Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 855 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jay Glazer ‏@JayGlazer
Breaking: Raiders players have been informed that the team is making the switch at QB and starting Derek Carr over Matt Schaub

yeah buddy!
deyell
Mondjuk így a Schaub trade megint csak igazi blockBUSTernek bizonyult... Viszont nem sokan fogadtak volna arra, hogy Carr kezd idén először a z idei draftolt QB közül. Sok sikert neki.
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 387 — Sworn to the Dark
Jay Glazer ‏@JayGlazer

Breaking: Raiders players have been informed that the team is making the switch at QB and starting Derek Carr over Matt Schaub

yeah buddy!

Kaelin Burnettet megtartottuk, IR-re került. Chance Casey a 49ers PS-ébe került

internal primates forever

több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 372 — Raiders fan
Ras-Ir erkezesenek legfobb oka a Jets playbook gondolom...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Raiders PS: Atkinson III, DE Autry, CB Dowling, LB Filimoeatu, LB Hadley, T Kistler, DT Lumpkin, G Mady, WR Roberts, TE Simonson.

ez a Dowling a Ras-I (gúnynevén Ras-IR), akit a Patriots húzott, és bust lett, korábban a Jetsnél volt. Carlos Fieldset nem tudtuk megtartani, a Buccaneers PS-ébe igazoltdeyell
Ras-I azért lett bust, mert képtelen egészséges maradni (lásd gúnynév), egyébként jó adottságokkal bíró játékos.Amadeus91
Én nagyon bírom, és tényleg jó adottságú játékos, de négy év alatt nagyjából 15-20 NFL snap-et tudott pályán tölteni. A porcelán hozzá képest hajópáncél.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Carrt kezdetném, hogy mély passzokkal tesztelje a secondaryt, Moore-t nagyon érzi eddig, ő nagy fegyver lehet. kicsit tartok viszont Ryan blitzeitől.deyell
Akármilyen futásorientált az O, ez a Jets D nem valami ideális nyitómeccs egy rookie QB-nak (persze melyik D az?). A blitzekkel tavaly hasonló szituban Manuelt teljesen meghülyítette Ryan. Egyszer szépen bedobta a blitz mögé egy TD-ért, de azt leszámítva nagyon csúnya meccse volt.
A CB egység annyira nem lesz rossz náluk, hiába nincs a TC eleji két legjobb. Walls vállalható külső CB, Wilson slotban átlagos és free safety létére Allen sem mozgott teljesen fogalmatlanul egy hosszú AJ Green elkapást leszámítva, ahol csúnyán le lett futva. Olyan mint egy fizikális, 30 feletti, picit belassult jó méretű CB 😊. Gronkowskit is rábízták tavaly az egyik meccsen és meg is fogta. Ha csak sima 1 vs 1 elleni offcovert kellene játszania egy possession WR ellen, olyan nagy gondja talán nem lenne. Viszont gondolom rá lesz rajzolva pár bunch formation, hátha belezavarodik a WR elosztásba. És a red zone-ban is például a slant-flat pároknál célba lesz véve hátha lassabban reagál.
Az említett blitzeknél viszont egyedül maradhatna az emberével, ami extra rizikó, szóval az könnyen megeshet, hogy az ő oldaláról nem nagyon lesz DB blitzre küldve.
Kíváncsi vagyok, hogy ebből a párharcból mit tudnak kihozni. Már ha tényleg CB lesz Allen.
A Raiders runD sztem a másik kulcsa a meccsnek, mert elég jól nézett ki eddig a Jets kezdő fala futásoknál. Jó erőben vannak. Ha működik a D, akkor Genónak kell meccset nyernie. Bár nemrég Rodgers-éhez hasonlította a skillsetjét, szóval retteghettek 😊.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 547
Raiders PS: Atkinson III, DE Autry, CB Dowling, LB Filimoeatu, LB Hadley, T Kistler, DT Lumpkin, G Mady, WR Roberts, TE Simonson.

