Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
College HC: Mike Gundy (Oklahoma State), Paul Rhoads (Iowa State) a két legfőbb jelöltem, ráadásul az előbbi O-, utóbbi pedig D-szakember.empty taxi
Rhoads, ez vicc? Örül, ha nem rúgják ki a szezon végén, bár az iowai derbivel most valószínűleg önmagában nyert magának még egy évet. Gundy kevésbé rossz, de ő meg egy Kiffin-szerű választás lenne. Akiért én a Raiders fanok helyében a két kezemet összetenném, az Kevin Sumlin, mondjuk hozzá már a szervezeti kultúrában is komoly változás kellenebaggio
már jönnek a cikkek, miszerint Mark Davis kirúgatná Allent, és jönne Sparano...deyell
Ezt az ötletet rohadt gyorsan vessétek el sztem, láthattuk mi volt nálunk mikor OC volt.Beki
Amúgy Sparano és az OL nekem idén a legnagyobb WTF...

tavaly egy olyan noname 2. és 3. számú cserékkel megtűzdelt falból rakott össze legalább futáshoz blokkoló falat, idén meg papíron sokkal erősebbek vagyunk és nem tudunk futni (se)...

Emiatt amúgy nem örülnék egy ilyen cserének...minek legyen HC, ha még a kurva falat se tudta összerakni...Rolni
Ne legyen HC nálatok, ne akarjátok, hidd el...
Nálunk szar QB és éppen menő futójátékkal szereztünk 1/9-es picket.
Nálatok a futójáték egyelőre nem megy és még rookie QB is van és a passzjáték finoman sem Sparano erősségei közé tartozik.
több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 372 — Raiders fan
College HC: Mike Gundy (Oklahoma State), Paul Rhoads (Iowa State) a két legfőbb jelöltem, ráadásul az előbbi O-, utóbbi pedig D-szakember.empty taxi
Rhoads, ez vicc? Örül, ha nem rúgják ki a szezon végén, bár az iowai derbivel most valószínűleg önmagában nyert magának még egy évet. Gundy kevésbé rossz, de ő meg egy Kiffin-szerű választás lenne. Akiért én a Raiders fanok helyében a két kezemet összetenném, az Kevin Sumlin, mondjuk hozzá már a szervezeti kultúrában is komoly változás kellenebaggio
már jönnek a cikkek, miszerint Mark Davis kirúgatná Allent, és jönne Sparano...deyell
Ezt az ötletet rohadt gyorsan vessétek el sztem, láthattuk mi volt nálunk mikor OC volt.Beki
Amúgy Sparano és az OL nekem idén a legnagyobb WTF...

tavaly egy olyan noname 2. és 3. számú cserékkel megtűzdelt falból rakott össze legalább futáshoz blokkoló falat, idén meg papíron sokkal erősebbek vagyunk és nem tudunk futni (se)...

Emiatt amúgy nem örülnék egy ilyen cserének...minek legyen HC, ha még a kurva falat se tudta összerakni...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ezt az ötletet rohadt gyorsan vessétek el sztem, láthattuk mi volt nálunk mikor OC volt.
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 924 — Deion Sanders for president!
breaking news
Adam Caplan ‏@caplannfl
At least 1 team has been informed that Chargers WR Vincent Brown is signing with the Raiders. He canceled a workout already.
tehetséges, de üveg. az igazolás oka lehetett, hogy Streater csípője megsérült...deyell
#WR19
Csak aztán maradjon egészséges.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 388 — Sworn to the Dark
védhetetlen szerintem DA teljesítménye.Amadeus91
azért annyira nem, azzal főz, amit McKenzie rendelkezésére bocsát. első két évben a caphelyzet miatt lepusztított roster. most meg jött sok veterán, akik Sapp 2.0 üzemmódba kapcsoltak, miután aláírták a szerződést. ilyen körülmények mellett a legtöbb főedző megbukna. a gond az, hogy Allen nem nagyon mutatott olyat, ami miatt érdemes lenne megtartani, talán a legjobb tavaly volt, amikor összekapta a noname bandát a futás ellen, meg idén fegyelmezettek, kevésszer szabálytalankodnak, de ennyi. ha jól is megy a csapatnak, akkor is csak egy félidőig, halftime adjustment nem létezik nála.

