Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 10 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 751
Unatkoztam 😀. Ki mit szólna ehhez?

4: R1P4
WR KEVIN WHITE
WVU
35: R2P3
DE PRESTON SMITH
MISSISSIPPI STATE
68: R3P4
G LAKEN TOMLINSON
DUKECubehead
az első kettő jó, de Tomlinson = Gabe Jackson 2.0. nem inkább olyan guard kéne, aki elég atletikus ahhoz, hogy jól húzzon?deyell
Pl kire gondolnál?
Tomlinson-t azért választottam mert 4éven át kezdő RG volt egyetemen, Mayock dicsérte Senior bowl-n, jól szerepelt combine-n is. Kellően erős mind felső mind altestbe, mind személyiség ügyileg mind munka morálba kiváló, szépen mélyen játszik és alkatilag is passzol a mi mamut PBS falunkba. Mindemellett több helyen is olvastam,hogy az egyik legbiztosabb pick az idei draft classban.

több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 401 — Sworn to the Dark

WR KEVIN WHITE
WVU
DE PRESTON SMITH
MISSISSIPPI STATE
G LAKEN TOMLINSON
DUKECubehead
az első kettő jó, de Tomlinson = Gabe Jackson 2.0. nem inkább olyan guard kéne, aki elég atletikus ahhoz, hogy jól húzzon?

built for this shit

több mint 10 éve

WR KEVIN WHITE
WVU
DE PRESTON SMITH
MISSISSIPPI STATE
G LAKEN TOMLINSON
DUKE
102: R4P3
TE JEFF HEUERMAN
OHIO STATE
140: R5P4
CB CHARLES GAINES
LOUISVILLE
178: R6P3
DT CHRISTIAN COVINGTON
RICE
221: R7P4
S SAM CARTER
TCU

több mint 10 éve
 www.silverandblackpride.com/2015/3/23/8279905/espn-says-oakland-raiders-should-move-on-from-derek-carr-draft-marcus-mariota?utm_campaign=silverandblackpride&utm_content=article%3Atop&utm_medium=social&utm_source=facebook

NEM.Amadeus91
F***szság. Szerencsére maga a cikk is elég komolytalan és egysíkú. Ok,hogy statokatra próbál építeni de több nagyon fontos tényezőt nem vesz figyelembe.
1; Pocket QB-t favorizálunk és nem Scramblet (Carr,McGloin,Ponder mind zsebirányítók ergo a play book is ilyen típusra van szabva.)
2; Valamint a legfontosabb. Marika spreed offenseből jön ahol min volt 4-5 elkapója akiből egy csak csak tisztára tudta magát játszani és vagy megdobta vagy megfutotta). Mi viszont pro style, run base west coast nyomunk. Fogalmazzunk úgy,hogy egy csöppet komolyabb tudást igényel. Marikánál ugyan úgy mint Manuelnél vagy Genonál vagy akár RG3 nincs pre snap read, kérdéses a pocekt persent. Míg Carr már egyetemen is pro stylet nyomott még ha nem is ennyire komplexet. Nem véletlen,hogy first day starter tudott lenni. Persze van mit tanulnia főként fejleszteni az olvasást neki is. DE ha megvizsgáljuk a két játékost ezen a téren és nem csak az egyetemi karrier alatt elért statokat akkor egyértelmű,hogy nem nem rendszer fit Marika és iszonyat F***szság lenne behúzni.

A cikknek egyetlen értelmét látom (már ha ez áll mögötte),hogy esetleges tradere játszva megy a ködösítés,hogy kell nekünk.

