Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 10 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Ami hozhat némi érdekességet az életünkbe az Shane Ray 😊
Ha valóban komolyat csúszik a fű balhé miatt és mondjuk egy Leo Williams+TOP WR első két körön túl vagyunk érdekes kérdés lesz, h berántjuk-e.
RM és MD kínosan ügyel a kiválasztott játékosokra a korai pickeknél, de ott elég nagy lehet a csábítás már...első körös tehetséget need posztra kihúzni a 3.ban komoly lenne...Rolni
valóban, de szerintem idén sok (új) GM/HC akar majd "villantani", így a második végén vki (akár feltrade árán is) de elviszi.
több mint 10 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 374 — Raiders fan
Ami hozhat némi érdekességet az életünkbe az Shane Ray 😊
Ha valóban komolyat csúszik a fű balhé miatt és mondjuk egy Leo Williams+TOP WR első két körön túl vagyunk érdekes kérdés lesz, h berántjuk-e.
RM és MD kínosan ügyel a kiválasztott játékosokra a korai pickeknél, de ott elég nagy lehet a csábítás már...első körös tehetséget need posztra kihúzni a 3.ban komoly lenne...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Najó, akkor az én kiegészített tippjeim (a korábbit töröltem):

#1.
- Amari Cooper WR
- Vic Beasley OLB
- Dante Fowler Jr. DE

#2.
- Byron Jones CB
- Brashad Perriman WR
- Nelson Agholor WR

#3.
- Ali Marpet G
- Xavier Cooper DT
- PJ. Williams CB

#4.
- Doran Grant CB
- Adrian Amos S
- Tre McBride WR

#5.
- Cameron Artis-Payne RB
- Andrew Donell OT
- Tyler Kroft TE

#5. kör után már minden kiszámíthatatlan...azt nem is írok.
Bár
az 1-ben L. Williams-en DT,
a 2-ban S. Ray-n, (kíváncsi vagyok meddig csúszik)
a 3-ban T. Jackson-on G,
a 4-ben J. Sample-n S, vagy D.Smith-en OT-n
is sokat gondolkoztam...
több mint 10 éve
Nagy VS. Kicsi WR kérdéskör elég bonyolult körüljárása, ha valakinek kurva sok ideje van 😊

mattwaldmanrsp.com/2014/06/02/wrsizeisitvalidanalysis/

több mint 10 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 751
Végül itt az én mockom is a házon belüli tippeldénkre 😊Cubehead
Agholor és Swann kétszer van. elnézted, vagy ilyen biztosra veszed őket? 😊deyell
Direkt. Agholort a 2ik körben húznám ki abban az esetben,hogy ha az 1 körben Defense playa jön,mint BPA WR-t.
Swann pedig fizikálisan és játék stílusban is system fitt hozzánk, ráadásul abban a körben reális pick.
Próbáltam egy fajta BPA és NEED keveréke alapján összehozni a mockot, ezért van átfedés.

több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 402 — Sworn to the Dark
Végül itt az én mockom is a házon belüli tippeldénkre 😊Cubehead
Agholor és Swann kétszer van. elnézted, vagy ilyen biztosra veszed őket? 😊

built for this shit

több mint 10 éve
Végül itt az én mockom is a házon belüli tippeldénkre 😊

1 kör
WR Kevin White
DE Vic Beasley
DT Leonard Williams

2 kör
OG Laken Tomlinson
WR Nelson Agholor
WR Nelson Agholor

3 kör
DE Trey Flowers
DT Michael Bennett
FS Derron Smith

4 kör
CB/S Josh Shaw
OG Tre' Jackson
OG John Miller

5 kör
RB Javorius Allen
MLB Hayes Pullard
RB Josh Robinson

6 kör
CB Damian Swann
CB Charles Gaines
CB Damian Swann

7 kör
DT Christian Covington
RB Dominique Brown
LB Mike Hull

több mint 10 éve
Véleményem szerint lesz egy elég komoly WR run az első körben. Igy viszont felő a class mélysége ellenére hogy igazán jó we nem.marad a második körre csak nem rosszak. Azzal viszont nagyon nem vagyunk előrébb. Már pedig Carrnak kell a segítség, kellenek pontok és idő a Dnek fújni. Ebből kifolyólag én az első 4kort így képzelem WR, DE,OG,CBCubehead
A WR class kimondottan mély, míg a DE nagyon sovány...ha nem viszünk elöl siettetőt simán lehet, h a 2.ban nem lesz olyan aki használható és nem ordas reach, míg fordítva annyi WR van a palettán, h kizártnak tartom, h ne lenne benn használható fegyver...Rolni
A classok mélységében vagy épp vékonyságában egyet értünk Rolni. A véleményem 2 okból fakad. 1; Offense játékos vagyok így minden offensel kapcsolatos erősítés számomra kedves 😊
2; valahogy az idei DE classban nem érzem azt az átütő erőt. Sokkal inkább azt érzem,higy hogy az elérhető kerez vékonysága és a csapatok needjei miatt felértékelődnek. Egyiküknél se érzem azt mint tavaly Macknél vagy Clowneynál. Dupree kétarcú díva. Gregory hypeolt és inkább olb mint de alkatilag, Owa és Smith inkább lde. Flower talán illetve Beasley az akinél látni érezni a potenciált viszont ő meg könnyen ki mehet előttünk.Cubehead
Fowler és\vagy Beasley simán benn lesz és mindkettőben látnék fantáziát

több mint 10 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Én speciel egy Leo-Owa 1-2. körtől sem akadnék ki.Amadeus91
+1 (Én ennek marhára örülnék!)
több mint 10 éve
Véleményem szerint lesz egy elég komoly WR run az első körben. Igy viszont felő a class mélysége ellenére hogy igazán jó we nem.marad a második körre csak nem rosszak. Azzal viszont nagyon nem vagyunk előrébb. Már pedig Carrnak kell a segítség, kellenek pontok és idő a Dnek fújni. Ebből kifolyólag én az első 4kort így képzelem WR, DE,OG,CBCubehead
A WR class kimondottan mély, míg a DE nagyon sovány...ha nem viszünk elöl siettetőt simán lehet, h a 2.ban nem lesz olyan aki használható és nem ordas reach, míg fordítva annyi WR van a palettán, h kizártnak tartom, h ne lenne benn használható fegyver...Rolni
A classok mélységében vagy épp vékonyságában egyet értünk Rolni. A véleményem 2 okból fakad. 1; Offense játékos vagyok így minden offensel kapcsolatos erősítés számomra kedves 😊
2; valahogy az idei DE classban nem érzem azt az átütő erőt. Sokkal inkább azt érzem,higy hogy az elérhető kerez vékonysága és a csapatok needjei miatt felértékelődnek. Egyiküknél se érzem azt mint tavaly Macknél vagy Clowneynál. Dupree kétarcú díva. Gregory hypeolt és inkább olb mint de alkatilag, Owa és Smith inkább lde. Flower talán illetve Beasley az akinél látni érezni a potenciált viszont ő meg könnyen ki mehet előttünk.

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 549
Én speciel egy Leo-Owa 1-2. körtől sem akadnék ki.
több mint 10 éve
A WR class kimondottan mély, míg a DE nagyon sovány...ha nem viszünk elöl siettetőt simán lehet, h a 2.ban nem lesz olyan aki használható és nem ordas reach, míg fordítva annyi WR van a palettán, h kizártnak tartom, h ne lenne benn használható fegyver...

több mint 10 éve
Owa és P. Smiths is egy atlétikus, nyomást generálni tudó LDE, aki Tuck korát figyelembe véve need plusz a 2ik körben BPA End. Magukban nem csinálnak nyarat de Mackel kiegészülve hatásosak tudnak lenni.
Viszont kettejük közül akkor már inkább Smitht preferálnám. Ha jól tudom Ola csípője már kétszer is volt műtve szóval...

Lt tényleg kell mert Penn jól tolta de nem lesz fiatalabb viszont egy drafton Ennyi kiemelt needet nem lehet orvosolni szóval teljesen felesleges lenne ellőni a 3ik kört egy project OTre akkor már inkább egy OGt vagy CBt hozzunk.

