Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Kiment a két kiszemelt játékosom... Walford lett a pick... újabb elkapó TE Rivera mellé. Én idén nem húztam volta TE-t, de ha ez kell egy hatásos O#-hez akkor legyen. Cooper,Streater, Crabtree, Jones, Rivera, Walford, Reece, Helu... hmm... célpontban nem lesz hiány.peterbadboneblokkolni jobbközépen ki fog? QB-ra menni ki fog?
Vicc ez a 2 kör.
több mint 10 éve
Kiment a két kiszemelt játékosom... Walford lett a pick... újabb elkapó TE Rivera mellé. Én idén nem húztam volta TE-t, de ha ez kell egy hatásos O#-hez akkor legyen. Cooper,Streater, Crabtree, Jones, Rivera, Walford, Reece, Helu... hmm... célpontban nem lesz hiány.De a 4. körben most már jöjjön egy OG, akiben van kezdő potenciál.
több mint 10 éve
na jó, mentem aludni. 😓 😕Amadeus91ez most korrekt pick volt.
built for this shit
több mint 10 éve
Jó pick sztem!!Nem volt nagy need, de jó value sztem.
Jó méret, jó kezek és elég erős a blokkoláshoz is. Lehet belőle igazi első számú all around TE sztem.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
na jó, mentem aludni. 😓 😕
több mint 10 éve
Cann aus.
több mint 10 éve
AJ Cann, Tre Jackson, Jarvis Harrison benn figyel, ahogy Steven Nelson, Alex Carter és Ifo is többek között...Rolninem akarok még egy FSU játékost, sem ma, sem pedig a falba.
több mint 10 éve
AJ Cann, Tre Jackson, Jarvis Harrison benn figyel, ahogy Steven Nelson, Alex Carter és Ifo is többek között...
több mint 10 éve
Rollins is
több mint 10 éve
Marpet kiment
több mint 10 éve
Jerry McDonald @Jerrymcd 20m20 minutes ago San Francisco, CARaiders LB coach Sal Sunseri coached Mario Edwards at Fla. St. Said he could do backflip at 315 pounds, run bag drills like Julius Peppers.
több mint 10 éve
Én szintén a CB/OG kettősre szavaznék. Ha lecsúszna valamelyik a Rollins/Cann kettős közül, rögtön nyomnám is be a választást. Ha mindkettő, akkor Cann-t húznám.
több mint 10 éve
espn.go.com/blog/acc/post/_/id/81601/can-a-slimmer-motivated-mario-edwards-jr-convince-nfl-hes-first-round-materialérdekes, h a slyyproblémák és alulteljesítés miatt magát okolja és úgy fest változtatott a dolgain. Ha a súlyát rendben tartja és keményen dolgozik...
A "deyell féle" pókháónál jól áll neki a DT összehasonlítás, de ez tárgytalan, mert ugye DE lesz, ott viszont nem túl domináns...
több mint 10 éve
OG (Fisher tud olyat?)3. körben kit díjaznátok?Amadeus91aki nem meh. cornerback kéne amúgydeyell
több mint 10 éve
Gregory/Jackson/Marpet/CB/S
több mint 10 éve
www.cbssports.com/nfl/writer/jason-la-canfora/25147156/nfl-draft-mario-edwards-a-potential-first-rounder-you-dont-know3.ban CB vagy OG nálam...
több mint 10 éve
3. körben kit díjaznátok?Amadeus91aki nem meh. cornerback kéne amúgy
built for this shit
több mint 10 éve
3. körben kit díjaznátok?
több mint 10 éve
Nem Tuck\Wilson a LDE, míg Edwards a LEO\RDEVic Tafur @VicTafur 34 mp35 másodperccel ezelőttés akkor a 32 éves Tuck az RDE? Nem értem bassza meg.Amadeus91
Edwards said #Raiders want him at 280 and to rush at LEO spot -- the weakside edge rusherLevi
több mint 10 éve
Vic Tafur @VicTafur 34 mp35 másodperccel ezelőttés akkor a 32 éves Tuck az RDE? Nem értem bassza meg.
Edwards said #Raiders want him at 280 and to rush at LEO spot -- the weakside edge rusherLevi
több mint 10 éve
ezért kéne egy RDE.Amadeus91Vágom én...ezért nem értem miért nem Preston jött
több mint 10 éve
Vic Tafur @VicTafur 34 mp35 másodperccel ezelőtt Edwards said #Raiders want him at 280 and to rush at LEO spot -- the weakside edge rusher
több mint 10 éve
ezért kéne egy RDE.Akkor már inkább Sio sztem, de az úgy már sok rohamozó összességében...RolniMalcolm esetleg, de akkor nem nagyon lesz ember coverben, ha ő is, meg Mack is megy a QB-ra.Amadeus91az nem JDR féle megoldás lenne amúgy...nála 4DL és mondjuk a SLB kel, h megodja a pass rusht leginkább...a gond, h Mack-en kívül más nem igen alkalmas erre...RolniEvan Silva @evansilva · 45m 45 minutes agojöhetnek a szokásos safetyblitzek, aztán a benyelt nagyjátékok.Amadeus91
#Raiders updated Defensive Line:
LE Justin Tuck
NT Dan Williams
DT Justin Ellis
RE Mario Edwards
Az lehet, h nem nagyon fognak futni rajtunk, de ki fogja az irányítókat kergetni Mack-en kívül??Rolni
több mint 10 éve
Akkor már inkább Sio sztem, de az úgy már sok rohamozó összességében...Malcolm esetleg, de akkor nem nagyon lesz ember coverben, ha ő is, meg Mack is megy a QB-ra.Amadeus91az nem JDR féle megoldás lenne amúgy...nála 4DL és mondjuk a SLB kel, h megodja a pass rusht leginkább...a gond, h Mack-en kívül más nem igen alkalmas erre...RolniEvan Silva @evansilva · 45m 45 minutes agojöhetnek a szokásos safetyblitzek, aztán a benyelt nagyjátékok.Amadeus91
LE Justin Tuck
NT Dan Williams
DT Justin Ellis
RE Mario Edwards
Az lehet, h nem nagyon fognak futni rajtunk, de ki fogja az irányítókat kergetni Mack-en kívül??Rolni
több mint 10 éve
Malcolm esetleg, de akkor nem nagyon lesz ember coverben, ha ő is, meg Mack is megy a QB-ra.az nem JDR féle megoldás lenne amúgy...nála 4DL és mondjuk a SLB kel, h megodja a pass rusht leginkább...a gond, h Mack-en kívül más nem igen alkalmas erre...RolniEvan Silva @evansilva · 45m 45 minutes agojöhetnek a szokásos safetyblitzek, aztán a benyelt nagyjátékok.Amadeus91
LE Justin Tuck
NT Dan Williams
DT Justin Ellis
RE Mario Edwards