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 549
 www.silverandblackpride.com/2015/3/23/8279905/espn-says-oakland-raiders-should-move-on-from-derek-carr-draft-marcus-mariota?utm_campaign=silverandblackpride&utm_content=article%3Atop&utm_medium=social&utm_source=facebook

NEM.
több mint 10 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 374 — Raiders fan
Quote:
Teams have been informed that WR Amari Cooper ran the 40-yard dash between 4.35 and 4.38 seconds at the Combine, per @CharlesRobinson.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 765 — Salus populi suprema lex esto
RM kint volt a veterán combine-n. Kíváncsi vagyok kire/kikre volt kíváncsi.Cubehead
Ingyen kaja-pia, meg hát úgy is ráér.gaben
Úgy tudom, hogy a tesóját is vitte, de az meg átaludta a rendezvényt....
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 925 — Deion Sanders for president!
RM kint volt a veterán combine-n. Kíváncsi vagyok kire/kikre volt kíváncsi.Cubehead
Ingyen kaja-pia, meg hát úgy is ráér.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Kiment kukázni. Max Anderson campbodynak.
több mint 10 éve
RM kint volt a veterán combine-n. Kíváncsi vagyok kire/kikre volt kíváncsi.

több mint 10 éve
Ha felröppent a pletyka, akkor abból semmi nem lesz. Egyébként is, 1/4-en maxiumum az egyik WR menne ki és most nem lehet megmondani, hogy melyikük a jobb. Tehát nincs értelme felmenniük.Bruce
Semmilyen pletyka nincs, Dave Jeremiah mock draftolt egy ilyet az nfl.com-on.....
több mint 10 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
En viszont ilyen WR classnal siman nyitott lennek egy ilyen cserere.
több mint 10 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 180 — WHO DAT!!!!
Elindult egy pletyka, hogy a Saints szívesen feltradelne 1/4-re és adna a saját+a hox első körös pickjét, hogy az övé legyen a legjobb wr a drafton...érdekes...Pari
annyi lyuk van még a csapatban, hogy ezt személy szerint elképzelhetetlennek tartom.Bár amit csináltunk a free agencyn azok után...

több mint 10 éve
a legjobb Khalil Mack jelenet tavalyról, ami még nem volt itt:

twitter.com/TheFakeAlbert/status/579702418004398081/video/1

built for this shit

több mint 10 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 765 — Salus populi suprema lex esto
Ha felröppent a pletyka, akkor abból semmi nem lesz. Egyébként is, 1/4-en maxiumum az egyik WR menne ki és most nem lehet megmondani, hogy melyikük a jobb. Tehát nincs értelme felmenniük.
több mint 10 éve
Elindult egy pletyka, hogy a Saints szívesen feltradelne 1/4-re és adna a saját+a hox első körös pickjét, hogy az övé legyen a legjobb wr a drafton...érdekes...Pari
Hát nem tudom, h önmagában megérné-e az 1\4 a 1\13-at és 1\31-et most nekünk...Amellett, h akad még need bőven kellene idén is igazi impact player. Mondjuk tavaly is sikerült RM-nek 1. után is impact playert találnia...

több mint 10 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Elindult egy pletyka, hogy a Saints szívesen feltradelne 1/4-re és adna a saját+a hox első körös pickjét, hogy az övé legyen a legjobb wr a drafton...érdekes...
több mint 10 éve

Polk High....

más: Romo lenne az utolsó akitől tápkieget vennék. Lehet meg van kicsit még dobva valamivel az öreget ismerve.... 😀😀😀
több mint 10 éve
TJ Carrie és Dan Kistler elmentek az oaklandi gettóba, hogy rendbe hozzák egy ottani általános iskola játszóterét a srácokkal.

meg is van!

built for this shit

több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 925 — Deion Sanders for president!
napi életbevágó hír: a Bill Romanowski által piacra dobott Nutrition53 táplálékkiegészítőnek Miles Burris lett a reklámarca. vegyetek tehát Nutrition53-t, mert Burris is azt nyomja!deyell
Hattttttalmas hiánypótló készítmény!!!!! 😀😀😀

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
napi életbevágó hír: a Bill Romanowski által piacra dobott Nutrition53 táplálékkiegészítőnek Miles Burris lett a reklámarca. vegyetek tehát Nutrition53-t, mert Burris is azt nyomja!

Miles Burris ‏@MilesBurris

Excited to announce I'm a Nutrition53 athlete. Best supplements I've ever used!

deyell
Nem hozzák Mo-ra 😊
Még pár éve néztem ezeket a cuccokat 😀

több mint 10 éve
napi életbevágó hír: a Bill Romanowski által piacra dobott Nutrition53 táplálékkiegészítőnek Miles Burris lett a reklámarca. vegyetek tehát Nutrition53-t, mert Burris is azt nyomja!