Véleményem szerint lesz egy elég komoly WR run az első körben. Igy viszont felő a class mélysége ellenére hogy igazán jó we nem.marad a második körre csak nem rosszak. Azzal viszont nagyon nem vagyunk előrébb. Már pedig Carrnak kell a segítség, kellenek pontok és idő a Dnek fújni. Ebből kifolyólag én az első 4kort így képzelem WR, DE,OG,CB

több mint 10 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 765 — Salus populi suprema lex esto
De Odighizuwa-ról azt írják, hogy nem pass rusher, akkor meg mi szükségünk van rája?
Én inkább Crabtree miatt első körben az elérhető legjobb pass rusher-t hoznám és a másodikban egy WR-t.

OT helyett én OG-t vinnék a 3. körben. 4-ben meg jöhetne a CB. A hátsó három kör nem érdekel igazán, ha ott egy olyan játékost tudunk húzni aki megéri a keretet, akkor már jó.Bruce
Hát azért Owa elég atletikus...nem egy igazi speed rusher az tuti, de szerintem Mack túloldalán képes lehet Ő is nyomásra.
Ettől függetlenül én is az első körös pass rusher és második körös WR mellett vagyok inkább!

OT helyett sztem is fontosabb az OG, de a jövő szempontjából fontos lenne egy LT of the future-t is találni vmikor, de ez lehet majd köv drafton is...Rolni
Igen, ha majd OT kell, akkor azt inkább az első vagy a második körben kell behúzni.
Na de már nem sok van hátra a draftig 😊 Hamarosan minden kiderül. Legalábbis az hogy kit húzunk, aztán kezdődhet a várakozás, hogy hogyan is válnak be. 😊
több mint 10 éve
De Odighizuwa-ról azt írják, hogy nem pass rusher, akkor meg mi szükségünk van rája?
Én inkább Crabtree miatt első körben az elérhető legjobb pass rusher-t hoznám és a másodikban egy WR-t.

OT helyett én OG-t vinnék a 3. körben. 4-ben meg jöhetne a CB. A hátsó három kör nem érdekel igazán, ha ott egy olyan játékost tudunk húzni aki megéri a keretet, akkor már jó.Bruce
Hát azért Owa elég atletikus...nem egy igazi speed rusher az tuti, de szerintem Mack túloldalán képes lehet Ő is nyomásra.
Ettől függetlenül én is az első körös pass rusher és második körös WR mellett vagyok inkább!

OT helyett sztem is fontosabb az OG, de a jövő szempontjából fontos lenne egy LT of the future-t is találni vmikor, de ez lehet majd köv drafton is...

több mint 10 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 765 — Salus populi suprema lex esto

OT helyett én OG-t vinnék a 3. körben. 4-ben meg jöhetne a CB. A hátsó három kör nem érdekel igazán, ha ott egy olyan játékost tudunk húzni aki megéri a keretet, akkor már jó.
több mint 10 éve
NFL.com legújabb 7 körös mockja:

1. Amari Cooper WR
Remek opció lenne az biztos. Benne van bőven a pakliban is és ha elég biztosak benne RM-ék, h marad használható DE a 2.ban, mint ebben a mockban is akkor fasza megoldás lenne sztem.

2. Owamagbe Odighizuwa DE
Örülnék neki itt nagyon az elsőkörös WR pick után! Kérdés benn lesz-e, mert őt és P.Smith-et is egyre több helyen első körbe teszik már...

3. Ty Sambrailo OT
Róla nem tudok sokat, mert OT-et egyáltalán nem nézegettem. Méretre rendben van, bár karja kicsit rövid talán. Azt olvasom pass protectionben erősebb és a run blockon dolgoznia kell sokat, de mondjuk nem is kellene idén játszania. Jó pótlás lehetne Penn mögé, ha beválik, de lehet, h inkább impact playerre kellene menni a 3.ban a jelenlegi helyzetünkben...

