Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 387 — Sworn to the Dark
In an poll of NFL players by ESPN magazine, 19% said they'd need their salary doubled to play for Bills (2nd-most) Raiders (23%).

kellemetlen. más:

Greg Olson said that though Matt Schaub was pressured a lot last week, it wasn’t all the OL’s fault and in fact Schaub himself was responsible for one of them when he didn’t make the line-call adjustment for Detroit’s overload blitz.

Raiders finalists at punt returner: TJ Carrie and Denarius Moore; Kick returner: Latavius Murray and Kory Sheets.

Hayden

internal primates forever

több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 924 — Deion Sanders for president!
Ez hatalmas és sajnos 2xer is érintettek vagyunk.
 www.silverandblackpride.com/2014/8/19/6047901/oakland-raiders-bust-jamarcus-russell-appears-in-dish-network-commercialCubehead
Ez elég szánalmas. Mint a malacka, a gyík, meg a többi borzalom.
Az elmúlt jó pár évben azért sajnos lehet Raiders bust-ot is válogatni.
Viszont az egész cikkben a lényeg: BO a legnagyobb!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 750
Ez hatalmas és sajnos 2xer is érintettek vagyunk.

www.silverandblackpride.com/2014/8/19/6047901/oakland-raiders-bust-jamarcus-russell-appears-in-dish-network-commercial

több mint 11 éve
Immáron +2 fővel lehet több PS-ben, azaz most már 10 fősek.

www.silverandblackpride.com/2014/8/19/6046301/nfl-practice-squads-raised-to-ten-players-new-eligibility-rules

több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 372 — Raiders fan
Carr Vs. Minnesota:  www.youtube.com/watch?v=qhFdlV-KReQ

Carr Vs. Detroit:  www.youtube.com/watch?v=WQzsPAIIOmY
ez a második mondjuk elég gyenge minőségű sajnos...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Packers HC Mike McCarthy will leave his starters in longer during this week's preseason game vs. the Raiders

attól tartok, ez csúnya lesz.deyell
Jó esély van rá, mert az a kezdő O szarrá égeti a mi Dnket...

Kiváncsi vagyok, h bármelyik oldalunkon lesz-e vmi gameplan szerű dolog vagy marad ez a vanilla cucc...

TST nem értem a felvetésedet...gondolom Mark Sanchez-re utalsz...Eagles back up irányítója nem nagyon hiszem, h trade blokkon lenne...persze van az a deal, de senki nem fog olyat mondani\adni érte...
Schaub a kezdő irányítónk. Nagy felé a bizalom továbbra is. Kiderül első meccseken mit tud, aztán ha ég a ház jöhet esetleg vmelyik fiatal...

több mint 11 éve
Packers HC Mike McCarthy will leave his starters in longer during this week's preseason game vs. the Raiders

attól tartok, ez csúnya lesz.

több mint 11 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Sancho Panzához mit szólnátok egy kései körért cserébe? Én speciel nem örülnék neki mert igazából Schaubot sem láttuk élesben játszani és asszem kaszál lóvéban is nem kicsit - mármint Matt. Kíváncsi lennék a véleményeitekre.
több mint 11 éve
egy jó cikk arról, hogy mi a probléma a támadójátékkal eddig

justblogbaby.com/2014/08/17/offensive-oakland-raiders-thatve-offensive/

Ian Rapoport szerint Hayden PUP-on kezdi majd a szezont, vagyis az első 6 meccset kihagyja.

több mint 11 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Én azért kivárom a végét. Elég gyér volt a csapat de azért az első héthez képest fejlődöt. Ha tudják ezt a tendenciát folytatni akkor nem lesz ez annyira ergya.

Leginkább Watsonnal meg Branchel nem vagyok kibékülve... T. Brownról inkább nem is írok. WR sor sem lesz annyira gay. TE mondjuk kellene bár Rivera eddig nem tűnik rossznak.
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 547
nézegettem a jövő évi draftot, milyen prospecteket várnak első körbe, ahogy látom, bőven lehet majd válogatni a megoldások közül a legnagyobb needekre. többek között 6 defensive endet várnak a top 32-be, 4 cornerbacket és 5 elkapót. alábbi játékosokat érdemes lesz scoutolni:

Sammie Coates, WR, Auburn
Amari Cooper, WR, Alabama
Jaelen Strong, WR, Arizona State
Ty Montgomery, WR, Stanford

Ifo Ekpre-Olomu, CB, Oregon
P.J. Williams, CB, Florida State
Trae Waynes, CB, Michigan State
Marcus Peters, CB, Washington

