Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
én Sheet-et sajnálom még nagyon, szívesen megnéztem volna élesben
több mint 11 éve
nézzük a jó híreket: Justin Ellis végre edzett. kíváncsi leszek a játékára a Seahawks ellen, vele volt jó a 2. csapat védőfala. Hayden is közel a visszatéréshez, de ahogy Allen mondta, ki kell harcolnia a kezdő pozíciót. Thorpe, Carrie lehet előttea Kanadából érkezett Thorpe amúgy meglepően jó volt a Packers ellen, bár ráfújtak 2 büntetést, de ilyeneket az alapszakaszban remélhetőleg nem fognak. több helyen várják, hogy megéri a rostert
internal primates forever
több mint 11 éve
hogy az a.....a garantáltja Houstonban maradt, nem? Vagy rögtön új szerződést is adtatok neki?Black_AdderAdtunk újat rögtön...
Houstonban vmi 10+M volt a pénze asszem, nálunk "csak" 8Rolni
#dreamfrontoffice.
több mint 11 éve
a garantáltja Houstonban maradt, nem? Vagy rögtön új szerződést is adtatok neki?Black_AdderAdtunk újat rögtön...
Houstonban vmi 10+M volt a pénze asszem, nálunk "csak" 8
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
a garantáltja Houstonban maradt, nem? Vagy rögtön új szerződést is adtatok neki?
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 11 éve
Ki lehet csak valóban nincs értelme pénzügyileg...marad táblát fogni legrosszabb esetben is...nem nyerünk vele cap space-et idén, ugyanannyi a dead money mint a cap hit.elvileg ki lehet nem? Vagy ez ilyenkor trade után hogy van?Amadeus91Ja amúgy:ez tényleg vicc, Schaub könyöksérülés miatt nem tud edzeni, tavaly Flynn ugyanez. utóbbi cut lett, Schaubot nem lehet kivágni a sok garantáltja miatt, majd jövőre.deyell
Az offseason során kezdő QB-nak hozott Matt nevű veterán a pre-season meccseken szenved, nem tud elszakadni a fiatal versenytársaitól, majd a negyedik pre-meccs előtt könyök fáradtság miatt sérült státuszba kerül, nem tud majd pályára lépni, de elvileg még ő a week 1 kezdő...
Ismerős?
Bizony, hiszen tavaly ezek után lett TP a week 1 kezdő.
Ez a fentebbi hír viszont nem backflash, hanem az idei helyzet is így áll jelenleg...Rolni
Schaub hiányában Carr edzett az első csapattal.deyell
több mint 11 éve
nem nyerünk vele cap space-et idén, ugyanannyi a dead money mint a cap hit.elvileg ki lehet nem? Vagy ez ilyenkor trade után hogy van?Amadeus91Ja amúgy:ez tényleg vicc, Schaub könyöksérülés miatt nem tud edzeni, tavaly Flynn ugyanez. utóbbi cut lett, Schaubot nem lehet kivágni a sok garantáltja miatt, majd jövőre.deyell
Az offseason során kezdő QB-nak hozott Matt nevű veterán a pre-season meccseken szenved, nem tud elszakadni a fiatal versenytársaitól, majd a negyedik pre-meccs előtt könyök fáradtság miatt sérült státuszba kerül, nem tud majd pályára lépni, de elvileg még ő a week 1 kezdő...
Ismerős?
Ez a fentebbi hír viszont nem backflash, hanem az idei helyzet is így áll jelenleg...Rolni
Schaub hiányában Carr edzett az első csapattal.
több mint 11 éve
elvileg ki lehet nem? Vagy ez ilyenkor trade után hogy van?Ja amúgy:ez tényleg vicc, Schaub könyöksérülés miatt nem tud edzeni, tavaly Flynn ugyanez. utóbbi cut lett, Schaubot nem lehet kivágni a sok garantáltja miatt, majd jövőre.deyell
Ismerős?
több mint 11 éve
Ja amúgy:ez tényleg vicc, Schaub könyöksérülés miatt nem tud edzeni, tavaly Flynn ugyanez. utóbbi cut lett, Schaubot nem lehet kivágni a sok garantáltja miatt, majd jövőre.
Ismerős?
több mint 11 éve
Ja amúgy:eh, nálunk is mindig a vadkanra vadászás közben haltak meg a hősök. Úgy fest ez a könyöksérülés is ilyen.
Ismerős?
Rolni
több mint 11 éve
Ja amúgy:Az offseason során kezdő QB-nak hozott Matt nevű veterán a pre-season meccseken szenved, nem tud elszakadni a fiatal versenytársaitól, majd a negyedik pre-meccs előtt könyök fáradtság miatt sérült státuszba kerül, nem tud majd pályára lépni, de elvileg még ő a week 1 kezdő...
Ismerős?
Ez a fentebbi hír viszont nem backflash, hanem az idei helyzet is így áll jelenleg...
Greg Olson-hoz csak annyit, h igen szépen váltott TP-ről McGloin-ra playhívás terén, de én sem vagyok elájulva tőle.
DA kapcsán kezd elfogyni a türelmem, de persze ezt a szezont várjuk meg mindenképpen.
több mint 11 éve
Viszont Kelly-t kirakta a pats...lehet realitása, hogy visszatérjen hozzánk?Parinem.
minek?
Smith jobb pass rusher
Sims jobb run stuffer
McGee mindkét területen jobb sztem
Ellis jobb run stuffer
ráadásul nem véletlenül teszik ki ők sem...sérülésekkel sokat bajlódott már tavaly is sztem most sem 100-as
több mint 11 éve
Viszont Kelly-t kirakta a pats...lehet realitása, hogy visszatérjen hozzánk?
több mint 11 éve
Az alábbi játékosok buktak el az első keretszűkítéskor: WR Mike Davis, WR Rahsaan Vaughn, TE Kyle Auffray, OT Emmett Cleary, DT Torell Troup, LB Justin Cole, CB Jansen Watson(ismét)
több mint 11 éve
Khalil Mack vs PackersBulaga megette
deyell

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Sztem messze nem Olson volt a csapat legnagyobb gondja a tavalyi szezonban, szegény ember vízzel főz.need: WR, TE, CB, S, OTAmadeus91+ HC, OC. szerintem Allen ki lesz rúgva. Olson QB coachnak jó, OC-nak nem, mert a playcallingja szar. egyedül Tarvert tartom jónak a stábból, korrekt DC
McKenzie úgy gondolom, még marad, ha bejön a Mack + Carr pick.deyell

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Jacoby Fordot első körben cuttolta a Jets
több mint 11 éve
+GM akkor már. Kétlem, hogy DA kirúgásával megoldódnak a gondok.need: WR, TE, CB, S, OTAmadeus91+ HC, OC. szerintem Allen ki lesz rúgva. Olson QB coachnak jó, OC-nak nem, mert a playcallingja szar. egyedül Tarvert tartom jónak a stábból, korrekt DCdeyell
több mint 11 éve
need: WR, TE, CB, S, OTAmadeus91+ HC, OC. szerintem Allen ki lesz rúgva. Olson QB coachnak jó, OC-nak nem, mert a playcallingja szar. egyedül Tarvert tartom jónak a stábból, korrekt DC
McKenzie úgy gondolom, még marad, ha bejön a Mack + Carr pick.
több mint 11 éve
need: WR, TE, CB, S, OT
több mint 11 éve
tipp a végső 53-ra (S&B blogról)QB
Matt Schaub, Derek Carr, Matt McGloin
RB, FB
Maurice Jones-Drew, Darren McFadden, Latavius Murray, Marcel Reece, Jamize Olawale
WR
James Jones, Rod Streater, Denarius Moore, Andre Holmes, Brice Butler
TE
Mychal Rivera, Brian Leonhardt + valaki a waiverről
OL
Donald Penn, Menelik Watson, Austin Howard, Khalif Barnes, Stefen Wisniewski, Gabe Jackson, Matt McCants, Kevin Boothe
DL
Justin Tuck, Lamarr Woodley, Antonio Smith, Pat Sims, Justin Ellis, Shelby Harris, C.J. Wilson, Stacy McGee
LB
Khalil Mack, Sio Moore, Nick Roach, Miles Burris, Kaluka Maiava, Kaelin Burnett
CB
Tarell Brown, Carlos Rogers, Chimdi Chekwa, T.J. Carrie, Keith McGill, Taiwan Jones, Neiko Thorpe
S
Tyvon Branch, Charles Woodson, Usama Young + valaki a waiverről
ST
Sebastian Janikowski, Marquette King, Jon Condo
IR
Kory Sheets
Jeremy Deering
Nick Kasa
visszatérős IR
David Ausberry
PUP
D.J. Hayden
Lucas Nix
több mint 11 éve
Jaja, így igazad van és értettem is ezt a részét, csak gondoltam a másik részét is tegyük egyértelművé 😊