Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
skat Las Vegas Raiders 287
Mondjuk hogyha átmenetileg Olson lesz a HC én tökön döföm magam,nyilván Allen vitte el a balhét,de nem szabad elfeledni,hogy a D(leszámítva a Miami meccset) időnként,azért mutatott valami biztatót,viszont az O az a majomparádé kategória volt....
több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Hát megtörtént. Sparano-ba nem tudnék egykönnyen belenyugodni, de jelenleg ő a legtapasztaltabb az edzők között. A Gruden pletyka már megvan, de nem hiszem, hogy jönne McKenzie alà. Meglàtjuk. Jeleleg mindegy is, hogy ki lesz az ideiglenes HC, a lènyeg, hogy mutasson valamit a csapat. MD tényleg türelmesebbnek tünik mint Al és azt csak remélem, hogy a megfelelő emberekben bízik meg. A lényeg, hogy a következő HC olyan legyen, akiben hisznek a játékosok és esetleg a személye miatt minket vàlasztanak.

több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Bruce!

Lehetett volna sikert eléri. Csak nem úgy, hogy elküldik Huffot, Wheelert, Veldheert meg a többit (akik mindegy máshol kik, itt jók voltak), hozzák + draftolják akiket hoztak. Voltak jó ötleteik, de nem jöttek be azok sem. Van ilyen. dE a felelősség az övék már.
Nincs jobb lehetősége máshol sem azoknak, akik sikert érnek el. Ekkora cap space és ilyen draftpozíciók nincsenek máshol. Még mindig arra hivatkozni, hogy mi volt 3 éve, az kamu. Ezért rúgták ki Allent, és jogos. Ez már rég nem Al Davis hibája.

Pont én voltam aki a magas adók mellett rámutatott más dolgokra. De akkor is úgy gondolom, az sem predesztinálja azt, hogy egy csapat tizenévekig még arról se tudjon beszélni, nyilatkozat szintjén sem, hogy jövőre jók lesznek. Mindig csak alapokat épít. Mint a kommunizmus, aminek az alapjait építették 50 évig, és végül sosem lett belőle fal sem, nemhogy ház. És mégis leomlott a semmi.

Jönni fog GM és jönni fog edző is. Mindig jön. Jó helyzeten is lesz. Kedve szerint építhet csapatot. Ez elég is. Peyton és Rivers sem játszanak örökké. Bár egyik sem Colts, potenciális 1/1 QB nélkül, de nem is lesznek legyőzhetetlenek. Jó lesz az időzítés, még jó kifogás is az erős csoport építkezéshez. Ideális lehet minden, megmutatta kis Davis, hogy képes normális, hosszútávú célokat elfogadni.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
az évközbeni edzőváltásnak még lehet előnye január elején, a Texans is jól járt azzal, hogy korábban el tudott kezdeni tárgyalni O'Briennel mint a többi kérője.

több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Kérdés, hogy az új GM/HC mit gondol Carr-ról. Vagy irány az 1/1 és Mariota?Bazzani
minek Mariota? Nincs fal elé, nincs wr, nincs te, nincs potens futó. Védelemben is most már minden poszt hiányposzt; front7be kell alaphangon 2 kezdő DE és 1 mlb, és akkor a Sims az egyik kezdő DT, aki azért nem egy Suh. CB nincs a rosteren, Hayden is kuka, Safety pedig csak Woodson van, Branch valószínűleg Cut a szezon végén. Jelenleg pont Carr az egyik legbiztosabb pont a rosteren Mack, G.Jackson és Sio melett. Nem Carr miatt jutottunk ide.Amadeus91
Woodson visszavonul év végén, de ha így folytatódik az év, akkor szezon közben is megteszi...

Én úgy gondolnám, hogy nem kell új QB. El kell cserélni az 1/1-es cetlit és minőségi embereket kell hozni, akikre lehet építeni hosszú távon is. Ám egy év alatt ebből sem lesz semmi, így még egy draftot várnunk kell és akkor talán már lehet beszélni valami csapatféléről.

Amúgy szerintem, ha idén csak egy pici jele lenne annak, hogy lehet keresnivalónk, akkor maradhatott volna Allen...

Meg korábban is írtam valamikor itt, hogy ők ide bukni jöttek, mert nagyon sikert elérni itt nem lehetett. A következő érának már sikerülhet.
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 547
Kérdés, hogy az új GM/HC mit gondol Carr-ról. Vagy irány az 1/1 és Mariota?Bazzani
minek Mariota? Nincs fal elé, nincs wr, nincs te, nincs potens futó. Védelemben is most már minden poszt hiányposzt; front7be kell alaphangon 2 kezdő DE és 1 mlb, és akkor a Sims az egyik kezdő DT, aki azért nem egy Suh. CB nincs a rosteren, Hayden is kuka, Safety pedig csak Woodson van, Branch valószínűleg Cut a szezon végén. Jelenleg pont Carr az egyik legbiztosabb pont a rosteren Mack, G.Jackson és Sio melett. Nem Carr miatt jutottunk ide.
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 118 — Axel Foley
Kérdés, hogy az új GM/HC mit gondol Carr-ról. Vagy irány az 1/1 és Mariota?

több mint 11 éve
Nyilván offseasonben gondoltam ezt a lépést 😊empty taxi
Az újabb két elvesztegetett év...

A világ legjobb dolga Raiders szurkolónak lenni.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26
Engem meg az zavar, hogy ki jön ide edzőnek??? Mert szerintem senki nem fog ide jönni akivel érdemben lehetne valamit kezdeni.
Bruce
Ebben van vmi, lehet az lenne a legokosabb lépés hogy kirúgni McKenzie-t és GM-et az alapján választani, hogy ki(ke)t szeretne HC-nak.empty taxi
Igen, valami ilyesmit kellene csinálni, mert ilyen hígfos csapathoz nem fog jönni senki, tehát belső kinevezés lesz, az meg nem változtat semmin. Max egy-két győzelem összejöhet.

Sajnos nagyon kilátástalan a helyzet.Bruce
Nyilván offseasonben gondoltam ezt a lépést 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Engem meg az zavar, hogy ki jön ide edzőnek??? Mert szerintem senki nem fog ide jönni akivel érdemben lehetne valamit kezdeni.
Bruce
Ebben van vmi, lehet az lenne a legokosabb lépés hogy kirúgni McKenzie-t és GM-et az alapján választani, hogy ki(ke)t szeretne HC-nak.empty taxi
Igen, valami ilyesmit kellene csinálni, mert ilyen hígfos csapathoz nem fog jönni senki, tehát belső kinevezés lesz, az meg nem változtat semmin. Max egy-két győzelem összejöhet.

Sajnos nagyon kilátástalan a helyzet.
több mint 11 éve
Bruce
Ebben van vmi, lehet az lenne a legokosabb lépés hogy kirúgni McKenzie-t és GM-et az alapján választani, hogy ki(ke)t szeretne HC-nak.

Madden hates me.
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 872 — no es importante
De ez egyetemei ligában is így van. Felvisznek sok középsulis edzőt, mégis hány lesz végül tényleg elég jó, hogy akár NFLig jusson (ez a céljuk)ulpianus
Ezzel vitatkoznék, mert sokaknak abszolút nem az NFL a célja, mivel annyira más az egyetemi és a profi ligában való edzősködés, aki igazán NFL HC akar lenni, az szerintem mielőbb megpróbál NFL csapat közelébe kerülni. Tehát az is igaz, hogy a belterjességet részben maga a college foci generálja, hiszen itt közel sem lehet olyan könnyű az átjárás az NCAA-ből, mint a középiskola vagy az alacsonyabb cfb osztályok esetében.

Engem egy dolog zavar, de nagyon, az amit az első bekezdésedben is említettél, hogy mindig ugyanazok a nevek forognak. Értem én persze, hogy nagyobb pénz, nagyobb kockázat, ám legalább az évekig rossz csapatok mernének "outside the box" módon gondolkodni. Ha nem is HC, de legalább koordinátori poszton...baggio
Tampában így gondolkodtak 3 éve. Aztán jött Schiano. Aztán ment is Schiano.TheBerzerker
nála kevés rosszabb példát írhattál volna, pláne hogy egyelőre a Lovie Smith experiment se néz fényes jövő elé

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
én azt mondom, hogy Bill Romanowski legyen az új HC.deyell
Ő biztos hogy szigorú lenne 😀
több mint 11 éve

Amúgy sztem is volt ebben valami, hogy megbuktatták az edzőt, mert akárki akármit mond, ezek a játékosok nem így játszanak, nem hinném, hogy elfelejtettek játszani. Legfeljebb nem adtak bele mindent és ez lett a vége.

Olsont is el kell küldeni, meg Tarvert is, mert ők számomra már hiteltelenek.

Madden-t kellene visszahozni, bár szerintem ő már nem adná a nevét ehhez.Bill Cowher-t is szívesen látnám vagy valami régi nagy edzőt, aki még szétszedi a játékosok fejét ilyen teljesítmény után.
Valamiért úgy érzem, hogy Jon Gruden nem válna be.
több mint 11 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
De ez egyetemei ligában is így van. Felvisznek sok középsulis edzőt, mégis hány lesz végül tényleg elég jó, hogy akár NFLig jusson (ez a céljuk)ulpianus
Ezzel vitatkoznék, mert sokaknak abszolút nem az NFL a célja, mivel annyira más az egyetemi és a profi ligában való edzősködés, aki igazán NFL HC akar lenni, az szerintem mielőbb megpróbál NFL csapat közelébe kerülni. Tehát az is igaz, hogy a belterjességet részben maga a college foci generálja, hiszen itt közel sem lehet olyan könnyű az átjárás az NCAA-ből, mint a középiskola vagy az alacsonyabb cfb osztályok esetében.

Engem egy dolog zavar, de nagyon, az amit az első bekezdésedben is említettél, hogy mindig ugyanazok a nevek forognak. Értem én persze, hogy nagyobb pénz, nagyobb kockázat, ám legalább az évekig rossz csapatok mernének "outside the box" módon gondolkodni. Ha nem is HC, de legalább koordinátori poszton...baggio
Tampában így gondolkodtak 3 éve. Aztán jött Schiano. Aztán ment is Schiano.

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 388 — Sworn to the Dark
én azt mondom, hogy Bill Romanowski legyen az új HC.

built for this shit

több mint 11 éve

Engem egy dolog zavar, de nagyon, az amit az első bekezdésedben is említettél, hogy mindig ugyanazok a nevek forognak. Értem én persze, hogy nagyobb pénz, nagyobb kockázat, ám legalább az évekig rossz csapatok mernének "outside the box" módon gondolkodni. Ha nem is HC, de legalább koordinátori poszton...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Ettől még van aki nem talál munkát. Tőlünk Crennel sem kapott azonnal, csak most.ulpianus
hát, 2013 januárjában pl. a Saints akár még szerződtette is volna, csak közben tudatosult benne, hogy többet keresne úgy a Chiefs-es végkielégítés miatt, ha nem dolgozna... ettől függetlenül Allen még lehet jó edző, csak az nfl szokásos belterjessége zavar, mert amit láttam pl. vasárnap a Raiders védelmétől az azért nem indokolja, hogy rögvest arról beszéljenek, hol lehet ő újra védekező koordinátorbaggio
Embere válogatja h ki miből indul ki. Számomra jobb indikátor a 2011-es Broncos, aminek ő volt a DC-je és az a védelem azért elég jól nézett ki.

Madden hates me.
több mint 11 éve
bajjio!

Egyet is értek, meg nem is. Egyetértek, mert sok olyan edző kap lehetőséget, aki annyit tud felmutatni, hogy ő edző volt tavalyelőtt is. Igaz szar volt, és tavaly is, de az jó mert... hááát .... edző volt.

Belterjes az NFL. De hiába hoznak kiváló egyetemi edzőket, buknak nagyokat, nem egy. Persze tapasztalt NFL DCk + OCk is ugyanakkorát. Máshonnan nem tudnak hozni igazán.
Értem én, hogy itt van Kelly, az újító zseni. Divat is őt annak tartani. Egyrészt ügyesen fel van ez is fújva. Másrészt messze nem mindenki Kelly. Több rossz példáz tudnánk mondani, mint ahány Kellyt.

De ez egyetemei ligában is így van. Felvisznek sok középsulis edzőt, mégis hány lesz végül tényleg elég jó, hogy akár NFLig jusson (ez a céljuk), vagy pár komoly sikerig? Azért nem belterjes az NCAAF, mert ők nem tehetik meg, és mert túl nagy és egyáltalán nem homogén liga. NFLben is van eltérés bevételekben, de azért messze nem ugyanaz a legszegényebb és leggazdagabb csapat büdzséje közt az eltérés. Nyilván akinek nincs pénze jó edzőre, az próbálkozni fog olcsóval, és pár mindig be fog jönni. Különben nem volna utánpótlás például, csakhogy a legbanálisabbat mondjam.
Csakhogy míg a profi csapatok megtehetik, hogy igazolnak bárkit milliókért, akár évente. Addig nem tehetik meg, hogy adnak 8 évet egy edzőnek. Ezért próbálnak biztosra menni. Minden profi liga ilyen a világon. Van pénzük, megtehetik, meg is teszik. Ez nem véletlen nem vethető össze az egyetemi szokásokkal.

több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 372 — Raiders fan
Ettől még van aki nem talál munkát. Tőlünk Crennel sem kapott azonnal, csak most.ulpianus
hát, 2013 januárjában pl. a Saints akár még szerződtette is volna, csak közben tudatosult benne, hogy többet keresne úgy a Chiefs-es végkielégítés miatt, ha nem dolgozna... ettől függetlenül Allen még lehet jó edző, csak az nfl szokásos belterjessége zavar, mert amit láttam pl. vasárnap a Raiders védelmétől az azért nem indokolja, hogy rögvest arról beszéljenek, hol lehet ő újra védekező koordinátorbaggio
nem is azt írták, h DCként várják...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
hát, 2013 januárjában pl. a Saints akár még szerződtette is volna, csak közben tudatosult benne, hogy többet keresne úgy a Chiefs-es végkielégítés miatt, ha nem dolgozna... ettől függetlenül Allen még lehet jó edző, csak az nfl szokásos belterjessége zavar, mert amit láttam pl. vasárnap a Raiders védelmétől az azért nem indokolja, hogy rögvest arról beszéljenek, hol lehet ő újra védekező koordinátor

---
több mint 11 éve
mondjuk melyik nfl head coach az, aki kirúgása után nem találna OC-ként/DC-ként állást?baggio
Jó, igaz. De én is azt mondom, hogy elviszik, és azt is hogy jó edző.

Ettől még van aki nem talál munkát. Tőlünk Crennel sem kapott azonnal, csak most.
Illetve Jim Zorn a Skinsből a Ravensbe ment OCnek, év végén kirúgták, onnan QB edzőnek vitte el a Chiefs.

több mint 11 éve
Ettől még jó edző Allen, nyilván hívják. Csak nem mindenki jó HC.
De nézzétek a jó oldalát. Annyi kell a sikeres újjáépítéshez, hogy legyen elég cap space és egy jó drafthely. 😉ulpianus
mondjuk melyik nfl head coach az, aki kirúgása után nem találna OC-ként/DC-ként állást?

---
több mint 11 éve
Ettől még jó edző Allen, nyilván hívják. Csak nem mindenki jó HC.
De nézzétek a jó oldalát. Annyi kell a sikeres újjáépítéshez, hogy legyen elég cap space és egy jó drafthely. 😉

több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Mondjuk én feljebb is sepregetnék, minek nekikezdeni valakivel egy szezonnak akit négy meccs után leváltasz. Milyen volt ilyen utoljára, vagy volt egyáltalán ilyen?Geeri
nfl.com
Fewest games into season a head coach has lost job (since 1970)
Coach Team Games
Jack Patera, 1982 Seahawks 2
Bruce Coslet, 2000 Bengals 2
Howard Schnellenberger, 1974 Colts 3
Jerry Williams, 1971 Eagles 3
Dennis Allen, 2014 Raiders 4
Lane Kiffin, 2008 Raiders 4
Scott Linehan, 2008 Rams 4
Mike Shanahan, 1989 Raiders 4
Kay Stephenson, 1985 Bills 4
Tommy Prothro, 1978 Chargers 4
Rick Forzano, 1976 Lions 4

mondjuk azért ez csalóka, mert előtte volt több full szezonjuk is

Viszont a Broncos örömmel hívja vissza DA-t
Adam Schefter
Whether it's this or next season, Dennis Allen's former teams, Saints and Broncos, would welcome him back.