mondjuk nem gondoltam volna, hogy valaha is visszasírom Rolando McClaint, de elnézve ahogy játszik a Cowboysban, sokkal jobb lenne, mint Burris. vagy akár a tavalyi szezont, amikor a futás elleni védelem mellett akkor ment a futás R. Jenningsszel, úgy, hogy a támadófal: Barnes, Nix, Wiz, Brisiel, Pashos. most meg... nagyobb nevek mellett semmi. csak a draftról lehet építkezni, free agenteket legfeljebb a rookie szerződésük lejárta után hozni, akkor is 1 éves "prove it" szerződéssel, vagy úgy járunk, mint idén.

internal primates forever

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 547
valóban, Sumlin jó választásnak tűnne. O# guru, tán ő tudna életet lehelni a passzjátékba.

már jönnek a cikkek, miszerint Mark Davis kirúgatná Allent, és jönne Sparano. azon révedeztem, hogy jelenleg ligautolsók vagyunk a futás ellen, míg tavaly ilyen nevekkel a kezdőben, mint: Vance Walker, Jason Hunter, Kevin Burnett, Brandian Ross a 13.-ak voltunk, és egy jó ideig mi voltunk az egyetlen csapat, amely nem engedett +20 yardos futást. tavaly papíron szarabb rosterrel kompetitívebbek voltunk, csak a szezon második félre fogytunk el. most meg már a második héten derogál a veteránoknak odatenniük magukat.

a védelmet sem értem, sztem nem DA hívja a playeket, hanem Tarver. szám szerint fele annyit blitzelünk, mint tavaly, pedig a védőfal most sem tud nyomást generálni. egyre több 3-4 look, press man pedig alig. a PFF szerint a legjobb a DL-ben a másfél millióba kerülő Pat Sims, ő volt az, aki valahogy fogta a futást, Woodley, Smith és Tuck lószar. zsinórban 8 meccset veszített a csapat Allennel, 8-26-os mérlege a legrosszabb a Raiders történetében.deyell
védhetetlen szerintem DA teljesítménye.
több mint 11 éve
valóban, Sumlin jó választásnak tűnne. O# guru, tán ő tudna életet lehelni a passzjátékba.

már jönnek a cikkek, miszerint Mark Davis kirúgatná Allent, és jönne Sparano. azon révedeztem, hogy jelenleg ligautolsók vagyunk a futás ellen, míg tavaly ilyen nevekkel a kezdőben, mint: Vance Walker, Jason Hunter, Kevin Burnett, Brandian Ross a 13.-ak voltunk, és egy jó ideig mi voltunk az egyetlen csapat, amely nem engedett +20 yardos futást. tavaly papíron szarabb rosterrel kompetitívebbek voltunk, csak a szezon második félre fogytunk el. most meg már a második héten derogál a veteránoknak odatenniük magukat.

egy pozitívum: eddig 44 yard büntetést kapunk, ez a legkevesebb az NFL-ben. eléggé karakteridegen =)

a védelmet sem értem, sztem nem DA hívja a playeket, hanem Tarver. szám szerint fele annyit blitzelünk, mint tavaly, pedig a védőfal most sem tud nyomást generálni. egyre több 3-4 look, press man pedig alig. a PFF szerint a legjobb a DL-ben a másfél millióba kerülő Pat Sims, ő volt az, aki valahogy fogta a futást, Woodley, Smith és Tuck lószar. zsinórban 8 meccset veszített a csapat Allennel, 8-26-os mérlege a legrosszabb a Raiders történetében.

több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 872 — no es importante
Rhoads, ez vicc? Örül, ha nem rúgják ki a szezon végén, bár az iowai derbivel most valószínűleg önmagában nyert magának még egy évet. Gundy kevésbé rossz, de ő meg egy Kiffin-szerű választás lenne. Akiért én a Raiders fanok helyében a két kezemet összetenném, az Kevin Sumlin, mondjuk hozzá már a szervezeti kultúrában is komoly változás kellene

