Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 10 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 751
Érdekes amúgy, hogy FAn szépen töltögettük fel a hiány posztjaink (lb, hb, c, s). Szvsz a hb posztot nagyon is pofásan sikerült. De a két legfőbb needünkel egyáltalán nem foglalkoztunk. Se WR se DE nem jött. S ok, hogy RM draftról építkezés híve (nagyon is pártolom) de Cobb-n kívül szoba se kerültünk a (Hardys pletykát leszámítva). Pedig egy Bowe, vagy a még mindig szabad Jenning jó és Carr számára hasznos #2 lehetne egy egy vagy két éves szolid dealen. Igen tudom, hogy idén csak 30alatti playákat igazoltunk ami úgyszintén pozitív de egy egy kivételt belefért volna szerintem. Mert hát valjuk be azért elég pofás lett volna egy draftolt wr, veterán Fa wr, J.J, Streater plusz ez a 3 fejű backfield megspékelve Reece-l.

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 549
T-Rich szerződésében tokkal-vonóval 600k a garantált tartalom.
több mint 10 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/njd0ybxyaw12qy9hlses
NFL Power Rankings: Seahawks sit above Super Bowl champs
Sure, the Seattle Seahawks lost Super Bowl XLIX -- but is Jimmy Graham's new team winning the offseason? Elliot Harrison assesses the impact of a torrid free agency period on the NFL hierarchy.

szokásos
több mint 10 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 374 — Raiders fan
Ki mit szólna Sam Acho-hoz?

26 éves 6'3 260
4-3 OLB-ként szenvedett az elmúlt 2 szezonban, 3-4 rusher OLB-ként jó volt a karrierje első 2 szezonjában, egyetemen meg 4-3 End-et játszott.
Nálunk játszhatna End-t illetve 3-4 felállásnál pedig rohamozhatna OLB-ként.Cubehead
Ha jól tudom a Cardinals tavaly és azelőtt is 3-4-et toltak Bowles alatt...sztem sose volt Ő 4-3 OLB NFLben...
Utolsó 2 évében 1-1 sack...se az eddigi csapatának, se az eddigi DC-jének nem kellett eddig...nálam skipRolni
Sérült volt.... nem rossz Ősilent7939
2évig volt sérült folyamatosan? Most egészségesebb már?
Azt még megmondanád, h játszottatok-e valóban 4-3at az elmúlt 2 évben?Rolni
Bowles folyamatosan keverte a lapokat így igazábol azt mondanám hogy hibrid volt a rendszer...silent7939
Köszi

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)

26 éves 6'3 260
4-3 OLB-ként szenvedett az elmúlt 2 szezonban, 3-4 rusher OLB-ként jó volt a karrierje első 2 szezonjában, egyetemen meg 4-3 End-et játszott.
Nálunk játszhatna End-t illetve 3-4 felállásnál pedig rohamozhatna OLB-ként.Cubehead
Ha jól tudom a Cardinals tavaly és azelőtt is 3-4-et toltak Bowles alatt...sztem sose volt Ő 4-3 OLB NFLben...
Utolsó 2 évében 1-1 sack...se az eddigi csapatának, se az eddigi DC-jének nem kellett eddig...nálam skipRolni
Azt még megmondanád, h játszottatok-e valóban 4-3at az elmúlt 2 évben?Rolni
Bowles folyamatosan keverte a lapokat így igazábol azt mondanám hogy hibrid volt a rendszer...
több mint 10 éve

26 éves 6'3 260
Azt még megmondanád, h játszottatok-e valóban 4-3at az elmúlt 2 évben?

több mint 10 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)

26 éves 6'3 260
Sérült volt.... nem rossz Ő
több mint 10 éve
Reece eddig is felig H-back volt.ulpianus
Papíron igen, de Olson nem igazán használta sajnos.Rolni
Knapp alatt volt, hogy kimozgattuk slot wrnek néha. Az mondjuk más kérdés, hogy jó ha kétszer használtuk így a kimozgatás ellenére.

több mint 10 éve
Papíron igen, de Olson nem igazán használta sajnos.

több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 401 — Sworn to the Dark
így blokkol Lee Smith

https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

built for this shit

több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
vízszintesen vagy függőlegesen félig?

tehát vagy┌┐- back vagy Ⱶ -back?Bruce
nem terben, idoben.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 765 — Salus populi suprema lex esto
vízszintesen vagy függőlegesen félig?

tehát vagy┌┐- back vagy Ⱶ -back?
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Reece eddig is felig H-back volt.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Nem tudom olvasta-e mindenki, de elvileg Musgrave azt nyilatkozta, h tradicionális értelemben vett FB-et nem fogunk használni jövőre. Ez elsősorban Jamize Olawale számára lehet majd nagyon rossz hír, mert önmagában az ST értéke valószínűleg kevés lesz a kereten maradéshoz.

Marcel Reece esetében a roster spot korán sincs veszélyben természetesen, de nála is jóadagnyi változásra lehet számítani. Az Ő szerepe elvileg FB-ről H-back-re fog változni, amit Move megjelöléssel is el szoktak látni.
A poszt lényege, ahogy én értem abban áll, h be lehet tenni időnként kvázi FB posztra blokkolni az emberkét, de sokat lehet mozgatni a backfieldtől a slot posztig mindenfelé, hogy aztán onnan elkapóként jelentsen veszélyt. Sokszor a #2 TE-t is használják erre a szerepkörre (lásd anno Hernandez). Erre a szerepre szerintem Reece kimondottan alkalmas lehet és lehet, h végre fogjuk tudni hatékonyan használni ismét.

