Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 373 — Raiders fan
Lofton:  www.raiders.com/news/article-1/Curtis-Lofton-Why-not-win-now/8e6812a1-bda5-4aac-ba4f-ac5ac36123c4

Helu:  www.raiders.com/news/article-1/Roy-Helu-Jr-Happy-to-Back-in-the-Bay/e45e37ce-eb5c-459a-abc3-1d70f0fc1613

M.Smith:  www.raiders.com/news/article-1/Malcolm-Smith-Reunited-with-Ken-Norton-Jr/78892673-35e0-40fe-aff0-104ce0fa3ceb

Williams:  www.raiders.com/news/article-1/Williams-I-think-it-will-be-a-really-good-fit/3f12d6b4-6ea5-4232-90bf-b4f1b4b22237

L.Smith:  www.raiders.com/news/article-1/TE-Lee-Smith-It%E2%80%99s-going-to-be-a-lot-of-fun/54910893-de12-4457-b9ba-c2ac49ef3e79

Hudson:  www.raiders.com/news/article-1/New-Raiders-C-Rodney-Hudson-I%E2%80%99m-excited/0a47cac8-f820-4eb9-a560-ebec43b59a93

A rövid kis Q&A átolvasása után mindegyik srác nagyon szimpatikus. Úgy fest, hogy továbbra is RM féle alázatos, dolgos, team first embereket sikerült elhozni, akik szerintem hamar beilleszkednek majd a csapatba a hasonló felfogás miatt. Nagyon figyelünk arra, h balhés emberkék ne kerüljenek a csapathoz FA-n keresztül. Ez Percy Harvin és Greg Hardy idehozatalát nagyban csökkenti, de összességében fontos, h rendben legyen a csapat, egységesek legyenek és tudjanak együtt, egymásért küzdeni.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
na ismét pár korrektnek tűnő név (Lofton 28 & Williams 27)
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 549
ex-Raider hír: Bears will play Lamarr Houston as LB.

Heluról egy írás:

"The biggest concern for a number of running backs on the free agent market was their injury history. For Helu, his market was limited because his experience was as a receiving back. In 2014 he had 477 receiving yards, which was fourth-best for all backs in the NFL, and he did this on 44 targets. The Raiders targeted their running backs 77 times and only had 484 from them.

One reason for the difference is 95.5% of passes thrown Helu’s way were caught. Helu also has performed well after the catch. His 11.7 yards after the catch per catch led all backs with more than 15 targets.

He hasn’t been given many opportunities to run, but recently when he has, he has succeeded. His 3.4 yards after contact per carry was among the best for backs. This helped him to an Elusive Rating of 108.6 which was the best for backs with over 50 touches. In Oakland they have Latavius Murray who has shown himself as a decent runner but not much of a receiver. Helu can have a bigger role than he had in Washington and should be able to make a bigger name for himself."deyell
Helu sztem is remek igazolás.

Houston, mint OLB elég érdekes ötlet...azt hittem 5T DE-t csinálnak belőle inkább. Mondjuk utolsó évében amikor RDE volt nálunk 275-280 font körül játszott és legtöbbször 2point stance-ből indult...én remélem összejön neki ott vmi...Rolni
Houston, aki majdnem behízott a fal közepébe, mint olb? Nem tudom elképzelni.
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 925 — Deion Sanders for president!
deyell
Mintha magamat látnám!
Csak én balkezes vagyok. 😀😀

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 399 — Sworn to the Dark

built for this shit

több mint 11 éve
Tom Pelissero ‏@TomPelissero 10m10 minutes ago
#Raiders continuing to utilize glut of cap space with roster bonuses, not signing bonuses. Rodney Hudson gets a $6.9M RB next week.

RM tartja a jó szokását ezek szerint a nag deal-nél is!!

Sándor Gaál ‏@pfbusiness 3m3 minutes ago View translation
Rodney Hudson szerződése: 5 év, 44,5 m$, 20,35 m$ garantált, ebből aláíráskor garantált 13 m$.

Aaron Wilson ‏@RavensInsider 3m3 minutes ago
Rodney Hudson five-year, $44.5 million Raiders deal: $20M gtd, $6.9M roster bonus 2015; salaries $5.7M, $7.35M, $6.5M, $8M, $8.25M; 2015 gtd

Sztem korrekt a dolog...a 20,35 garból az első éves fizu (5,7M) és a köv heti 6.9M-os bónusz el is visz rögtön egy komoly részt.

