee eltűnt és Lumpkin jóeséllyel jövőre fog, mint mostmár évek óta minden fiatal DT a RM érában 2. évében (Bilukidi, McGee), hogy lehet erre alapozni?
-eddig azt hittem base LDE lesz, lehet többet lesz belül is rotációba. Tuck is ugyanígy beforgatható...helyet spóroltunk a rosteren?
-van vhol reális esélye a kezdő posztra?
több mint 11 éve
Érdekes. A timing is meg maga a move is...T.Brown sztem is elférne simán.