Ez a H-back poszt amúgy azért is érdekes lehet, mert Mychal Rivera is remekül használható lesz itt sztem, amikor mondjuk benn van Lee blokkolni. Ha pedig Rivera a #1TE, akkor Reece jöhet be még H-Backnek, ami jó helyzeteket okozhat számunkra.

Charles Clay most kapott egy elég komoly szerződést a Bills-től és Ő ebben a szerepkörben élt nagyon Bill Lazor (Chip Kelly coaching tree) támadó rendszerében, amihez elvileg a miénk fog majd hasonlítani bizonyos szempontokból.

Reece anno 6'1 és 230-as mérettel 4.4 környékét tudott futni, persze azóta nehezebb lett (tavaly 238 volt elvileg TCben), de cserében jobban futja a route-kat.
Rivera 6'3 242 volt a combine-on és 4.81-at futott, 7.17-es 3cone-al és 4.43-as 20yarddal.
Clay 6'3 245 volt a combine-on és futott 4.73-at, 7.07-es 3cone-al és 4.15-ös 20yarddal.

Az azért látszik, h Clay jobb atléta Riveránál és nagyobb Reece-nél, de az Ő játéka a Miami rendszerében utalhat arra, hogy tervezzük használni majd időnként a mi srácainkat idén.

Ennek megfelelően amúgy úgy gondolom, h TE nem fog érkezni már drafton.
Lee és Rivera a kezdő opciók kiegészítve egymást és Reece bekerül még elkapó vonalon ebbe a brigádba kvázi, míg a Leonhardt-Kasa-Simonson 3-as küzdhet 1 blokkoló TE\ST szerepkörért még.

RB poszton pedig a Murray-Helu-Richardson-Atkinson 4-es fogathoz időnként betársulhat Reece is esetleg. RB posztra azért még simán el tudok képzelni későbbi draft cetlit, de ha Richardson és\vagy Atkins tud bíztatóan mozogni a korai összetartásokon lehet nem érkezik új emberke már csak majd draft után.

több mint 11 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Napi statisztika:
Leghosszabb futás (karrier):
Peyton Manning - 33 yard
Trent Richardson - 32 yard

(Fűzővel kifelé!)Borbinho
Azt Manning ellenünk futotta, az nem számít!BMG
SE!

0:38nál 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
Sztem ez hülyeség, de vki biztos beírja majd a tutit

több mint 11 éve

26 éves 6'3 260
Sileverandblackpride.com
Sam Acho, 26 - The 6-1, 260-pounder played outside linebacker his entire 4-year career in Arizona, but was a defensive end in college at Texas. His best seasons in the NFL were his first two as a pass rusher in a 3-4. He has struggled as an OLB in a 4-3 the past two seasons. A move to defensive end could be just what he needs to revive his career.
 www.silverandblackpride.com/2015/3/16/8226885/oakland-raiders-remaining-needs-free-agents-available-at-those-positions

több mint 11 éve

deyell
Vic Tafur ‏@VicTafur 33m33 minutes ago
Richardson wants to be "the bellcow" in Oakland

Vic Tafur ‏@VicTafur 35m35 minutes ago
Richardson got in to Alameda last night, and said Raiders showed him how they're going to spread the field and use him like was in college

Vic Tafur ‏@VicTafur 36m36 minutes ago
Richardson said he "didn't fit with the program" in Indianapolis. "It was a bad marriage. Don't blame the OL. I just didn't get better."

Vic Tafur ‏@VicTafur 37m37 minutes ago
Trent Richardson said "most definitely", he plans on being starter w/ #Raiders. "I can't wait for the opportunity."

Vic Tafur ‏@VicTafur 34m34 minutes ago
Richardson: it's been "helpless feeling" since he got in NFL, was traded. "It's been very humbling ... Have to get back to basics & perform"

Vic Tafur ‏@VicTafur 29m29 minutes ago
Richardson: coach asked me Monday. "how long been playing football." Since I was 6. "What would u do without it?" - Driving home it's his last shot

Vic Tafur ‏@VicTafur 19m19 minutes ago
Richardson's deal is two years for $3.9 million, $8 million if he reaches incentives. #Raiders

több mint 11 éve

26 éves 6'3 260
Utolsó 2 évében 1-1 sack...se az eddigi csapatának, se az eddigi DC-jének nem kellett eddig...nálam skip

több mint 11 éve

built for this shit

több mint 11 éve

26 éves 6'3 260
Elférne. Passrusherként még jó is volt.
több mint 11 éve

26 éves 6'3 260
Nálunk játszhatna End-t illetve 3-4 felállásnál pedig rohamozhatna OLB-ként.

több mint 11 éve
Benci Las Vegas Raiders 27
kiegészítenék egymást:
mindenesetre, úgy látom nem kockáztat a vezetés sérülékeny playerekkel, szóval felejtős😕

Wheeler?Benci

31 éves lesz idén. RM nem igazolt idén olyan játékost az FA piacról, aki 29 évnél idősebb lenne, az irány most az, hogy fiatalabbak jöjjenek.deyell
ez igaz! és jó is ez az irány
több mint 11 éve
kiegészítenék egymást:
mindenesetre, úgy látom nem kockáztat a vezetés sérülékeny playerekkel, szóval felejtős😕

Wheeler?Benci

31 éves lesz idén. RM nem igazolt idén olyan játékost az FA piacról, aki 29 évnél idősebb lenne, az irány most az, hogy fiatalabbak jöjjenek.

built for this shit

több mint 11 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
Napi statisztika:
Leghosszabb futás (karrier):
Peyton Manning - 33 yard
Trent Richardson - 32 yard

(Fűzővel kifelé!)Borbinho
Azt Manning ellenünk futotta, az nem számít!