Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Szerintem pedig erős class lesz a 2015-ös...Kikben látod ezt?
Lesz 3-4 olyan tehetség is, akikért simán le lehet akasztani egy kisebb vagyont is.Stez
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Szerintem pedig erős class lesz a 2015-ös...megvolt a napi jó hírem, köszönöm!
Lesz 3-4 olyan tehetség is, akikért simán le lehet akasztani egy kisebb vagyont is.Stez
több mint 11 éve
Szerintem pedig erős class lesz a 2015-ös...Lesz 3-4 olyan tehetség is, akikért simán le lehet akasztani egy kisebb vagyont is.
több mint 11 éve
nézegettem a jövő évi draftot, mert ugye elől húzunk. az a benyomásom támadt, hogy a prospectek szempontjából ez kb. olyan erősségű draft, mint a 2013-as (átlag alatti), tehát hiányoznak az igazi top end tehetségek. ez nem előnyös számunkra, csak úgy lehet ebből előnyt kovácsolni, ha mondjuk az 1/1 megvan, azért feljön valaki (Mariota), mi letradelünk és beszerzünk egy azutáni első körös cetlit, mert a 2016-os már sokkal jobbnak tűnik első ránézésre (pl. Nkemdiche >>> Leonard Williams)Hát én még csak nagyon minimálisan néztem rá erre a draft class-ra. 1\1 és a trade lenne persze a legjobb megoldás valószínűleg, de ez azért még sok dolgon múlik...
tudtátok-e: The Raiders don't have a pro scouting director. Biggest issue has been pro level talent evaluation.deyell
Ha maradunk nagyon elöl akár csere után, akár anélkül és Carr szereplése miatt a QB nem opció akkor ebből a felhozatalból nálam falember lenne a befutó talán. Nem látok Calvin Johnson szerű elkapót, nem nagyon hiszem, h DB-t van értelme ennyire elől húzni, így marad a franchise LT beszerzése vagy domináns DL beszerzése, aki egylépésben Mack veszélyességét is növelné majd.
Hirtelen ránézne top OL emberek ugyebár Ogbuehi, Peat és Scherff...egyikről sem tudok még sokat, de közülük lehet sikerülne hosszútávú erős megoldást találni...
DL terén elég sok név van jelenleg is a cbs top25ben pl, szóval elvileg mély lehet a class, de kérdés van-e igazi gamechanger köztük.
Williams vagy Oakman esetleg lehet Watt szerepkörű romboló optimális esetben. Gregory, Calhoun vagy Flowers talán lehet gyilkos speed rusher...igazából egyiket sem láttam még pár HL-nél hosszabban, szóval passz...
Ideális esetben letrade és BPA (fegyver, segítség Carr-nak vagy további erősítés a védelembe)
több mint 11 éve
Usama Young tore ACL/MCL, season is over
There is a plan for 3rd down problems. Tony Sparano said he will move up Thursday practice focus on 3rd downs to Wednesday.
akkor meg vagyok nyugodvadeyell

TIme.
több mint 11 éve
Usama Young tore ACL/MCL, season is overThere is a plan for 3rd down problems. Tony Sparano said he will move up Thursday practice focus on 3rd downs to Wednesday.
akkor meg vagyok nyugodva
built for this shit
több mint 11 éve
"Got some really tough news for us Bay Area fans. I have a relative who is in the know with a development group in LA, and Mark Davis is in the process of finalizing an agreement that is palatable to the NFL and the Raiders both to get a deal done in LA and have the Raiders playing in the Rose Bowl as soon as next year while the stadium is built. This is massively painful for me being born and raised in Oakland. Not sure what to think. This is not rumor. I'd expect this to hit the local outlets soon. I am pretty damn gutted right now. Will post more if I get it. I don't have any sort of track record of posting BS, so trust me when I say this came from a source involved with the situation."jó ez ilyen városi legenda, de a srác szerint a Rams jön velünk L.A.-be vissza.
