Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Szeretem Helu játékát, klasszikusan OW (offensive weapon), nem a mainstream rb. Beszédes, hogy több elkapott yardja volt tavaly mint futott. Mellesleg olcsón jön. Nice pick up.Ha összeáll a Murray & Murray, Helu+Marci OW, jön Gresham + egy RG, akkor mehetne a csiki-csuki. Csak húzni kell, hogy WR vagy DE 1/4-re.
több mint 11 éve
Le is igazoltuk 2évre. Örülök az érkezésének, mert nagyon jó RB-nek tartom. Murray-el jó páros lesznek.Three teams to watch for former #Redskins RB Roy Helu, per source. #Patriots, #Raiders and #Jets.RolniHelu jó lenneAmadeus91
Én örülök mind a két Smith érkezésének. Blokkoló TE mindenképp jött volna és Gresham nem a kedvencem és drágább megoldás is lett volna. Malcolm pedig az LB sor mélyítése szempontjából jó húzás. Tavaly mennyit szenvedtünk, hogy Mack és Moore mögött nincs senki, most van Burris és Smith. Jön még egy FA MLB és egy fiatallal kiegészülve egész szépen fel lett építve ez a sor.
több mint 11 éve
Three teams to watch for former #Redskins RB Roy Helu, per source. #Patriots, #Raiders and #Jets.RolniHelu jó lenne
több mint 11 éve
Na akkor kiegészítik egymást. :pThe Raiders are hosting LB Curtis Lofton and NT Dan Williams for free agent visits on Tuesday.hát Lofton passz ellen használhatatlan, Williams meg pass rush-ban. ezt leszámítva rendben vandeyell
Szép húzás lenne mindkettő.danyly
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Dolphins releasing DT Randy StarksHonnan? Pedig én is nézek minden hírforrást. 😐
esetleg ő még jöhetne, Reggie úgy is szereti a veterán DL játékosokatdeyell
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Three teams to watch for former #Redskins RB Roy Helu, per source. #Patriots, #Raiders and #Jets.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Lehet, h Jellyben látnak többet, mint mi? Lehet övé lenne a "Stroud" szerep és mellé keressük "Hendersont"?
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
The Raiders are hosting LB Curtis Lofton and NT Dan Williams for free agent visits on Tuesday.hát Lofton passz ellen használhatatlan, Williams meg pass rush-ban. ezt leszámítva rendben van
Szép húzás lenne mindkettő.danyly
built for this shit
több mint 11 éve
The Raiders are hosting LB Curtis Lofton and NT Dan Williams for free agent visits on Tuesday.Szép húzás lenne mindkettő.
több mint 11 éve
Ian Rapoport ✔ @RapSheetThe #Raiders feel like they have a No. 1 running back in Latavius Murray. Yet they are making a run at DeMarco Murray. Would add oomph.
több mint 11 éve
Állítólag a Jaguarsszel licitáltok DeMarco Murrayért.Murray & Murray. Lawfirm 2.0
Murray tesó tandem itt elég vicces lenne 😀 | Batman & Robin vol. 5246547 | mustaine
több mint 11 éve
Állítólag a Jaguarsszel licitáltok DeMarco Murrayért.Murray tesó tandem itt elég vicces lenne 😀 | Batman & Robin vol. 5246547 |
több mint 11 éve
kb.ja valszeg nem. Del Rio közölhette vele, mennyit ér Knighton. állítólag a súlyát nem nagyon tudja tartani, de sztem pass rushban többet nyújt, mint Williams.Knighton himself tells Josina Anderson Raiders low balled him.nálam nagyobb fikázója nincs szerintem Reggienek, de ez most szerintem nem az ő sara.Amadeus91
hehe, ismerős.deyell
deyell
Elhitte magáról, hogy Suh híján ő neki lesz itt karácsony. Örülök, hogy Reggie nem fizette túl.
több mint 11 éve
ja valszeg nem. Del Rio közölhette vele, mennyit ér Knighton. állítólag a súlyát nem nagyon tudja tartani, de sztem pass rushban többet nyújt, mint Williams.Knighton himself tells Josina Anderson Raiders low balled him.nálam nagyobb fikázója nincs szerintem Reggienek, de ez most szerintem nem az ő sara.Amadeus91
hehe, ismerős.deyell
"Raiders making a run at RB DeMarco Murray, per league source."
most már a PFT is írja. neki is arra kellünk, hogy felverjük az árát?
built for this shit
több mint 11 éve
"Julius Thomas got almost 10 million per year."
több mint 11 éve
Megúsztuk A.J. Hawkot-->Bengals
több mint 11 éve
JDR és Pot Roast kapcsolata itt kezdődött anno: Quick story about Knighton. When he was first coming out of college, a scout turned on tape of Knighton and asked Jack Del Rio who it was. Del Rio thought it was old tape of DT Kris Jenkins, who played for the Carolina Panthers and NY Jets.
több mint 11 éve
Dan Williamsnek amúgy 2 sackje van az egész karrierje során. fiatalabb, de biztos van olyan jó, mint Knighton?deyellkell egy kövér középre futás ellen, annak jó lesz. Edgerusher mindenképpen kell draftról, vagy álljunk át 3-4re, mert nem lesz meg az emberanyag a 4-3-hoz.
több mint 11 éve
Dan Williamsnek amúgy 2 sackje van az egész karrierje során. fiatalabb, de biztos van olyan jó, mint Knighton?
built for this shit
több mint 11 éve
Knighton himself tells Josina Anderson Raiders low balled him.nálam nagyobb fikázója nincs szerintem Reggienek, de ez most szerintem nem az ő sara.
hehe, ismerős.deyell
több mint 11 éve
Knighton himself tells Josina Anderson Raiders low balled him.hehe, ismerős.
built for this shit
több mint 11 éve
Just spoke with free agent DT Terrance Knighton: "The #Raiders made me an offer but it's not close to what I was looking for. So as of right now the #Raiders and #Broncos are out of the race. A lot of people had me going to the Raiders because of Jack Del Rio, but I'm now focusing on a few other teams right now."@JosinaAnderson
akkor a | kurva | anyád.
több mint 11 éve
Dolphins releasing DT Randy Starksesetleg ő még jöhetne, Reggie úgy is szereti a veterán DL játékosokat
built for this shit
több mint 11 éve
Knighton jöjjön ide. Murray meg hozzánk. Deal? 😀