Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Mondjuk én feljebb is sepregetnék, minek nekikezdeni valakivel egy szezonnak akit négy meccs után leváltasz. Milyen volt ilyen utoljára, vagy volt egyáltalán ilyen?GeeriLane Kiffin, 2008 xD nagy vicc ez a franchise (abban a évben Linehant is ugyanekkor tette ki a Rams)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Mondjuk én feljebb is sepregetnék, minek nekikezdeni valakivel egy szezonnak akit négy meccs után leváltasz. Milyen volt ilyen utoljára, vagy volt egyáltalán ilyen?GeeriA mostani tulaj híres hírhedt apjánál fejből mondom hogy legalább kettő volt. Mármint mindkettő pont négy meccset ért meg.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Mondjuk én feljebb is sepregetnék, minek nekikezdeni valakivel egy szezonnak akit négy meccs után leváltasz. Milyen volt ilyen utoljára, vagy volt egyáltalán ilyen?
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Na állítólag maradt volna Allen, ha nem ilyen pocsék játék és megalázó vereség a végkimenet Londonban...gondolom ezt tudták a játékosok is...lehet puccs volt ez??Azt olvastam, hogy Chucky baromira nem bírja RM-t.
Hamar kiderül, h jobban tolják-e majd az interim HC alatt...én nem hiszem, h lényegi változás jönne.
Gruden? Persze remek lenne. Carr-t eléggé ajnározta Chucky, MD-vel nagyon jó a kapcsolata...ettől függetlenül nem hiszem, h érkezne.
Nagyon kíváncsi leszek, h mi lesz a forgatókönyv...RM keres új edzőt, mert élvezi MD teljes bizalmát vagy jön a Chiefs út, hogy a tulaj keres HC-t és megnézi tud-e a GM és HC eggyütt dolgozni, ha nem akkor meg jön új GM is...Chucky esetében amúgy pl kurva nagy kérdés lenne RM, mert nem tudom mennyire jönnének ők ki egymással...Rolni
több mint 11 éve
Éééés kezdödhet egy újabb rebuilding.Marinelli remélem csak vicc volt.
több mint 11 éve
Na állítólag maradt volna Allen, ha nem ilyen pocsék játék és megalázó vereség a végkimenet Londonban...gondolom ezt tudták a játékosok is...lehet puccs volt ez??Hamar kiderül, h jobban tolják-e majd az interim HC alatt...én nem hiszem, h lényegi változás jönne.
Gruden? Persze remek lenne. Carr-t eléggé ajnározta Chucky, MD-vel nagyon jó a kapcsolata...ettől függetlenül nem hiszem, h érkezne.
Nagyon kíváncsi leszek, h mi lesz a forgatókönyv...RM keres új edzőt, mert élvezi MD teljes bizalmát vagy jön a Chiefs út, hogy a tulaj keres HC-t és megnézi tud-e a GM és HC eggyütt dolgozni, ha nem akkor meg jön új GM is...Chucky esetében amúgy pl kurva nagy kérdés lenne RM, mert nem tudom mennyire jönnének ők ki egymással...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Chucky, Sumlin
több mint 11 éve
Na igen az az elmúlt 3 évben világossá vált,hogy nekünk nem egy fiatal, tehetséges, lendületes edző kell aki felkavarja az állóvizet és minden rendben (lásd pl Chargers, Eagles), hanem sokkal inkább egy komoly szakmai múlttal/tudással és az ehhez mért respectel rendelkező szaki.Na akkor kezdődhet a találgatás és a keresés.Plusz szerintem az LA-be költözés is sokat dobna a játékos vonzó és megtartó képességünkön...Pari
cikk, hogy mért nem a sokak által akart Chucky lesz az:
www.nfl.com/news/story/0ap3000000403292/article/jon-gruden-could-get-first-look-in-raiders-
search
Mindenképp valami nagyon nagy név kéne, aki tud majd játszani akaró játékosokat vonzaniPari
Ki kit látna szívesen? (Gruden,Marinelli,Kiffin,Calahan,Harbaugh,stb)?