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
breaking news

Adam Caplan ‏@caplannfl

At least 1 team has been informed that Chargers WR Vincent Brown is signing with the Raiders. He canceled a workout already.

tehetséges, de üveg. az igazolás oka lehetett, hogy Streater csípője megsérült...

több mint 11 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 750
Franchise
Én úgy látom,hogy a Raiders gyökeres váltást igényel. Asszem végig próbáltunk mindent de az eredmények csak nem jöttek. Volt itt AL félre quick fix volt RM féle takarítás, feltörekvő ifjú HC-vel a trendeknek megfelelően de valahogy egyik se akar beválni.
Szerintem mindenképpen kell egy új stadion,hogy azt most helyben avagy back to LA az mindegy. De kell valami foward step ami gyökeres és így a hal fejétől elkezdve az egész franchisera rá férne egy nagy váltás,hogy ne csak szalag cím legyen nálunk a NEW ERA hanem legyen egy tényleges váltás ahogy azt meglépték Seattle-ben vagy ahogy nézem kezdik Minnesotában.

GM
RM-nél mindig volt egy olyan érzésem,hogy másként scoutol mint a többi GM és ennek meg lesz az eredménye. Sajnos így 3ik éve látva a draftjait nem igazolta ezen érzésem. Még ha az első évét nem nézzük (kevés pick, elhibázott system választás és ahhoz keresett ember (Bergstom) ). Akkor is elég kérdőjeles a munkássága. Egy ilyen helyzetbe levő csapatnak a lehető legtöbb impact de leginkább immedietly startert kellene draftolnia. PL teszem azt amikor kiválasztottuk Watsont akiben elvileg rengeteg az upside ezért ideális lenne egy most is jól működő sikeres Franchisenak akinek van ideje kinevelni de nem nekünk. Szóval Watson helyett simán kiválaszthattuk volna K Allent vagy K. Alonso,E Lacy vagy M. Ball -t. Avagy Kasa-ban sem látom az értelmet. Wilson bátyót ne is említsük (szerintem simán fel lehetett volna szűrni,hogy agyilag nulla egy pro rendszer megtanulásához).

Cubehead
Lotulelei, Honey Badger, akit és a mi db-inket látván simán megért volna egy 2. kört, tekintve, hogy nincs ilyen szintű védő a hátsó 4-sben.Amadeus91
Na igen de lehetne még szemezgetni.

több mint 11 éve
Franchise
Én úgy látom,hogy a Raiders gyökeres váltást igényel. Asszem végig próbáltunk mindent de az eredmények csak nem jöttek. Volt itt AL félre quick fix volt RM féle takarítás, feltörekvő ifjú HC-vel a trendeknek megfelelően de valahogy egyik se akar beválni.
Szerintem mindenképpen kell egy új stadion,hogy azt most helyben avagy back to LA az mindegy. De kell valami foward step ami gyökeres és így a hal fejétől elkezdve az egész franchisera rá férne egy nagy váltás,hogy ne csak szalag cím legyen nálunk a NEW ERA hanem legyen egy tényleges váltás ahogy azt meglépték Seattle-ben vagy ahogy nézem kezdik Minnesotában.

GM
RM-nél mindig volt egy olyan érzésem,hogy másként scoutol mint a többi GM és ennek meg lesz az eredménye. Sajnos így 3ik éve látva a draftjait nem igazolta ezen érzésem. Még ha az első évét nem nézzük (kevés pick, elhibázott system választás és ahhoz keresett ember (Bergstom) ). Akkor is elég kérdőjeles a munkássága. Egy ilyen helyzetbe levő csapatnak a lehető legtöbb impact de leginkább immedietly startert kellene draftolnia. PL teszem azt amikor kiválasztottuk Watsont akiben elvileg rengeteg az upside ezért ideális lenne egy most is jól működő sikeres Franchisenak akinek van ideje kinevelni de nem nekünk. Szóval Watson helyett simán kiválaszthattuk volna K Allent vagy K. Alonso,E Lacy vagy M. Ball -t. Avagy Kasa-ban sem látom az értelmet. Wilson bátyót ne is említsük (szerintem simán fel lehetett volna szűrni,hogy agyilag nulla egy pro rendszer megtanulásához).