Aaron Wilson @RavensInsider
Curtis Lofton three-year Raiders deal $18 million, $10M gtd, salaries $3M, $5.35M, $5.85M; $3.5M 2015 roster bonus, $3M 2015 salary full gtd

Sztem ez a deal is rendben van, első két évben kimegy a gari vszeg

Aaron Wilson ‏@RavensInsider 57s58 seconds ago
Raiders signed LeeSmith to three-year, $9.1 million deal, $3.1 million guaranteed; salaries $1.5M, $2.5M, $2.75M; $1.6M roster bonus 2015

Első év tartalmaz csak garantáltat itt, mint a tavalyi deal-ek nagyrésze...

több mint 11 éve

Heluról egy írás:

"The biggest concern for a number of running backs on the free agent market was their injury history. For Helu, his market was limited because his experience was as a receiving back. In 2014 he had 477 receiving yards, which was fourth-best for all backs in the NFL, and he did this on 44 targets. The Raiders targeted their running backs 77 times and only had 484 from them.

One reason for the difference is 95.5% of passes thrown Helu’s way were caught. Helu also has performed well after the catch. His 11.7 yards after the catch per catch led all backs with more than 15 targets.

He hasn’t been given many opportunities to run, but recently when he has, he has succeeded. His 3.4 yards after contact per carry was among the best for backs. This helped him to an Elusive Rating of 108.6 which was the best for backs with over 50 touches. In Oakland they have Latavius Murray who has shown himself as a decent runner but not much of a receiver. Helu can have a bigger role than he had in Washington and should be able to make a bigger name for himself."deyell
Helu sztem is remek igazolás.

Houston, mint OLB elég érdekes ötlet...azt hittem 5T DE-t csinálnak belőle inkább. Mondjuk utolsó évében amikor RDE volt nálunk 275-280 font körül játszott és legtöbbször 2point stance-ből indult...én remélem összejön neki ott vmi...

több mint 11 éve

Heluról egy írás:

He hasn’t been given many opportunities to run, but recently when he has, he has succeeded. His 3.4 yards after contact per carry was among the best for backs. This helped him to an Elusive Rating of 108.6 which was the best for backs with over 50 touches. In Oakland they have Latavius Murray who has shown himself as a decent runner but not much of a receiver. Helu can have a bigger role than he had in Washington and should be able to make a bigger name for himself."

built for this shit

több mint 11 éve
lofton, dan w, helu na ezek jó húzások
malcolm smitht továbbra se értem 😀braxa88
tavaly gyenge volt a special team is, talán ebben tud segíteni Smith.

Helu nagyon jó igazolás. $4 millióért 2 évre, remekül kiegészítik egymást Latavius Murrayvel, Helu lesz a 3rd down back, aki elkapásban jó.

mockdraftable.com/player/418/

built for this shit

több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
senkitől nem kap Murray a várt 8 milla/év fizut, sztem visszavonul 😀
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 890 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Murray nem likely floridában. Hajrá-hajráAmadeus91
Lassan ahány ember, annyifélét ír. Albert Breer szerint mi vagy a Cowboys leszünk nála a befutók. 😀

A végén kiköt az Arizonában. 😀😀
több mint 11 éve
John Middlekauff ‏@JohnMiddlekauff 1h1 hour ago San Francisco, CA
Curtis Loften is a durable (hasn't missed a game in the last 6 years) & is a tackling machine (120 plus tackles the last 6 years)

John Middlekauff ‏@JohnMiddlekauff 1h1 hour ago
Former #Eagles FS Nate Allen will visit the #Raiders later today.

Bill Williamson ‏@BWilliamsonESPN 43m43 minutes ago
Bottom line: LB was razor thin last year. Its better this year. #Raiders

Bill Williamson ‏@BWilliamsonESPN 43m43 minutes ago
Now pursuits are Gresham and Murray. expect others as well. Got plenty to spend. #Raiders

Pro Football Focus ‏@PFF 34m34 minutes ago
Dan Williams was a two-down player in AZ, but had positive pass rushing grade in each of the last two seasons. Could do more?

