Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 10 éve
az nem JDR féle megoldás lenne amúgy...nála 4DL és mondjuk a SLB kel, h megodja a pass rusht leginkább...a gond, h Mack-en kívül más nem igen alkalmas erre...Evan Silva @evansilva · 45m 45 minutes agojöhetnek a szokásos safetyblitzek, aztán a benyelt nagyjátékok.Amadeus91
#Raiders updated Defensive Line:
LE Justin Tuck
NT Dan Williams
DT Justin Ellis
RE Mario Edwards
Az lehet, h nem nagyon fognak futni rajtunk, de ki fogja az irányítókat kergetni Mack-en kívül??Rolni
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Evan Silva @evansilva · 45m 45 minutes agojöhetnek a szokásos safetyblitzek, aztán a benyelt nagyjátékok.
#Raiders updated Defensive Line:
LE Justin Tuck
NT Dan Williams
DT Justin Ellis
RE Mario Edwards
Az lehet, h nem nagyon fognak futni rajtunk, de ki fogja az irányítókat kergetni Mack-en kívül??Rolni
több mint 10 éve
Evan Silva @evansilva · 45m 45 minutes ago#Raiders updated Defensive Line:
LE Justin Tuck
NT Dan Williams
DT Justin Ellis
RE Mario Edwards
Az lehet, h nem nagyon fognak futni rajtunk, de ki fogja az irányítókat kergetni Mack-en kívül??
több mint 10 éve
Vic Tafur @VicTafur 39s39 seconds agomutyi mutyi hátán bazmeg.
Edwards trained w/ EXOS, a health/performance consulting company ... yes, the same EXOS that employed #Raiders new strength coach Joe Gomes
ettől még nem látom, h lesz belőle pass rushing RDE 😕Rolni
több mint 10 éve
Vic Tafur @VicTafur 39s39 seconds agoEdwards trained w/ EXOS, a health/performance consulting company ... yes, the same EXOS that employed #Raiders new strength coach Joe Gomes
ettől még nem látom, h lesz belőle pass rushing RDE 😕
több mint 10 éve
www.orlandosentinel.com/sports/florida-state-seminoles/chopping-block/os-fsu-mario-edwards-reunite-sal-sunseri-oakland-20150501-post.htmlverjem a faszom sunseribe
jajfaszom.Amadeus91
...ha köze volt hozzá
több mint 10 éve
ez a véleményem a Mario Edwards Jr. húzásról.nézd a jó oldalát: végre együtt elégedetlenkedtek velem.Amadeus91Mario Edwards Jr. DE...hát nem tudomParilehangoló.deyell
built for this shit
több mint 10 éve
rendben, nem akartunk karakter problemas Gregory-t, de akkor is 4-5 jobbat hozhattunk volna, meg akar CBt, vagy G-t is
több mint 10 éve
ki is ment Preston.
több mint 10 éve
a legtobb mock amit neztem a 3. korre hozta Mario-t...nem csak az a baj, hogy csalodas de meg egy kurva nagy reach is
több mint 10 éve
Hát nem látom a pickben én sem a zsenialitást...M. Bennett meg jobb Dt, ergo minden szempontból wtf?!
Mario Edwards Jr. 272 volt a pro day-én, 279 a combine-on. Sztem LDE és nickel DT a posztja nálunk. A gondom ezzel, h erre van Tuck, Wilson, Shelby és Denico is kb, míg RDE nincs igazán.
P.Smith jobb megoldásnak tűnik RDE-nek, míg Owa jobb LDE-nek tűnik nekem...Rolni

több mint 10 éve
Hát nem látom a pickben én sem a zsenialitást...csinált 8 sacket 3 év alatt.....
Mario Edwards Jr. 272 volt a pro day-én, 279 a combine-on. Sztem LDE és nickel DT a posztja nálunk. A gondom ezzel, h erre van Tuck, Wilson, Shelby és Denico is kb, míg RDE nincs igazán.
P.Smith jobb megoldásnak tűnik RDE-nek, míg Owa jobb LDE-nek tűnik nekem...Rolni
több mint 10 éve
Hát nem látom a pickben én sem a zsenialitást...Mario Edwards Jr. 272 volt a pro day-én, 279 a combine-on. Sztem LDE és nickel DT a posztja nálunk. A gondom ezzel, h erre van Tuck, Wilson, Shelby és Denico is kb, míg RDE nincs igazán.
P.Smith jobb megoldásnak tűnik RDE-nek, míg Owa jobb LDE-nek tűnik nekem...
több mint 10 éve
nézd a jó oldalát: végre együtt elégedetlenkedtek velem.Mario Edwards Jr. DE...hát nem tudomParilehangoló.deyell
több mint 10 éve
Mario Edwards Jr. DE...hát nem tudomParilehangoló.
built for this shit
több mint 10 éve
hát geci...egy gondunk van a front7-ben, hogy nincs passrush, erre húztunk egy fasza 4-3 DT/3-4 DE-t, aki fos passrushban. Komolyan bazmeg.
több mint 10 éve
Hát nem tudom egyenlőre kétkedek Marióban. Azt olvastam,hogy 3-4 end vagy 4-3 dt-ként elképzelhető az alkalmazása. Viszont ha ez volt a cél már mint egy 3 tech Dt akkor Benettel jobban jártunk volna.

több mint 10 éve
Mario Edwards Jr. DE...hát nem tudom
több mint 10 éve
hat nem Gregory...
több mint 10 éve
remelem akarjukDonovan Smithvan eselyParirmelem OLt visznekParijaja, typo😊na collins kint, még egy és ha a bucs nem tradeli el a pickjet akkor mienk lehet GregoryPariTampa jönAmadeus91
ugy izgulokPari
vihetjük Gregoryt, ha akarjuk.Amadeus91
több mint 10 éve
Donovan Smithvan eselyParirmelem OLt visznekParijaja, typo😊na collins kint, még egy és ha a bucs nem tradeli el a pickjet akkor mienk lehet GregoryPariTampa jönAmadeus91
ugy izgulokPari
vihetjük Gregoryt, ha akarjuk.