Leonard Williams, DE, USC
Randy Gregory, DE, Nebraska
Shilique Calhoun, DE, MIchigan State
Mario Edwards Jr., DE, Florida Statedeyell
LT is abszolút need lehet jövőre sztem...de nagyon tudnék örülni, ha idén végre nem a 6. hét után kellene elkezdeni nézegetni a 2015-ös draft class-t 😊Rolni
hisz, már most azt nézzük 😀
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26
LT is abszolút need lehet jövőre sztem...de nagyon tudnék örülni, ha idén végre nem a 6. hét után kellene elkezdeni nézegetni a 2015-ös draft class-t 😊Rolni
Nyugi idén már a 3. után is elkezdhetitek 😛

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
nézegettem a jövő évi draftot, milyen prospecteket várnak első körbe, ahogy látom, bőven lehet majd válogatni a megoldások közül a legnagyobb needekre. többek között 6 defensive endet várnak a top 32-be, 4 cornerbacket és 5 elkapót. alábbi játékosokat érdemes lesz scoutolni:

Mario Edwards Jr., DE, Florida Statedeyell
LT is abszolút need lehet jövőre sztem...de nagyon tudnék örülni, ha idén végre nem a 6. hét után kellene elkezdeni nézegetni a 2015-ös draft class-t 😊

több mint 11 éve

Mario Edwards Jr., DE, Florida State

több mint 11 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Egy jó hír (Hayden visszatérése) után rögtön egy rossz! Reece állítólag megsérült a hétfői edzésen és ugyanolyan csizmát viselt utána, mint DJ. A sérülésről semmi konkrétum nincs, csak, hogy határozatlan időre esett ki. Ráadásul Butler agyrázkódást szenvedett. Ez olyan Garfield-os hétfő volt!

több mint 11 éve
Raiders cornerback DJ Hayden was moving laterally and doing some cutting with the athletic training staff Monday, the most he’s done physically while in the presence of the media since training camp began.

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26
Carr újra edzésben:  www.nfl.com/news/story/0ap3000000379585/article/derek-carr-back-at-raiders-practice-on-monday?campaign=Twitter_atl

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
öhm

több mint 11 éve
Allen szerint Gabe Jackson nagy fejlődést mutatott. amikor az LG és a C között futottak az RB-k, 28 yardot szereztek 5 carryből.

Usama Young lejött a PUP-ról, és edzett.

retro Woodson

több mint 11 éve
Ami nagyon szembetűnő D oldalon az a teljes vanilla coverage, ahogy Deyell írta...szerintem nagyon nem akarnak semmiféle támpontot kiadni az első meccseinkre készülő ellenségeknek...

Ez egyfelől érthető másfelől ezt a fokú bénaságot nehéz lesz bármilyen sémával elfedni...nagyon kéne Hayden egészségesen week 1-re.

OL még nem állt össze rendesen, de a futójáték elég jó lesz vszeg. QB-k helyzetét a sok dropp nem könnyíti, de kiváncsi leszek meddig Schaub a kezdő, ha így folytatja...

több mint 11 éve
a PFF szerint a legjobb Raiderek a meccsen:

Carlos Rogers (+2,6) - két rövid passzt engedélyezett, egyet leütött. jól szerelt
Donald Penn (+2,0) - 38 snapet játszott, nyomást nem engedett, futásblokkolásban rendben volt
Austin Howard (+1,6) - egy hurry-t engedett, remekül blokkolt futáshoz
Kaluka Maiava - 5 run stop / 14 futás ellen
úgy általában a backup OL tagjai viszonylag jó osztályzatokat kaptak, így lehet jó depth a falban.

irányítók:

Matt Schaub (-0,9) - nem vállalkozott olyan passzra, ami 8 yardnál többet szállt volna a levegőben.
Derek Carr (+1,9) - 4 sikeres passza szállt 10+ yardot a levegőben. 38, 29, 17, 16 yardos elkapások lettek belőlük. egyetlen probléma az, hogy ötször volt nyomás alatt a két meccsen, ez alatt 1 complete passz, 2 incomplete, 2 sack.

két meccsen sikeres passzok, amelyek 10+ yardot szálltak a levegőben:

McGloin - 10
Carr - 5
Schaub - 0

secondary problémák:

Tarell Brown (-1.0) - egyértelműen alkalmatlan első számú CB-nek. minden rá dobott passzból elkapás lett, egyik TD (Golden Tate)
T.J. Carrie (-2.6) - Chekwa hiányában látott snapet nickelben az első számú védelemben, ez talán korai volt, 2 elkapást engedélyzett, egy TD-t a 6-6 magas Durham ellen. én még láttam tőle missed tackle-t is a cserék ellen, de puntvisszahordásban jó volt.
Branch és Woodson is átlag alatti volt coverage-ben. kéne egy igazi FS, mert Woodson nem azdeyell
tavaly nem volt semmi baj CWood-dal, idén sem ő lesz a leggyengébb hátul szerintem.
több mint 11 éve
a PFF szerint a legjobb Raiderek a meccsen:

Carlos Rogers (+2,6) - két rövid passzt engedélyezett, egyet leütött. jól szerelt
Donald Penn (+2,0) - 38 snapet játszott, nyomást nem engedett, futásblokkolásban rendben volt
Austin Howard (+1,6) - egy hurry-t engedett, remekül blokkolt futáshoz
Kaluka Maiava - 5 run stop / 14 futás ellen
úgy általában a backup OL tagjai viszonylag jó osztályzatokat kaptak, így lehet jó depth a falban.

irányítók:

Matt Schaub (-0,9) - nem vállalkozott olyan passzra, ami 8 yardnál többet szállt volna a levegőben.
Derek Carr (+1,9) - 4 sikeres passza szállt 10+ yardot a levegőben. 38, 29, 17, 16 yardos elkapások lettek belőlük. egyetlen probléma az, hogy ötször volt nyomás alatt a két meccsen, ez alatt 1 complete passz, 2 incomplete, 2 sack.

két meccsen sikeres passzok, amelyek 10+ yardot szálltak a levegőben:

McGloin - 10
Carr - 5
Schaub - 0

secondary problémák:

Tarell Brown (-1.0) - egyértelműen alkalmatlan első számú CB-nek. minden rá dobott passzból elkapás lett, egyik TD (Golden Tate)
T.J. Carrie (-2.6) - Chekwa hiányában látott snapet nickelben az első számú védelemben, ez talán korai volt, 2 elkapást engedélyzett, egy TD-t a 6-6 magas Durham ellen. én még láttam tőle missed tackle-t is a cserék ellen, de puntvisszahordásban jó volt.
Branch és Woodson is átlag alatti volt coverage-ben. kéne egy igazi FS, mert Woodson nem az

több mint 11 éve
egy összefoglalóra vállalkozom

Schaub 1. drive-ja egész jól nézett ki, még nyomás alatt is jókat passzolt, Riverát lehet dicsérni, aztán jött az INT, ami inkább James Jonesnak róható fel. a 2. drive első passz play: egy stunttal átjöttek a támadófalon, mint fing a gatyán, elrontotta Wiz. 3rd down és 7nél nyomás megint, Schaub kidobja, 3 n out, szar punt Kingtől. 3. drive: két 0 gainnel járó futás után 3 és 10., Schaub passzol Moore-nak középre, nincs meg a first down, punt. 4. drive: beugranak a Lions védők, offside, 1 és 5-nél Schaub checkdown passz Reece-nek, first down. következő play: hot read, checkdown Reece-nek, de elejti, nagy play lehetett volna pedig. aztán jöhetett volna egy picksix, R. Mathis olvasta az irányítót, de nem tudta elkapni, csak leütötte. ölég egyértelmű volt mindenesetre, hogy mi lesz. 3rd down és 10-nél passz Riverának, kicsi hiányzott a first downhoz, Jano 55 yardos field goaljával 3-13 lett volna, de büntetés miatt vissza, first down Raiders. jöhetett volna újabb field goal kísérlet, de ismét szabálytalankodtak a védők, életben tartva a drive-ot. aztán jött a menetrendszerű büntetés a 69-esre, vagyis Khalif Barnes holding. majd egy nagy play, dunk passz MJD-nek, jól blokkol Howard és Wiz is, 22 yard gain, lehetett volna több is, ha Leonhardt szerencsétlen módon nem tartja fel. Howard elég jól mozog ahhoz képest, hogy milyen nagy darab. majd futások jöttek, DMC funkcionált, mint a goal line back, ez először nem tűnt jó ötletnek, de végül csak bevitte. 7-13. összegezve: nem volt jó teljesítmény Schaubtól, de nem lehet nagyon elítélni, nem segítette a támadófal, amely rosszul blokkolt futáshoz és passzhoz is, és volt pár drop is. Barnes helyett elkelne GJax. run run flag pass punt offense van egyelőre.

enter Carr. első passz: túldobja Leonhardtot (a középre menő passzokat gyakorolnia kell). 2. passz: kimozog a zsebből jobbra, ahogy Pryor szokta, és futás közben passzol James Jonesnak, 16 yardos passz, first down. Streater end around, ez is sikeres, végre egy jó playcall. következő playben Carr nyomás alatt, screen passz Murraynek, no gain. majd 3 és 2-nél bunch formation, Jones egyedül marad a CB-vel, jump ball, a CB beleüt a passzba, de Jones elkapja, csak nem volt bent mindkét lába, mezőnygól lett belőle, 10-13. 3. negyed, első passz, rossz passz Olawale-nek, mintha nem értették volna meg egymást. majd egy jó passz Butlernek, úgy tűnt, el is kapja, de földet ért, punt. következő drive, első play, Carr rátekeredik a labdára, sack. 2 és 14, screen passz Sheetsnek, 4 yard gain, majd a fal adott elég időt Carrnak, aki meg is találta Butlert, nagy játék volt. majd egy hosszú passz Little-nek, aki el is kapta. WTF? csoda. majd egy bootleg: play action balra, rollout jobbra, Jake Murphy most nem ejtette el a TD-t. 17-23. 4. negyed: újabb jó passz Butlernek. majd egy jump ball Little-nek, elkapja, de már kívül, nincs TD. talán megfuthatta volna jobban is a route-ot. 20-23. újabb drive, újabb hosszú passz Little-nek, túldobta, de az elkapó ellen szabálytalankodtak a védők, nem tudom, miért nem repült a zászló a holdingra, ha már úgyis minden szarra dobják, nem is a mezét, hanem a karját fogta meg Jonte Green. majd egy kicsivel később Jack Cornellt megverte Larry Webster, aki vakoldalról megcsapta Carrt, ráesett a teljes testsúlyával, agyrázkódás, bordasérülés. kár, hogy így alakult, megnéztem volna, hogy képes-e a game winning drive-ra. Carr most jobban játszott, mint a Vikings ellen, akkor nem tetszett, de most igen. nem láttam problémát a pocket presence terén, bár a fal jobban blokkolt neki, mint Schaubnak. dobómozdulatán lehetne még javítani, remélem, rendbe teszik Olsonék, következő meccsre viszont out.

aztán bejött McGloin és ismét király volt 3rd stringerek ellen, talán egy rossz passza volt, amiben ő volt a ludas, de akkor elcsúszott dobás közben. 13 playből állló, 68 yardos game winning drive-ot vezetett, a TD Butlernek ment, aki a legjobb Raiders WR volt a meccsen. remélem, a Packers ellen McLovin is játszhat a kezdőkkel, ha már Carr nem lesz, megérdemelné, sok fan követeli a kezdőbe egyébként...

nem véletlenül:

Mackről annyit, hogy nem vagyok lenyűgözve egyelőre. mintha lassú lenne... TE-k is blokkolják, 1 az 1-ben is többször. nem látok nála go to pass rush move-ot. volt egy play, amikor legalább négy védőnk csinált missed tackle-t, Sio, Dowling, Asante, Carrie meg talán Casey is, nagyon szánalmas volt. egyébként ami még pozitívum lehet, hogy Watson nem volt olyan szar, mint múlt héten. Carrie punt returnernek jó lesz. GA3 is csinált egy szép ST playt, de ettől még nem lesz meg a roster. a 2. számú D#-ből Maiavát lehet kiemelni, ő tűnik a legnagyobb ütközőnek a védők közül, volt pár fontos szerelése, egyikkel TD-t akadályozott meg. ami még pozitíuvm, hogy előhúzták egyszer a NASCAR formációt, amikor a DL így néz ki: Mack, Smith, Tuck, Woodley, és működött a dolog. 2. csapat védelméből hiányzott Jelly, most nem voltak olyan jók, mint múlt héten, az elsőből Chekwa. Usama Young állítólag edzhet a héten, ő nagyon kéne már vissza, mert elegem van Dowlingból. ami még negatívum, az Holmes. a depth charton mint 1. számú WR van, a valóságban azonban távol van a kezdőtől. szituációs deep threat, akire rá lehet dobni a jump ballokat, de ennyi, a legegyszerűbb elkapásokat nem tudja megcsinálni.

több mint 11 éve
helmet 2 helmet vagy nem? nem fújták be

deyell
előnyszabály!
több mint 11 éve
Szerintem meg az. S ezt elfogultság nélkül írom. A behajolás az első kontakt felvétele volt amivel nem is volt baj, viszont a második egyértelműen a fül nyílásánál éri, azon nincs mit szépíteni. De amúgy tény,h vissza nézés után se volt befújva. Érthetetlen a kommentárba is elhangzott.