Kirk Morrison ‏@kirkmorrison 11m11 minutes ago
Sat down with Curtis Lofton twice this past season before games and I can tell you he is a true leader. Great grab for the Raiders.

Kis draft:

Quote:
@JohnLundRadio: Good news for #Raiders if true, Clayton: Skins will take Mariotta 5 if he's there, interested teams need to get to 4

több mint 11 éve
Murray nem likely floridában. Hajrá-hajrá
több mint 11 éve
Nice! Megvan a Jelly-Williams futás gyilkoló egység és van már mögöttük egy jó run stopper MLB is Lofton személyében. M.Smith sztem nickel LB lesz Sio mellett.

Mack-Lofton-Moore lesz a base LB felállás és amikor jön a passing down akkor Mack lemegy DE posztra és Lofton helyére bejön Smith coverbe. Nekem tetszik az elképzelés!

több mint 11 éve
Ennyi, teljesen jó.
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
lofton, dan w, helu na ezek jó húzások
malcolm smitht továbbra se értem 😀
több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
ez a Dan Williams igazolás szerintem elég jó

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
No lam, Reggie sem tetlenkedik.
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 47 745 — Whoops, looks like something went wrong.
Williams, Lofton aláírt, hivatalos

több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 574 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nem tudom honnan veszed, h Williams 5tech-et játszott AZben.Rolni
Sehonnan, tippeltem. 😊 (Írtam is zárójelben).

Igazából csak Knighton és a passrush-hoz akartam hozzászólni. Nekem a denveri évei alatt ez volt leginkább vele a bajon. Nagyon stabil ember futás ellen, két gapet is nyugodtan rá lehet bízni, de előrefelé nem igazán jó. Illetve kimondottan nem volt jó. A denveri (liga szinten is elit) Ware + Von Miller passrush pont azért volt időnként nagyon eredménytelen, mert középen nem sikerült a pocketre nyomást helyezni. (Denverben egyébként papíron valóban 4-3 under volt a base, amiben Knighton 1tech, de JDR nagyon sokat mozgatta a falat. Snapszámot nem tudok mondani, de érzésre többet volt 3techben. Főleg Marvin Austin és Ware érkezése után tavaly. De ebben Black Adder jobban otthon van, ő talán megoszlást is tud mondani. Azt se tudom, hogy ebből mit fog áthozni hozzátok JDR. Gondolom a személyi feltételek is számítani fognak.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
A TE Smith igazolást nem is értem, ha harcba mentünk Gresham-ért, akkor szerintem tök felesleges volt megszerezni. A Hudson, M.Smith és Helu igazolással elégedett vagyok alapvetően, de nekem is vannak hiányérzeteim. Nincs igazán "kompromisszum nélküli" meghatározó név, mindenki akire hajtunk kicsit deficites, ehhez nem ért, abban nem jó, csak ilyen sémában alkalmazható...stb. nem feltétlen kenném RM-re, de akikre most hajtunk ott mind hagytunk egy jobbat mar eluszni...
Murray az egyetlen kivétel talán, de szerintem őt meg pont felesleges megszereznünk.Pari
Lee Smith az egyik legjobb blokkoló TE a ligában. PFF-nél 2013ban mindkét blokkolási rangsorban TOP5 volt ha jól emlékszem. Ő lesz az inline blokkoló TE.
Jermain Gresham érkezhet, ha nem kér sokat. Ő is inkább blokkoló TE lett, pedig igazi all around TE-nek várták régebben. Ő azért sztem ilyen ezt is azt is emberke lenne.
Riverával kiegészülve egy egész korrekt TE brigád lenne. Sokkal inkább kedvemre való ez így, mint 9M Julius Thomasnak...

Az, hogy kiket igazolunk nem csak pénz kérdése. Van az a pénz amit nem szabad odaadni, mert többet ártasz vele, akkor is ha van pénz. Amit a Jags művel sztem teljesen értelmetlen dolog. Olyan összegeket adnak többnyire kiegészítőembereknek, h az már veszélyes sztem. Ők tudják, ő dolguk, de én örülök, h mi nem ezt az utat járjuk...

