Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 118 — Axel Foley
Szerintem nem az. Elsőre én is simán rámondtam az igent, de sokadik megnézésre azt mondom, hogy belehajolt. Ha nem hajol bele akkor testre megy a szerelés. A közvetítésben is mintha elsőre vitatták volna az ítéletet aztán végül ők is arra jutottak, hogy nem biztos. 😊
"Vicc" része, hogy a védő sérült bele.

több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 387 — Sworn to the Dark
helmet 2 helmet vagy nem? nem fújták be

internal primates forever

több mint 11 éve
Mack: szerintem sima DROY esélyesBazzani
ez oké, de ezt ebből a meccsből kiindulva írod? deyell
Nála inkább a képességekre alapoztam, meg alighanem rosszul emlékeztem vele kapcsolatban az első félidőre.

több mint 11 éve
Mack: szerintem sima DROY esélyesBazzani
ez oké, de ezt ebből a meccsből kiindulva írod? mert az első félidőben láthatatlan ember volt, a 3rd string O# ellen csinált playt, amikor földre vitte Kellen Moore-t.

kérdés az, hogy a secondary csak a preseason miatt van visszafogva (vanilla coverage, press man nincs, blitz nincs, csak zónáznak), ahogy tavaly is ez volt, vagy az alapszakaszban is ilyen szar lesz, mert akkor nagy gondok lesznek.

ami még pozitívum, az Carrie punt returnje

több mint 11 éve
ó faszom, hogy tegnap volt a meccs..... tudna valaki írni egy bővebb összefoglalót?Amadeus91
Ameddig a kezdők voltak fenn addig a Lions dominált, főleg a Lions O#-Raiders D# párharc volt nagyon egyoldalú.
A Rogers-Thomas CB páros botrányosan rossz volt. Tate TDjénél ember nem volt 15méteres körzetben rajta, de Durham is lazán túlugrotta az endzone-ban a védőjét.

Aki szerintem jó lesz (bár inkább a sajátjaimat figyeltem):
Rivera: remek keze van és pár blokkját külön kiemelték
MJD: a gyenge fal ellenére voltak megvillanásai
Tuck: a DL erősége
Mack: szerintem sima DROY esélyes
Carr: ahogy Ulpi írta nagyon ígéretes volt, bár voltak hibái is
Maiva: a második félidőben szinte mindig ott volt ahol a Lions támadó

Hosszabb összefoglalót írtam a mi topikunkba bár az inkább Lions figyelő.

több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 924 — Deion Sanders for president!
Igaz csak összefoglalókat néztem, de így se vagyok boldog.
A secondary komolyan egy vicc volt, és a fal se állt még össze.
Remélem Carr hamar felépül és kiszorítja azt a töketlent a kezdőből.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 547
ó faszom, hogy tegnap volt a meccs..... tudna valaki írni egy bővebb összefoglalót?
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Én néztem a meccset. Harmadik negyedig.
Nem volt minden playben nyomás alatt Schaub, de nem volt jó. Viszont a pickje Jonesnak köszönhető. De rossz volt a fal az tény. Futásblokkban is egyébként.

Ami mindent alulmúlt ezen a meccsen is, az a secondary. Az botrányos. Olyan szinten üres támadók maradtak nem egyszer, hogy maguk is keresték a védőket.

Viszont Carr továbbra is jól teljesít. ez is benne van Schaub lemondatását követelőknél gondolom. Nem király, de rookiehoz képest nyugodt, értelmes játékot mutat.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
ahogy nézem, a pass D# ismét nem volt a helyzet magaslatán. ha már egy ilyen kókler fasz, mint Orlovsky is NFL irányítónak tűnik ellenünk (8/12, 153 yard), az már a vég...

Carr - agyrázkódás, bordasérülés
Branch - bokasérülés
MJD - ujjsérülés
McCants, Simonson - agyrázkódás

a szurkolók már követelik ki Schaubot a kezdőből, a fórumok és twitter tanúsága szerint. hozzátenném hogy az első csapat támadófala valami iszonyat szar volt, minden playben nyomás alatt volt. McGloin - game winning drive a végén

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jansen Watson, who left the Raiders last week, has returned to the team.

#championship

van egy TE igazolás, Kyle Auffray, akit a Patriots vágott ki.deyell
Aztamocsok, volt ilyen nevű játékosunk? 😀 Pedig mostanában láttam vagy 6-7 TE-t a csapattal kapcsolatban, de ő nem is rémlik 😀

több mint 11 éve
Jansen Watson, who left the Raiders last week, has returned to the team.

