Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Miles Burris is sporting a walking boot.ennél szebb születésnapi ajándékot nem is kaphattam volna. Remélem IR-ra kerül, aztán hozunk egy értelmes embert FA-ről.
ez bazmegdeyell
nekem erről az a raiders szurkoló jut eszembe, aki olyan feliratú pólóban nézett ki a meccsre, hogy "lehet a csapatotok a pályán megveri a mi csapatunkat, de mi meg megverünk titeket a parkolóban" (linkeltem pár hete). Nem kell benézni a topikba belerúgni az agyongyötört Raiders szurkolókba és akkor nincs balhé.szurkolói kultúra a roszabb gurulós foci szintjén.. grat, függetlenül attól, hogy melyik büntetés volt jogos vasárnap este.Nem akartam írni, mert egyáltalán nem a bírókon múlt, de a Chungos holdingig el sem lett volna szabad jutni, mert az azt megelőző playben egy OPI helyett Ryanre dobtak be egy nevetséges zászlót. Bár látom, az itt senkinek sem szúrt szemet...ImithekingMindig a bírókon múlik, főleg a buzi Patriots ellen. Egy SB győzelmet egy köcsög tévedésnek köszönhettek, sőt az egész Brady jelenség annak az egy tévedésnek a terméke. Úgyhogy kérlek ebben a topikban ne írd le, hogy nem a bírókon múlott.
Volt több tévedés ide-oda, de ez az utóbbi "holding", pontszerző playnél volt, tehát fokozottabban számít, mint bármi más előtte és utána.
Egyébként nem nyertünk volna, az biztos, de akkor is az igazságtalanság az igazságtalanság. És a sors furcsa fintora, hogy megint a köcsögök ellen történik mindez...Bruce
off vége.winston
több mint 11 éve
Miles Burris is sporting a walking boot.ez bazmeg
built for this shit
több mint 11 éve
Figyi mi 10 év alatt nem győztünk annyiszor mint ti 1 évben szóval raiders szurkernek lenni elég buzi dolog, mi nekünk szabad használni. Bruce én veled vagyok! 😊
több mint 11 éve
Nézd, ahogy minden magyarnak kötelessége a románia szó elé írni/mondani, hogy kib@szott, úgy minden raiders fan-ak kötelező a pats elé tenni, hogy buzi. Hiába tudja mindenki, hogy a szövetségeseket, és a bírókat illene így jellemezni. Ez történelem és hagyomány. Pont.
több mint 11 éve
akkor ez?:-" Mindig a bírókon múlik, főleg a buzi Patriots ellen", Nem gond a vélemény nyilvánítás de.. tudod mit legyen kár a szóért ill. a betűért, az ellenérzésedet úgysem lehet megváltoztatni legyen igazad vagy sem. Ennek közlésével viszont változtathatnál mert nem sok Pats szurkolót hallasz vagy olvasol buzizni, stb. Persze előfordul de gáz hogy már ezekben a fórumokban is kezd elszabadulni a magyar wirtschaft, mindenki hibás csak a csapat nem és mindenki más b..i.Csak ennyiEzt az esetet az pszichiátria tankönyvben "Tuck Rule" szindrómának nevezik el valószínűleg. Szerintem komoly odafigyeléssel egy sikeres pszichoanalízis segítene az ügyön. 😊Ha figyelmesen olvastad alapvetően nem a csapat volt ócsárolva hanem a zebrák hibás döntése, de mindegy. Valamint a Pats győzelmét senki nem vitatta még ha nincs a "bünti" akkor sem.Cubehead
A véleménnyel egyébként semmi baj, olyan mint a ... mindenkinek van. A trágár kifejezések nem szerencsések/nekem nem tetszenek. De ez már nevelés/indíttatás kérdése.
Vasárnap pedig a Pats nem érdemelt győzelmet a rossz játékával, de a Raidersnek sikerült alulmúlnia, ezért meg nem a győztes csapatot kell okolni.Burkus
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
Ezt az esetet az pszichiátria tankönyvben "Tuck Rule" szindrómának nevezik el valószínűleg. Szerintem komoly odafigyeléssel egy sikeres pszichoanalízis segítene az ügyön. 😊Ha figyelmesen olvastad alapvetően nem a csapat volt ócsárolva hanem a zebrák hibás döntése, de mindegy. Valamint a Pats győzelmét senki nem vitatta még ha nincs a "bünti" akkor sem.
A véleménnyel egyébként semmi baj, olyan mint a ... mindenkinek van. A trágár kifejezések nem szerencsések/nekem nem tetszenek. De ez már nevelés/indíttatás kérdése.