Miles Burris ‏@MilesBurris

Excited to announce I'm a Nutrition53 athlete. Best supplements I've ever used!

built for this shit

több mint 10 éve
Sztem simán annyi, h nem volt #1WR ...Rolni
...
Ami viszont a WR-t illeti, ha jól megfigyeled #2-t írtam és a kor miatt 1-2 éves dealt. Ilyen játékost pedig azért lehetett találni. Szerintem ha 1/4-re behúzzuk White vagy Cooper-t, mint a mi új #1 elkapónkat mind ő mind Carr bőségesen tudott volna profitálni egy nagyobb nevű,tapasztaltabb veterán FA-ből a túl oldalt.
...Cubehead
Direkt írtam én is azt, h nem volt #1 a FA piacon, de én veled ellentétben úgy gondolom, h Reggie és a staff a #2WR-t látja Rod Streater-ben. Erre utal a 2. körös tender és az, h nem hoztunk #2-nak való veteránt sztem. Én egyet is értek amúgy RM-ékkel Rod kapcsán. Magas, fizikális, megvan a kellő sebessége, jók a kezei, jó a jump ball-oknál is és 2013ban azzal a szedett vedett QB brigáddal is korrekt számokat hozott. Tavay sajnos hamar lesérült, de én azt várom tőle, h JJ előtt megbízható célpontként működjön a szélen.

Emiatt én úgy érzem, h igazi #1WR kell csak Rod elé, nem kell mellé veterán opció az Ő szerepére.

JJ és Thompkins és Butler még a slot posztot is szépen meg tudná oldani sztem, ha szélen lenne két olyan ember akire figyelni kell. Ettől függetlenül simán el tudom képzelni, h a középső körökben vhol még érkezik egy inkább slot guy akkor is, ha WR az első körös pick, de ha WR érkezik elől akkor sztem további segítség nélkül ez a group már rendben lenne.

több mint 10 éve
Sztem simán annyi, h nem volt #1WR és igazi RDE a piacon elérhető, karakterkockázat nélkül, ezért ezeket a posztokat RG-vel egyetemben sztem áttolták a draftra.

Draftról kéne kezdő WR, RDE, RG, depth MLB, CB, DT(3t) posztokra szerintem.Rolni
Ami a hiányposztokat illeti, sőt még az azok általad felvázolt sorrendjében is (kivéve talán az utolsó kettő) egyet értek.
Abban is,hogy a csapatunk építését és a hiányok megszüntetését alapvetően draftról kell megoldani. Hosszú távon így lehet sikeres, erős és jó csapatott össze tenni.

Ami az RDE-t illeti is egyet értek. Összesen 3 olyan név volt akivel előrébb lehettünk volna (ebből kettő maradt a klubjánál Graham és JPP, Hardy meg ugye karakter problémás). Szóval ez kilőve. Szerintem sem kellene ide igazolni csak azért,hogy elmondhassuk.

Ami viszont a WR-t illeti, ha jól megfigyeled #2-t írtam és a kor miatt 1-2 éves dealt. Ilyen játékost pedig azért lehetett találni. Szerintem ha 1/4-re behúzzuk White vagy Cooper-t, mint a mi új #1 elkapónkat mind ő mind Carr bőségesen tudott volna profitálni egy nagyobb nevű,tapasztaltabb veterán FA-ből a túl oldalt.
Persze ez személyes vélemény és az is ok,hogy pl ehhez kivételt kellett volna alkalmazni kor szempontból.

Minden esetre előre a draftra és reméljük,hogy egy a tavalyihoz hasonló jó draftunk lesz idén is.

több mint 10 éve
Sztem simán annyi, h nem volt #1WR és igazi RDE a piacon elérhető, karakterkockázat nélkül, ezért ezeket a posztokat RG-vel egyetemben sztem áttolták a draftra.

Draftról kéne kezdő WR, RDE, RG, depth MLB, CB, DT(3t) posztokra szerintem.