ez a Dowling a Ras-I (gúnynevén Ras-IR), akit a Patriots húzott, és bust lett, korábban a Jetsnél volt. Carlos Fieldset nem tudtuk megtartani, a Buccaneers PS-ébe igazoltdeyell
Ras-I azért lett bust, mert képtelen egészséges maradni (lásd gúnynév), egyébként jó adottságokkal bíró játékos.
több mint 11 éve

ez a Dowling a Ras-I (gúnynevén Ras-IR), akit a Patriots húzott, és bust lett, korábban a Jetsnél volt. Carlos Fieldset nem tudtuk megtartani, a Buccaneers PS-ébe igazolt

több mint 11 éve
Secondary résszel csak egyetérteni tudunk, gyakorlatilag a liga legrosszabb CB állományai fognak találkozni vasárnap, Beki
nem jelenteném ki biztosra, hogy a Raiders cornerbackjei a legszarabbak, legalábbis a kezdők. miért, az előszezonban látottak alapján? ott vanilla coverage van, press man alig, és azt fogjuk nyomatni. egyébként a Packers ellen (a 3. meccs a lényeg) már nem volt rossz Brown és Rogers. a slot CB poszt talány mondjuk, remélhetőleg Chekwa megoldja, mert Carrie és Thorpe egyelőre kevés oda.

egyébként tavaly no 1. volt a Jets a futás ellen, amikor volt a meccs ellenük, Reece mégis futott egy 60+ yardos TD-t, erre emlékszem. jó matchup lesz, Carrt kezdetném, hogy mély passzokkal tesztelje a secondaryt, Moore-t nagyon érzi eddig, ő nagy fegyver lehet. kicsit tartok viszont Ryan blitzeitől.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
A Jets meccsre már készítem magamat erősen.
Jó kis meccs, jó erőfelmérő lesz.

Geno Smith nem érezheti magát komfortosan és nem nézhet ki jól. Ha igen iszonyat bajban leszünk a további QBk ellen. A futójátékuk nem lesz rossz várhatóan, így ez is jó teszt a mi run Dnknek (ami pre-szezonban nem remekelt éppenséggel). A secondary-uk nagyon lyukas lesz, tehát bárki a QB kell, h legyen potens légi támadás. Kell, hogy üres elkapók legyenek és big playek. Ha ez nincs akkor a secondary-k többsége ellen komoly gondunk lesz. Futójátékunk kell, h működjön, hiszen ez lenne mindennek az alapja O oldalon idén. Erre jó teszt ez a front 7. Ha ellenük tudunk futni, akkor jó eséllyel mások ellen is fog menni majd, míg ha ők lezárnak akkor azért az nem jó jel. OL pass prot. szempontjából is vizsgázik egy szépet, mert azért Rex Ryan hozza majd a nyomást mindenhonnan és blitz nélkül 1-1ben is vannak komoly kihívások.
Egyszóval jó erőfelmérő lesz ez és sokkal okosabbak leszünk utána.

Azt, hogy ki az esélyesebb nem tudom, szeretném hinni, hogy mi, de közel sincs lefutva ez a meccs.Rolni
Geno látványosan higgadtabban kezeli a nyomást, mint tavaly, vagy kimozog, így erősen kapaszkodnia kell a DL-eteknek azért.
Secondary résszel csak egyetérteni tudunk, gyakorlatilag a liga legrosszabb CB állományai fognak találkozni vasárnap, bár safety poszton azért nem rossz talán a helyzet nálunk. Hát futójáték terén nem akarlak elkeseríteni, de ha minden jól alakul keresnivalótok sok nem lesz. 😊
OL pass prot kelleni is fog, bár nem hiszem h Ryan odaállít majd 8 embert a LOS-ra és mind megy is blitz-re majd, ahogy tette azt preseason során, de ilyenkor nem nagyon értünk oda a QB-hez sosem.
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Bár lehet lesz még némi varia az 53ban nagy változás nem lesz már.Rolni
Na, Süti már beszólogatott, pedig készültem felvetni új névként az Oakland Painterst 😊)

Geno Smith nem érezheti magát komfortosan és nem nézhet ki jól. Ha igen iszonyat bajban leszünk a további QBk ellen. A futójátékuk nem lesz rossz várhatóan, így ez is jó teszt a mi run Dnknek (ami pre-szezonban nem remekelt éppenséggel). A secondary-uk nagyon lyukas lesz, tehát bárki a QB kell, h legyen potens légi támadás. Kell, hogy üres elkapók legyenek és big playek. Ha ez nincs akkor a secondary-k többsége ellen komoly gondunk lesz. Futójátékunk kell, h működjön, hiszen ez lenne mindennek az alapja O oldalon idén. Erre jó teszt ez a front 7. Ha ellenük tudunk futni, akkor jó eséllyel mások ellen is fog menni majd, míg ha ők lezárnak akkor azért az nem jó jel. OL pass prot. szempontjából is vizsgázik egy szépet, mert azért Rex Ryan hozza majd a nyomást mindenhonnan és blitz nélkül 1-1ben is vannak komoly kihívások.

Azt, hogy ki az esélyesebb nem tudom, szeretném hinni, hogy mi, de közel sincs lefutva ez a meccs.Rolni
Azzal a résszel egyetértek, hogy nektek nagyon fontos lenne, hogy működjön, és ha a Jets ellen menni fog, akkor valószínűleg nem is lesz sok probléma vele. Viszont, ha nem megy, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy a többiek ellen sem fog, mert a Jets ellen kb a legnehezebb futni

több mint 11 éve
és ha az idősebbek nem robbannának megRolni
sutianap
😊

robbannanak le akart lenni...

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
és ha az idősebbek nem robbannának megRolni

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Bár lehet lesz még némi varia az 53ban nagy változás nem lesz már.

QB poszton kicsit rosszabb a helyzet rövidtávon, mint reméltem TC előtt, de a jövő talán bíztatóbb. Schaub sokkal gyengébben fest, mint vártam, lehet ugye nem is lesz kezdő hétvégén, ellenben Carr jobban fest, mint gondoltam. McGloin a fix pont a trióban 😊

RB poszton jól állunk, ahogy vártam. Persze majd élesben derül ki minden, de MJD és DMC is frissnek, gyorsnak néz ki és Murray elég bíztatóan mozog eddig.

FB poszton nincs változás a várakozásokhoz képest. Reece könnyebb, gyorsabb, így ha egészséges tud maradni és potens lesz a QB játék erős szezonja lehet. Olawale amellett, h megbízható FB idén is bizonyította, h elkapásban is megállja a helyét ha kell és nem lassú a posztjához mérten ő sem.

WR poszt nagy talány, mert Streater és JJ nem nagyon lett játszatva a pre meccseken, a kezdőbe is emlegetett Holmes eltünt, mint szürke szamár a ködben, ellenben DMoore villogott. Brice Butler is nagyon szépen dolgozott egész offseasonban. Továbbra is azt mondom nem rossz ez az egység, de kéne vmi megbízható QB play is. Meg persze egy big play WR is elférne 😊

TE poszt gyengébb, mint reméltem. Ausberry rosteren van, tehát hamarosan visszatér, de akkor is sokat kihagyott. Rivera droppolgatott, de reméljük az utolsó meccs jelezte a valódi formáját. Kasa IR, neki köv offseason az utolsó dobás, helyette Leonardt került rosterre, aki elsősorban blokkolni tud. Nem nagyon láttam olyan TE-t a piacon aki komoly erősítés lenne, idén is erős rotáció lesz vszeg ezen a poszton.

OL továbbra is komoly kérdőjel. Papíron erősnek kéne lenniük, de pre-meccseken inkább gyenge átlagos volt az összeteljesítmény. Utolsó meccsen jók voltak, reméljük ez lesz a végleges forma.
OT poszton Penn eddig jó igazolásnak tűnik, Barnes még mindig megbízható RT poszton, de Watson kissé aggasztó. Lehet a két veterán kezdi az évet kezdőben és Watson még tanul, gyakorol kicsit. McCants megbízható back upnak tűnik továbbra is. Jövő szempontjából fontos lenne, h Watson év végére stabil kezdő szintet tudjon hozni.

DL jól fest, de ne felejtsük el, hogy itt azért kor és egészség szempontból vannak kockázatok.
Tuck belülről fog még veszélyt okozni, kinn pedig futás ellen hasznos lesz. Ha egészsége kitart nem lesz gond vele sztem. Woodley eddig nagyon jól fest. Nála az egészség lesz kérdés, de ha ott nincs gond, akkor kellemes meglepetés lehet. Smith sérülésből futott be a végére, korát meghazuttoló módon ténykedik középen, ha okosan használjuk erősítés lehet ő is. Sims aktív, motivált volt, sztem neki jót tesz 3 ilyen "név" a falban mellette pszihésen. McGee végére jött egyenesbe sérülésből, így sokat nem láttuk, de én tőle sokat várok. Jelly nem szabad, h fejjel menjen a falba, de amúgy komoly erő lehet futás ellen. CJ Wilson kinyomta Crawfordot és DT és LDE poszton is ad mélységet ami fontos lesz. Shelby Harris kellemes meglepetés eddig, bízzunk benne, h folyamatosan javul, ahogy tanul és visszarázódik. Egyenlőre RDE back up poszt az övének tűnik. Mack ideje jelentős részében lesz DLben, ezért itt is kell beszélni róla. Ahogy írtam már korábban bíztató és erősítés lesz idéntől. Mayowa feladatköre még nem tisztázott, de jó eséllyel LDE poszton ő is beforog majd, reméljük sikerrel.

LB corp. egészséges, ami fontos, h úgy fest 5 használható8 LB lesz kereten az elején. Azért írom ezt, mert Mayowa rég játszott már LB-t, így ott nem nagyon lehet számolni vele sztem. Roach nem egy iszonyat tackle gyár, de coverban nem rossz és vezényli korrektül a bandát. A Moore-Mack OLB duótól nagyon sokat várok. Burris és Maiava fontos depth szempontból és jó eséllyel pályát is látnak majd sérülés nélkül is Mack DL feladatai végett, bár persze elsősorban a nickel, dime csomagokban lesz lenn Mack, akkor meg nem kell a 3 LB.

CB egység elég gyengén fest per pill. Hayden nem igazán tud pályára kerülni a szezon első felében és a Rogers-Brown duó nem éppen eget rengető. Remélhetőleg a pre-szezon vanilla playbookjának a lecserélése segít majd, de sajnos itt lesznek gondjaink, hiszen hiába az igéretes fiatal négyes a 2 veterán mögött, ha ők égnek. Chekwa, Carrie, Thorpe és McGill legalább a 3.-6. CB posztokat megoldja majd. Hayden visszatéréséig komoly verseny lesz amúgy köztük.

S páros papíron jó lesz, de szeretném Branchtől látni, h megéri a pénzét és C-Wood kora azért nem teljesen elhanyagolható. Jó hír, h Young egészséges lett a végére, mert Ő lesz a primary back up mindkét posztra, hiszen Dowling sztem nem sokat lesz pályán. Még az 53 sem garantált sztem neki...lehet hamar lesérül, ma holnap...

Jano ismét sérüléssel küzdött, de remélem a K gyerek elküldése azt jelzi 100%-os. Kiváncsi leszek mennyire látszik majd a nagy összehang amin dolgoztak King-el. King még mindig nem egy Shane, de reméljük fejlődik tovább. Condo fix pont továbbra is.

KR posztra Murray lesz a befutó sztem, míg PR poszton Carrie a nyertes. DMoore vagy TJones még beleszólhat ezekbe esetleg.

Továbbra sem vagyunk éppen SB esélyesek, tippelni sem nagyon tudok, amíg nem látjuk játszani éles meccsen a keretet.
Azt tudom, h javuló játékot akarok látni mindkét oldalon. Szeretném, ha a fiataljaink bizonyítanának és ha az idősebbek nem robbannának meg, hanem oroszlánként küzdenének. Ha ezek megvannak akkor meg kell, hogy legyen egy javuló mérleg is, aztán kiderül meddig javul, mire elég a jövő szempontjából.

Azt, hogy ki az esélyesebb nem tudom, szeretném hinni, hogy mi, de közel sincs lefutva ez a meccs.

több mint 11 éve
Benson Mayowa pick up tetszik, bar sokat nem varnek tole. Ahogy utana olvastam elvileg szolid futas ellen es nemi nyomast is tud kifejteni. Nem o lesz az uj asz RDEnk, de LDE poszton rotacioba jo lehet.
STben is viritania kell, illetve lehet LB poszton is DCn lesz, hamar Burnett repult miatta...

Chris Clemons FS repult a Texans-bol. Nem tudom mi lehet a dolog mogott en meg FA piacrol szivesen lattam volna.Rolni
Mayowa Mack cseréje lesz SLB poszton a hírek szerint. elég atletikus, annyira ugyan nem, mint Mack, de nem sokkal rosszabbak a számai. még nyers, project, még tanulja a futballt.

Pro Day eredményei (241 fontosan)

40 Yrd Dash: 4.73
20 Yrd Dash: 2.67
10 Yrd Dash: 1.64
225 Lb. Bench Reps: 19
Vertical Jump: 37 1/2
Broad Jump: 10'00"
20 Yrd Shuttle: 4.26
3-Cone Drill: 7.05deyell
Mondjuk ez érdekes, mert ha jól olvastam 265 font körül mozog jelenleg és a Seahawks 4-3ban csak DE-t játszattak vele...Rolni
ja és Super Bowl bajnok, "he knows how to win".......
több mint 11 éve
Benson Mayowa pick up tetszik, bar sokat nem varnek tole. Ahogy utana olvastam elvileg szolid futas ellen es nemi nyomast is tud kifejteni. Nem o lesz az uj asz RDEnk, de LDE poszton rotacioba jo lehet.
STben is viritania kell, illetve lehet LB poszton is DCn lesz, hamar Burnett repult miatta...

Chris Clemons FS repult a Texans-bol. Nem tudom mi lehet a dolog mogott en meg FA piacrol szivesen lattam volna.Rolni
Mayowa Mack cseréje lesz SLB poszton a hírek szerint. elég atletikus, annyira ugyan nem, mint Mack, de nem sokkal rosszabbak a számai. még nyers, project, még tanulja a futballt.

3-Cone Drill: 7.05deyell
Mondjuk ez érdekes, mert ha jól olvastam 265 font körül mozog jelenleg és a Seahawks 4-3ban csak DE-t játszattak vele...

több mint 11 éve
Dowling twitteren:

"I Can See Y'all From A Mile Away, I Ain't Going No Wea Doe I'm Hea To Stay!!!"

tehát marad.deyell
azért nekem ehhez már kellett a dekóder. Vetekszik Kirkpatrickkel és Rolandoval.
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
meglepi: DowlingAmadeus91
na király, szurkoltam neki.

több mint 11 éve

3-Cone Drill: 7.05

több mint 11 éve

Chris Clemons FS repult a Texans-bol. Nem tudom mi lehet a dolog mogott en meg FA piacrol szivesen lattam volna.

több mint 11 éve
Dowling twitteren:

"I Can See Y'all From A Mile Away, I Ain't Going No Wea Doe I'm Hea To Stay!!!"

tehát marad.

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Kaelin Burnett úgy néz ki, hogy cut, a twitterje alapján. nem tudni, ki jön helyette

a Dolphins claimelte Brandian Rosst.deyell
Mayowa nem?Amadeus91
de akkor csak 5 LB-vel megyünk neki a szezonnak? DA alatt mindig volt legalább 6. Lil Burnett jó volt ST-ben is.deyell
Shayne Skov-t kirakta a 49ers és őt akartuk is a draft utánAmadeus91
Skov PSen van, tehàt rosterspotot kellene neki biztosítani

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Kaelin Burnett úgy néz ki, hogy cut, a twitterje alapján. nem tudni, ki jön helyette

Mayowa nem?Amadeus91
de akkor csak 5 LB-vel megyünk neki a szezonnak? DA alatt mindig volt legalább 6. Lil Burnett jó volt ST-ben is.deyell
Shayne Skov-t kirakta a 49ers és őt akartuk is a draft után
több mint 11 éve

Mayowa nem?Amadeus91
de akkor csak 5 LB-vel megyünk neki a szezonnak? DA alatt mindig volt legalább 6. Lil Burnett jó volt ST-ben is.

több mint 11 éve

Mayowa nem?
több mint 11 éve

a Dolphins claimelte Brandian Rosst.