Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 547
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/kj9usljtj3ogffsz4cmp
Dennis Allen, Raiders waiting on Matt Schaub's elbow
Coach Dennis Allen said Friday that his quarterback decision will have to wait until he gets a better read on the health of Matt Schaub's elbow. Who is the favorite to start for the Raiders?

mire várunk, mégis....
több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 372 — Raiders fan
deyell
Rolni
Mackről és Watsonról mi a véleményed? Watson elég aggasztó, egyensúlyérzéke kb. semmi...

utolsó Seahawks TD-nél Dowling és Ross is ólajtó missed tackle-t produkált. cut both

GA3 jó volt a fumble-t leszámítvadeyell
Mack-ről azt gondolom, hogy jó lesz. Lassan lendült be, de a Packers ellen talán lebutították neki kicsit a dolgot (csak a rush-ra kellett figyelnie) és jól nézett ki. Utolsó meccsen is voltak jó megmozdulásai, meg rookie benézései is. Kicsit lassan kapja el a snap pillanatát...ezen kéne még dolgozni. Úgy gondolom, már idén tényleges erősítés lesz. SLB-ként tetszett ahogy a futásnál a szélet fogta, bár volt 1-2 misstackle-je...Coverban sem lesz liability sztem, mert elég gyors. Pass rush terén a szélről a szabad rohanás, illetve az lehet komoly fegyver amikor szélről stuntba bemozog középre, ahonnan a DT kifele viszi az embert. Ezt Tuck-al elég gyorsan tudják csinálni sztem és ha a másik DT is figyelmet követel akkor ott lehet majd tiszta lyuk neki, amin erővel át tud robbanni.

Watson valóban aggasztó. Igazából az egyensúllyal is vannak gondok, de sokszor én úgy néztem, h nincs tisztában azzal ki honnan jön, kit kéne blokkolni és ezért lesz rossz a testhelyzete, mire nekirontanak. Ha jó állásból fel tudja venni a blokkot, akkor viszont szépen emberrel marad, főleg futásban. Ha Barnes kezd RT-ben sztem jobbak leszünk eleinte és amúgy legkésőbb jövőre viszont lehet korrekt OT még a srácból. Azért ne felejtsük el milyen keveset focizott ő életében.

Dowling-ot rossz nézni, ahogy szerelni, helyezkedni próbál. Sima cut és talán PS.
Ross is elég fogalmatlan sajnos, pedig azt hittem ő fog tudni javulni, de úgy fest ez a maximum nála. Ha lesz jobb elérhető S nem hiszem, h sokat gondolkodnak majd.

GA3 egész bíztatóan mozgott. Visszahordóként és még RB-ként is. Ettől függetlenül sztem PS lesz, mert a backfield jó tömött és Murray jobb RB, legalább olyan KR eddig. MJD, DMC, Reece, LM és Olawale kerül rosterre sztem és ő megy PSbe, aztán ha vmelyik 3 betűs kidől, esetleg szóhoz juthat, mint visszahordó, ha LM futóként kell főleg...

Beki:
Allen azt hittem FS lesz nálatok...
Front 7 egészséges, egyben van?
Ki lesz a 2 S?

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Off:

Hawks kirakta Pryort! Habár fejlődött de még mindig szenved az olvasással és a döntéshozással.Cubehead
mit gondolhatnak rólunk, hogy milyen QB kezdett nálunk... Crawford számomra is meglepő, nem vártam.
több mint 11 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 750
Off:

Hawks kirakta Pryort! Habár fejlődött de még mindig szenved az olvasással és a döntéshozással.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Varhatoan az Antonio Allen-Darrin Walls CB duo kezd ellenetek.
több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Jack Crawford az első "áldozat". Számomra kicsit meglepő, igaz az én 53-as tippembe sem fért be. Én CJ Wilson-t tettem a helyére. A DL igazán érdekes lesz, kíváncsi vagyok a tavalyi TC győztes Robinson vagy az idei TC menő Harris kerettag lesz-e?

több mint 11 éve
Mark Dominik, korábbi Bucs GM szerint Schaubot kell kezdetni, mert ha rosszul játszik, le lehet cserélni Carra. de újoncról veteránra váltani nehezebbdeyell
csak lehet, hogy DA-éknek nem fér bele több olyan kezdés, ami után váltani kéne QB-t.
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 387 — Sworn to the Dark
Mark Dominik, korábbi Bucs GM szerint Schaubot kell kezdetni, mert ha rosszul játszik, le lehet cserélni Carra. de újoncról veteránra váltani nehezebb

internal primates forever

több mint 11 éve
más, Snake unokája focira adta a fejét, mégpedig irányítóként (ha minden igaz) járja nagyfater nyomdokait.

Justin Moyes, még lehet hallunk róla
 www.facebook.com/justin.moyes.3
több mint 11 éve
On PFT Live, Vic Tafur of San Francisco Chronicle on chances QB Derek Carr will start Week One for the Raiders: 100 percent.deyell
Amúgy mostmár én is azt mondom, h kezdjen Carr.

Jets front 7 kemény, de nincs CB kereten kb., így ha gyorsan eldobálja a laszdikat Carr, ez pedig megy neki akkor nem törik össze és jóeséllyel WR szedi le majd a laszdit 😊
Ha a futójáték tudna üzemelni a Jets ellen az nagyon jó hír és bazi nagy segítség lenne.

Igazából jelenleg Carr adja a legjobb esélyt a győzelemre, ahogy mondani szokták.
Lábmunkája sokat javult, zsebben jól mozgott, pontosan dob, eddig a limitált nyomást jól kezelte. Most ideje megnézni mit tud nagyfiúk ellen élesben.
Ha Jets meccsen nagy falatnak tűnik a dolog simán vissza lehet lépni Schaub-hoz, mondván helyre jött a keze, de ha egy komplex Rex Ryan D ellen tudja a védelmet olvasni, feladatokat kiosztani és éles meccsen végig okosan játszani, akkor lehet nem is kell neki a redshirt szezon...
Végső soron mentálisan el kell tudnia viselni a nyomást (fizikai + szellemi), hiszen anélkül sose lesz fr.QB.

Miután jelenleg ő a legjobb esély a W-re és kurvára kell a W a stábnak sztem van esély rá, h kezdetik. Olson is azt nyilatkozta többször már, h előrébb tart, mint amire számítottak...

Reálisan nézve 6-10-es szezonnál jobb komoly teljesítmény lenne már. Ha sikerül egy 6-10-et lehozni úgy, h Carr, Mack és a többi fiatal (de legalább nagyrésze) jól néz ki akkor sztem kaphatnak még egy évet MD-től.Rolni
Mackről és Watsonról mi a véleményed? Watson elég aggasztó, egyensúlyérzéke kb. semmi...

utolsó Seahawks TD-nél Dowling és Ross is ólajtó missed tackle-t produkált. cut both

GA3 jó volt a fumble-t leszámítva

több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 924 — Deion Sanders for president!
Én azt mondom kezdjen csak a bamba, aztán hátha kijátssza magát egy életre. A végén meg Carr majd megnyerheti a meccset.
Ez az első meccs előtti deja vu már megint.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
Thorpe-nak szólt vajon valaki, hogy nem kell megvárni tátott szájjal, míg a WR elkapja a labdát?
több mint 11 éve
On PFT Live, Vic Tafur of San Francisco Chronicle on chances QB Derek Carr will start Week One for the Raiders: 100 percent.deyell
Amúgy mostmár én is azt mondom, h kezdjen Carr.

Jets front 7 kemény, de nincs CB kereten kb., így ha gyorsan eldobálja a laszdikat Carr, ez pedig megy neki akkor nem törik össze és jóeséllyel WR szedi le majd a laszdit 😊
Ha a futójáték tudna üzemelni a Jets ellen az nagyon jó hír és bazi nagy segítség lenne.

Igazából jelenleg Carr adja a legjobb esélyt a győzelemre, ahogy mondani szokták.
Lábmunkája sokat javult, zsebben jól mozgott, pontosan dob, eddig a limitált nyomást jól kezelte. Most ideje megnézni mit tud nagyfiúk ellen élesben.
Ha Jets meccsen nagy falatnak tűnik a dolog simán vissza lehet lépni Schaub-hoz, mondván helyre jött a keze, de ha egy komplex Rex Ryan D ellen tudja a védelmet olvasni, feladatokat kiosztani és éles meccsen végig okosan játszani, akkor lehet nem is kell neki a redshirt szezon...
Végső soron mentálisan el kell tudnia viselni a nyomást (fizikai + szellemi), hiszen anélkül sose lesz fr.QB.

Miután jelenleg ő a legjobb esély a W-re és kurvára kell a W a stábnak sztem van esély rá, h kezdetik. Olson is azt nyilatkozta többször már, h előrébb tart, mint amire számítottak...

Reálisan nézve 6-10-es szezonnál jobb komoly teljesítmény lenne már. Ha sikerül egy 6-10-et lehozni úgy, h Carr, Mack és a többi fiatal (de legalább nagyrésze) jól néz ki akkor sztem kaphatnak még egy évet MD-től.

több mint 11 éve
On PFT Live, Vic Tafur of San Francisco Chronicle on chances QB Derek Carr will start Week One for the Raiders: 100 percent.

több mint 11 éve
a net meg felrobbant közben; #StartTheCarr
több mint 11 éve
ha ezek után Schaub kezd, akkor mehet a FO a pecsába.
több mint 11 éve
Ez a Penn-Jackson-Wiz-Howard-Barnes fal egész pofásnak tűnt. Lehet ez lesz\lenne a legjobb 5-ös, mert sajnos Menelik Watson még mindig nincs a helyzet magaslatán...

