Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Üdv,volt szerencsém a helyszínen, a vendég lelátón megnézni a meccset. A hangulat nagyszerű volt. A hazai szurkolók kitettek magukért. de ezen a meccsen kb a buszokon eldőlt minden. A Raiders ma valahogy magába zuhant és melléesett. Semmi sem jött nekik össze. Nagyon kell ide valaki, aki alaposan felrázza a játékosokat.
Egy Raiders fan mondta, hogy ma csak 1 csapatrész volt érdemben a pályán: a cheerleaderek. (Most hogy élőben láttam egy meccset, óriásit nőttek a szememben. Amit ők csinálnak 1-1 este, az is kemény.)
több mint 11 éve
Lehet egy csapat rossz, de ez a mai nem kuzdott az INT utan, totalisan erdektelen volt szinte mindenki. Folyamatosan playenkent 3-4 misstackle mar nem csak kepessegbeli kerdeseket vet fel.Amugy hasonloan gondolom mint te.
Tisztelem a fantasztikus taborunkat, hogy ezert hajlando fizetni is.
több mint 11 éve
Volt par uberszar meccsunk mar, de ez a mai ez nekem sok volt....Delonso_nem csodálom, itt ma mindenki szarul játszott, a támadók ennyit tudnak alapból, a védők meg feladták az 50 yardos engedett TD után. de a támadófal így, hogy Barnes az LG, meg McCants az RT simán a legrosszabb egység a ligában. futásblokkolás eddig sem volt, de így pass protection sincs
built for this shit
több mint 11 éve
Volt par uberszar meccsunk mar, de ez a mai ez nekem sok volt....
több mint 11 éve
elkeseredve.Amadeus91ennél a meccsnél csak az eredménykövető volt színvonaltalanabb.
built for this shit
több mint 11 éve
elkeseredve.
több mint 11 éve
Szavadon fogunk, hacsak nem leszünk addigra szenilis vénemberek mindannyian 😊Majd ha bejutunk a playoffba, újra aktivizálom magam. 😉DömeKb ezer éve szóltál hozzá, de ha ez kellett hozzá, hát ez kellett! 😀BruceDöme?BruceMajdnem, de ez Kerry King a Slayerből. 😀Döme
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Majd ha bejutunk a playoffba, újra aktivizálom magam. 😉Kb ezer éve szóltál hozzá, de ha ez kellett hozzá, hát ez kellett! 😀BruceDöme?BruceMajdnem, de ez Kerry King a Slayerből. 😀Döme
több mint 11 éve
Kb ezer éve szóltál hozzá, de ha ez kellett hozzá, hát ez kellett! 😀Döme?BruceMajdnem, de ez Kerry King a Slayerből. 😀Döme
több mint 11 éve
Majdnem, de ez Kerry King a Slayerből. 😀aki őt felismeri annak respectDöme?Bruce
deyell
több mint 11 éve
aki őt felismeri annak respectDöme?
deyell
több mint 11 éve
aki őt felismeri annak respect
built for this shit
több mint 11 éve
Carrie kezd este, kérdéses volt a státusza, de pályára fog lépni.peterbadbonenem kezd, inaktív. 3 CB-nk nem játszik Manning ellen. borzalom
built for this shit
több mint 11 éve
Az első sack? Ez sokkolt!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
ideje már annak, hogy meglegyen az első sackje. (no meg az első W)built for this shit
több mint 11 éve
sportgeza.hu/sport/fogadas/2014/11/09/nfl_1109/😀 Képben vannak ezek is...
no comment
😀Pari
több mint 11 éve
Carrie kezd este, kérdéses volt a státusza, de pályára fog lépni.peterbadbonemuszáj neki, mert Rogers és Chekwa is sérült.
built for this shit
több mint 11 éve
Carrie kezd este, kérdéses volt a státusza, de pályára fog lépni.
több mint 11 éve
Őt el is fejeltettem.BarnesdeyellGabe Jackson out. térdsérülésdeyellBoothe vagy Bergstrom helyettesíti?peterbadbone
Re-draft:
Az durva, hogy Bortles helyett Carr-t írják be a Jags-nek. Nekünk ahogy látom Mosley-t írták, ami nem lenne rossz választás, mert nagyon ígéretes LB, de én inkább egy CB-re szavaznék.
több mint 11 éve
két fosztogató a re-draft top 3-ban
built for this shit
több mint 11 éve
erre mondta Ulpianus, hogy ami máshol nem megy, az itt mehet és ami itt nem megy, az máshol megy, Oakland ilyen szempontból külön dimenzió.Gabe Jackson out. térdsérülésdeyellBoothe vagy Bergstrom helyettesíti?