több mint 11 éve
nézegettem a jövő évi draftot, mert ugye elől húzunk. az a benyomásom támadt, hogy a prospectek szempontjából ez kb. olyan erősségű draft, mint a 2013-as (átlag alatti), tehát hiányoznak az igazi top end tehetségek. ez nem előnyös számunkra, csak úgy lehet ebből előnyt kovácsolni, ha mondjuk az 1/1 megvan, azért feljön valaki (Mariota), mi letradelünk és beszerzünk egy azutáni első körös cetlit, mert a 2016-os már sokkal jobbnak tűnik első ránézésre (pl. Nkemdiche >>> Leonard Williams)ezt írtam a meccskövetőbe is. Van qb needes csapat, akinek meg fogja érni Mariota. Meg kell szerezni az 1/1-t és eljátszani azt, amit a Rams a Washingtonnal művelt. Bankrobbantás. Nekünk csak jó. Én is nézegettem, hogy nem jön ki elit MLB prospect, de DE-t sem láttam eddig, sokkal jobban járunk, ha több jobb játékost tudunk húzni éveken át.
tudtátok-e: The Raiders don't have a pro scouting director. Biggest issue has been pro level talent evaluation.deyell
The Raiders don't have a pro scouting director. Biggest issue has been pro level talent evaluation.
ez meg vicc.
több mint 11 éve
nézegettem a jövő évi draftot, mert ugye elől húzunk. az a benyomásom támadt, hogy a prospectek szempontjából ez kb. olyan erősségű draft, mint a 2013-as (átlag alatti), tehát hiányoznak az igazi top end tehetségek. ez nem előnyös számunkra, csak úgy lehet ebből előnyt kovácsolni, ha mondjuk az 1/1 megvan, azért feljön valaki (Mariota), mi letradelünk és beszerzünk egy azutáni első körös cetlit, mert a 2016-os már sokkal jobbnak tűnik első ránézésre (pl. Nkemdiche >>> Leonard Williams)tudtátok-e: The Raiders don't have a pro scouting director. Biggest issue has been pro level talent evaluation.
built for this shit
több mint 11 éve
vele kéne kezdeni a takarítást, ne mutogasson senki sem Alre, mert az szánalmas 3 év utánAmadeus91Most mit túlzol? Vannak akik még ilyen elmúlt 8 éveken rinyálnak 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Rossz korban lettünk mi Raider drukkerek:vele kéne kezdeni a takarítást, ne mutogasson senki sem Alre, mert az szánalmas 3 év után
Josh Dubow @JoshDubowAP 4h4 hours ago
#Raiders have lost 30 games since McKenzie took over as GM in 2012. Team lost 28 games from 1967-77Rolni
több mint 11 éve
"52 (on the Raiders) is a phenomenal player. He's a good pass rusher, but he's really good in the run game." Carson Palmernapi statisztika: QBs vs Raiders on 3rd down: 44-56, 499 yards, 8 TDs, 0 INTs, 143.4 rating
built for this shit
több mint 11 éve
En jonak latom Macket, Sokszor ketten vedekeznek rajta. Eltolja a falemberet, sok a holding es sok pressure jon rola. Bar "csak" ennyit csinalna egy veteran a masik oldalon.Itt most lett par tehetseg talalva... Epitsek ezt tovabb.
több mint 11 éve
Igen tudom, látom, h Mack-et folyton szabálytalanul tartják, de gondolnám én, hogy egy Von Miller-t vagy Justin Houston-t is próbálnak ilyen módon lassítani...RolniJustin Houston túloldalán Tamba Hali játszik, Von Millernek meg egy időben Elvis Dumervil, most meg DeMarcus Ware van a segítségére. Nem véletlen csinál mindenféle blitzőrületet Tarver, nincs meg az emberanyaga ahhoz, h 4-man rush-sal pressure-t generáljon.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
ha nem nyerünk a Browns ellen, akkor ki kéne vágni az összes idén igazolt veterán védőt (vagy mehetnek IR-re, nekem mind1), és csak a fiatalokat nyomatni, felhozni a PS-ből Shelby Harrist és Ricky Lumpkint, több játékidőt Wilsonnak, Mayowának, Ellisnek, Thorpe-nak stb.Az öregek sokat nem tesznek hozzá, szóval én is támogatnám, de ugye annak nagyon bedobták a törülközőt üzenete lenne, nem fog emiatt megvalósulni sztem. Stacy McGee továbbra is nagy talány nekem, hamár a fiatalokról van szó...