Cubehead
Lotulelei, Honey Badger, akit és a mi db-inket látván simán megért volna egy 2. kört, tekintve, hogy nincs ilyen szintű védő a hátsó 4-sben.
több mint 11 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 750
Franchise

GM
Az idei draft class viszonyt tényleg jónak néz ki - Gave olyan mint egy buldózer, Carr higgadt,érett játékot mutat a helyzetének ellenére, látszik,hogy van benne potenciál (Megjegyzem kimondottan féltem tőle pedig a USC-s meccsét látva,hogy nyomás alatt besír). Mack javuló tendeciát mutat és dolgozik,Carrie ST-ben remekel.
Szóval röviden vannak biztató dolgok és legalább annyi kérdőjel is és nem feltétlen a játékosra gondolok mert roulette az egész,hogy valaki vagy beválok vagy nem hanem inkább csak az elgondolásokra amire ékes példa Watson esete.

Coaches
Nem vitatom DA szakmai hozzáértését,mert mint DC biztos jó de a HC szerep nem neki való. Hogy egyáltalán avagy még az kérdés de most ez lényegtelen is.
Jobban részletesebben nem vesézném az edzőket volt már itt róla szó. Mint ahogy arról is,hogy edző ide hozatal terén sem vagyunk túl jó helyzetben a Franchise szituációja és kerete végett.
Én amit megoldásnak látnék mert csere lesz ez nem vitás az egy több éves OC/DC tapasztalattal rendelkező ember pl McDermott avagy HC-i tapasztalattal (egyetemi program) és NFl tapasztalattal egyaránt rendelkező edző vadászása és kinevezése NCAA-ből lásd O'Brien típus. Egyszerűen kell a rutin a vezetésben ami egy feltörekvő fiatal tehetségben nincs meg s amit egy jobb keret elbír egy vagy két langyibb szezont produkálva de nem a miénk. Egy ilyen gyenge keretnél nincs idő megvárni míg beletanul a HC a dolgába.
Valamint ami még nagyon fontos mivel nagy rutinos név megszerzésére nincs nagyon esélyünk sem HC sem OC/DC posztra mint ahogy tette a Minnesota vagy a Tampa így nagyon fontosnak látom a KREATÍV koordinátor szerzését. Amire több példát is láttunk,hogy működhet és ami átmenetileg fedheti a keret gyengeségeit. Gondoljunk csak a tavalyi Tarver féle blitz packokra avagy nem is oly rég a H. Jackson féle offensre ami az alap működő playeket meg meg spékelte pár bevállalós, videózás közben észre vett gyengeségre építő playre.

Kérdés,hogy mi lesz mind a hátra levő részében a szezonnak mind az off seasonbe de annyi fix,hogy pár kirúgás kevés lesz a helyzet kezelésére és remélem MD ezzel tisztában van.

több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Greg Olson playbookja:

deyell
Hát de kb tényleg olyan mintha 9-en játszanánk :S
több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Hát ha 0-16 kell ahhoz, hogy elkezdődjön valami, akkor legyen!Bruce
akkor fogunk beszarni kollektíven mikor valamelyik beköpi in english, hogy "a fejlődés megkérdőjelezhetetlen"/"a siker láthatatlan"/"szerethető csapat".Amadeus91
Bocs hogy ide trollkodok de ez a mondás nagyon ül a jelenlegi Raidersre. Egy volt főnököm mondogatta mindig:
"A megfeszített munka sem mentesít az eredménytelenség alól!!!"
Asszem ez itt az egész stábra igaz.
több mint 11 éve
Greg Olson playbookja:

deyell
tavaly még volt benne a "fusson a qb" play.
több mint 11 éve
Greg Olson playbookja:

több mint 11 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 464
elgondolkodni RM helyzetén? Az első lenne akit kibasznék. Kártékony, hozzá nem értő ember. DA dettó. Egész brancsból Tarver úszná meg, de csak mert tavaly hulladékból épített valami védelemre emlékeztetőt.Amadeus91
Miből gondolod, h RM hozzá nem értő ember lenne?

Ligaszinten elismert szakember aki a felvétele idején a GM várományos tagok között az első helyek egyikén volt. A roppant nehéz cap helyzetét a csapatnak rendbe tette és idén egy igen jól kinézőt draftolt is.

Nem gondolom, h ne értene hozzá. Kérdés persze, h nem lenne-e jobb ember a feladatra, kicsit kezdem azt érezni, h ez a nagy nyugalom ami RM és DA nyilatkozatait, személyiségét övezi nem éppen tüzeli a csapatot...

Tarver és DA esetében elég nehéz kívülről megállapítani sztem, h ki mennyire felelős a D-ért.

Én kiraknám az edzőket és nagyon erősen elgondolkoznék a GM-ről MD helyében.

Olyat is meg lehetne próbálni, hogy ő kezd edzőt keresni és ha nem fit RM mellé, akkor hoz GM-et is, ala Chiefs...Rolni
A capet valóban rendbe tette, de azért nem egyedülálló, h valaki ki tudja cutolni az overpaid underachivereket és utána jó szerződéseket ad az FAknak, szvsz inkább a team friendly szerződések a jellemzők az új CBA óta és cap management terén legalább 20 ha nem több GM tudja ugyanazt amit RM. Persze RM is tudja azt amit a többi 20 vagy több GM, csak ez még nem teszi mozdíthatatlanná az én könyvemben...

Ha meg azt nem nézzük 3 év alatt egy elég gyengének kinéző csapatot hozott össze. Persze hozzátok képest mondhatni semmilyen rálátásom nincs, de meglepne ha RM nem bukna DA-val együtt. Esetleg úgy tudnám elképzelni, h Allen már szezon közben repülne, és az interim HC-val hoznátok győzelmeket. Az bizonyítaná, h a keret nem gyenge, csak a coaching az, és az mindjárt más színben tüntetné fel Reggie-t. Persze ha az esetleges interim HC se váltaná meg a világot...

Na nem mintha a 2. héten edzőváltásról kéne beszélni, de ha a bukást vetítjük előre, akkor ez is egy opció, ráadásul ez RM döntése, ami a saját jövőjét befolyásolja... Én amúgy szurkolok DA-nak, számomra, mint Broncos DC, mint jó szakember maradt meg az emlékezetemben, más kérdés, h akkor is furcsállottam, h 1 év coordinátori szerepkör után HC állást kínálni valakinek, ráadásul egy - bocsánat a kifejezésért - romokban heverő csapat élére. Ha valahova hát ide tapasztaltabb HC kellett volna és én akkor is McCoyt tartottam alkalmasabbnak a pozícióra, aki akkor nem kapott munkát, hiába volt több helyen is interjún. Utólag okos az ember de egyelőre úgy néz ki, h tipikus lose-lose szituáció ez Allennek is és a Raidersnek is, de hátha legalább a szép búcsú meglesz, hogy legyen még esélye máshol is HCskodni valamikor...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 11 éve
Latavius Murray: Only 1 touch in Week 2 but played 20 snaps. PFF graded Murray perfectly on 11 pass blocks.

