Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Na mondjuk ha egy RR HC és Mornhinweg OC duó jönne annak tudnék örülni nagyon, de annyira fölöslegesen beszélgetünk még ezekről...pantherlair.sportsblog.com/posts/1123830/rex_ryan_would_be_the_perfect_coach_for_the_raiders_next_year.htmlEddig ugye a kis Schottenheimer (aki sztem overrated) és Sparano volt RR OC-je, a jelenlegi pedig Marty Mornhinweg, ő mondjuk nem rossz, ő volt az eddigi egyetlen olyan OC-je Andy Reidnek, akinek a rozmár hajlandó volt átadni a play callingotempty taxi
Én örülnék neki is, csak akkor egy komoly OC-t hozni kell Carr miatt. Az biztos, hogy a d# gatyába lenne rázva.Amadeus91
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
pantherlair.sportsblog.com/posts/1123830/rex_ryan_would_be_the_perfect_coach_for_the_raiders_next_year.htmlEddig ugye a kis Schottenheimer (aki sztem overrated) és Sparano volt RR OC-je, a jelenlegi pedig Marty Mornhinweg, ő mondjuk nem rossz, ő volt az eddigi egyetlen olyan OC-je Andy Reidnek, akinek a rozmár hajlandó volt átadni a play callingot
Én örülnék neki is, csak akkor egy komoly OC-t hozni kell Carr miatt. Az biztos, hogy a d# gatyába lenne rázva.Amadeus91

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
akárhányszor nézem Sparano interjúit, mindig ez a csávó jut eszembe róla:

aki nem vágná: www.youtube.com/watch?v=0-zkP89pUZI
built for this shit
több mint 11 éve
a PFF szerint idén a 15. legjobb támadófal a Raidersé. a legjobb Penn, a legrosszabb Watson, aki vasárnap kezdő lesz, mert Barnes nem edz.
built for this shit
több mint 11 éve
The Raiders have signed LB Jamar Chaney.agyrázkódással IR-re menni mennyire career ending szagú?
Nick Roach -> IR 😕deyell
több mint 11 éve
az új kezdő MLB(?). elég atletikusnak tűnik
built for this shit
több mint 11 éve
The Raiders have signed LB Jamar Chaney.Nick Roach -> IR 😕
built for this shit
több mint 11 éve
vasárnapi ellenfelünk egy kicsit megtizedelődött:Chargers who missed practice: D. Brown (concussion), Fluker (ankle), Jarret Johnson (back, ankle), Mathews, Te'o, Walker, Wright. Limited in practice: Keenan Allen (quad), Floyd (calf), Stuckey (quad), Attaochu, Freeney, Law, Ohrnberger.
built for this shit
több mint 11 éve
Raiders work out three inside linebackersépp ideje.
ez nem sok jót sejtet.deyell
több mint 11 éve
Raiders work out three inside linebackersez nem sok jót sejtet.
built for this shit
több mint 11 éve
Kötelező ez is!" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
pantherlair.sportsblog.com/posts/1123830/rex_ryan_would_be_the_perfect_coach_for_the_raiders_next_year.htmlÉn örülnék neki is, csak akkor egy komoly OC-t hozni kell Carr miatt. Az biztos, hogy a d# gatyába lenne rázva.
több mint 11 éve
Pont ma 3 éve ment el Al. Csak 2 napra jönne vissza az öreg, olyan rendet baszna itt. Meglátná Sparanot kirúgná még Markot is.TSTkő kövön nem maradna.
több mint 11 éve
Sziasztok !!! Sio Moore visszatérése mikor várható. és mennyire biztos a kezdő helye a csapatban?
több mint 11 éve
Pont ma 3 éve ment el Al. Csak 2 napra jönne vissza az öreg, olyan rendet baszna itt. Meglátná Sparanot kirúgná még Markot is.
több mint 11 éve
Sparano közölt pár statisztikai adatot, aminek szerinte örülni kéne:örülünk Vincent.
