Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 389 — Sworn to the Dark
meglesz Mack első sackje Veldheer ellen vajon? a speed rush-t és a spin move-ot nagyon nem szereti Jared, szép lenne, ha pont Palmert vinné földre először.

egyébként a Chargers gyakran duplázta Macket, illetve ha nem akkor számos esetben szabálytalankodtak ellene. erre 1 zászló repült. de volt hogy Dunlap kvázi tackle-t csinált rajta, arra semmi.

cikkajánló (Matt Bowen írta, volt NFL safety):

bleacherreport.com/articles/2231987-theres-plenty-of-reason-to-be-excited-about-derek-carr

built for this shit

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26
Rick Drummond @PFF_Rick
Oakland's Derek Carr is the only QB to earn a positive @PFF grade against the San Diego Chargers this year.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 372 — Raiders fan
Rod Streater anyukája sajnos meghalt. Mellrákja volt és végül az a szemét kórság nyert.

R.I.P.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Kaelin Burnettet leigazolta a Cardinals a vasárnapi meccs előtt.

built for this shit

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 547
Raiders former top pick CB DJ Hayden is set to begin practicing today after sitting out 6 games on PUP. He has 21 days to be activateddeyell
és még nem sérült le?
több mint 11 éve
Raiders former top pick CB DJ Hayden is set to begin practicing today after sitting out 6 games on PUP. He has 21 days to be activated

built for this shit

több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 924 — Deion Sanders for president!
A sikerre való tekintettel 😀😀😀

Nem vagyok egy érzelmes gyerek de, libabőrös lettem!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Watson reméljük tartja innentől kezdve a formáját...Hayden kellene még, h visszatérve bizonyítson most már vmit és akkor RM-et azért szépen megtolja a 2 legutóbbi draftja...

Nekem Austin Howard nagy meglepi, csalódás...Sparano ennyire mellélőtt ezzel a RG poszttal neki?Rolni
Ez csak egy meccs, összességében nem biztos hogy rossz a teljesítménye. Meg azért csak más poszton van és kell az idő az átállásra.Bruce
kérdés, hogy ez sikerül-e majd. attól tartok, hogy túl magasan van a súlypontja a guard poszthoz

Howard struggles to keep his pads low, which means he loses leverage against shorter defensive players, especially defensive tackles. Howard stands a full 6’7″, so it’s not surprising that he struggles to stay low – that’s difficult for such a big man. However, it allows defenders to get in under his arms and into his pads and this puts him back on his heels and struggling to block.deyell
Na ja csak ezt miért nem tudta felmerni egy Sparano előre? Vagy miből gondolták, h menni fog? Ez azért bassza a csőrömet...

több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
nem láttam sajnos a meccset, megéri letölteni?TST
ha mazochista alkat vagy mindenképpgaben
Másként hogy lenne Raiders szurkoló?mustaine
Ezeket szoktuk nézegetni. 😉
gaben
Nekik is pont ennyi van...
De jo nezegetni.
több mint 11 éve
Watson reméljük tartja innentől kezdve a formáját...Hayden kellene még, h visszatérve bizonyítson most már vmit és akkor RM-et azért szépen megtolja a 2 legutóbbi draftja...

Nekem Austin Howard nagy meglepi, csalódás...Sparano ennyire mellélőtt ezzel a RG poszttal neki?Rolni
Ez csak egy meccs, összességében nem biztos hogy rossz a teljesítménye. Meg azért csak más poszton van és kell az idő az átállásra.Bruce
kérdés, hogy ez sikerül-e majd. attól tartok, hogy túl magasan van a súlypontja a guard poszthoz

Howard struggles to keep his pads low, which means he loses leverage against shorter defensive players, especially defensive tackles. Howard stands a full 6’7″, so it’s not surprising that he struggles to stay low – that’s difficult for such a big man. However, it allows defenders to get in under his arms and into his pads and this puts him back on his heels and struggling to block.

built for this shit

több mint 11 éve
Másként hogy lenne Raiders szurkoló?mustaine
Ezeket szoktuk nézegetni. 😉

több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Másként hogy lenne Raiders szurkoló?

több mint 11 éve
több mint 11 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 750
Szerintem is idáig messze ez volt a legjobb. Kár a végéért!

Ami meg Howard-t illeti nem tudom,hogy a posztváltás vagy vagy valami más a ludas de nem egyszer figyelmes lettem arra,hogy konkrétan úgy beforgatták,hogy háttal került a line of scrimage-nek ami azért gáz, pláne a mamut méreteit nézve.
Remélem javul a teljesítménye. Valamint,hogy megmarad a csapat lendülete!

több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Jo meccs volt. Az idei messze legjobb.
több mint 11 éve
ha mazochista alkat vagy mindenképp

több mint 11 éve
heartbreaking
több mint 11 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
nem láttam sajnos a meccset, megéri letölteni?
több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto

Ez csak egy meccs, összességében nem biztos hogy rossz a teljesítménye. Meg azért csak más poszton van és kell az idő az átállásra.
több mint 11 éve

Nekem Austin Howard nagy meglepi, csalódás...Sparano ennyire mellélőtt ezzel a RG poszttal neki?

több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Kíváncsi leszek majd azért hogy deyell milyen számokat hoz a PFF-rőlBruce
Watson a legjobb. gondoltátok volna?

deyell
Érdekes mindenesetre! 😊

Howard és Wiz gyengesége is meglep a falban.
DMC meg szarabb volt mint MJD? 😮 Alapból azt mondtam volna hogy DMC volt a jobb.

Ilyenkor szoktam elgondolkozni azon, hogy jó e ez a PFF, de hát jónak kell lennie, csak fura.
Egy falembernél azért hiszek nekik, mert azt én nem annyira tudom megítélni, persze ha kap valaki büntetést, meg róla kapunk sack-et az azért látványos, de a futás blokkolás annyira nem látványos dolog, csak kivételes esetben.
több mint 11 éve
Kíváncsi leszek majd azért hogy deyell milyen számokat hoz a PFF-rőlBruce
Watson a legjobb. gondoltátok volna?

built for this shit

több mint 11 éve
kérdeztétek, hogy ki volt az utolsó Raiders QB Carr előtt, aki 4 TD-t dobott egy meccsen (Palmer volt az):

Raiders with 4+ TD passes since move back in 95:

Gannon 5x
Hostetler, Collins 2x
George, Palmer, Carr 1x

más. Menelik Watson allowed just 2 hurries on 38 snaps in pass protection. TJ Carrie allowed 1 catch for 20 yards on 5 throws his direction. Khalil Mack still seeking 1st sack for Raiders but PFF credited him with season-high 4 QB hurries

built for this shit

több mint 11 éve
Remélem nem jövő hétre terveziktek 😉silent7939!
én minden hétre :[]

több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
biztos bennem van a hiba, de már kibaszottul elegem van:
a javulunk
a szépen játszottunk, de...
az egy játékon múlt
vannak biztató jelek című faszságból.
Ha 300 forint a kiló kenyér nem adják ide se 270, se 280, se 290-ért.
Győzelmeket akarok látni! Lehet nyögvenyelős, utolsó perces, szarul lejátszott. DE TETVES GYŐZELEM LEGYEN!!!gaben
Remélem nem jövő hétre terveziktek 😉