Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 547
végre egy jó hír: a Jags kikapott (0-5), így nem a Raiders a ligautolsó.deyell
el ne basszuk a 1st picket!!!!!
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 389 — Sworn to the Dark
végre egy jó hír: a Jags kikapott (0-5), így nem a Raiders a ligautolsó.

built for this shit

több mint 11 éve
 www.sbnation.com/nfl/2014/10/5/6910347/oakland-raiders-head-coaching-search-jon-gruden

Raiders owner 'enamored' with hiring Jon Gruden, per report
több mint 11 éve
érdekes opció
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 416 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hm, bírna még újra nekikezdeni egy ekkora munkának a vén Rozmár? Érdekes lenne.

Most nézem, nem is annyira öreg (66), többnek gondoltam 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
 profootballtalk.nbcsports.com/2014/10/05/holmgrens-name-quietly-emerges-as-potential-raiders-coach/
több mint 11 éve
Az idény legsikeresebb hétvégéje jön. 😀

.peterbadbone
szerintem pontot sem fogunk kapni!!!! Már csak az a kérdés, hogy az offense felszívja-e magát!
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 612 — Dolphins fan
ez se volt még

baggio
rögtön a meccs után múlthéten, aztán lehet keverem, mert ilyenből 2 is volt a meccsen.Amadeus91
Még én írtam-ábrázoltam a Dolphins topicban. 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Az idény legsikeresebb hétvégéje jön. 😀

Számomra a következő hét legfontosabb kérdése, hogy Hayden egészségi állapota engedi-e, hogy játszon, legalább, hogy teljes értékű edzésmunkát végezzen.

Illetve az is foglalkoztat, hogy mely csapatrész lesz az amelyikhez hozzá fognak nyúlni.

több mint 11 éve
ez se volt még

baggio
rögtön a meccs után múlthéten, aztán lehet keverem, mert ilyenből 2 is volt a meccsen.
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 872 — no es importante
ez se volt még

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
 www.silverandblackpride.com/2014/10/3/6905857/oakland-raiders-quarter-pole-report-offense

www.silverandblackpride.com/2014/10/3/6905843/oakland-raiders-quarter-pole-report-defense-special-teams

offense röviden: szar minden.
több mint 11 éve
ezt a coverage sémát figyeljétek - ezt úgy hívják, hogy "Zone Wide Open"

deyell
ne mondd, hogy nem látod benne a zsenialitást. Becsaljuk az összes receivert az üres területre, aztán körbezárjuk őket és mehet a menet. Azért állnak a safetyk messze, hogy ne fogjanak az elkapók gyanút. Nem lennék az elkapók helyében!

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487

deyell
Nem eza coverzero

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve

built for this shit

több mint 11 éve
Andy Benoit észrevételei a Dolphins elleni meccsről:

- Raiders defense in 1st half looked as unprepared as any defenses I've seen this season. Tarver game-planned man coverage. Raiders defense had trouble against misdirection action, partly due to man coverage principles. Raiders hesitate too much vs RB who shifts from backfield out wide. Similar issues last year vs. Philly.
- Bust on Wallace TD. Only 2 defenders lined up to play the trips bunch (and one was a help-S). Rogers shouldn’t have blitzed. Gibson 17 yards Raiders AGAIN didn’t have enough defenders over against 3-man bunch.
- Sims TD a corner route from closed formation off play action rollout. LB Filimoeatu bit. Filimoeatu doesn’t have the speed or quick twitch of an NFL starter.
- Chekwa too much cushion on Hartline 3rd-15 conversion. Cover 0, Tannehill great throw just before hit. Chekwa is an issue, upgrade may be needed soon at CB.
- Raiders fans know this about Jason Tarver: just talking to him as human being to human being, he's one of smartest guys in NFL. Challenge for Tarver will always be dealing with players (and people, really) who simply aren't a smart as him. (ezért kéne vissza Roach)
- Carr made several good throws vs. Dolphins predominant man coverage on first series. Grimes intercepted Carr who was under pressure in pocket, made inaccurate throw to outside slant, didn’t see uncovered James Jones in middle. Grimes INT set up by pressure. Double A gap alignment allowed edge blitzer Finnegan to come clean. Trusnik pressure forced intentional grounding, Jones-Drew didn’t get there. Holmes open deep on great stack release.