nem értem, miért nem kap több labdát

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Nem mondom 2x h Rex Ryan DC-nek is elérhető lesz. 😛
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)
Vagy Mike Smith szabad lesz az idény végén.... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26
ilyen ki lehet szerinted? Név szerint.Amadeus91
Jelenlegi NFL OC: Adam Gase (DEN), Pete Carmichael Jr. (NO), Darrell Bevell (SEA), Greg Roman (SF)
Jelenlegi NFL DC: Sean McDermott (CAR), Dan Quinn (SEA), Todd Bowles (ARI)
College HC: Mike Gundy (Oklahoma State), Paul Rhoads (Iowa State) a két legfőbb jelöltem, ráadásul az előbbi O-, utóbbi pedig D-szakember.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
A próbálgatás ideje elszállt...
Komoly (NFL, NCAA bajnok) edző kell ide, akinek a neve hoz pár elit játékost és akit nem röhög körbe a fél öltöző.
gaben
A helyzet az h jelenleg Oaklandben olyan szervezeti kultúra, hogy ide nagy név nem fog jönni. Illetve a kiprobált, elit HC-k ritkán állástalanok egyébként 😊
Az Allen kinevezés egyébként simán fasza ötletnek tűnt anno, sajnos úgy tűnik, hogy (egyelőre még) nagy volt neki a HC-kabát. Szvsz ha le is cserélitek (ami szegről-végről tényleg indokolt), akkor is egy tehetséges koordinátor ill. közeperős college programot évek óta sikeresen irányító HC lehet a max, amit jelen esetben ez a franchise be tud vonzani.empty taxi
ilyen ki lehet szerinted? Név szerint.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26
A próbálgatás ideje elszállt...
Komoly (NFL, NCAA bajnok) edző kell ide, akinek a neve hoz pár elit játékost és akit nem röhög körbe a fél öltöző.
gaben
A helyzet az h jelenleg Oaklandben olyan szervezeti kultúra, hogy ide nagy név nem fog jönni. Illetve a kiprobált, elit HC-k ritkán állástalanok egyébként 😊
Az Allen kinevezés egyébként simán fasza ötletnek tűnt anno, sajnos úgy tűnik, hogy (egyelőre még) nagy volt neki a HC-kabát. Szvsz ha le is cserélitek (ami szegről-végről tényleg indokolt), akkor is egy tehetséges koordinátor ill. közeperős college programot évek óta sikeresen irányító HC lehet a max, amit jelen esetben ez a franchise be tud vonzani.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
- Reece 19 snapet látott tegnap. cap hit: $4 millió

- a Texans 45 alkalommal futott, Miles "T-Rex Arm" Burris, a kezdő MLB 2 tackle-t szerzett (egyszer leszerelte a levegőt is mondjuk). nem véletlen az sem, hogy a két kezdő Raiders safety összesen 22 szereléssel zárt. Foster 41 yardos majdnem TD futásánál nem tudott lejönni a baloldali guard blokkjáról. paging Nick Roach

- Wattot elfelejtették blokkolni -> QB hit -> INT

Carr arca az eset után:

- két rossz dobása volt Carrnak, az első az INT, amit bedobott coverage-be, a másik szintén K. Jacksonnak ment, de elejtette. amúgy OK, elkapók kellenének, akik el is tudnak szakadni, meg nem köhögik fel a labdát egy playen belül kétszer.

- DMC a második félidőre úgy jött ki, hogy játszani akar, keményen futott, az egyik Texans védőt seggre is fejelte. ennek ellenére összesen 37 yardot futott 12 carryből. McFaddennek lefőtt a kávé

- Tuck és A. Smith botrányosan játszott, teljesen kivették a játékból őket. mehetnek amerre látnak, szerencsére dead money nélkül ki lehet vágni őket jövőre. és talán Woodley is mehet velük, ha csak ennyi impact amit nyújt

- Wattot amúgy nagyjából tudta tartani az OL, amikor blokkolták: J.J. Watt (-1.7) earned a negative 'red' PFF grade for the first time since Wk 4 2011.

- végére hagytam a legpozitívabbat, Khalil Mack +4,4-es értékelést kapott a PFF-től. mindenben pozitív volt (pass rush, run D#, coverage), teljesítménye számokban: 1 QB hit, 1 hurry, 1 leütött passz, 4 run stop, és még a baloldali tackle, Duane Brown is ellen volt pár ígéretes pass rush tőle, ő pedig jó játékos a posztján. ha másnak nem, de az idei draft jónak tűnik egyelőre, az első három választás eddig mindenképpen pozitív.

több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Hát srácok úgy látom idén sem tartott sokáig, hogy már a drafttal és az edzőváltással kelljen foglalkoznotok. 😕Beki
Hiányzott már mindenkinek a téma 😀 Ebben van már rutin, pont mint a csapatnak a vereségekben. A fosztogatók közt mindig kell, hogy legyen egy főgonosz, jelenleg épp keressük, csak sok a célpont. 😀

Viccet félretéve, igen, megint itt tartunk, de lesz egyszer még itt nagy örömködés, ha nyerünk pár meccset zsinórban!