Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
The Raiders claimed LB Ray-Ray Armstrong off waivers from Rams.na őt ismerem. Da U!
kirúgták a Canesből. a Rams sok büntetése után vágta ki. itt a linebacker (Maiava -> IR)
built for this shit
több mint 11 éve
How much?gaben

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
How much?NFL Network - Október 12, Vasárnap - 03:00 (ha jól számolom)Nekem megvan! 😛
"America's Game" - 1976 Oakland Raiders - Re-live the story of the 1976 Raiders through the eyes of John Madden, Phil Villipiano and Ken Stabler. Narrated by Laurence Fishburne.
Ha valaki esetleg rögzíti annak örök hála.gaben
Meg a többi is!BMG
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
NFL Network - Október 12, Vasárnap - 03:00 (ha jól számolom)Nekem megvan! 😛
"America's Game" - 1976 Oakland Raiders - Re-live the story of the 1976 Raiders through the eyes of John Madden, Phil Villipiano and Ken Stabler. Narrated by Laurence Fishburne.
Ha valaki esetleg rögzíti annak örök hála.gaben
Meg a többi is!
több mint 11 éve
NFL Network - Október 12, Vasárnap - 03:00 (ha jól számolom)"America's Game" - 1976 Oakland Raiders - Re-live the story of the 1976 Raiders through the eyes of John Madden, Phil Villipiano and Ken Stabler. Narrated by Laurence Fishburne.
Ha valaki esetleg rögzíti annak örök hála.
több mint 11 éve
"Na Pupàkok, azt tuggyàtok, hogy halottak vagytok, ès csak ekkora sírhelyet tudunk biztosítani jelenleg..."
örömmel konstatálom, hogy a srácok nekiálltak becsületes munka után nézni.
esetleg lőhetnénk a kép alá egy rögtönzött képaláírási pályázatot.Amadeus91

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Sparano próbálja felkavarni az álló vizet: www.ibabuzz.com/oaklandraiders/2014/10/06/raiders-coach-tony-sparano-steps-in-and-shakes-things-up/#more-23957Alapozó részeket is betett az edésekre...végre megtanulunk szerelni? 😊
Holgrem elvileg vele is beszélt, nekem úgy fest ebből meg egy máshol olvasott Holgrem nyilatkozatból, h behívták és a véleményét kérték ki a jelenlegi helyzetről és nem a leendő HC pozícióról beszéltek vele...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
"Ilyen szarul játszunk, jövőre közmunkások leszünk baszki!"
Amadeus91
több mint 11 éve
ITT MÁR CSAK AL SEGÍTHET!!!
ez kib... morbid, de ez ugrott be sorry
több mint 11 éve
A dagadt fószer megmutatja, hogy mit csináltak eddig a Raiders játékosok a pályán. A sírjukat ásták
több mint 11 éve
azt biztos nem, mert azon már túl vagyunkReménykedjetek benne, hogy nem a szezont temetik 😀. (bocsánat)dande
több mint 11 éve
Reménykedjetek benne, hogy nem a szezont temetik 😀. (bocsánat)
több mint 11 éve

esetleg lőhetnénk a kép alá egy rögtönzött képaláírási pályázatot.
több mint 11 éve
No change in regards to Nick Roach’s status. He wasn’t on the field on Monday during open portions of practice.minek? Burris egészséges 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀
....
de akkor miért nem igazol LB-t?deyell
esküszöm direkt csinálja.
Hayden miatt nem vágnék ki senkit, úgy is hamar IR-re kerül megint. Mondjuk Schaubot szép lenne röpülni látni, szép befejezése lenne a McKenzie érának. Mondhatni a koktélmeggy a tetejére.hát akkor kit, Butlert? vagy Schaubot? =)Kenbrell Thompkins a legújabb játékosunk.nem hiszem. Leghamarabb év végén szerintem.Amadeus91
kivágjuk D-Moore-t vajon?deyell
előbb utóbb úgyis ki kell vágni, hamarosan jön vissza PUP-ról Hayden. és Lucas Nix is!deyell
több mint 11 éve
No change in regards to Nick Roach’s status. He wasn’t on the field on Monday during open portions of practice.....
de akkor miért nem igazol LB-t?
built for this shit
több mint 11 éve
Hű micsoda erősítések basszuskulcs. Just Championship Baby! 😀hát akkor kit, Butlert? vagy Schaubot? =)Kenbrell Thompkins a legújabb játékosunk.nem hiszem. Leghamarabb év végén szerintem.Amadeus91
előbb utóbb úgyis ki kell vágni, hamarosan jön vissza PUP-ról Hayden. és Lucas Nix is!deyell
több mint 11 éve
hát akkor kit, Butlert? vagy Schaubot? =)Kenbrell Thompkins a legújabb játékosunk.nem hiszem. Leghamarabb év végén szerintem.Amadeus91
előbb utóbb úgyis ki kell vágni, hamarosan jön vissza PUP-ról Hayden. és Lucas Nix is!
built for this shit
több mint 11 éve
Kenbrell Thompkins a legújabb játékosunk.nem hiszem. Leghamarabb év végén szerintem.
több mint 11 éve
Kenbrell Thompkins a legújabb játékosunk.Denarius Moore után újabb "head case" elkapó, reméljük beválik. kivágjuk D-Moore-t vajon?
built for this shit
több mint 11 éve
Mike Holmgren says he was at Raiders HQ last week. But he doesn't expect to take the head coaching job. "Probably not," he tells KJR radio.hála isten
built for this shit
több mint 11 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2014/10/05/browns-nearly-had-harbaugh-for-two-third-round-picks/www.silverandblackpride.com/2014/10/5/6913481/jim-harbaugh-raiders-next-head-coach
szerződést elé rakni, most azonnal. Ha a fekának nem tetszik, mehet a picsába, de Harbaugh jöjjön.
több mint 11 éve
Azért az idei draft(az elmúlt évekhez képest) egész jól sikerült...ja mintha eddig olyan jól használták volna a cetliketvégre egy jó hír: a Jags kikapott (0-5), így nem a Raiders a ligautolsó.deyellel ne basszuk a 1st picket!!!!!Amadeus91
inkább hozzanak össze pár győzelmetgaben
több mint 11 éve
ja mintha eddig olyan jól használták volna a cetliketvégre egy jó hír: a Jags kikapott (0-5), így nem a Raiders a ligautolsó.deyellel ne basszuk a 1st picket!!!!!Amadeus91
inkább hozzanak össze pár győzelmet
több mint 11 éve
Holmgren egy nagyon érdekes választás lenne. Nagyon régóta nem volt már HC, viszont ő egy sikeres nagynevű vezető, aki megèlt nagy sikereket(Packers,Seahawks) és bukásokat(Browns elnök). Nekem tetszik az ötlet, jobb, mint a Koetter pletyka. A kérdés, hogy megvan-e még benne a győzelem, a tűz, hogy győzelemre vezessen egy csapatot. A szakértelem adott, a stàb kiválasztásához is lenne tapasztalata, neve. Jelenleg van egy toldozott-foltozott játékoskeret, de csapat nincs és ebben a helyzetben egy ilyen legenda kinevezése jó húzás lehet. Sajnos a Raiders-nek nem elég egy jó edző, itt az arculatot kell újra felépíteni, kialakítani.peterbadboneHarbaugh utolsó éve 9ersnél (Glazer)
több mint 11 éve
Holmgren egy nagyon érdekes választás lenne. Nagyon régóta nem volt már HC, viszont ő egy sikeres nagynevű vezető, aki megèlt nagy sikereket(Packers,Seahawks) és bukásokat(Browns elnök). Nekem tetszik az ötlet, jobb, mint a Koetter pletyka. A kérdés, hogy megvan-e még benne a győzelem, a tűz, hogy győzelemre vezessen egy csapatot. A szakértelem adott, a stàb kiválasztásához is lenne tapasztalata, neve. Jelenleg van egy toldozott-foltozott játékoskeret, de csapat nincs és ebben a helyzetben egy ilyen legenda kinevezése jó húzás lehet. Sajnos a Raiders-nek nem elég egy jó edző, itt az arculatot kell újra felépíteni, kialakítani.