Vasárnap pedig a Pats nem érdemelt győzelmet a rossz játékával, de a Raidersnek sikerült alulmúlnia, ezért meg nem a győztes csapatot kell okolni.Burkus

több mint 11 éve
Ezt az esetet az pszichiátria tankönyvben "Tuck Rule" szindrómának nevezik el valószínűleg. Szerintem komoly odafigyeléssel egy sikeres pszichoanalízis segítene az ügyön. 😊A véleménnyel egyébként semmi baj, olyan mint a ... mindenkinek van. A trágár kifejezések nem szerencsések/nekem nem tetszenek. De ez már nevelés/indíttatás kérdése.
Vasárnap pedig a Pats nem érdemelt győzelmet a rossz játékával, de a Raidersnek sikerült alulmúlnia, ezért meg nem a győztes csapatot kell okolni.
több mint 11 éve
Szívemből szólsz Bruce már ami a Pats-s érzéseidet illeti. Szolidan gyomorforgató a számomra az a média hype ami a Pats körül van de ugye ez is személyes vélemény. Sőt igazából csodálom,hogy a csapaton belül nincs kint szét húzás amennyire a kamera 90%-ban Bradyt 10% Gronk-t mutatja még akkor is ha a playhez semmi közük nem volt mert Def van fent 😛. De ez meg az ő dolguk.Nem kell osztani az észt! 😊szurkolói kultúra a roszabb gurulós foci szintjén.. grat, függetlenül attól, hogy melyik büntetés volt jogos vasárnap este.Nem akartam írni, mert egyáltalán nem a bírókon múlt, de a Chungos holdingig el sem lett volna szabad jutni, mert az azt megelőző playben egy OPI helyett Ryanre dobtak be egy nevetséges zászlót. Bár látom, az itt senkinek sem szúrt szemet...ImithekingMindig a bírókon múlik, főleg a buzi Patriots ellen. Egy SB győzelmet egy köcsög tévedésnek köszönhettek, sőt az egész Brady jelenség annak az egy tévedésnek a terméke. Úgyhogy kérlek ebben a topikban ne írd le, hogy nem a bírókon múlott.
Volt több tévedés ide-oda, de ez az utóbbi "holding", pontszerző playnél volt, tehát fokozottabban számít, mint bármi más előtte és utána.
Egyébként nem nyertünk volna, az biztos, de akkor is az igazságtalanság az igazságtalanság. És a sors furcsa fintora, hogy megint a köcsögök ellen történik mindez...Bruce
off vége.winston
Ha nem tetszik, nem olvasod el. Nekem nem szimpatikus csapat a Patriots és kész. Attól a szurkolókat nem szidtam, hanem csak a csapatot, amit pedig jogom van utálni és ócsárolni is, ha a kedvem úgy tartja. A moderátorok meg eldöntik, hogy törlik avagy nem. Attól a véleményem ugyanaz marad, mind a csapatról, mind a bírói döntésről.
off kezdődik! 😊Bruce
Viszont azt igazán nem értem,hogy miért akadtok ki a véleményünkön amikor 1; saját topikban hangzott el ahol érthető a csalódottság/sértettség (Tuck rule) mind a meccs mind a közös múlt miatt. 2; könyörgöm ez még is csak a Raiders hol máshol legyen ilyen ha nem a mi topikunkban ez a mi szerepkörünk a tiszta egyenes nem érzelemtől nem mentes vélemény nyilvánítás. 😀
Amúgy meg kb 99%-hogy ugyanez lett volna a hosszabbítás vége is csak ez,hogy egy erősen véleményezhető dologgal pont szerző akciót annullálnak a bírok kb a rúgjunk még egyet a földön fekvőbe kategória érzésre. Szóval pláne nem értem a felháborodást

több mint 11 éve
Ez az! Kiküldünk motivációs beszédet tartani. :cool:Egyáltalán nem elképzelhetetlen forgatókönyv.
Még 2-3 év és Bill meg Tomy megy nyugdíjba, aztán visszatérnek a megérdemelt szintre.
Mi meg feljövünk mint a talajvíz baszod!!!
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
Nem kell osztani az észt! 😊Ez az! Kiküldünk motivációs beszédet tartani. :cool:
Ha nem tetszik, nem olvasod el. Nekem nem szimpatikus csapat a Patriots és kész. Attól a szurkolókat nem szidtam, hanem csak a csapatot, amit pedig jogom van utálni és ócsárolni is, ha a kedvem úgy tartja. A moderátorok meg eldöntik, hogy törlik avagy nem. Attól a véleményem ugyanaz marad, mind a csapatról, mind a bírói döntésről.
off kezdődik! 😊Bruce
Még 2-3 év és Bill meg Tomy megy nyugdíjba, aztán visszatérnek a megérdemelt szintre.
