Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Allen kirúgva: www.sbnation.com/nfl/2014/9/28/6861047/raiders-fire-dennis-allen-according-to-report

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
swallow street ... nomen est omenNa hazaertem.erre nem mész? megkérdezhetnéd Rogerstől hogy mi volt az a missed tackle a Lamar Miller touchdownnál.
Hat felelmetesen jo volt a hangulat, mar-mar fele annyira jo mint egy kinti meccsen.Delonso_
pbs.twimg.com/media/BypgV5FCEAAdxIw.jpg:largedeyell
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
legalább az Oakland Athletics bent van a playoffban. még ha nem is úgy, ahogy vártuk a blockbuster tradek után.várom a breakinget, hogy DA fired.
muszáj volt valami pozitívat írni oaklandi sporttal kapcsolatban.deyell
több mint 11 éve
legalább az Oakland Athletics bent van a playoffban. még ha nem is úgy, ahogy vártuk a blockbuster tradek után.muszáj volt valami pozitívat írni oaklandi sporttal kapcsolatban.
built for this shit
több mint 11 éve
Nem, inkabb hazajottem meccseket nezni, tul sok lesz a reszeg hozongo.Na hazaertem.erre nem mész? megkérdezhetnéd Rogerstől hogy mi volt az a missed tackle a Lamar Miller touchdownnál.
Hat felelmetesen jo volt a hangulat, mar-mar fele annyira jo mint egy kinti meccsen.Delonso_
deyell
több mint 11 éve
Na hazaertem.erre nem mész? megkérdezhetnéd Rogerstől hogy mi volt az a missed tackle a Lamar Miller touchdownnál.
built for this shit
több mint 11 éve
Na hazaertem.Hat felelmetesen jo volt a hangulat, mar-mar fele annyira jo mint egy kinti meccsen.
több mint 11 éve
A Tampa Bay-ből sem néztem volna ki, hogy ma szerzik meg az első győzelmüket, főleg a múlt heti, katasztrofális teljesítményük után...Na ez meg teljesen ámen. (Y)
Úgyhogy szerintem be-be fog csúszni egy-két meglepetés W, amire senki sem számít előzetesen. Hozzáteszem, ti ezt jobban látjátok, de ez általában így van.Vrijbloed
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
A Tampa Bay-ből sem néztem volna ki, hogy ma szerzik meg az első győzelmüket, főleg a múlt heti, katasztrofális teljesítményük után...Úgyhogy szerintem be-be fog csúszni egy-két meglepetés W, amire senki sem számít előzetesen. Hozzáteszem, ti ezt jobban látjátok, de ez általában így van.
több mint 11 éve
QB Derek Carr has a high ankle sprain and a sprained MCL.röntgen negatív
built for this shit
több mint 11 éve
Ámen nagyjából.
több mint 11 éve
SD oda-vissza simaAzért 2-3 W-t csak kiszurkolunk bassza meg. Bár azt nem tudom, én se ki lenne fogható. Még az év végében se bízhatunk sajna.gabenpont most nézem a schedulet gaben hozzászólása okán. Ja, nincs kit megverni. Elég abszurd, de így nézünk ki.Amadeus91én meg arra, hogy ebből 0-16 lehet. kit fogunk megverni? Bills, Rams talán? ők is jobbak. 2-16-nál rosszabb szezonnal nem zárt ez a franchise a történetében eddig, de most erre jó esély van.deyellMég jó hogy nem tudtam kimenni. Idén se fogok meccs ismétléseket nézni az tuti. Sucks!gabenugyanerre gondoltamAmadeus91
Arizona sima
Browns idegenben szerintem sima, a NO-t is meg tudták fingatni
Seattle hagyjuk
Denver hagyjuk
KC én nem tartom reálisnak
Rams dettó, ezzel a támadófallal esélytelen.
9ers hagyjuk
KC vol 2
Buffalo talán...
Denver hagyjuk.
és el is értünk a végére. A Jets, Phins, Texans 3-st kellett volna kötelezően hozni, ha akartunk volna bármit is ettől az évtől.
