Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 865
Van isten
több mint 11 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Nem véletlenül napos ez a reggel, már csak 1-2 kósza bárányfelhő van az égen Olson és a többi hülye személyében.
több mint 11 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 726
Állítólag ki is rúgták Allent.ulpianus
Több mint állítólag

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/ywjf2xc8x2digrpebiyx
Raiders fire Dennis Allen after two-plus seasons
The Dennis Allen era is over in Oakland. The Raiders fired the head coach Monday after a disappointing 8-28 run with the team.
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Állítólag ki is rúgták Allent.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 9 045 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Ha minden igaz, akkor holnap bejelentik Allen kirúgását. Sparano lehet a hc.Amadeus91
Az még hiányozna.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
skat Las Vegas Raiders 287
Carr-ról mit tudtok? Mennyi időt kell kihagynia? Ebben az impotens O-ban,ő az egyetlen,aki ér valamit,ha ő sincs,akkor itt kivégzések lesznek,mondjuk amíg Olson itt van vele is... Amúgy látva az 1. támadássorozatot felcsillant bennem a remény,hogy végre elindult valami... Aztán jött a szomorú valóság...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ha minden igaz, akkor holnap bejelentik Allen kirúgását. Sparano lehet a hc.Amadeus91
Egyelőrenek kamunak bizonyult a hír.
Ian Rapoport ‏@RapSheet 2 ó
As #Raiders boarded a flight home from London in the wee hours of the morning, there was no change yet in the status of coach Dennis Allen.

Adam Schefter ‏@AdamSchefter 12 ó
And now, @APtcollins has deleted his tweet that Dennis Allen is fired as Raiders HC.
több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Ezt most kell meglépniük, mert jelenleg a leggyengébben muzsikáló csapat a Raiders. Sparano meg.... hááát nemtom. Majd kiderül mit hoz ki a csapatból.
több mint 11 éve
Ha minden igaz, akkor holnap bejelentik Allen kirúgását. Sparano lehet a hc.
több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 283
Kis meccs beszámoló 😀. Kezdem a tail gate partyval. Jó hangulat nice amcsi kaják. Egy jó kis hambi betolása és némi cheer leader show után irány a kapu 😊 ... A beléptetés egész gyors volt. A helyünk az End Zone felett volt a nagy kivetítóvel szemben. Jól be lehetett látni a pályát + a kivetítőn minden jól követhető volt. Kis meccs eleji show és hajrá....A Raidersnek szurkoltam és jól kezdtük a meccset. Aztán ...tudjuk mi lett a vége. Ez azonban nem szegte kedvét a kalóz hadnsk akik a meccs után is vidámsk voltak...Sajna a kamerám lemerült mikor bekapcspltam szóval nincsenek jó képeim. A hangulat remek volt, ahofy az egész show és a programok is. Fokyt köv a Lions Falconsal ahol remélhetőleg Ice Matyék elkenik a divisio riválisuk 😊

több mint 11 éve
szenteattis Las Vegas Raiders 70 — Szuperhős kategória
Bár kikaptunk de a Black Holeval szurkoltam végig a meccset 😊)) Az edzői stábon tenyleg valtoztatni kell es a jatekosokat is felkellene porgetni mert borzalmas demotivaltak😊 Ha hazamentem toltok fel 1-2 kozos kepet a rettegett Black Hole tagjaival 😊)
)
több mint 11 éve
Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Én személy szerint nagyon sajnálnám Allen-t. De erre a csapatra ráfér a váltás. Az, hogy Olson lenne a HC... nem szimpatikus gondolat, de jobb, mint Sparano. Ide nem egy újonc HC kell, ide egy tökös öreg róka kell, aki a megfelelő döntéseket tud hozni a kritikus időkben. Még egy újonc HC-al nem leszünk bentebb, itt a fejekben kell rendet tenni. Allen-nek meg sok sikert a továbbiakban, mert nagyon tehetséges D# edzőnek tűnt, remélem nem lesz nagy törés a pályafutásában.

Én valahogy nem tudok annyira elkeseredni, hogy ne szurkoljak a csapatnak. Ha kint élnék, valószínűleg így is minden meccsre kimennék. Most jön egy szabad hétvége, valószínűleg vezetőváltással. Én bizakodok, hogy a következő 12 meccsen egy-egy meglepetés győzelmet hozunk majd.

Ha Allen megy én küldeném vele együtt Sparano-t is, benne csalódtam legnagyobbat az edzői stábból.

több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
SB nation... ertsd kacsa.

www.rotoworld.com/player/nfl/8358/dennis-allen
több mint 11 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 331 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Allen kirúgva:  www.sbnation.com/nfl/2014/9/28/6861047/raiders-fire-dennis-allen-according-to-report

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
Na hazaertem.
Hat felelmetesen jo volt a hangulat, mar-mar fele annyira jo mint egy kinti meccsen.Delonso_
erre nem mész? megkérdezhetnéd Rogerstől hogy mi volt az a missed tackle a Lamar Miller touchdownnál.
 pbs.twimg.com/media/BypgV5FCEAAdxIw.jpg:largedeyell
swallow street ... nomen est omen

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
legalább az Oakland Athletics bent van a playoffban. még ha nem is úgy, ahogy vártuk a blockbuster tradek után.

muszáj volt valami pozitívat írni oaklandi sporttal kapcsolatban.deyell
várom a breakinget, hogy DA fired.
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 930 — Sworn to the Dark
legalább az Oakland Athletics bent van a playoffban. még ha nem is úgy, ahogy vártuk a blockbuster tradek után.

muszáj volt valami pozitívat írni oaklandi sporttal kapcsolatban.

built for this shit

több mint 11 éve
Na hazaertem.
Hat felelmetesen jo volt a hangulat, mar-mar fele annyira jo mint egy kinti meccsen.Delonso_
erre nem mész? megkérdezhetnéd Rogerstől hogy mi volt az a missed tackle a Lamar Miller touchdownnál.

deyell
Nem, inkabb hazajottem meccseket nezni, tul sok lesz a reszeg hozongo.
több mint 11 éve
Na hazaertem.

built for this shit

több mint 11 éve
Na hazaertem.
Hat felelmetesen jo volt a hangulat, mar-mar fele annyira jo mint egy kinti meccsen.
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 9 045 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
A Tampa Bay-ből sem néztem volna ki, hogy ma szerzik meg az első győzelmüket, főleg a múlt heti, katasztrofális teljesítményük után...

Úgyhogy szerintem be-be fog csúszni egy-két meglepetés W, amire senki sem számít előzetesen. Hozzáteszem, ti ezt jobban látjátok, de ez általában így van.Vrijbloed
Na ez meg teljesen ámen. (Y)

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
A Tampa Bay-ből sem néztem volna ki, hogy ma szerzik meg az első győzelmüket, főleg a múlt heti, katasztrofális teljesítményük után...

Úgyhogy szerintem be-be fog csúszni egy-két meglepetés W, amire senki sem számít előzetesen. Hozzáteszem, ti ezt jobban látjátok, de ez általában így van.
több mint 11 éve
QB Derek Carr has a high ankle sprain and a sprained MCL.

röntgen negatív

built for this shit