Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 372 — Raiders fan
Sparano-tól én sokat nem várok, bármi pozitív dolog már meglepetés és ajándék lesz a számomra. Eddig nem volt gondom a palival, de az idei edzői teljesítményével elásta magát, ráadásul a semmire még HC is lett. Nem bírom azokat akik felfele buknak.

Az én HC jelöltem az Perry Fewell lenne. Nagyon jó kis DC, igaz csak minimális HC tapasztalata van (Bills interim HC volt), de legalább van. Anno szurkoltam neki, hogy hosszabbítsák meg Buffalő-ban, szerettem azt a billst, amit vezetett.peterbadbone
nem olyan félelmetes az a Giants D sztem, de lehet jó HC lenne...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Sparano-tól én sokat nem várok, bármi pozitív dolog már meglepetés és ajándék lesz a számomra. Eddig nem volt gondom a palival, de az idei edzői teljesítményével elásta magát, ráadásul a semmire még HC is lett. Nem bírom azokat akik felfele buknak.

Az én HC jelöltem az Perry Fewell lenne. Nagyon jó kis DC, igaz csak minimális HC tapasztalata van (Bills interim HC volt), de legalább van. Anno szurkoltam neki, hogy hosszabbítsák meg Buffalő-ban, szerettem azt a billst, amit vezetett.

több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Tony Sparanotól mit várnék azon túl, h elbeszélget mindenkivel és megpróbálja összerántani a keretet?

1. nem sokat
2. OL terén vmi fejlődést (bár ha eddig nem volt miért lenne), talán ha hozzányúlhat olyasmihez amihez eddig nem tehette, bár nem hiszem, h Ass.HCként ne lett volna itt szabadkeze...Howard-Barnes szerepcsere esetleg jobb oldalon
3. Védelem oldalon játékos rotációba beleszólás. Veteránok kontra fiatalok játékidő, felhasználhatóság esetleg. Tarver nagyobb szabadságot kaphat a séma tekintetében...eddig lehet DA erőltetett mondjuk vmit, ami nem feküdt JTnek (mondjuk kétlem)
4. Tökösebb playcalling mindkét oldalon. Amúgy is megy minden a levesbe, akkor legalább próbáljanak meg tenni ellene látványosan...blitz eső, deep passzok stb....persze ez nem ilyen egyszerű, de ezzel az idei konzervativizmussal sehova se jutottunk...persze pont Sparanotól várni nem konzervatív dolgokat is inkább halucináció asszem...
5. másfelől ezt már ígyis, úgyis megint megszoptuk, akkor már ne basszuk el a high draft picket 😀 😕Rolni
1. Nem is lesz sok!

2. A fejlődést két dolog idézheti elő, az egyik maga a váltás ténye (feloldódik valamiféle görcs a játékosokban), a másik az, hogy egyre jobban összeszoknak, tehát maga az OL unit fejlődik játékban.

3. A védelemről is ugyanazt gondolom mint amit az OL-ről írtam, hogy inkább náluk is a teher lekerülése az ami okozhat némi fejlődést, bár a veteránoknál, akik eddig szart se csináltak, nálunk nem ezzel volt baj, csak lehet hogy eddig ezzel takaróztak. Egyébként én is a fiatalabbaknak adnék több játékidőt, de ugye ebben a kiélezett helyzetben mindenki próbál biztonságra törekedni (értsd Tarver)

4. Sparanoról írta itt valaki, hogy mindent lehet rá mondani, csak azt nem hogy bevállalós, konzervatív 2 futás középre, aztán ha nem halad, akkor egy passz és punt. Sztem a védekezésnél lehetséges egy kicsivel agresszívabb játék, ha igaz hogy eddig beleszólt egy kicsit Allen.

5. Ezzel egyetértek 😀
több mint 11 éve
Tony Sparanotól mit várnék azon túl, h elbeszélget mindenkivel és megpróbálja összerántani a keretet?