több mint 11 éve
Azért 2-3 W-t csak kiszurkolunk bassza meg. Bár azt nem tudom, én se ki lenne fogható. Még az év végében se bízhatunk sajna.pont most nézem a schedulet gaben hozzászólása okán. Ja, nincs kit megverni. Elég abszurd, de így nézünk ki.Amadeus91én meg arra, hogy ebből 0-16 lehet. kit fogunk megverni? Bills, Rams talán? ők is jobbak. 2-16-nál rosszabb szezonnal nem zárt ez a franchise a történetében eddig, de most erre jó esély van.deyellMég jó hogy nem tudtam kimenni. Idén se fogok meccs ismétléseket nézni az tuti. Sucks!gabenugyanerre gondoltamAmadeus91
több mint 11 éve
pont most nézem a schedulet gaben hozzászólása okán. Ja, nincs kit megverni. Elég abszurd, de így nézünk ki.én meg arra, hogy ebből 0-16 lehet. kit fogunk megverni? Bills, Rams talán? ők is jobbak. 2-16-nál rosszabb szezonnal nem zárt ez a franchise a történetében eddig, de most erre jó esély van.deyellMég jó hogy nem tudtam kimenni. Idén se fogok meccs ismétléseket nézni az tuti. Sucks!gabenugyanerre gondoltamAmadeus91
több mint 11 éve
én meg arra, hogy ebből 0-16 lehet. kit fogunk megverni? Bills, Rams talán? ők is jobbak. 2-16-nál rosszabb szezonnal nem zárt ez a franchise a történetében eddig, de most erre jó esély van.Még jó hogy nem tudtam kimenni. Idén se fogok meccs ismétléseket nézni az tuti. Sucks!gabenugyanerre gondoltamAmadeus91
built for this shit
több mint 11 éve
Meg még vagy 80-100 ezren. :#Még jó hogy nem tudtam kimenni. Idén se fogok meccs ismétléseket nézni az tuti. Sucks!gabenugyanerre gondoltamAmadeus91
több mint 11 éve
Ez van! Reméljük történik valami a bye week alatt. De ha nem, akkor is annyi a lényeg, hogy talán van egy használható irányító + 1-2 tehetséges játékos. Rájuk kell építeni jövőre.Idén meg a cél, hogy legalább egy győzelmünk legyen.
több mint 11 éve
Még jó hogy nem tudtam kimenni. Idén se fogok meccs ismétléseket nézni az tuti. Sucks!gabenugyanerre gondoltam
több mint 11 éve
Még jó hogy nem tudtam kimenni. Idén se fogok meccs ismétléseket nézni az tuti. Sucks!
több mint 11 éve
nem csak te de már unom... legalább vernénk be 1-2 fejet per meccs de még az se... puhapöcs az egész brancs és azért ehhez viszont nem vagyunk hozzászokva és én nem is leszek!Nem tudom ti hogy vagytok vele TSThát, én mindig is szerettem széllel szembe pisálni, árral szembe úszni.... szóval maradok és bőszen anyázok.Amadeus91
több mint 11 éve
Nem tudom ti hogy vagytok vele TSThát, én mindig is szerettem széllel szembe pisálni, árral szembe úszni.... szóval maradok és bőszen anyázok.
több mint 11 éve
Gyerekek az van, hogy egyszerűen nincs miről beszélni. A Raiders topic halálra van ítélve mert egyszerűen egy ilyen csapat nem érdemli meg, hogy érdemben beszéljenek róla. TELJESEN FELESLEGES érdemben hozzászólni a csapat teljesítményéhez, véleményeket, észrevételeket leírni/megosztani.
Ez a fos csapat lóf@szt nem érdemel nemhogy akár egy percet is az életemből. Legszívesebben szurkolnék más csapatnak, már csak méregből is de az nem megy. A többi csapatot valahogy teljesen leszarom... 😕 Amióta az eszemet tudom a Raiders a No.1. de az amit most látunk elszomorító.
Nem tudom ti hogy vagytok vele de részemről nemsokára el fog jönni az idő, hogy az OAK meccsek teljes érdektelenségbe fognak süllyedni. Le se fogom szarni a meccseiket. Az eredményeknek majd utána olvasok azt ha lesz valami akkor majd szurkolok teljes szívemből. 11 éve nem vagyunk sehol. 11 ÉVE!!!!!! Eddig még azért éreztünk valami "remény szagot" két anyázás között... mostanra az eredménykövető holmi poéngyárrá alakult. Vicc... Sokáig bántott mikor láttam posztokban 1-2 balszerencsés sutább jelenetet de az van, hogy már én is nevetek rajtuk és meg is érdemli a csapat a savazást. MINDET. 😕
Nem tudom, hogy közületek hányan és kik mentek ki Londonba de titeket nagyon sajnállak.
Szarral meg kellene dobálni a Staffot a francba!
több mint 11 éve
"D.j. Wilson I've been a Raiders fan since 2000 when I was 7 years old. I grew up loving Rich Gannon and my favorite was Tyrone Wheatley. I have always loved and respected Jon Gruden. He's the smartest mind in football in my opinion. Today was just pathetic. I have always supported and liked DA as the youngest coach in the league who doesn't have much experience but today was my breaking point. The blowout didn't even bother me as much as when I saw Derek Carr limping and falling like he had just been hit by a car and NO ONE helping him off the field. Not a coach. Not a trainer. Not even a teammate. They quit on their franchise QB and wouldn't help him off the field and to me, that is unforgivable. Everyone needs to be fired. EVERYONE. Including the training staff. I'm tired of being embarrassed. I speak proudly about where I come from but when people talk badly about my football team, I have to just sit there and listen, defenseless like Derek Carr. I love this team with all my heart and will never turn my back but please, make me feel proud like I did as a boy!!"hát igen.
több mint 11 éve
Én néztem a meccset, és szerintem ennek a csapatnak a leggyengébb pontja a coaching és a playhívás.mustaineÍgy van! A játékosokon is látszik, hogy már nem is hisznek abban, hogy sikeres lehet a play amit nekik hívnak.