Antonio Smith-ről:
The ninja is so stealthy even the stat sheets can't find him.
Khalil Mack nagyon jó futás ellen és nyomást rendszeresen helyez, de többnyire csak a falemberekre sajnos...kicsit keveslem a passz rush terén a produktumát, mondjuk nem nagyon van társ, aki segítene neki...Rolnideyell
Igen tudom, látom, h Mack-et folyton szabálytalanul tartják, de gondolnám én, hogy egy Von Miller-t vagy Justin Houston-t is próbálnak ilyen módon lassítani...
több mint 11 éve
ha nem nyerünk a Browns ellen, akkor ki kéne vágni az összes idén igazolt veterán védőt (vagy mehetnek IR-re, nekem mind1), és csak a fiatalokat nyomatni, felhozni a PS-ből Shelby Harrist és Ricky Lumpkint, több játékidőt Wilsonnak, Mayowának, Ellisnek, Thorpe-nak stb.Antonio Smith-ről:
The ninja is so stealthy even the stat sheets can't find him.
Khalil Mack nagyon jó futás ellen és nyomást rendszeresen helyez, de többnyire csak a falemberekre sajnos...kicsit keveslem a passz rush terén a produktumát, mondjuk nem nagyon van társ, aki segítene neki...Rolni
built for this shit
több mint 11 éve
Derek Carr továbbra is nagyon bíztató szerintem. Végre lehet megvan a QB, aki majd optimális esetben visszavezeti a fényre a csapatot...Khalil Mack nagyon jó futás ellen és nyomást rendszeresen helyez, de többnyire csak a falemberekre sajnos...kicsit keveslem a passz rush terén a produktumát, mondjuk nem nagyon van társ, aki segítene neki...
Gabe Jackson továbbra is cornerstone-nak fest LG poszton.
Justin Ellis dominálni nem dominál, de komoly időt van pályán és azért DL se az első naptól villogó poszt jellemzően fiatalok esetében.
Keith McGill eddig semmi, de mondjuk tudtuk is róla, hogy erősen projekt játékos...
TJ Carrie nagyon pozitív meglepi továbbra is. Visszahordóként is veszélyes, de egyre jobban helyt áll CBként is.
Shelby Harris PSben lapul ugye, de mondjuk draft után ezt sem vártam volna a pincértől...
Jonathan Dowling időnként szóhoz jut, talán lesz belőle vmi, de botrányos ahogy szerel(ni próbál)...
több mint 11 éve
legalább ez szép volt (Aaron Rodgers style)
built for this shit
több mint 11 éve
az a baj, hogy az 1/1-nek komoly vagyoni értéke lett az utóbbi évtized(ek)ben lehet a front office titokban már erre koncentrál...
több mint 11 éve
Az utolsó 0-6 kezdésünk 1962!Csak, hogy rontsam a közhangulatot.
Akkor az utolsó meccs lett meg a végén.
Most még van hátra 10, fel a fejjel!!!
A Browns csúnyán kikapott, a mélyrepülő Hawks meg megvolt már az előszezonban is! 😀😀😀
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Rossz korban lettünk mi Raider drukkerek:Josh Dubow @JoshDubowAP 4h4 hours ago
#Raiders have lost 30 games since McKenzie took over as GM in 2012. Team lost 28 games from 1967-77
több mint 11 éve
sajna elszállt este a routerem, így csak a 2. közepéig láttam a meccset, úgyhogy inkább nem nyilatkoznék, majd este megnézem...
több mint 11 éve
Mindenesetre ideje lenne vegre nyerni.Rossz jatekkal vagy joval.
több mint 11 éve
Ice Cube és Derek Carr
😊...futás ellen ölég gyengék, ha be tudjuk indítani a futójátékot, akkor Carrnak lehet olyan meccse mint a Chargers ellen. a támadóegységükből kiesett Alex Mack, aki az egyik legjobb játékosuk. mondjuk ellenünk szól, hogy hazai pályán általában feltüzelve játszanak
Megalazoan kikaptak a nyeretlen Jaxtol. Sajnos most hajtani fognak.Delonso_
built for this shit