Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Szerintem bár fontos a HC személye is, de inkább az, hogy milyen stáb veszi körül.Lásd a mi példánkat. Jött Caldwell és enyhén szólva sem örültek a drukkerek. Aztán körbevette magát olyan edzőkkel, hogy lassan imába foglalják a nevét. (Nr.1 védelem Detroitban mivaaaaan?)
Szóval lehet, hogy Gruden elsőre nem tűnik alkalmasabbnak másoknál, de talán ide tudna olyan embereket csábítani (stáb, játékos) akit más nem.
Én szurkolok Nektek, mert hasonlóan hányattatott sorsú csapat a Raiders is mint a Lions (meg a Bills és a Browns).
több mint 11 éve
már pályára lépett. volt is egy miscommunication Carr-ral, aminek interception lett a vbége.Chris Wesseling @ChrisWesseling 1h1 hour agoVincent Brown-al mi van? Mikor fog már pályára lépni, "nagy elvárásaim" vannak irányában😊Pari
Roethlisberger-to-Brown has been NFL's most effective connection, generating a passer rating of 141.1, per @PFF. Carr-to-Jones is second.
Kéne még pár fegyver a srácnak...Rolni
built for this shit
több mint 11 éve
Chris Wesseling @ChrisWesseling 1h1 hour agoVincent Brown-al mi van? Mikor fog már pályára lépni, "nagy elvárásaim" vannak irányában😊
Roethlisberger-to-Brown has been NFL's most effective connection, generating a passer rating of 141.1, per @PFF. Carr-to-Jones is second.
Kéne még pár fegyver a srácnak...Rolni
több mint 11 éve
Chris Wesseling @ChrisWesseling 1h1 hour ago Roethlisberger-to-Brown has been NFL's most effective connection, generating a passer rating of 141.1, per @PFF. Carr-to-Jones is second.
Kéne még pár fegyver a srácnak...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Én nem hiszem, h Gruden otthagyja a tuti kis médiás állását. Jó pénzt kap sokkal kevesebb munkával...Emellett nem vagyok én sem biztos abban, hogy ideális jelölt lenne, bár kapcsolatrendszere van szépen, így lehet össze tudna rakni egy rendes stábot...
Jim Harbaugh a másik (linkelt cikkben is) emlegetett nagy név. Sokan ugye tudni vélik, hogy 49ers-től év végén eljön és kinn lesz az edzői piacon. Van Raiders-es kötődése neki is és sokat lendítene a csapaton papíron rögtön. Ezzel együtt ez is necces, mert Ő sem az a fajta HC aki megférne RM mellett (ez nem gond, ha MD nem ragaszkodik Reggie-hez), de ami még fontosabb talán, hogy a 49ers PO csapat lesz és emiatt nem lehet vele időben elkezdeni tárgyalni majd...Szerintem Ő alkalmasabb lenne, de legalább annyira kétlem, h idejönne...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Ian Rapoport nagyon nyomja a Jon Gruden -> Raiders talkot. probléma Grudennel, hogy csak veteránokkal ért el sikereket, sokkal erősebb keretekkel, mint ami jelenleg Oaklandben van. nem volt éppen sikeres Tampában a SB megnyerése után, ami még a Dungy által felépített csapat volt. kihozta a maximumot Gannonból és Brad Johnsonból, de más pozitívumot nem tudnék mondani róla. inkább karizmatikus, mint jó HCdeyellIgazad van, de most az (újbóli) építkezéshez, lehet pont egy karizmatikus figurára van szükségünk, hogy ne csak halni járjanak ide UFA playerek, hanem játszani. Ha tudunk embereket vonzani (és ésszel szerződtetjük őket - no more cap hell) és draftonként 1-2 jó player szerezni, akkor lehet itt valami. Ha Gruden-el megváltozna körülöttünk az a miliő, hogy ide a játékosok 50%-a még több pénzért sem jönne, akkor inkább Ő, mint egy jó HC.
több mint 11 éve
Ian Rapoport nagyon nyomja a Jon Gruden -> Raiders talkot. deyellJó Rapoport mondjuk kb. a legnagyobb pletyka felfúvó az országos médiában.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Ian Rapoport nagyon nyomja a Jon Gruden -> Raiders talkot. probléma Grudennel, hogy csak veteránokkal ért el sikereket, sokkal erősebb keretekkel, mint ami jelenleg Oaklandben van. nem volt éppen sikeres Tampában a SB megnyerése után, ami még a Dungy által felépített csapat volt. kihozta a maximumot Gannonból és Brad Johnsonból, de más pozitívumot nem tudnék mondani róla. inkább karizmatikus, mint jó HCdeyellEn nagyon birom Chuckyt, de ezzel tokeletesen egyetertek.
A masik felvetes is ul. Meki eloszor lenyilatkozta hogy o keres HC-t, majd Davis javitotta hogy o beszel Grudennel. Azaz, ha Gruden jonne es nem teljes iranyitast akar, Meki tuti menni fog, ahogy ez valoszinusithetoen barmelyik nevesebb HC nel igy lesz.