#championship

van egy TE igazolás, Kyle Auffray, akit a Patriots vágott ki.

több mint 11 éve
úgy tűnik, ChimChek térdsérülés miatt nem játszik a Lions ellen, helyette megnézhetjük Keith McGillt. illetve remélem Sheets több labdát kap, mint a múltkor, hogy lássuk, mit tud meccsen. Sio lehetne a kezdő WLB

több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 372 — Raiders fan
Futó poszton elég jól festünk legalább 😊

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Kory Sheets vs Cowboys

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26
Nemtom most mit izélsz cover2-nél párban kell állni 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
cover each other defense

több mint 11 éve
Kasa és Ausberry kiesése után tight endet kell igazolni. lehetőleg egy olyat, aki blokkolni is tud. mit szólnátok Joel Dreessenhez, akit nemrég vágott ki a Broncos? a PFF szerint average starter szint, Schaubbal játszottak együtt.deyell
nincs rendben a térde. Már tavaly is csak minimális snap számot volt pályán. az egészséges játéka alapján valóban avg starter, de az az idő már elmúlt. Esnek majd áldozatul a ketetszűkítésnek jó játékosok, de azok inkább a TC végén. Akkor majd tudtok tankolni más poszton is, de Dreessen nem hinném h átmenne most az orvosin...Black_Adder
valahogy éreztem, hogy ez nem lesz ilyen egyszerű, mert akkor már leigazoltuk volna. akkor mondjuk visszahozzuk Mastrudot, ha a végső keretszűkítésnél kivágja a Bears

több mint 11 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 464
Kasa és Ausberry kiesése után tight endet kell igazolni. lehetőleg egy olyat, aki blokkolni is tud. mit szólnátok Joel Dreessenhez, akit nemrég vágott ki a Broncos? a PFF szerint average starter szint, Schaubbal játszottak együtt.deyell
nincs rendben a térde. Már tavaly is csak minimális snap számot volt pályán. az egészséges játéka alapján valóban avg starter, de az az idő már elmúlt. Esnek majd áldozatul a ketetszűkítésnek jó játékosok, de azok inkább a TC végén. Akkor majd tudtok tankolni más poszton is, de Dreessen nem hinném h átmenne most az orvosin...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 11 éve
like

Finley még mindig rokkant?
több mint 11 éve
Kasa és Ausberry kiesése után tight endet kell igazolni. lehetőleg egy olyat, aki blokkolni is tud. mit szólnátok Joel Dreessenhez, akit nemrég vágott ki a Broncos? a PFF szerint average starter szint, Schaubbal játszottak együtt.

több mint 11 éve
ma folytatódott a Cowboys elleni közös edzés, bunyók továbbra is nonstop történnek

a leírtak alapján ha ez meccs lenne, igazi shootoutot látnánk. a secondarynk nem bírja tartani Dez Bryantet, ők meg a Raiders RB-ket, de Schaub is dobott pár TD-t ma. Kory Sheets nagyon él ellenük az elmúlt két napon

Jason La Canfora ‏@JasonLaCanfora

Practice over. Raiders got better of Cowboys D. deyell
Rolandoval a fedélzeten nem meglepő
több mint 11 éve
ma folytatódott a Cowboys elleni közös edzés, bunyók továbbra is nonstop történnek

a leírtak alapján ha ez meccs lenne, igazi shootoutot látnánk. a secondarynk nem bírja tartani Dez Bryantet, ők meg a Raiders RB-ket, de Schaub is dobott pár TD-t ma. Kory Sheets nagyon él ellenük az elmúlt két napon

Jason La Canfora ‏@JasonLaCanfora

Practice over. Raiders got better of Cowboys D.

több mint 11 éve
ezt a videót ajánlom megtekintésre a tegnapi edzésről

www.raiders.com/media-vault/videos/Raider-Nation-in-Full-Effect-in-Oxnard/

több mint 11 éve
Saját beatwritereink tweetjeit olvastam és ott csak befejezett Schaub passzokat láttam meg, h forgatjuk a Boys védőit...Rolni
nem tudom, mi az igazság, de a szurkolói fórumokon sem voltak elragadtatva a QB-ektől, akik kint voltak.

más: Mark Davis has not asked, and doesn't plan to ask for a one-year extension on Oakland Coliseum deal. --- Santa Clara, LA, más?

Multiple sources tell me Raiders TE Nick Kasa had an ACL injury in practice yesterday & will miss the 2014 season

több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 372 — Raiders fan
Saját beatwritereink tweetjeit olvastam és ott csak befejezett Schaub passzokat láttam meg, h forgatjuk a Boys védőit...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM