Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 389 — Sworn to the Dark
Highest QB rating allowed when targeted.
Chimdi Chekwa (158.3)
Captain Munnerlyn(156.5)
Joe Haden (155.3)

Hát én nem ismerem, de ha offense és QB guru akkor benne lehet a pakliban Carr felfuttatasa vegett...Rolni
mit szólnátok Aaron Kromerhez, aki a Bears OC jelenleg?

built for this shit

több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 372 — Raiders fan
Állítólag a Falcons OC-je Dirk Koetter a jelölt:
 www.thefalcoholic.com/2014/10/1/6876801/falcons-oc-dirk-koetter-linked-to-raiders-jobempty taxi
és ő jobb mint Dennis Allen? 😀sapka
Hát én nem ismerem, de ha offense és QB guru akkor benne lehet a pakliban Carr felfuttatasa vegett...kérdés lenne itt persze a def stáb kinezete...Mike Nolan esetleg? Mondjuk az Atlantas munkája nem túl erős eddig...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
 www.thefalcoholic.com/2014/10/1/6876801/falcons-oc-dirk-koetter-linked-to-raiders-jobempty taxi
és ő jobb mint Dennis Allen? 😀

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
No de mi jott aztan ? 😊
Azt hiszem ket ev vegetalast mindenki alairna nagy duzzogva ha azt egy Superbowl kovetne.
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 872 — no es importante
Emberek, 2014-et írunk, Gruden utoljára 2008-ban, Cowher bármilyen hihetetlen, 2006-ban (!) volt edző. Felfoghatatlan számomra, hogy tudnak ők még mindig izgalmas nevek lenni a szurkolók szemében, jó hogy nem Maddent reaktiválnátok...baggio
Mondjuk ugy hogy emberemlekezet ota nem volt itt jo edzo. Es Cowher az.
Meg ha nyolc eve is volt utoljara HC.
Mellesleg ha a Vermeil temanal tartunk, o sem keveset hagyott ki amikor kommentatorkodott, aztan ott folytatta ahol abbahagyta.Delonso_
hát retrospektív ez tényleg igaz, de képzeljük el pl. hányan követelnék a visszatérő Cowher fejét, miután 2015-ben 5-11-el debütál, 2016-ban meg 4-12-es mérleget hoz össze...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Emberek, 2014-et írunk, Gruden utoljára 2008-ban, Cowher bármilyen hihetetlen, 2006-ban (!) volt edző. Felfoghatatlan számomra, hogy tudnak ők még mindig izgalmas nevek lenni a szurkolók szemében, jó hogy nem Maddent reaktiválnátok...baggio
Mondjuk ugy hogy emberemlekezet ota nem volt itt jo edzo. Es Cowher az.
Meg ha nyolc eve is volt utoljara HC.
Mellesleg ha a Vermeil temanal tartunk, o sem keveset hagyott ki amikor kommentatorkodott, aztan ott folytatta ahol abbahagyta.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26
 www.thefalcoholic.com/2014/10/1/6876801/falcons-oc-dirk-koetter-linked-to-raiders-job

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 416 — Így remélem megfelelek nektek.....
Olvass lejjebb 😛
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 872 — no es importante
Emberek, 2014-et írunk, Gruden utoljára 2008-ban, Cowher bármilyen hihetetlen, 2006-ban (!) volt edző. Felfoghatatlan számomra, hogy tudnak ők még mindig izgalmas nevek lenni a szurkolók szemében, jó hogy nem Maddent reaktiválnátok...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Az oreg Dicket?
Szegeny mar szerintem kozelebb a 80-hoz mint a 70-hez. De az teny, nagy magus.

Szinte semmi eselyt nem latok sajna Cowherre, neki is jol fizet a kommentatorkodas, de nala lenne szigor meg vedelem (3-4)
több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Cowhert én is írtam korábban, de róla semmit nem hallottam, sem a Raiders kapcsán sem más kapcsán 😀

Pedig ő biztos jó lenne.