Mi meg feljövünk mint a talajvíz baszod!!!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Attól a szurkolókat nem szidtam, hanem csak a csapatot, amit pedig jogom van utálni és ócsárolni is, ha a kedvem úgy tartja. A moderátorok meg eldöntik, hogy törlik avagy nem. Attól a véleményem ugyanaz marad, mind a csapatról, mind a bírói döntésről.Amíg nem érünk le a személyeskedés szintjére addig én személy szerint mosolygok ezen a kis villám flame war-on. 😊
off kezdődik! 😊 Bruce

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Nem kell osztani az észt! 😊szurkolói kultúra a roszabb gurulós foci szintjén.. grat, függetlenül attól, hogy melyik büntetés volt jogos vasárnap este.Nem akartam írni, mert egyáltalán nem a bírókon múlt, de a Chungos holdingig el sem lett volna szabad jutni, mert az azt megelőző playben egy OPI helyett Ryanre dobtak be egy nevetséges zászlót. Bár látom, az itt senkinek sem szúrt szemet...ImithekingMindig a bírókon múlik, főleg a buzi Patriots ellen. Egy SB győzelmet egy köcsög tévedésnek köszönhettek, sőt az egész Brady jelenség annak az egy tévedésnek a terméke. Úgyhogy kérlek ebben a topikban ne írd le, hogy nem a bírókon múlott.
off vége.winston
off kezdődik! 😊
több mint 11 éve
szurkolói kultúra a roszabb gurulós foci szintjén.. grat, függetlenül attól, hogy melyik büntetés volt jogos vasárnap este.Nem akartam írni, mert egyáltalán nem a bírókon múlt, de a Chungos holdingig el sem lett volna szabad jutni, mert az azt megelőző playben egy OPI helyett Ryanre dobtak be egy nevetséges zászlót. Bár látom, az itt senkinek sem szúrt szemet...ImithekingMindig a bírókon múlik, főleg a buzi Patriots ellen. Egy SB győzelmet egy köcsög tévedésnek köszönhettek, sőt az egész Brady jelenség annak az egy tévedésnek a terméke. Úgyhogy kérlek ebben a topikban ne írd le, hogy nem a bírókon múlott.
off vége.
több mint 11 éve
Ha nem tetszik, akkor ne olvasd el! 😊 De egyébként most még finoman fogalmaztam. 😊Le tudod írni úgy a hozzászólásod ,hogy még többször legyen benne a köcsög és a buzi szó,persze csak úgy hogy a Pecc is benne legyen...?😉 Robi! Ezt ugye Te sem gondoltad komolyan,hogy nem érzed a visszahúzás szándékát? Szted mit akart,meg akarta hívni egy sörre? Még két lépést tesz Chung,miközben lóg a hátán Jackson,mint egy túlméretezett hátizsák...A HT és Solder esetben teljesen igazad van,a Hightower eset egyértelműen DPI volt.Részemről természetesen téma befejezve,mert nem akarom szétoffolni a topikot és a saját kis köcsög Pecc szurkoló nevemben kívánok sok sikert a Raidersnek,mert Seymour az egyik kedvenc játékosom volt és a trade óta a Raiderst is bírtam,függetlenül attól,hogy már nem játszik itt.kolok1972Nem akartam írni, mert egyáltalán nem a bírókon múlt, de a Chungos holdingig el sem lett volna szabad jutni, mert az azt megelőző playben egy OPI helyett Ryanre dobtak be egy nevetséges zászlót. Bár látom, az itt senkinek sem szúrt szemet...ImithekingMindig a bírókon múlik, főleg a buzi Patriots ellen. Egy SB győzelmet egy köcsög tévedésnek köszönhettek, sőt az egész Brady jelenség annak az egy tévedésnek a terméke. Úgyhogy kérlek ebben a topikban ne írd le, hogy nem a bírókon múlott.