Csak nehogy Shanahan legyen belole.
több mint 11 éve
Ian Rapoport nagyon nyomja a Jon Gruden -> Raiders talkot. probléma Grudennel, hogy csak veteránokkal ért el sikereket, sokkal erősebb keretekkel, mint ami jelenleg Oaklandben van. nem volt éppen sikeres Tampában a SB megnyerése után, ami még a Dungy által felépített csapat volt. kihozta a maximumot Gannonból és Brad Johnsonból, de más pozitívumot nem tudnék mondani róla. inkább karizmatikus, mint jó HC
built for this shit
több mint 11 éve
én arra leszek kíváncsi, hogy ezután mi lesz a támadófallal. ha hirtelen összeáll, akkor könnyen lehet, hogy Sparano puccsa volt a háttérben. komolyra fordítva, itt egy cikk, amely szerint McKenzie-t kellett volna kirúgnipontosan
www.thesidelineview.com/columns/middlekauff/mark-davis-gave-reggie-mckenzie-keys-car-and-he-crashed-itdeyell
több mint 11 éve
én arra leszek kíváncsi, hogy ezután mi lesz a támadófallal. ha hirtelen összeáll, akkor könnyen lehet, hogy Sparano puccsa volt a háttérben. deyellakkor jó nagy geci...
több mint 11 éve
én arra leszek kíváncsi, hogy ezután mi lesz a támadófallal. ha hirtelen összeáll, akkor könnyen lehet, hogy Sparano puccsa volt a háttérben. komolyra fordítva, itt egy cikk, amely szerint McKenzie-t kellett volna kirúgniwww.thesidelineview.com/columns/middlekauff/mark-davis-gave-reggie-mckenzie-keys-car-and-he-crashed-it
built for this shit
több mint 11 éve
Na most már csak Tarver kérdéses nálam. Most, hogy kibasztuk DA-t így ő felel a D-ért egészében. Most kiderül kinek mennyire van ebben a vanilla D-ben a keze. A staffból nálam csak Tarver harcol az állásáért.
több mint 11 éve
Philbinben nem vagyok biztos. Green Bayban sem ő hívta a playeket amikor OC volt. Mondjuk remélem össze kapja magát és nem derül ki igazam lenne-e.Ettől még jó edző Allen, nyilván hívják. Csak nem mindenki jó HC.mondjuk melyik nfl head coach az, aki kirúgása után nem találna OC-ként/DC-ként állást?baggio
De nézzétek a jó oldalát. Annyi kell a sikeres újjáépítéshez, hogy legyen elég cap space és egy jó drafthely. 😉ulpianus
Mr.Fistpump.. hát. Amíg megkapta azokat Irelandtől akiket tudott használni addig nem volt nagyon rosz, de az egy év volt. Nyomja az old schooooool ball game-t, ne lepődjetek meg ha azt veszitek észre hogy a támadóstratégiátok futás izomból középpen, futás izomból középpen, innye messze vagyunk passzolni kell. Nem zavarta az se ha már öreganyám is tudta hogy ez lesz, csak behívta a futást középpen. Amíg ment addig nem volt ezzel baj, de utánna nagyon kínos volt ha Hennenek kellett megoldani. Carr azért egy fokkal jobb nívót képvisel. Na meg nem biztos hogy ekkora lesz a hatása a játékhívásokra. Sparano mester amúgy hihetetlenül nem élt együtt a csapattal nálunk, kíváncsian várom itt mennyire tudja összekapni a bandát.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Részvétem.............
több mint 11 éve
Várható volt Tony kinevezése, így megnyerte a harcot Allennel szemben. Ha innentől működni fog az OL akkor bekaphatja Tony.Szerintem RM csak akkor megy, ha Gruden jön, vagy egy hozzá hasonló nagy nèv aki a roster abajgatást a magáénak akarja.
több mint 11 éve
Sok hűhó semmiért 😊)))
több mint 11 éve
Sparano lesz az interim HC.BekiKíváncsi vagyok hogy alatta mi változik, de szvsz semmi
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Sparano lesz az interim HC.
több mint 11 éve
Szerintem itt Gruden is bukni fog, ha ő lesz az edző. Túl nagy a hype körülötte, meg amúgy is volt néhány jobb lehetőség már az utóbbi időkben, akkor sem csábult el, akkor miért most jönne egy értéktelen, szar állapotban lévő franchise-hoz?
több mint 11 éve
blogs.mercurynews.com/kawakami/2014/09/29/raiders-fire-dennis-allen-gm-reggie-mckenzies-turn-next-serious-run-jon-gruden/repül RM is, és indul a menet Grudenért?
több mint 11 éve
Az lehet csakhogy egy kezdeti fellendules utan vagy biztato jelek utan, nehogy a megbizott edzo legyen kinevezve. Ezert nem mellekes ki lesz az.Delonso_Ettől én azért nem félek...
több mint 11 éve
Az lehet csakhogy egy kezdeti fellendules utan vagy biztato jelek utan, nehogy a megbizott edzo legyen kinevezve. Ezert nem mellekes ki lesz az.
több mint 11 éve
Mindegy most ki lesz a megbízott edző, varázsolni nem fog. Higgyenek benne a játékosok és jöjjön össze egy-két győzelem, hogy legyen valami sikerélményünk is. De sztem év végén hátha könnyebben tudunk tényleg egy nagyobb névhez jutni, mert mi kezdhetünk el először tárgyalni.A lényeg, hogy ne ez az impotens játék jellemezze a csapatot, mert engem ez kinyír...
több mint 11 éve
Sparano nagyon rossz valasztas lenne.Teszetosza pali. Az elso evben fellendules, majd hosszu agonia a varhato palya az o keze alatt.