Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Hát srácok úgy látom idén sem tartott sokáig, hogy már a drafttal és az edzőváltással kelljen foglalkoznotok. 😕
több mint 11 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 750
Piolira.Delonso_
Kösz! Szerintem már minden általam ismert volt/jelenlegi GM-et végigpörgettem, de ő nem ugrott be. Lehet bevált volna. Lehet Gruden-t kellett volna GM/HC szerepre hozni, aki hozta volna Cousins-t akár első körért is a Redskins-től fr. QB-nek.peterbadbone
Picit beteg a laptopom billentyuzete.
Ha a Chuckyra gondolsz o kerekperec kijelentette nem lesz edzo most. Jol fizet neki a kommentatori munka.
Kis Gruden meg jo ajanlatot kapott a Skinstol, szerintem nem tudtunk volna versenyezni veluk az alairasaert..Delonso_

Chucky-ra gondoltam, mert ugye anno felmerült, hogy pletyka szinten-e azt nem tudom, hogy hoznánk GM/HC szerepre, mert csak HC-nak nem menne sehova, csak ha a teljes irányítás az övé, nálunk kb AL-nek neveznék a pozícióját, ha jött volna. 😀 Benne lett volna kurázsi, lehet bevált volna. De ez is csak lehet.

menthető=Carr. Nem kéne összetöretni sem testileg, sem lelkileg, mert van benne remény, úgyhogy a falat rakják össze.

www.raiders.com/media-vault/videos/Press-Conference-Coach-Allen-Postgame/16d5a873-7773-4f02-add3-658a0de78396

ez meg kész; "offensive line protected well",Amadeus91
Nem akarom Allen-t védeni, de ez olyan nyilatkozat, mint amiket Mourinho szokott nyomni. A csapatot védi, a sajtónak meg nyomatja a süket dumát, nem kell ezt túllihegni. Ez általános. Abban egyetértünk, hogy Carr biztatóan kezdett és akár még meghatározó irányító is lehet belőle, de azt nem látom, hogy mi módon lehetne jobb a fal előtte? Lehet csak idő kell még nekik, mégiscsak 3 új játékos van a falban. Esetleg OL edző váltásra gondolsz?peterbadbone
én momentán arra gondolok, hogy mindenkit elzavarnék. Féléve együtt edz ez a fal, csak Jackson jött a drafton, aki meg momentán a legértelmesebb ember az egészben.Amadeus91
Na igen, ráadásul mindezt úgy produkálják,hogy elvileg igen komoly szaktekintély edzi őket! Szóval ok,hogy össze kell szokni és más az edzés és a meccs szitu (tapasztalatból alá írom én is) de akkor is a látottaktól akkor is többet kellene nyújtani. Vagy a pass protection-k vagy a run blocknak de mennie kellene. Húzásoknál is egyedül Gabe az akit lát az ember rendre vissza felé sétálni a hudle helyére a többit vagy a vonalon megtartják vagy meg is borítják. Pedig elv egy igazán mamut falunk van most. De komolyan ettől még a Carlaise félre ZBS embertől kérjünk PBS játék során mutatott játék is jobb, eredményesebb volt.

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 547
Piolira.Delonso_
Kösz! Szerintem már minden általam ismert volt/jelenlegi GM-et végigpörgettem, de ő nem ugrott be. Lehet bevált volna. Lehet Gruden-t kellett volna GM/HC szerepre hozni, aki hozta volna Cousins-t akár első körért is a Redskins-től fr. QB-nek.peterbadbone
Ha a Chuckyra gondolsz o kerekperec kijelentette nem lesz edzo most. Jol fizet neki a kommentatori munka.
Kis Gruden meg jo ajanlatot kapott a Skinstol, szerintem nem tudtunk volna versenyezni veluk az alairasaert..Delonso_

Chucky-ra gondoltam, mert ugye anno felmerült, hogy pletyka szinten-e azt nem tudom, hogy hoznánk GM/HC szerepre, mert csak HC-nak nem menne sehova, csak ha a teljes irányítás az övé, nálunk kb AL-nek neveznék a pozícióját, ha jött volna. 😀 Benne lett volna kurázsi, lehet bevált volna. De ez is csak lehet.

menthető=Carr. Nem kéne összetöretni sem testileg, sem lelkileg, mert van benne remény, úgyhogy a falat rakják össze.

www.raiders.com/media-vault/videos/Press-Conference-Coach-Allen-Postgame/16d5a873-7773-4f02-add3-658a0de78396

Nem akarom Allen-t védeni, de ez olyan nyilatkozat, mint amiket Mourinho szokott nyomni. A csapatot védi, a sajtónak meg nyomatja a süket dumát, nem kell ezt túllihegni. Ez általános. Abban egyetértünk, hogy Carr biztatóan kezdett és akár még meghatározó irányító is lehet belőle, de azt nem látom, hogy mi módon lehetne jobb a fal előtte? Lehet csak idő kell még nekik, mégiscsak 3 új játékos van a falban. Esetleg OL edző váltásra gondolsz?peterbadbone
én momentán arra gondolok, hogy mindenkit elzavarnék. Féléve együtt edz ez a fal, csak Jackson jött a drafton, aki meg momentán a legértelmesebb ember az egészben.
több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Piolira.Delonso_

Nem akarom Allen-t védeni, de ez olyan nyilatkozat, mint amiket Mourinho szokott nyomni. A csapatot védi, a sajtónak meg nyomatja a süket dumát, nem kell ezt túllihegni. Ez általános. Abban egyetértünk, hogy Carr biztatóan kezdett és akár még meghatározó irányító is lehet belőle, de azt nem látom, hogy mi módon lehetne jobb a fal előtte? Lehet csak idő kell még nekik, mégiscsak 3 új játékos van a falban. Esetleg OL edző váltásra gondolsz?

több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Piolira.Delonso_
Kis Gruden meg jo ajanlatot kapott a Skinstol, szerintem nem tudtunk volna versenyezni veluk az alairasaert..
több mint 11 éve
ez az év már így is- úgy is időpocsékolás, menteni kell a menthetőt.Amadeus91
A kérdés az, hogy mit ítélünk menthetőnek? Ne legyen 0-16 az év végi mérleg? Maradjon meg az állása valakinek? Legyen jobb a megítélésünk?

Ha annyira reménytelen a helyzet, hogy bukunk, akkor bukjunk nagyot, ne legyen senkiben kérdés, hogy el kell-e küldeni mindenkit. A 2-14 sem jobb, mint a 0-16. Sajnos korai a szabad hétvége, én akkor még nem váltanék HC-t sem. Megvárnám a 10. hetet, ha addig nincs változás akkor kuka. Ha viszont összekapja a csapatot akkor ok, maradjon év végéig és lehet értékelni a teljesítményt. Itt már bármi nemű változtatás már kapkodásnak fog tűnni, az meg semmire sem jó, Al alatt azt már megtapasztaltuk.

Szerintem Pilit kellett volna megszerezni, o eleg tokos egy ilyen feladathoz is es eredmenyei vannak,..
Sot most is meg lehetne hisz csak asszisztens GM.Delonso_
Kire gondolsz?peterbadbone

ez meg kész; "offensive line protected well",
több mint 11 éve
Piolira.Delonso_
Kösz! Szerintem már minden általam ismert volt/jelenlegi GM-et végigpörgettem, de ő nem ugrott be. Lehet bevált volna. Lehet Gruden-t kellett volna GM/HC szerepre hozni, aki hozta volna Cousins-t akár első körért is a Redskins-től fr. QB-nek.

több mint 11 éve
Piolira.
több mint 11 éve
ez az év már így is- úgy is időpocsékolás, menteni kell a menthetőt.Amadeus91
A kérdés az, hogy mit ítélünk menthetőnek? Ne legyen 0-16 az év végi mérleg? Maradjon meg az állása valakinek? Legyen jobb a megítélésünk?

Ha annyira reménytelen a helyzet, hogy bukunk, akkor bukjunk nagyot, ne legyen senkiben kérdés, hogy el kell-e küldeni mindenkit. A 2-14 sem jobb, mint a 0-16. Sajnos korai a szabad hétvége, én akkor még nem váltanék HC-t sem. Megvárnám a 10. hetet, ha addig nincs változás akkor kuka. Ha viszont összekapja a csapatot akkor ok, maradjon év végéig és lehet értékelni a teljesítményt. Itt már bármi nemű változtatás már kapkodásnak fog tűnni, az meg semmire sem jó, Al alatt azt már megtapasztaltuk.

Szerintem Pilit kellett volna megszerezni, o eleg tokos egy ilyen feladathoz is es eredmenyei vannak,..
Sot most is meg lehetne hisz csak asszisztens GM.Delonso_
Kire gondolsz?

több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 924 — Deion Sanders for president!
A próbálgatás ideje elszállt...
Komoly (NFL, NCAA bajnok) edző kell ide, akinek a neve hoz pár elit játékost és akit nem röhög körbe a fél öltöző.
A GM kérdésbe nem látunk bele igazán, de az nem jelent semmi jót ahogy pl. az irányítók szerződését kezelte RM. Ha a jó öreg Al-ből indulok ki és elnézem a fiacskáját tuti szeret beleugatni a szakmai döntésekbe. És hát ő sosem lesz Al Davis.
Kell az a tetves új stadion. Hozna bowl-t, új nézőket, némi pénzt meg lenne meleg vize a srácoknak.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Azt azert be kell latni, hogy nagynevu edzot es komoly FA jatekost nem konnyu idehozni.
Ok is latjak mibe jonnenek. Meg a klub eredmenyesseget az utobbi idoben.
Ezek a dolgok nem csak RM-en mulnak.

De, valoban nincs elrelepes, sot... Ezt pedig ugy tunik a kis Davis se nezi mar sokaig, legalabbis holtszezonban tett erre kijelentest.Delonso_
Igen nem könnyű a helyzet.
Igazi nagy név nem fog jönni, de ha van kis szerencsénk sikerülhet egy olyan feltörőben lévő edzőt elkapni, aki vmelyik top csapatnál koordinátor (adja magát a Seahawks DC pl, mint ahogy a Jags csinálta).

De azért Ő is ludas, mert 3 év alatt nem tudott a csapaton erősíteni. 3 draft(mégha az első kukás is volt), 3 FA...kellene, h már előrébb tartsunk.Rolni
Jelenleg is egy olyan edző irányítja a csapatot, aki nagyon penge DC-nek volt kikiáltva és népszerű lépés volt a megszerzése. Allen egy tipikusan feltörekvő, fiatal egyéniség volt akit mindenki érettnek tartott a HC pozícióra. Úgy néz ki, hogy most elvesztette a csapatot. Sajnos én azt "vélem látni", hogy a csapat erősségének szánt OL az ami leginkább csődöt mondott, ezért nem örülnék a korai HC váltásnak, főleg, ha Sparano lenne a kijelölt helyettes. Igen azért, mert az ő egysége sült be. Az az egység amit az ő szájíze alapján raktak össze. Lehet én vagyok túl gyanakvó és összeesküvés-elmélet hívő, de mi ez, ha nem királybuktatás? Nem tudom ez lehetséges-e az NFL-ben, de nem lenne túl nagy meglepetés, ha igen.

Sajnos az egész vezetés ludas a kialakult helyzetben. Nincs olyan légkör a csapat körül ami vonzó lenne az FA játékosoknak. A draftok sem feltétlen sültek el a legjobban eddig, de a legfájóbb az az értékek elherdálása... Sajnos Davis sem tűnik túl magabiztosnak. RM kinevezése után nem jött rögtön a nihil, próbáltuk renoválni a szarból épült várat, aztán jött a rombolás, egy év ment úgy el, hogy esély sem volt az előrelépésre. Ha most teszik ki Allen-t, vagy bárkit, akkor az idei év is felesleges időpocsékolás lesz. Nincs kellő határozottság a vezetésben.peterbadbone
ez az év már így is- úgy is időpocsékolás, menteni kell a menthetőt.
több mint 11 éve
Azt azert be kell latni, hogy nagynevu edzot es komoly FA jatekost nem konnyu idehozni.

De, valoban nincs elrelepes, sot... Ezt pedig ugy tunik a kis Davis se nezi mar sokaig, legalabbis holtszezonban tett erre kijelentest.Delonso_
Igazi nagy név nem fog jönni, de ha van kis szerencsénk sikerülhet egy olyan feltörőben lévő edzőt elkapni, aki vmelyik top csapatnál koordinátor (adja magát a Seahawks DC pl, mint ahogy a Jags csinálta).

De azért Ő is ludas, mert 3 év alatt nem tudott a csapaton erősíteni. 3 draft(mégha az első kukás is volt), 3 FA...kellene, h már előrébb tartsunk.Rolni
Jelenleg is egy olyan edző irányítja a csapatot, aki nagyon penge DC-nek volt kikiáltva és népszerű lépés volt a megszerzése. Allen egy tipikusan feltörekvő, fiatal egyéniség volt akit mindenki érettnek tartott a HC pozícióra. Úgy néz ki, hogy most elvesztette a csapatot. Sajnos én azt "vélem látni", hogy a csapat erősségének szánt OL az ami leginkább csődöt mondott, ezért nem örülnék a korai HC váltásnak, főleg, ha Sparano lenne a kijelölt helyettes. Igen azért, mert az ő egysége sült be. Az az egység amit az ő szájíze alapján raktak össze. Lehet én vagyok túl gyanakvó és összeesküvés-elmélet hívő, de mi ez, ha nem királybuktatás? Nem tudom ez lehetséges-e az NFL-ben, de nem lenne túl nagy meglepetés, ha igen.

Sajnos az egész vezetés ludas a kialakult helyzetben. Nincs olyan légkör a csapat körül ami vonzó lenne az FA játékosoknak. A draftok sem feltétlen sültek el a legjobban eddig, de a legfájóbb az az értékek elherdálása... Sajnos Davis sem tűnik túl magabiztosnak. RM kinevezése után nem jött rögtön a nihil, próbáltuk renoválni a szarból épült várat, aztán jött a rombolás, egy év ment úgy el, hogy esély sem volt az előrelépésre. Ha most teszik ki Allen-t, vagy bárkit, akkor az idei év is felesleges időpocsékolás lesz. Nincs kellő határozottság a vezetésben.

több mint 11 éve
Amúgy potenciális GM-ek és HC-k előtt azért lehet bíztató, h 3 évig türelmesen várt az eredményre MD, ergó megmutatta, h nem apja vonalát viszi tovább ilyen szempontból...Rolni
Igen, de sajnos ugy tunik nem egyszeru normalis szakembereket igazolni ide es jatekosokat.
Nem tudom mi veezet ki, jo jatekos nem jon akikben jo edzo is latna fantaziat es jo edzo sem jon akiben jo jatekosok lathatnanak fantaziat. 22-es csapdaja.
Sot most is meg lehetne hisz csak asszisztens GM.
több mint 11 éve
Sziasztok!
Érdekel valakit egy jegy Raiders Miami meccsre? London szept 28, Wembley... ettől közelebb nem jönnek 😉misibacsy
Ha par nappal ezelott irod be.....
több mint 11 éve
Sziasztok!
Érdekel valakit egy jegy Raiders Miami meccsre? London szept 28, Wembley... ettől közelebb nem jönnek 😉misibacsy
inkább nézem őket biztonságos távolságból.
több mint 11 éve
nemkismiska New York Jets 228
Sziasztok!
Érdekel valakit egy jegy Raiders Miami meccsre? London szept 28, Wembley... ettől közelebb nem jönnek 😉
több mint 11 éve
Hát ha 0-16 kell ahhoz, hogy elkezdődjön valami, akkor legyen!Bruce
akkor fogunk beszarni kollektíven mikor valamelyik beköpi in english, hogy "a fejlődés megkérdőjelezhetetlen"/"a siker láthatatlan"/"szerethető csapat".
több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Hát ha 0-16 kell ahhoz, hogy elkezdődjön valami, akkor legyen!
több mint 11 éve
egyébként a hátralévő(!) mérkőzéseket nézve reális cél a 0-16 elkerülése. Gyakorlatilag a 2 KC elleni csörte ami megfogható valami csoda folytán, Egyszerűen nem látom, hogy kit tudnánk megverni.
Pats, Miami, Bye (remélem kirúgás), San Diego, Arizona, Browns (amelyik megverte most a NO-t), Seattle, Denver, SD, KC, Rams, 49ers, KC, Buffalo, Denver.
több mint 11 éve
Amúgy potenciális GM-ek és HC-k előtt azért lehet bíztató, h 3 évig türelmesen várt az eredményre MD, ergó megmutatta, h nem apja vonalát viszi tovább ilyen szempontból...Rolni
Nagyon más lehetősége nem volt. Nem volt mozgástér az első két évben, most van az hogy már lehetett volna valamit letenni az asztalra, de eleddig ez nem történt meg.

Mindegy egyébként, csak valami tökös tagot hozzanak, aki ezen kívül még szellemes is, utálom az olyan playcallereket, akik csak a régi dolgokat csinálják és nem akarnak újítani.
Ezért örültem volna Chip Kellynek 😉
több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 372 — Raiders fan
Amúgy potenciális GM-ek és HC-k előtt azért lehet bíztató, h 3 évig türelmesen várt az eredményre MD, ergó megmutatta, h nem apja vonalát viszi tovább ilyen szempontból...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
több mint 11 éve

és zsinórban a harmadik olyan vesztes szezon, ami top5 picket fog hozni.
több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 372 — Raiders fan

De azért Ő is ludas, mert 3 év alatt nem tudott a csapaton erősíteni. 3 draft(mégha az első kukás is volt), 3 FA...kellene, h már előrébb tartsunk.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Én egyébként Davis helyében olyan gyorsan eladnám a csapatot, hogy öröm lenne nézni. Al nélkül sajnos a Raiders nem Raiders.
Tudnék is egy csodás vevőt a csapatra. Ormány Viktor és a brancsa biztosan kiváló menedzsmentje lenne a csapatnak. Legalább a csapat neve újra aktuális lenne.

Komolyra fordítva a szót, két út áll a csapat előtt. Vagy marad MD kezében a gyeplő és olyan GM-et vesz fel és olyan edzőt akit ő szeretne, vagy megbíz egy olyan GM-et, aki teljes körű feladatot végez és MD mint tulajdonos, csücsül szépen és nem szól bele semmibe.

Egyébként itt olvasgatva a dolgokat RM-ről. Sztem ezt a fajta cap tisztítást egy átlagos ember is meg tudta volna csinálni. Ha idén kirúgják RM-et, akkor a következő GM-nek már sokkal, de sokkal könnyebb dolga lesz. De ha nem rúgják ki, akkor folytatnia kell az elkezdett munkát, igaz új edzőkkel.
Lesz egy jó cap helyzetben lévő csapat, igaz kevés tehetséges emberrel megáldva, de azért akad olyan játékos akire lehet építeni. Jövőre megint jó helyről draftolunk, újabb tehetségekkel lehet feltölteni a csapatot. Aztán már annyira nem is kell hozni húzóneveket FA-ról, mert majd a fiatalok belendülnek.

Ami most kellene amúgy az vagy egy relocation vagy valami gyökeres változás, mert ez a nihil kurvára idegesítő. Félidőben is jól felidegesített, hogy valamelyik játékosunk ott hülyéskedett az egyik Texans játékossal, mintha minden rendben lenne. Persze megértem én, hogy nem sírhat meg bánatoskodhat mindenki, de akkor is felidegelt a dolog.

Várom a fejleményeket mindenesetre.