Szerintem nem volt holding, mert a támadójátékos eltolta az útból a védőt, és amikor már túlhaladt rajtuk a futó, akkor amikor megfordult a védő, akkor megfogta, hogy ne forogjon. Egyébként Chung semmit se tudott volna csinálni, mert verve volt már minden tekintetben.
több mint 11 éve
Le tudod írni úgy a hozzászólásod ,hogy még többször legyen benne a köcsög és a buzi szó,persze csak úgy hogy a Pecc is benne legyen...?😉 Robi! Ezt ugye Te sem gondoltad komolyan,hogy nem érzed a visszahúzás szándékát? Szted mit akart,meg akarta hívni egy sörre? Még két lépést tesz Chung,miközben lóg a hátán Jackson,mint egy túlméretezett hátizsák...A HT és Solder esetben teljesen igazad van,a Hightower eset egyértelműen DPI volt.Részemről természetesen téma befejezve,mert nem akarom szétoffolni a topikot és a saját kis köcsög Pecc szurkoló nevemben kívánok sok sikert a Raidersnek,mert Seymour az egyik kedvenc játékosom volt és a trade óta a Raiderst is bírtam,függetlenül attól,hogy már nem játszik itt.Nem akartam írni, mert egyáltalán nem a bírókon múlt, de a Chungos holdingig el sem lett volna szabad jutni, mert az azt megelőző playben egy OPI helyett Ryanre dobtak be egy nevetséges zászlót. Bár látom, az itt senkinek sem szúrt szemet...ImithekingMindig a bírókon múlik, főleg a buzi Patriots ellen. Egy SB győzelmet egy köcsög tévedésnek köszönhettek, sőt az egész Brady jelenség annak az egy tévedésnek a terméke. Úgyhogy kérlek ebben a topikban ne írd le, hogy nem a bírókon múlott.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
Nem akartam írni, mert egyáltalán nem a bírókon múlt, de a Chungos holdingig el sem lett volna szabad jutni, mert az azt megelőző playben egy OPI helyett Ryanre dobtak be egy nevetséges zászlót. Bár látom, az itt senkinek sem szúrt szemet...ImithekingMindig a bírókon múlik, főleg a buzi Patriots ellen. Egy SB győzelmet egy köcsög tévedésnek köszönhettek, sőt az egész Brady jelenség annak az egy tévedésnek a terméke. Úgyhogy kérlek ebben a topikban ne írd le, hogy nem a bírókon múlott.
Egyébként nem nyertünk volna, az biztos, de akkor is az igazságtalanság az igazságtalanság. És a sors furcsa fintora, hogy megint a köcsögök ellen történik mindez...
több mint 11 éve
Nem akartam írni, mert egyáltalán nem a bírókon múlt, de a Chungos holdingig el sem lett volna szabad jutni, mert az azt megelőző playben egy OPI helyett Ryanre dobtak be egy nevetséges zászlót. Bár látom, az itt senkinek sem szúrt szemet...
több mint 11 éve
Ezt a Hightower esetet en is neztem. A kommentatorok nem emeltek ki, de a kamera azert hosszan mutatta a Pecc jatekost, nem veletlenul.
több mint 11 éve
Raiders passer rating by receiver: Jones 137.3; Streater 112.3; Holmes 91.9; Rivera 43.8; Moore 29.9.Streater hiányozni fog. talán Vincent Brown be tud kapcsolódni... Moore-nak meg több slant meg quick passzot ne, a bokáját lefossa a kontakttól. csak deep route-ra küldeni
PFF hét csapatába bekerült Mack, az alternatívák közé Antonio Smith, Woodson.
built for this shit
több mint 11 éve
Én úgy tudom, hogy semmilyen formában sem szabad visszahúznia OL embernek védőt. Solder "Csókolj, babám" akciója sem épp szabályos, ha Mack le akar fordulni valamelyik irányba. Persze nem olyan látványos, mert szemtől szemben vannak, de ettől még szabálytalan.A Gabe Jacksonra dobott holding azért fejvakarós, mert Jackson megy előre, felveszi a pozíciót és megblokkolja Chungot, majd továbbra is megy előre, hogy befejezze a blokkját, ahogy tanítják, de Chung közben nyom egy piruettet a karjai között, ami viszont nem változtat Jackson szándékain. Nem érzem a visszahúzás szándékát csak Chung vergődését a blokkban. Végül Wilfork cut blokkja megtette a hatását.
Persze be lehet dobni erre a zászlót, csak nem kötelező.
Amiért én a like-ot nyomtam deyell hszére, mert a Pats eddigi meccseiből a Dolphins ellenit láttam (és a mostaniból pár percet a 3. negyed elején, amíg szünet volt a Lions-nál), de ott egy hasonló, ám sokkal súlyosabb és látványosabb esetben nem jött zászló. Hőbörögtem is rendesen 😊, mert egy vicc volt az eset.