built for this shit

több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Igaz, fel lehet dobni pár nevet találomra is, de mivel a legtöbb szurkoló kvázi Tulajdonos/GM/HC szerepben építgeti a kedvenc csapatát, minden név mögött van egy jól? átgondolt terv. Èn pl. próbáltam olyan coordinátorokat találni, akik mozdíthatóak és van vezetői tapasztalatuk. Nálam eddig Fewell és De Rio a favorit. Igaz, hogy mindkettő mellé kell egy OC, mert az O#-hez egyik sem ért. A nagyobb feladat talán ez lenne.

több mint 11 éve
Az én HC jelöltem az Perry Fewell lenne. Nagyon jó kis DC, igaz csak minimális HC tapasztalata van (Bills interim HC volt), de legalább van. Anno szurkoltam neki, hogy hosszabbítsák meg Buffalő-ban, szerettem azt a billst, amit vezetett.peterbadbone
bedobok én is egy nevet: Teryl Austin (Lions DC) - kihozta a játékosállományukból a maximumot idén. HC nem volt még, de Super Bowlba jutott csapatoknál volt DB edző korábban (Seahawks, Cardinals, Ravens).deyell
4 hét után ez szvsz kicsit gyors megállapítás.Stez
meg szinte ugyanaz a rezüméje, mint Dennis Allennek... 😊 (fiatal, Super Bowl-győztes DB coach egy év koordinátori tapasztalattal)baggio
és te kit ajánlanál?Amadeus91
én írtam Sumlint, akit nyilván szinte lehetetlen lenne elcsábítani, de legalább izgalmasan hangzik a neve 😊 a fórumos találgatások ennyit érnek, mert úgyis az a helyzet, amit Bruce írt, de hogy alig pár nappal x kirúgása után egy x másolat y neve merüljön fel lehetőségként, az azért legalább meglepő... David Shaw-t se írta még senki, pedig nála még Raiders connection is van (és persze kizárt, hogy elhagyná most a Stanfordot)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Az én HC jelöltem az Perry Fewell lenne. Nagyon jó kis DC, igaz csak minimális HC tapasztalata van (Bills interim HC volt), de legalább van. Anno szurkoltam neki, hogy hosszabbítsák meg Buffalő-ban, szerettem azt a billst, amit vezetett.peterbadbone
bedobok én is egy nevet: Teryl Austin (Lions DC) - kihozta a játékosállományukból a maximumot idén. HC nem volt még, de Super Bowlba jutott csapatoknál volt DB edző korábban (Seahawks, Cardinals, Ravens).deyell
meg szinte ugyanaz a rezüméje, mint Dennis Allennek... 😊 (fiatal, Super Bowl-győztes DB coach egy év koordinátori tapasztalattal)baggio
és te kit ajánlanál?
több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Majd bedob nevet az FO, aztán majd belenyugszunk vagy nem. Agyalgatni lehet rajta, hogy ki lehetne jó, de tulajdonképpen kiderül majd 1-2 év után, hogy jó e az akit kineveznek.

Bármelyik edző neve is felmerül itt a fórumon, mindig lesz pro és kontra érv is vele kapcsolatosan.

Mondjuk ez is a fórum lényege! 😛
több mint 11 éve
meg szinte ugyanaz a rezüméje, mint Dennis Allennek... 😊 (fiatal, Super Bowl-győztes DB coach egy év koordinátori tapasztalattal)

---
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 47 733 — Whoops, looks like something went wrong.
4 hét után ez szvsz kicsit gyors megállapítás.

több mint 11 éve
bedobok én is egy nevet: Teryl Austin (Lions DC) - kihozta a játékosállományukból a maximumot idén. HC nem volt még, de Super Bowlba jutott csapatoknál volt DB edző korábban (Seahawks, Cardinals, Ravens).

built for this shit

több mint 11 éve
csak ne nevezzék ki állandónak. Ennyit kérek.
több mint 11 éve
filmelemzés:  tfdssports.com/2014-articles/after-review-video-study-of-the-raiders-offense-versus-the-dolphins.html

- Andre Holmes was incredibly inconsistent in the game. He was targeted a team-high 12 times but only came down with 5 of those passes.
- Jones-Drew was also on the wrong side of the quarterback to block the free rusher coming in and that was the player that was able to take down Carr with very little effort.
- Watson was very poor at right tackle, showing bad technique and getting consistently beat. He struggled to show any kind of fundamentals and Carr started getting hit more and more from his right side as Watson didn’t have good footwork and bent at the waist far too much to get any kind of leverage on the defenders he faced.

built for this shit