Ez a fal mögé talán már be lehetne rakni Carr-t.

Első héten a Jets szinte CB nélkül áll ki, ez adhat jó kezdést Carr-nak, ha a nyomás nem üti agyon előbb 😊

több mint 11 éve
Derek Carr said he's learned a lot from Matt Schaub, gave him credit, said he thanked Schaub during the game.

olyan ez, mint amikor Chris Kluwe segített Marquette Kingnek.

Carrnak a blitznél voltak problémái, ezen kell javítani, de a lábmunkája sokat fejlődött

1999 óta nem szereztünk ennyi pontot egy előszezon meccsen. Carr mellett LT Murray is kiemelkedőt nyújtott

megint volt McGloin - Butler TD... ez már menetrendszerű, tavaly is megtörtént az előszezonban

D-Moore vs Sherman

több mint 11 éve
Na első negyedet megnéztem gyorsan...

Tetszett Carr játéka, bár ilyen remek field pozíciói se lesznek többet. Ettől függetlenül jól tette a dolgát, persze másképp is alakulhatott volna a dolog, mert volt 2 INT lehetőség is a pakliban, de végül egyikből TD lett ugye és a másik se ütött vissza. Passza pontosak, erősek voltak, bár pl a DMoore egykezes inkább remek elkapás, mint jó dobás, de mondjuk egy Sherman ellen legalább olyan helyre dobta, ahol nem lehet INT a dologból.

Tetszett az OL végre. Lehet ez a Penn-Jackson-Wiz-Howard-Barnes fal nyit majd...a bal oldalon nagyon szépen nyitottak Murraynek.

Tetszett Murray. KR is jó volt és nagyon szépen futott. Gyors, erős, Earl Thomas-t nem sűrűn rakják így földre gondolom...TD futás is jó volt.

Tetszett DMoore játéka végre. Ezt a formát kéne álandósítania!

Rivera is végre úgy nézett ki, mint ahogy vártuk tavaly után.

Butlernek is volt remek elkapása, sztem roster helye már nem kérdés, még az is lehet, h Holmes előtt van már a DC-n.

Carrie visszahordása remek volt és McGill FF-e is! Mindkét srác rosteren lesz!

több mint 11 éve
seahawks kezdő 1-1 driveot volt fenn offenseben es defenseben is. mind2 drive eredménye TD.braxa88
köszi

több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
seahawks kezdő 1-1 driveot volt fenn offenseben es defenseben is. mind2 drive eredménye TD.
több mint 11 éve
Na eddig csak az nfl.com-os klippeket néztem csak meg, de azok nagyon jól festenek 😊

Hétvégén vmikor megnézem a meccset egyben is...

Azt néztem viszont, h a Murray TD-nél és a DMoore egykezes elkapásnál még első soros védelem volt fenn Seahawks részről. Teljesen első sor volt? Kancellárt és Sherman-t láttam tutira, ebből gondolom...

D.Carr a klippek alapján nagyon jól mozgott a zsebben, nem zavarta a nyomás, végig kereste az embereket a field-en és igen szépeket dobott...persze ritkán jön majd össze ennyi bravúros elkapás, meg a Rivera TD simán INT is lehetett volna, de sokkal sokkal potensebbnek tűnik, mint Schaub, látszott az egész csapaton, h felpörgött...

nfl.com-os egyik arc azt mondta, h kezdetné Carr-t, mert MJD, DMC is egészséges jelenleg és így lehet majd futni, hadd mutassa meg mit tud. Mivel Schaub nagyon halovány volt én is kezdek ezen a véleményen lenni...

több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 924 — Deion Sanders for president!
Hát ez mesés volt. Egy hónapja erről a meccsről gondoltam, hogy esélyünk sincs. Persze valszeg csak mi vettük komolyan az egészet, de a bajnokot 10 ponttal verni szép dolog.
Carr úgy örült a TD-knek mint egy kisgyerek. Ja, és az(ok) a Rivera elkapás(ok)....

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Carr nagyon meggyőzően játszott ma... meddig fog padozni?
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Egyre komolyabbnak tűnik ez a dolog számomra...lehet csak fújják a média lufit, h ha Carr jól játszik ma akkor lehessen a sérülés miatt kezdetni és amikor jön a halál schedule és nem megy neki vissza lehessen még lépni Schaub-hoz, mondván rendbe jött a karja...nem tom mi lesz...Rolni
Mikor majd kezd feltűnni, hogy a Broncos műholdak rádálltak, az már tényleg aggasztó lesz. @) 😊

Állat vagyok, ami enni kér...