Én azt látom (lehet csak látni szeretném), hogy van egy kész stratégia, terv és amentén haladunk. Megnéztük kikre vagyunk hajlandóak giga pénzt költeni (Suh, Cobb, Hudson) és ahol volt sanszunk meg is próbáltuk. Sztem készek voltunk Suh-ot mi is a leggazdagabb védő emberré tenni és Cobb számára is kész volt a hírek szerint egy 11M-12M-s ajánlat. Hudson esetében sikerrel jártunk, Ő is lett a legjobban fizetett C.
Most úgy látom, h jönnek azok az emberek akiket kinéztünk, tervünk van vele és hasznos elemek lesznek korrekt áron (persze majd lehet rámcáfolnak a M.Smith és a következő dealek 😊).

Várjuk meg a teljes képet, az összes igazolást és utána mondjunk majd rá vmit!

több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
A TE Smith igazolást nem is értem, ha harcba mentünk Gresham-ért, akkor szerintem tök felesleges volt megszerezni. A Hudson, M.Smith és Helu igazolással elégedett vagyok alapvetően, de nekem is vannak hiányérzeteim. Nincs igazán "kompromisszum nélküli" meghatározó név, mindenki akire hajtunk kicsit deficites, ehhez nem ért, abban nem jó, csak ilyen sémában alkalmazható...stb. nem feltétlen kenném RM-re, de akikre most hajtunk ott mind hagytunk egy jobbat mar eluszni...
Murray az egyetlen kivétel talán, de szerintem őt meg pont felesleges megszereznünk.
több mint 11 éve
A tavalyi FA piacos mozgolódásunkhoz képest azért szerencsére van trendváltás:

Aláírtak: Hudson 25 éves, Smith 25 éves, Helu 26 éves, Smith 27 éves

In play: Williams 27 éves, Gresham 26 éves, Lofton 28 éves, Murray 27 éves

Nem Suh, Revis vagy Cobb egyik sem, de azért az nem is volt sajnos realitás, de mi is benyaltuk a hype-ot. Annak kifejezetten örülök, h RM nem kapcsolt jaguár üzemmódba és nem ad boldog boldogtalannak iszonyat szerződést...ez még sose jött be senkinek sztem...

Egyedül azt furcsálom, h WR és EDGE emberekkel nem is nagyon hoznak hírbe minket...

több mint 11 éve
ja valszeg nem. Del Rio közölhette vele, mennyit ér Knighton. állítólag a súlyát nem nagyon tudja tartani, de sztem pass rushban többet nyújt, mint Williams.deyell
Pass rushban?? Knighton egy igen jó kis run stuffer, de pass rushban nulla. Kb. mint Wilfork. 😊 Nem is csoda, Wilforknál a pocak, Pot Roastnál a potroh a nagy. Akkora csomagokkal nem könnyű felgyorsítani. 😀

Egyébként adottságaikat nézve mindkettő - mármint Williams és Knighton - futás ellen jó, és rushban gyenge. A különbség az lehet inkább, hogy melyik honnan jött, mit játszott. Williams (ha jól tudom) 1 gap 3-4-ből jön, 5-techet játszott, Knighton meg a denveri hibrid 4-3-ból, 3 techet játszott. Nálatok ha jól tudom 3-4 van, de hogy hány gap, milyen rendszer arról semmit nem tudok, így nem tudom melyik passzolna jobban. (Papíron a 3-4 miatt gondolom Williams, de ez még semmit nem jelent.)peterk2005
Többet nyújt pass rushban, mint Williams nem azt jelenti, h pass rusher csak azt, h a két mamut közül a furgebb talán.

Nem tudom honnan veszed, h Williams 5tech-et játszott AZben. Mindenhol mint kezdő NT látom feltűntetve. 1 vagy 0 tech ugyebár. Kelly és Campbell volt az 5tech. Gap kiosztás nem tudom.

Miért játszanak 3-4-et? JDR dokumentaltan 4-3 arc csakúgy, mint Ken Norton a DC. Nem jött hír semavaltasrol és eddig is 4-3 volt nálunk. A most igazolt M.Smith erősen 4-3 only arc sztem ráadásul.

Amúgy nem akarok okoskodni, de nálatok Knighton volt a 3tech? Nem Williams volt a 3tech és Knighton a NT (1 vagy 0)?

Állítólag Knighton 8M környékét kér, ezt mi sokaltuk. Mondjuk nem is reális az összeg sztem...

több mint 11 éve
Benci Las Vegas Raiders 27
Helu állat lesz 😉