Raiders 3.86 points allowed per red zone trip is 3rd best. 13 plays for negative yards on offense is league-low.deyell
több mint 11 éve
Sparano közölt pár statisztikai adatot, aminek szerinte örülni kéne:Raiders 3.86 points allowed per red zone trip is 3rd best. 13 plays for negative yards on offense is league-low.
built for this shit
több mint 11 éve
"Valahol itt lesz a '84-es playbook"
örömmel konstatálom, hogy a srácok nekiálltak becsületes munka után nézni.
esetleg lőhetnénk a kép alá egy rögtönzött képaláírási pályázatot.Amadeus91
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Armstong?? Nem hiszem el, hogy egy ilyen fegyelmezetlen, project játékossal 'erősítjük' a keretet... Inkább próbáltuk volna meg elhozni a Ravens-ből Arthur Brown-t vagy akkor inkább hoztuk volna fel a már említett Hadley-t. peterbadbonehoztak egy ST játékost, aki nem jó special teamben, és még gyártja az unnecessary roughness büntetéseket is.
built for this shit
több mint 11 éve
jah, nekem is. A Seahawks kivételével az összes.NFL Network - Október 12, Vasárnap - 03:00 (ha jól számolom)Nekem megvan! 😛
"America's Game" - 1976 Oakland Raiders - Re-live the story of the 1976 Raiders through the eyes of John Madden, Phil Villipiano and Ken Stabler. Narrated by Laurence Fishburne.
Ha valaki esetleg rögzíti annak örök hála.gaben
Meg a többi is!BMG
több mint 11 éve
Armstong?? Nem hiszem el, hogy egy ilyen fegyelmezetlen, project játékossal 'erősítjük' a keretet... Inkább próbáltuk volna meg elhozni a Ravens-ből Arthur Brown-t vagy akkor inkább hoztuk volna fel a már említett Hadley-t. Közben a Bears kitette Bass-t, jó lenne a tavalyi bakit kiküszöbölni és visszahozni, még ha csak a kötelező 5 meccsre is.
Maiava-t sajnálom, jó játékosnak tartottam anno, de úgy látszik nem bír ki egy szezont sérülés nélkül.
több mint 11 éve
azt nem értem, miért nem lett volna jobb helyette Kaelin Burnett... ő is OLB, ismerjük, ST-ben jó, nem csinál annyi hülyeséget.klasszikus alulteljesítő. 2009-ben a 13. legjobb recruit volt, az egyetemen még safety poszton játszott. utána folyamatosan küzdötte magát lefele. a Ramsben egy penaltygyár volt, sok personal foullal vetette magát észredeyellThe Raiders claimed LB Ray-Ray Armstrong off waivers from Rams.szar játékos?Amadeus91
na őt ismerem
kirúgták a Canesből. a Rams sok büntetése után vágta ki. itt a linebacker (Maiava -> IR)deyell
Rams cut Ray Ray Armstrong mainly for his penalty issues. Although Jeff Fisher also said the special teamer wasn't producing.
MLB meg továbbra sincs (Spencer Hadley FTW), ha Roach nem tudja vállalni. csodálkozom, hogy nem ment IR-re ő is
built for this shit
több mint 11 éve
klasszikus alulteljesítő. 2009-ben a 13. legjobb recruit volt, az egyetemen még safety poszton játszott. utána folyamatosan küzdötte magát lefele. a Ramsben egy penaltygyár volt, sok personal foullal vetette magát észreThe Raiders claimed LB Ray-Ray Armstrong off waivers from Rams.szar játékos?Amadeus91
na őt ismerem
kirúgták a Canesből. a Rams sok büntetése után vágta ki. itt a linebacker (Maiava -> IR)deyell
built for this shit
több mint 11 éve
The Raiders claimed LB Ray-Ray Armstrong off waivers from Rams.szar játékos?
na őt ismerem