A LT-ből play-side irányába mozgó Solder ráugrik hátulról az éppen szerelni készülő DT-re, íme egy gyönyőrű vetődéses, hátulról combra menő tackle:

Zászló nem jött, sikeres 3rd down. Ez után ez a mostani eset szabálytalan mivolta megmosolyogtató. Persze nem szerencsés különböző meccsek eseményeit összehasonlítani, de ez most pont bevillant, sorry. Deja vu-m volt.
Egyébként - csak, h szítsam a tüzet a Pats máglya alatt 😀 - amikor a 3. negyed elején belenéztem a meccsbe, röhejes volt, h a Pats 29-es vonaláról a RZ-ba, McFaddenre dobott passznál nem jött Hightowerre büntetés, konkrétan DPI, majd játék az 1 yardosról, ami fél TD-vel ér fel ez ellen a runD ellen (egy nyamvadt def holding penalty jött Ryanre, 5 yard büntiért).
Épp a tegnap esti Steelers meccsen volt egy hasonló eset, ahol jött is a zászló a DPI-re:

Collinsworth commentje ezalatt: "See if he (the defender) ever turns his head around. If not, this is an automatic faul, contact before the ball got there."
Merthogy ez nem college, ahol a labda keresése nélkül, háttal a játéknak is lehet védekezni az elkapón.
Eközben:

Még jobb szemszög, ahol tisztán látszik, h a labda előtt ér az elkapóhoz, végig teljesen háttal a labdának:

Mi ez, ha nem korai kontakt? Mindez pont a bíró orra előtt.
A szakkommentátor mondja is: "Azt hittem, hogy pass interference lesz, mert Hightower a labda felé se nézett".
Végül persze csak FG lett a drive-ból.
Na mindegy. Raiders-Pats, hozzászokhattak már ebben a párharcban a Fosztogatók szurkolói, h a bírók nem velük vannak...
Persze ha a goal line holdingot elengedik, akkor se biztos, h nyert volna a RAiders, mert volt még kb 45-50 mp-e Brady-nek egy FG drive-ra plusz az esetleges hosszbbítás, de legalább az esélyt megkaphatták volna.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Itt a pont.nem volt close line play, mert az a LoS-tól + vagy - 3 yardot jelent. a point of attackra pedig nem lett volna befolyása, ha miután megfordul, Jackson elengedi. de még ez sem számítana, ha a gyakorlatot nézzük, mert ilyenre meccsenként 100 zászló repülhetne nagyjából. meggyőződésem, hogy itt azért dobták be, mert Chung a földre került - csak éppen az Wilforknak volt köszönhető.deyella szabály így szól:Jogos! És ebből szted melyik teljesült? Az "away" vagy a "not within close line" ? Mert sztem egyik sem.kolok1972
Penalty: For holding by the offense: Loss of 10 yards.
When a defensive player is held by an offensive player during the following situations, Offensive Holding will not be called:
(e) if the action occurs away from the point of attack and not within close line playdeyell
több mint 11 éve
Khalil Mack teljesítményét +6,2-re értékelte a PFF a Patriots ellen, duplája ez a 2. legjobb Raiders védő értékelésének.ugyanaz a gond idén az LB sorral mint ami tavaly a csapattal volt; korrekt kezdő (Mack, Roach, Sio)+0 pad.
Kaluka Maiava -3,5
Miles Burris -4deyell
több mint 11 éve
Khalil Mack teljesítményét +6,2-re értékelte a PFF a Patriots ellen, duplája ez a 2. legjobb Raiders védő értékelésének.Kaluka Maiava -3,5
Miles Burris -4
built for this shit
több mint 11 éve
Nevetséges, hogy még az ilyen ki-ki meccseket se tudjuk behúzni. Valószínűleg a Pats tartalékolt is, viszont ennél csak nehezebb meccsek lesznek. Nem lesz rövid szezon!gabenNagyon udvarias megfogalmazás volt, jól esett 😊 Sajna ez a Pats offense nem tartalékolt, most ennyit tud mindössze 😕 Nem sokon múlt, hogy egyenlítsetek.
több mint 11 éve
Jerry McDonald @Jerrymcd 2hDT Justin Ellis started vs. Patriots over Pat Sims. That's four rookie drafted starters with Carr, Mack and Jackson.
Ettől függetlenül Sims is sokat volt fenn. Sims-Jelly duo jól fest futás ellen, ezt kell nyomatni...
Stacy McGee-vel amúgy mi a fasz történt vajon?
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM