Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 547
Mack valóban nem volt feltünő, főleg ahogy asszisztált Ivory 71 yardos TD-jéhez...Go Vikings!
Cornerbacks who have not allowed a single receiving yard yet: Bradley Fletcher, Richard Sherman, Casey Hayward, Tarell Brown, Cortez Allendeyell
ezen meg is lepődtem tegnap.
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 388 — Sworn to the Dark
Mack valóban nem volt feltünő, főleg ahogy asszisztált Ivory 71 yardos TD-jéhez...Go Vikings!
mégis pozitív értékelést adott neki a PFF, 2 hurry meg 1 QB hit volt tőle. 2 elhibázott szerelés volt a negatívum. Ivory TD-jénél Mack véletlenül Tuckot szerelte le, de a touchdownt mégsem az ő rovására írnám, Branch megakadályozhatta volna.

Cornerbacks who have not allowed a single receiving yard yet: Bradley Fletcher, Richard Sherman, Casey Hayward, Tarell Brown, Cortez Allen

internal primates forever

több mint 11 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 574 — Bowl Winner
Mack valóban nem volt feltünő, főleg ahogy asszisztált Ivory 71 yardos TD-jéhez...

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 372 — Raiders fan
Összességében csalódott vagyok.

Többet vártam az OLtől és a DLtől is sokkal.
Futás nélkül teljesen behalt az O, ami részben valóban az OC-ra kenhető. Nagyon hiányzott, h hosszú labdákkal kicsit megnyújtsuk a pályát...persze pass prot és elszakadás kell hozzá, de akkor is...

Carr inkább tetszett, mint nem. Playclock management-re jobban kell figyelnie. Nyomás sokszor kurva hamar odaért, ennek ellenére nem buta, veszélyes elhamarkodott dobásokat láthattunk, hanem többnyire végiggondoltan kezelte. Bíztató volt, de ha a pass prot nem javul, az elkapók nem javulnak elszakadás terén és a futójáték nem támad fel nagyon hosszú és bosszúságokkal teli szezonja lesz neki is és nekünk is.

D oldalon nagyon hiányzott a nyomás. Rendes nyomás csak blitzes, túltöltéses csomagokból jött, szóval eddig ott vagyunk ahol tavaly és ez kurvára nem bíztató...

Védő oldalon Sio Moore tetszett leginkább, meg persze a C-Wood INT nagy play volt.

Kiváncsi leszek jövő héten mire megyünk a Texans-al.
Offens-ük sztem gyengébb, mint ez a Genyo (jó volt meglepően) vezette Jets O és Clowney kiesése után a védelmet sem mondanám erősebbnek, Skins tudott futni rajtuk. Nekünk is kell, különben gebasz van.

Rookie watch:
-Mack nem volt túl feltűnő. Semmi extrát nem csinált, de a Moore-ral végrehajtott dupla roham szép volt, meg a Branch sackhez is kellett Ő is. 46 Bear felállásból nem az a play 😊
-Carr tetszett, ahogy említettem. Amikor volt ideje jól mozgott, pontosnak tűnt. Fejben sztem rendben van.
-Jackson tetszett, bár ez a DL sok volt az OLnek úgy általában sajnos, mondjuk egyik legjobb a ligában.
-McGill STn kívül nem nagyon tűnt fel
-Carrie továbbra is jól fest, persze 7. körös rookie azért...
-többi inaktív volt

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
ilyen konzervatív gameplant még nem láttam, rookie QB-nál sem.

Tarver halftime adjustmentje jó volt.deyell
A futás szánalmasan ment pedig. Meg is néztem meccs után, mert csak félig néztem a mérkőzést, hogy lehet nem láttam valamit, azért erőltetik? Erre látom hogy 3.8 DMC és 1.2 MJD az átlag. De ami viccesebb, hogy 151 passzolt yard, és 158 offense yard.
Akit ez vigasztal, a Chiefs sokkal rosszabbul játszott.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
Én azért nem kenném Allenre az egészet. Ő a védelemhez ért, Tarverrel ki is hozzák a maximumot ebből az emberanyagból - hogy miért csak ez van, az más kérdés. Az offense-t Olsonnak kéne rendbe szedni...
több mint 11 éve
ilyen konzervatív gameplant még nem láttam, rookie QB-nál sem.

Tarver halftime adjustmentje jó volt.

több mint 11 éve
Carr ígéretes, a többit hagyjuk.
#fireDennisAllen
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
szorítok Carrnak, szerintem fasza lesz nagyon 😊
just win baby!

több mint 11 éve
Raiders inactives: MLB Roach, WR Butler, QB McGloin, CB Chekwa, G Bergstrom, T McCants, DE Harris

Raiders will start Denarius Moore over James Jones.

több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Nick Roach állítólag nem fog játszani (N)deyell
Nem jó hír, de sztem nem ezen fog múlni a dolog úgy sem. 😊
több mint 11 éve
Nick Roach állítólag nem fog játszani (N)

több mint 11 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Várom már az esti meccset! 😊

Annak ellenére, hogy most nem annyira folytam bele a fóruméletbe. Több dolog is összejött, ami miatt nem tudok kellő figyelmet fordítani az NFL-re, de attól a meccseket nézni fogom és lehet hogy este már az eredménykövetőben fórumozni is fogok, mint régen! (szentségelések leszenk elsősorban 😀 )

Hajrá Mi! 😊
több mint 11 éve
Halfkey Green Bay Packers 32
Derek Carrnak sokat tett be (negatív irányban) a bratyó, szerintem sima első kör ha nem belőle indulnak ki. Azért jó volt nagyon az a Fresno O.
több mint 11 éve
Jets practiced this week stopping Raiders Wildcat plays. “They haven’t shown any of that in preseason, but I know better,” Rex Ryan said.

készül

több mint 11 éve
Derek Cox-t kirakta a Ravens
több mint 11 éve
Roach - Questionable
Chekwa - Out
Woodley - DNP (NIR)
Ausberry - Probable
Jano - Probable
Jones - Probabale
Watson - Probable

több mint 11 éve
Snake unokája mégsem QB, volt 4 elkapása 40 yardért, futott 1 td-t és szedett egy picket védőként tegnap este.
több mint 11 éve
good stuff:  www.silverandblackpride.com/2014/9/4/6107527/7-derek-carr-throws-v-seattleRolni
inkább az, amit Schaub szív
 profootballtalk.nbcsports.com/2014/09/03/matt-schaub-was-surprised-the-raiders-benched-him/

Matt Schaub was surprised the Raiders benched him
több mint 11 éve
good stuff:  www.silverandblackpride.com/2014/9/4/6107527/7-derek-carr-throws-v-seattle

több mint 11 éve
szegény Brandian Rosst pár nap után kivágta a Dolphinsdeyell
úgy is alakul még addig a játékunk, most nem mentek volna sokra vele
több mint 11 éve
szegény Brandian Rosst pár nap után kivágta a Dolphins

több mint 11 éve
 www.footballbyfootball.com/column/start-the-carr-the-case-for-starting-rookie-quarterbacksRolni
Olson azt mondta, hogy Carr nagyjából mindent tud már, egy valamiből szenved hiányt: meccstapasztalatból. ezért kell kezdetni, a padon nem tud fejlődni.deyell
1 hónapja még Schaub volt a leadership, Carr meg tanuljon mögötte, hogy ne egyből a mély vízbe kerüljön. Hagyjuk a rizsát.
több mint 11 éve
 www.footballbyfootball.com/column/start-the-carr-the-case-for-starting-rookie-quarterbacksRolni
Olson azt mondta, hogy Carr nagyjából mindent tud már, egy valamiből szenved hiányt: meccstapasztalatból. ezért kell kezdetni, a padon nem tud fejlődni.

több mint 11 éve
 www.footballbyfootball.com/column/start-the-carr-the-case-for-starting-rookie-quarterbacks