több mint 11 éve
Na akkor kezdődhet a találgatás és a keresés.Plusz szerintem az LA-be költözés is sokat dobna a játékos vonzó és megtartó képességünkön...
cikk, hogy mért nem a sokak által akart Chucky lesz az:
www.nfl.com/news/story/0ap3000000403292/article/jon-gruden-could-get-first-look-in-raiders-
search
Mindenképp valami nagyon nagy név kéne, aki tud majd játszani akaró játékosokat vonzaniPari
több mint 11 éve
Na akkor kezdődhet a találgatás és a keresés.cikk, hogy mért nem a sokak által akart Chucky lesz az:
search
Mindenképp valami nagyon nagy név kéne, aki tud majd játszani akaró játékosokat vonzani
több mint 11 éve
Gruden time baby!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Van isten
több mint 11 éve
Nem véletlenül napos ez a reggel, már csak 1-2 kósza bárányfelhő van az égen Olson és a többi hülye személyében.
több mint 11 éve
Állítólag ki is rúgták Allent.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Ha minden igaz, akkor holnap bejelentik Allen kirúgását. Sparano lehet a hc.Amadeus91Az még hiányozna.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Carr-ról mit tudtok? Mennyi időt kell kihagynia? Ebben az impotens O-ban,ő az egyetlen,aki ér valamit,ha ő sincs,akkor itt kivégzések lesznek,mondjuk amíg Olson itt van vele is... Amúgy látva az 1. támadássorozatot felcsillant bennem a remény,hogy végre elindult valami... Aztán jött a szomorú valóság...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ha minden igaz, akkor holnap bejelentik Allen kirúgását. Sparano lehet a hc.Amadeus91Egyelőrenek kamunak bizonyult a hír.
Ian Rapoport @RapSheet 2 ó
As #Raiders boarded a flight home from London in the wee hours of the morning, there was no change yet in the status of coach Dennis Allen.
Adam Schefter @AdamSchefter 12 ó
And now, @APtcollins has deleted his tweet that Dennis Allen is fired as Raiders HC.
több mint 11 éve
Ha minden igaz, akkor holnap bejelentik Allen kirúgását. Sparano lehet a hc.Amadeus91Ezt most kell meglépniük, mert jelenleg a leggyengébben muzsikáló csapat a Raiders. Sparano meg.... hááát nemtom. Majd kiderül mit hoz ki a csapatból.
több mint 11 éve
Ha minden igaz, akkor holnap bejelentik Allen kirúgását. Sparano lehet a hc.
több mint 11 éve
Kis meccs beszámoló 😀. Kezdem a tail gate partyval. Jó hangulat nice amcsi kaják. Egy jó kis hambi betolása és némi cheer leader show után irány a kapu 😊 ... A beléptetés egész gyors volt. A helyünk az End Zone felett volt a nagy kivetítóvel szemben. Jól be lehetett látni a pályát + a kivetítőn minden jól követhető volt. Kis meccs eleji show és hajrá....A Raidersnek szurkoltam és jól kezdtük a meccset. Aztán ...tudjuk mi lett a vége. Ez azonban nem szegte kedvét a kalóz hadnsk akik a meccs után is vidámsk voltak...Sajna a kamerám lemerült mikor bekapcspltam szóval nincsenek jó képeim. A hangulat remek volt, ahofy az egész show és a programok is. Fokyt köv a Lions Falconsal ahol remélhetőleg Ice Matyék elkenik a divisio riválisuk 😊
több mint 11 éve
Bár kikaptunk de a Black Holeval szurkoltam végig a meccset 😊)) Az edzői stábon tenyleg valtoztatni kell es a jatekosokat is felkellene porgetni mert borzalmas demotivaltak😊 Ha hazamentem toltok fel 1-2 kozos kepet a rettegett Black Hole tagjaival 😊))
több mint 11 éve
Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
több mint 11 éve
Én személy szerint nagyon sajnálnám Allen-t. De erre a csapatra ráfér a váltás. Az, hogy Olson lenne a HC... nem szimpatikus gondolat, de jobb, mint Sparano. Ide nem egy újonc HC kell, ide egy tökös öreg róka kell, aki a megfelelő döntéseket tud hozni a kritikus időkben. Még egy újonc HC-al nem leszünk bentebb, itt a fejekben kell rendet tenni. Allen-nek meg sok sikert a továbbiakban, mert nagyon tehetséges D# edzőnek tűnt, remélem nem lesz nagy törés a pályafutásában. Én valahogy nem tudok annyira elkeseredni, hogy ne szurkoljak a csapatnak. Ha kint élnék, valószínűleg így is minden meccsre kimennék. Most jön egy szabad hétvége, valószínűleg vezetőváltással. Én bizakodok, hogy a következő 12 meccsen egy-egy meglepetés győzelmet hozunk majd.
Ha Allen megy én küldeném vele együtt Sparano-t is, benne csalódtam legnagyobbat az edzői stábból.