Rex-től, mint HC kicsit azért fáznék...pont amiatt, amit fentebb leírtam Westernek...Osztom Delonso véleményét, Sparano nem alkalmas HC-nak.
Sparano nem egy X és O zseni ez tuti, de nem is kell, h a HC az legyen. Motiválja a játékosait és vannak kapcsolatai. Sajnos nem nagyon látok jobb reális opciót jelenleg...Rolni
Rex Ryan-nek viszont örülnék. Ő egy tipikus rockstar HC jelölt, még, ha a Jets nem is úgy működik, ahogy szeretnék. Bár ahogy olvasgattam az idei vesszőfutás inkább a GM hibája, mert Rex az offseasonban követelt egy minőségi CB-t, de nem kapott, ezért kell most egy S-nek CB-t játszani. Az O# talán egy kicsit vakfolt nála, de nem hiszem, hogy ő ne tudna hozni egy jobb OC-t, mint Olsen. A D#-t viszont nem kérdés, hogy rendbe tudná tenni. Nála mindegy, hogy milyen védelmi felállást kell alkalmazni, a jelenlegi játékosállomány használható elemeit is ki tuná szűrni és fel tudná használni. Nekem ő az egyik kedvenc jelöltem.
Mark Davis újra San Antonio-ba látogatott, persze rögtön jelezte, hogy nem a lehetséges költözésről megy tárgyalni... perszeee, hogy nem azért! 😊
Főleg, nem azért, mert jelenleg is függöben van az Oaklandi stadion terve pénzhiány miatt. Nekem úgy tűnik, hogy MD nagyon is Oakland-ben képzeli el a Raiders-t és addig akar nyomást generálni míg rá nem bírja a város/állam vezetését, hogy támogassák az építkezést.peterbadbone
több mint 11 éve
Kíváncsi leszek,hogy megindul e a futásunk. Mert ugye többször elhangzott,hogy jobb oldalt Watson nyers,inkonzsztens Howard meg fogalmatlan , bal oldalt meg a rookie nem elég jó még futásoknál. Szerintem közel sem ez a baj már ami a bal oldalt illeti. Ha Barnes-al megy akkor igen de kétlem,hogy így leszBarnesdeyellGabe Jackson out. térdsérülésdeyellBoothe vagy Bergstrom helyettesíti?peterbadbone

több mint 11 éve
BarnesGabe Jackson out. térdsérülésdeyellBoothe vagy Bergstrom helyettesíti?peterbadbone
built for this shit
több mint 11 éve
Gabe Jackson out. térdsérülésdeyellBoothe vagy Bergstrom helyettesíti?
Rex-től, mint HC kicsit azért fáznék...pont amiatt, amit fentebb leírtam Westernek...Osztom Delonso véleményét, Sparano nem alkalmas HC-nak.
Sparano nem egy X és O zseni ez tuti, de nem is kell, h a HC az legyen. Motiválja a játékosait és vannak kapcsolatai. Sajnos nem nagyon látok jobb reális opciót jelenleg...Rolni
Rex Ryan-nek viszont örülnék. Ő egy tipikus rockstar HC jelölt, még, ha a Jets nem is úgy működik, ahogy szeretnék. Bár ahogy olvasgattam az idei vesszőfutás inkább a GM hibája, mert Rex az offseasonban követelt egy minőségi CB-t, de nem kapott, ezért kell most egy S-nek CB-t játszani. Az O# talán egy kicsit vakfolt nála, de nem hiszem, hogy ő ne tudna hozni egy jobb OC-t, mint Olsen. A D#-t viszont nem kérdés, hogy rendbe tudná tenni. Nála mindegy, hogy milyen védelmi felállást kell alkalmazni, a jelenlegi játékosállomány használható elemeit is ki tuná szűrni és fel tudná használni. Nekem ő az egyik kedvenc jelöltem.
Mark Davis újra San Antonio-ba látogatott, persze rögtön jelezte, hogy nem a lehetséges költözésről megy tárgyalni... perszeee, hogy nem azért! 😊
Főleg, nem azért, mert jelenleg is függöben van az Oaklandi stadion terve pénzhiány miatt. Nekem úgy tűnik, hogy MD nagyon is Oakland-ben képzeli el a Raiders-t és addig akar nyomást generálni míg rá nem bírja a város/állam vezetését, hogy támogassák az építkezést.