Vagy aktiválni kell Dick Vermeil-t 😀
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Cover2 szavaznèk èn is 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
En Cowhernek orulnek nagyon, o viszont azt mondta csak bajnokeselyes csapat johet szoba, esetleg, talan stb...
De Cowher nagyon jol epit csapatot.
több mint 11 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
Grudent ne, mondja a Sports Illustrated

mmqb.si.com/2014/10/01/jon-gruden-oakland-raiders-coach-search-nfl/deyell
Én is mondom.
Gannon megértette a túlbonyolított rendszerét, így összejött pár jó szezon.
11 szezonból csak 6 lett pozitív, 5-ször jutott playoffba, egyszer SB-ig, amit - a jól ismert körülmények között - sikerült megnyernie.
És ettől van mindenki beszarva, hogy mekkora edző... Egy jó kerettel ezt még DA is összehozta volna szerintem(és itt jön RM a képbe).
Egy jó csapattal bárki érhet el sikereket, míg szarból még Gruden sem tudna várat építeni.
Szóvall maradjon inkább a TV-nél...
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 389 — Sworn to the Dark
Grudent ne, mondja a Sports Illustrated

mmqb.si.com/2014/10/01/jon-gruden-oakland-raiders-coach-search-nfl/

built for this shit

több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 924 — Deion Sanders for president!
Beindult az élet?

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 547
Itt nem lehet jó döntést hozni, mert idő kell ahhoz, hogy olyan FA jöjjön, aki kihúzza az egyesületet a szarból. Addig érthetően nem fog jönni olyan. Újoncok jöhetnek illetve csere útján juthatunk nagyobb nevekhez, de ott meg a holdout nagy veszély, illetve az is hogy nem játszik teljes erőbedobással.

Maradnak az ilyen nagyobb nevű de már öregedő játékosok, akik ide jönne viszonylag nagyobb pénzért egy évre levezetni, ha belőlük valamilyen úton módon ki lehet hozni az állatot, akkor lehet esély (lásd. Wheeler), de azzal, hogy elkótyavetyéljük a húzóembereinket (Houston, Veldheer) soha nem fogunk odaérni az ideális állapothoz.

Most tegyük fel, hogy itt van az utóbb említett két emberke, mennyivel másabbul festene a dolog. Meg mondjuk akkor Woodley és Penn helyett meg hoztunk volna máshová játékost. Szerintem már akkor előrébb lennénk megint.

Úgyhogy a helyzet szar és elég reménytelen jelenleg. Ebből senki nem hoz ki sokkal többet. RM-ben meg már megingott a bizalom és így mindig ő lesz a célpont innentől kezdve, tehát mennie kell.Bruce
ne légy negatív, jön Gruden, aztán majd lesz valami. Addig meg már kibírjuk, hogy ha a pályán nem is, de a fórumon meg a parkolóban mi vagyunk a tökös gyerekek. Még a kövér fekát kirakja MD és tényleg elindulunk előre. Erre meg vanak utaló jelek; tegnap is lényilatkozta Reggie, hogy az új edző a ő dolga, erre 1 óra múlva jön MD, hogy Grudennel akkor csevely van. Nem lesz itt már Reggie sokáig.
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 118 — Axel Foley
Én szóba sem hoztam a talent levelt. Arra gondoltam, hogy ennél a négy csapatnál az utóbbi tizenpár évben soha semmi nem sikerült jóra. Talán nálunk van némi fény meg a Brownsnál.
Arra gondoltam, hogyha idejön egy viszonylag névtelenebb HC akkor az kevésbé tud nagyobb nevű edzőket idehozni.
Gruden talán jobban játékosmágnes lenne, mint olyasvalaki aki esetleg most DC vagy OC valahol.
De akárki is lesz a HC ez megint egy hosszú menet lesz.

több mint 11 éve
Amúgy Veldheer és Houston ahogy olvasom nem sokat tesz eddig le az asztalra sajna az új állomásaikon...
Nem biztos, h sokkal előrébb lennénk velük...mindamellett továbbra sem tartom jó lépésnek az Ő elengedésüket én sem. Kiváncsi leszek mi lesz Wisniewski sorsa pl...Rolni
Hát ez meg arra újabb példa, hogy nálunk jók, máshol nem jók. Az ilyen emberkéket kellene megbecsülni és megfizetni.

DMC-t meg el kellett volna engedni, mert ő meg tuti, hogy máshol sokkal jobb lenne. Ebben 100%-ig biztos vagyok. De már korábban is megtehettük volna ezt.

Na mindegy szar ez ahogy most van.
több mint 11 éve
Itt nem lehet jó döntést hozni, mert idő kell ahhoz, hogy olyan FA jöjjön, aki kihúzza az egyesületet a szarból. Addig érthetően nem fog jönni olyan. Újoncok jöhetnek illetve csere útján juthatunk nagyobb nevekhez, de ott meg a holdout nagy veszély, illetve az is hogy nem játszik teljes erőbedobással.

Maradnak az ilyen nagyobb nevű de már öregedő játékosok, akik ide jönne viszonylag nagyobb pénzért egy évre levezetni, ha belőlük valamilyen úton módon ki lehet hozni az állatot, akkor lehet esély (lásd. Wheeler), de azzal, hogy elkótyavetyéljük a húzóembereinket (Houston, Veldheer) soha nem fogunk odaérni az ideális állapothoz.

Most tegyük fel, hogy itt van az utóbb említett két emberke, mennyivel másabbul festene a dolog. Meg mondjuk akkor Woodley és Penn helyett meg hoztunk volna máshová játékost. Szerintem már akkor előrébb lennénk megint.

Úgyhogy a helyzet szar és elég reménytelen jelenleg. Ebből senki nem hoz ki sokkal többet. RM-ben meg már megingott a bizalom és így mindig ő lesz a célpont innentől kezdve, tehát mennie kell.Bruce
Amúgy Veldheer és Houston ahogy olvasom nem sokat tesz eddig le az asztalra sajna az új állomásaikon...
Nem biztos, h sokkal előrébb lennénk velük...mindamellett továbbra sem tartom jó lépésnek az Ő elengedésüket én sem. Kiváncsi leszek mi lesz Wisniewski sorsa pl...

több mint 11 éve

Úgyhogy a helyzet szar és elég reménytelen jelenleg. Ebből senki nem hoz ki sokkal többet. RM-ben meg már megingott a bizalom és így mindig ő lesz a célpont innentől kezdve, tehát mennie kell.
több mint 11 éve
Szerintem bár fontos a HC személye is, de inkább az, hogy milyen stáb veszi körül.
Lásd a mi példánkat. Jött Caldwell és enyhén szólva sem örültek a drukkerek. Aztán körbevette magát olyan edzőkkel, hogy lassan imába foglalják a nevét. (Nr.1 védelem Detroitban mivaaaaan?)
Szóval lehet, hogy Gruden elsőre nem tűnik alkalmasabbnak másoknál, de talán ide tudna olyan embereket csábítani (stáb, játékos) akit más nem.
Én szurkolok Nektek, mert hasonlóan hányattatott sorsú csapat a Raiders is mint a Lions (meg a Bills és a Browns).Bazzani
vagy sokkal inkább 😊
A Lionsban(Suh, Stafford, Megatron) a Brownsban (Gordon, Mack, Thomas, Rubin, Haden) a Billsben (védelem oldalon, Williamsék) vannak meghatározó komoly potenciálú franchise játékosaik (több/sok), akiket bárhol szívesen látnának bármilyen csapatban, mert olyan szintet képviselnek a fociban (talent level), hogy sémától játékoskerettől függetlenül értékes játékosok lesznek/lennének. Lehet rájuk/köréjük építeni egy offenset, egy defenset.
Na most a Raidersben én nem tudok ilyen játékosokról. Nem sértésként írom, de Mack és Carr lehet, hogy ilyen lesz, de még nem ez a szint. És ezen felül is van egy-két jobb játékos (pl. Wisniewski), de nem az előbbi szint.
Az a baj a Raidersben, hogy most olyan alacsony a talent level, hogy hiába történt az előző McKenzie éra, pontosan ugyanott tartanak ahol az előbb, nem sikerült potenciális fr. arcokat bevonzani/kinevelni/megtartani. És ez baj!
Az előző franchiseokhoz képest is lépéshátrányban van a Raiders. Kb. mint a Jags, hiába van ott Bradley X éve, az offense és defense oldalon sem tudnak potens játékot felmutatni, és várhatóan jövőre sem lesz ott ilyesmi.
Márpedig végnélkül nem lehet építkezni, az NFL-ben 3 éves tervekkel dolgoznak a managmentek, hogy 3 év alatt komolyan vehető csapat legyen az adott franchise. És ott tart a Raiders, ahol a Jags elkezdte annó. Nem lesz elég 3 év; és még nem láttam senkit sem konstansan 3 évnél tovább építkezni! (egyrészt nincs türelme a vezetőknél, másrészt ez már olyan időtáv ami nagyon is homályos.)
Persze lehet vonzani/pletykálni a nagy edzőkről, de egyelőre nincs cél, mert nem érnek oda 3 év alatt. És ez a legnagyobb baj.
Akkor megint kockáztatni/kapkodni kell (lásd RGIII), ami mindig rosszul sül el, és enélkül nem lehet komoly első kategóriás edzőt hozni. A második vonalas edzők meg nem visznek sehova sem (Bradley).

Bocsánat, hogy ilyen negatív vagyok 😕. Ne haragudjatok meg érte.sapka
Bazza sztem az elmúlt 10 év nehézségeire gondolt a hasonlatnál nem a talent levelre...
Tök igazad van, de vmikor el kell indulnia vminek...A következő 3 év végére el kellene jutni már egy olyan szintre, amiről majd lehet ugrani...

Számomra itt jön a kérdés, hogy kivel képzeljük el a következő 3 évet? RM kap még 3-at? Új GM jön aki kap ugyanúgy 3-at, mint RM kapott...

RM-nek ha jól gondolom még 2 éve van hátra a szerződéséből. Az is lehet logikus tulajdonosi szemlélet, hogy a hátralévő 2 évet töltse ki a GM és majd akkor kezd új érát, ha addigra sem sikerül, mostmár új (2.) HCval sem kilépni a szopóágról. Ez persze lehet 2 további kukába kidobott szezon is, ha RM nem alkalmas, de lehet egy lehetőség arra, hogy 2 év múlvára legyen már olyan talent level, ami jó edzővel sikeres lehet. 2 FA, 2 draft sok idő, sok lehetőség...persze ha a 2012-es, 2013-as draft ismétlődik a 2014-es helyett akkor fölösleges időelbaszás az egész...

Meg persze az is út, hogy teljes váltás jön a 3 sikertelen év után. Új GM, új HC mostmár valóban tiszta lappal (mert cap és szerződések rendben vannak), de továbbra is gyenge kerettel...

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26
A második vonalas edzők meg nem visznek sehova sem (Bradley).
sapka
Bradley mint másodvonalas edző? Hm, ezzel nem értek egyet, a hsz-ed többi része viszont ül.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
Szerintem bár fontos a HC személye is, de inkább az, hogy milyen stáb veszi körül.
Lásd a mi példánkat. Jött Caldwell és enyhén szólva sem örültek a drukkerek. Aztán körbevette magát olyan edzőkkel, hogy lassan imába foglalják a nevét. (Nr.1 védelem Detroitban mivaaaaan?)
Szóval lehet, hogy Gruden elsőre nem tűnik alkalmasabbnak másoknál, de talán ide tudna olyan embereket csábítani (stáb, játékos) akit más nem.
Én szurkolok Nektek, mert hasonlóan hányattatott sorsú csapat a Raiders is mint a Lions (meg a Bills és a Browns).Bazzani
vagy sokkal inkább 😊
A Lionsban(Suh, Stafford, Megatron) a Brownsban (Gordon, Mack, Thomas, Rubin, Haden) a Billsben (védelem oldalon, Williamsék) vannak meghatározó komoly potenciálú franchise játékosaik (több/sok), akiket bárhol szívesen látnának bármilyen csapatban, mert olyan szintet képviselnek a fociban (talent level), hogy sémától játékoskerettől függetlenül értékes játékosok lesznek/lennének. Lehet rájuk/köréjük építeni egy offenset, egy defenset.
Na most a Raidersben én nem tudok ilyen játékosokról. Nem sértésként írom, de Mack és Carr lehet, hogy ilyen lesz, de még nem ez a szint. És ezen felül is van egy-két jobb játékos (pl. Wisniewski), de nem az előbbi szint.
Az a baj a Raidersben, hogy most olyan alacsony a talent level, hogy hiába történt az előző McKenzie éra, pontosan ugyanott tartanak ahol az előbb, nem sikerült potenciális fr. arcokat bevonzani/kinevelni/megtartani. És ez baj!
Az előző franchiseokhoz képest is lépéshátrányban van a Raiders. Kb. mint a Jags, hiába van ott Bradley X éve, az offense és defense oldalon sem tudnak potens játékot felmutatni, és várhatóan jövőre sem lesz ott ilyesmi.
Márpedig végnélkül nem lehet építkezni, az NFL-ben 3 éves tervekkel dolgoznak a managmentek, hogy 3 év alatt komolyan vehető csapat legyen az adott franchise. És ott tart a Raiders, ahol a Jags elkezdte annó. Nem lesz elég 3 év; és még nem láttam senkit sem konstansan 3 évnél tovább építkezni! (egyrészt nincs türelme a vezetőknél, másrészt ez már olyan időtáv ami nagyon is homályos.)
Persze lehet vonzani/pletykálni a nagy edzőkről, de egyelőre nincs cél, mert nem érnek oda 3 év alatt. És ez a legnagyobb baj.
Akkor megint kockáztatni/kapkodni kell (lásd RGIII), ami mindig rosszul sül el, és enélkül nem lehet komoly első kategóriás edzőt hozni. A második vonalas edzők meg nem visznek sehova sem (Bradley).

Bocsánat, hogy ilyen negatív vagyok 😕. Ne haragudjatok meg érte.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Igen egyértelműen Chucky vagy Harbaugh mellett szólna az erős stáb és veteránok számára vonzó HC személye...kérdés MD ki tudja-e őket fizetni...