1. nem sokat
2. OL terén vmi fejlődést (bár ha eddig nem volt miért lenne), talán ha hozzányúlhat olyasmihez amihez eddig nem tehette, bár nem hiszem, h Ass.HCként ne lett volna itt szabadkeze...Howard-Barnes szerepcsere esetleg jobb oldalon
3. Védelem oldalon játékos rotációba beleszólás. Veteránok kontra fiatalok játékidő, felhasználhatóság esetleg. Tarver nagyobb szabadságot kaphat a séma tekintetében...eddig lehet DA erőltetett mondjuk vmit, ami nem feküdt JTnek (mondjuk kétlem)
4. Tökösebb playcalling mindkét oldalon. Amúgy is megy minden a levesbe, akkor legalább próbáljanak meg tenni ellene látványosan...blitz eső, deep passzok stb....persze ez nem ilyen egyszerű, de ezzel az idei konzervativizmussal sehova se jutottunk...persze pont Sparanotól várni nem konzervatív dolgokat is inkább halucináció asszem...
5. másfelől ezt már ígyis, úgyis megint megszoptuk, akkor már ne basszuk el a high draft picket 😀 😕

több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 389 — Sworn to the Dark
 i.imgur.com/f1N4xz1.png

ez a tweet elég nagy fail. Stevie Wonder nem is lát b+... jó paródia a hivatalos twitter accountunk isdeyell
zeneszáma szövegéről van szó amúgy...http://www.azlyrics.com/lyrics/steviewonder/isntshelovely.htmlRolni
felőlem, de ezt a stadiont hype-olni elég nevetséges annak fényében, hogy kb. konszenzus szerint a jelenlegi legrosszabb MLB és NFL létesítmény egyben (és külön külön is az lenne).

ennél csak az lenne rosszabb, ha mondjuk a védőfalat hypeolnák.

built for this shit

több mint 11 éve

ez a tweet elég nagy fail. Stevie Wonder nem is lát b+... jó paródia a hivatalos twitter accountunk isdeyell
zeneszáma szövegéről van szó amúgy...http://www.azlyrics.com/lyrics/steviewonder/isntshelovely.html

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 547
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/isp1rjolfs53xzhhcfaf
Gannon: Raiders foster 'commitment to mediocrity'
The Oakland Raiders haven't made the playoffs since Rich Gannon guided them to Super Bowl XXXVII more than a decade ago. The former quarterback isn't happy with the mess they've made since then.

"There's people out in Oakland, in that building -- players, coaches, front office, people in business, accounting -- stealing. They ought to give the check back. The product on the field is terrible, and when you lose like that, how can you go to the bank and cash the check? You should be embarrassed. And that's the facts! And I know (owner) Mark Davis knows that -- it's got to pain him to sign those checks every week."

www.nfl.com/videos/oakland-raiders/0ap3000000404132/Rich-Gannon-on-the-Raiders-It-drives-me-crazy
több mint 11 éve

kibaszott morbid
több mint 11 éve

ez a tweet elég nagy fail. Stevie Wonder nem is lát b+... jó paródia a hivatalos twitter accountunk is

built for this shit

több mint 11 éve
Állítólag a Falcons OC-je Dirk Koetter a jelölt:
 www.thefalcoholic.com/2014/10/1/6876801/falcons-oc-dirk-koetter-linked-to-raiders-jobempty taxi
jó a QB rezüméje. felépítette... Andrew Waltert

persze biztos jobb OC, mint Olson. de utóbbit megtartanám QB edzőnek

built for this shit

több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Streater a műtét után

deyell
Pont így fest a Raiders is jelenleg. 😛

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Streater a műtét után

built for this shit

több mint 11 éve
a PUP-ra került játékos az első hat meccset hagyja ki, és nem a hat hetet, jól tudom? tehát Hayden a Browns ellen térhet vissza, a 8. héten.deyell
9. Meccs 1. Negyed---> ir
több mint 11 éve
a PUP-ra került játékos az első hat meccset hagyja ki, és nem a hat hetet, jól tudom? tehát Hayden a Browns ellen térhet vissza, a 8. héten.

built for this shit

több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
ha nem tudunk nagy nevű, játékosokat vonzó edzőt szerezni, akkor viszont valami innovatívra (akár O, akár D) van szükségünk (igen valami Chip Kelly félére) szerintem nálunk más nem igen működhetne.
Asszem Sumlin-t emlegette bazza, vagy empty korábban, hogy jó lenne, csak lehetetlen.
Én csak ebben a két típusú edzőben tudom elképzelni a jövőnket.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26
Licht már Bucs GM, nem friss a lista.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Ugyan nem cafolta Gruden, de nem tul optimistan beszelt a lehetseges edzoi karrierje folytatasarol

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/xlsknfcrx6lvhf92vwm8
Jon Gruden: 'I'm not even thinking about coaching'
Jon Gruden told ESPN Radio on Wednesday he's not even thinking about a return to the sidelines amid growing speculation that the Oakland Raiders will make a play for a reunion with the former coach.
több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Polian? Jooo eg. Nem volt itt eleg baj?
több mint 11 éve
egyik kinti sorstárs összeszedett pár nevet, akiket ő szívesen látna GM-ként nálunk
Chris Ballard, director of player personnel, Kansas City Chiefs
Nick Caserio, director of player personnel, New England Patriots:
Eric DeCosta, assistant general manager, Baltimore Ravens
Brian Gaine, assistant general manager, Miami Dolphins:
Tom Gamble, vice president of player personnel, Philadelphia Eagles
Jason Licht, vice president of player personnel, Arizona Cardinals
Ryan Pace, director of player personnel, New Orleans Saints
George Paton, assistant general manager, Minnesota Vikings
Jimmy Raye, vice president of football operations, Indianapolis Colts
Duke Tobin, director of player personnel, Cincinnati Bengals
Lionel Vital, director of player personnel, Atlanta Falcons:
Bill Polian, former GM of the Buffalo Bills, Carolina Panthers, and Indianapolis Colts
több mint 11 éve
minden pénz kérdése csak.Amadeus91
😀😀

Madden hates me.
több mint 11 éve
nekem az a bajom vele, hogy megint nem olyan edző, aki neveket hoz ide.Amadeus91
Olyan nem fog idejönni. Egyszerűen nincs meg hozzá a szervezeti kultúra és szvsz McKenzie kirúgásával sem változna ez a tény.empty taxi
minden pénz kérdése csak.
több mint 11 éve
nekem az a bajom vele, hogy megint nem olyan edző, aki neveket hoz ide.Amadeus91
Olyan nem fog idejönni. Egyszerűen nincs meg hozzá a szervezeti kultúra és szvsz McKenzie kirúgásával sem változna ez a tény.

Madden hates me.
több mint 11 éve
 www.thefalcoholic.com/2014/10/1/6876801/falcons-oc-dirk-koetter-linked-to-raiders-jobempty taxi
és ő jobb mint Dennis Allen? 😀sapka
Hát én nem ismerem, de ha offense és QB guru akkor benne lehet a pakliban Carr felfuttatasa vegett...kérdés lenne itt persze a def stáb kinezete...Mike Nolan esetleg? Mondjuk az Atlantas munkája nem túl erős eddig...Rolni
Koetter mondjuk college HC-ként nem volt rossz az ezredfordulón.
Carrnak egyébként még feküdhet is a Koetter-féle Erhardt-Perkins, már ha agyilag képes lesz elsajátítani egyébként elég komplex rendszert. Annyival tér el pl. Pats féle EP-től Koetteré h jobban hagyatkozik a vertikális passzjátékra, illetve a szokásos többet szeret futni is, csak ehhez Atlantában évek óta nincs hol RB hol OL.empty taxi
nekem az a bajom vele, hogy megint nem olyan edző, aki neveket hoz ide.
több mint 11 éve
mit szólnátok Aaron Kromerhez, aki a Bears OC jelenleg?deyell
mikor interim HC volt a Saintsnél kegyetlen szétesett volt az a csapat

Madden hates me.
több mint 11 éve
és ő jobb mint Dennis Allen? 😀sapka
Hát én nem ismerem, de ha offense és QB guru akkor benne lehet a pakliban Carr felfuttatasa vegett...kérdés lenne itt persze a def stáb kinezete...Mike Nolan esetleg? Mondjuk az Atlantas munkája nem túl erős eddig...Rolni
Koetter mondjuk college HC-ként nem volt rossz az ezredfordulón.
Carrnak egyébként még feküdhet is a Koetter-féle Erhardt-Perkins, már ha agyilag képes lesz elsajátítani egyébként elég komplex rendszert. Annyival tér el pl. Pats féle EP-től Koetteré h jobban hagyatkozik a vertikális passzjátékra, illetve a szokásos többet szeret futni is, csak ehhez Atlantában évek óta nincs hol RB hol OL.

Madden hates me.