4. Tre' Jackson OG
A 4. körben már sztem igen jó húzás lenne. Kell vele is még dolgozni sokat, de mérete, ereje nagyon rendben van és a Gabe-Rodney-Tre' belső 3-as hosszú évekre rendbe teheti a fal közepét.

5. Javorius Allen RB
Jó méretű passz játékban is hasznos RB, itt az 5.ben remek value is lenne. Kérdés, h Murray, Helu és TRich mögé akarnak-e még futót hozni idén...

6. Tye Smith CB
Mérete van, más nem igazán. Nem tetszik ez a pick, de a CB benne van bőven valahol az idei draftban...

7. Christian Covington DT
Igazi 3T prospect, akinek vannak orvosi kockázatai is. Itt sztem jó value lenne és Ricky Lumpkin kapna egy ellenfelet TC-re legalább.

több mint 10 éve
Sztem nem lesz trade down...Mariota nem csúszik eddig más miatt meg nem kapunk majd annyit, h lemenjünk...kell az impact player idén is.

Per pill azt gondolom, h maradunk és legjobb D embert visszük és 2. elején meg kivisszük a legjobb bennmaradt WR-t...

mondjuk vannak ilyen hírek is a neten:
@MySportsUpdate

Quote:
Raiders & Browns have discussed a trade which sends the 4th pick to CLE in exchange for the 12th & 19th pick. More pieces would be involved.

de ki udja milyen forrás ez...

több mint 10 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/m0qzle8iq43ai1fmev0w
Reggie McKenzie has taken calls on Raiders' No. 4 pick
Raiders general manager Reggie McKenzie would like you to know that his phone line is open and he's already taken some calls regarding the No. 4 overall pick. Who could he be wheeling and dealing with?

Reggie McKenzie has taken calls on Raiders' No. 4 pick
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 925 — Deion Sanders for president!
Ez megvolt?

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Na tippelek én is:

1. kör

1. Amari Cooper
2. Leonard Williams
3. Vic Beasley

2. kör

1. Preston Smith
2. Jaelen Strong
3. Laken Tomlinson

3. kör

1. Denzel Perryman
2. Mario Edwards Jr.
3. Tre Jackson

4. kör

1. Adrian Amos
2. Anthony Chikillo
3. Tyrus Thompson

5. kör

1. Craig Mager
2. Tyeler Davison
3. Clayton Geathers

6. kör

1. Malcolm Brown
2. Karlos Williams
3. Jake Ryan

7. kör

1. Zach Vigil
2. Trey Walker
3. Max Garcia

több mint 10 éve
Ilyen gyakori név a Taiwan Jones?
több mint 10 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Saját tippjeim:

1. Kör

1. Leo Williams DT
2. Amari Cooper WR
3. Alvin Dupree DE

2. Kör

1. Jaelen Strong WR
2. Laken Tomlinson OG
3. Quinten Rollins CB

3. Kör

1. Trey Flowers DE
2. Nate Orchad DE
3. Tre’ Jackson OG

4. Kör

1. Tyrus Thompson OT
2. Ifo Ekpre-Olomu CB
3. Ben Heeney LB

5. Kör

1. Marcus Rush DE
2. Rob Havenstein OT
3. Anthony Harris S

6. Kör

1. Damian Swann CB
2. Kyle Emanuel LB
3.Josh Robinson RB

7. Kör

1. Taiwan Jones LB
2. Tyler Varga RB
3. Nick Marshall CB/QB

több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
#1.
- Amari Cooper
-Vic Beasley
-Dante Fowler

#2.
- Byron Jones
- Brashad Perriman
-

#3.
- Tre Jackson
-

#4.
- Ifo Ekpre-Olomu
-
-

#5.
- Stefon Diggs
- Kwon Alexander

majd még szerkesztem tovább...Pari
Fowlert 100% hogy a Jags viszi, Szerintem ti nem WR-t fogtok húzni, hanem #D-t. Megérzés.😀😀
több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 402 — Sworn to the Dark
The two teams in the top 12 who did not bring Amari Cooper in were the Raiders and Vikings.

tudjuk mit jelent ez.

McCantset guard poszton próbálgatják az edzők.

built for this shit