Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Részben Off:Sajnos kimaradt a meccs ... 😕
Viszont pótolnám. Valaki tudd linket vagy torrent címet? előre is köszönöm!!

több mint 11 éve
Mint a harmatos fos úgy kezd mindét oldalunk...és tartják az egész első félidőben...Kingen kívül nem nagyon van pozitívuma a meccsnek számunkra...
Vagy nagyon titkoljuk mit fogunk csinálni szezonban vagy nagyon szopni fogunk 😀
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
“We’ve got depth this year, something we didn’t have last year. We couldn’t sub, we didn’t have anybody to come in after us." - Pat Simsezért is voltak a második félidős leolvadások, illetve a szezon második felében már érezhetően fáradtak voltak a sok snapet játszó Houstonék.
“In years past, the leadership was not the best,” - Jon Condo - utalva ezzel gondolom a Seymour - Kelly duóra.
internal primates forever
több mint 11 éve
Érkezett Larry Asante(S) Shelton Johnson(S) helyére.
több mint 11 éve
Raiders have signed free agent LB Spencer Hadley from BYU and waived/injured LB Marshall McFadden.Spencer Hadley was facing a five game suspension for violating the school’s honor code. Hadley was suspended Sept. 17 after a photo that appeared to show him partying in a Las Vegas nightclub surfaced, and Hadley later admitted he was drinking alcohol —which is against BYU’s honor code.
igazi gengszter tehát
több mint 11 éve
GAIII h nyomja?
több mint 11 éve
Fields rosterre kerülésének nagyon örülnék, de akkor ki maradna ki? Burnett vagy Maiava? Esetleg 7 LB-vel mennénk a szezonnak?Gondolom Burnett, de ehhez Fields STben is kell, h domborítson...
Criner szerintem esélytelen 53-ba. Butler vagy Roberts inkább, esetleg Little, bár róla sok hír nincs, hogy milyen.peterbadbone
Maiava bár megint sérült, de MLB bevethetőség miatt lock, ha egészséges sztem...
Criner vmiért még mindig a csapatnál van. Méretei miatt gondolom, de előbb utóbb véget ér a story, ha nem villant pre meccseken. Butler esélyes a TC riportok alapján és Little-ről például Vic Tafur úgy gondolja, h DMoore előtt van rosteren...Roberts PS tag lehet Mike Davissel együtt...persze ha félünk, h ellopják még mindig jöhet a jó öreg IR "trükk"...
több mint 11 éve
Fields rosterre kerülésének nagyon örülnék, de akkor ki maradna ki? Burnett vagy Maiava? Esetleg 7 LB-vel mennénk a szezonnak? Criner szerintem esélytelen 53-ba. Butler vagy Roberts inkább, esetleg Little, bár róla sok hír nincs, hogy milyen.
több mint 11 éve
Viccesek ezek a szakik...http://www.nfl.com/news/story/0ap1000000374312/article/max-bullough-chris-davis-among-undrafted-rookies-to-watchpedig ez a Gil Brandt annyira nem bohóc, már vagy 60 éve van a szakmában. de ahogy nézem főleg azokat írta le, aki draftolható besorolást kaptak még a draft előtt. ettől függetlenül Coyle és Sorensen asszem jól nyomja, de GAIII nem éppen
UDFA rookie-król szól a cikk, akikre figyelni kell. Ehhez képest tőlünk George Atkins III van benn. Mondván gyors, nagy srác aki remek KR lehet és futóként is segíthet...vicces
Eddig csak olyat olvastam ezdésekről, h elejtegeti a kick offokat és a puntokat, futóként meg esélye sincs rosterre kerülni...
Közben van pl egy Seth Roberts, aki minden passzt elkap ami felé megy és valóban esélyes lehet akár rosterre is...
Vajon többi csapatnál is ennyire mellé lődöz?!Rolni
Carlos Fieldsnek van a legtöbb esélye a rosterre a Raiders UDFA-i közül, Seth Robersnek talán nehezebb a helyzete, Crinert és Butlert is ki kéne szorítania.
több mint 11 éve
Viccesek ezek a szakik...http://www.nfl.com/news/story/0ap1000000374312/article/max-bullough-chris-davis-among-undrafted-rookies-to-watchUDFA rookie-król szól a cikk, akikre figyelni kell. Ehhez képest tőlünk George Atkins III van benn. Mondván gyors, nagy srác aki remek KR lehet és futóként is segíthet...vicces
Eddig csak olyat olvastam ezdésekről, h elejtegeti a kick offokat és a puntokat, futóként meg esélye sincs rosterre kerülni...
Közben van pl egy Seth Roberts, aki minden passzt elkap ami felé megy és valóban esélyes lehet akár rosterre is...
Vajon többi csapatnál is ennyire mellé lődöz?!
több mint 11 éve
még mindig nem volt bunyó az edzőtáborban.Sio visszatért és edzett, de még Burrisé a legtöbb első csapatos rep. Keith McGill nem edzett, és eddig úgy nagyjából nem mutatott semmit, talán az egyetlen ilyen az idén draftoltak közül.
kicsit aggasztó Schaub folyamatos intjei, eddig 4-et dobott csak Woodsonnak a TC során. tegnap neki és Carrie-nek is egyet. Dowling pedig Carrtól szedi a pickeket
tegnap mindhárom 7. körös újonc kapott dicséretet. még egy edzés a Vikings elleni meccsig. a védelem jó, a támadóegység kevésbé eddig.
több mint 11 éve
Én türelmes típus vagyok...Nézzük meg Hayden mikor tér vissza és hogy játszik. Baromira frusztráló ez a sérülékenység, de továbbra is azt gondolom remek CB lehet belőle.
Ausberry-t sem kell még eltemetni, lehet szezon nyitón már ott lesz...egyenlőre semmit sem tudunk. Az látszik, h nem lesz belőle igazi, stabil kezdő TE, de mint kiegészítő elem lehet hatékony...Kiváncsi leszek Leonardt\Kasa évére, mert jövőre TE poszton is erősíteni kell, ha nem tud vmelyik vmi bíztatót letenni Rivera mellé...
több mint 11 éve
Ahogy Amadeus lemondott már Hayden-ről, mostantól én így vagyok Ausberry-vel. .peterbadboneén Haydent lassan már mindennek elmondtam.
több mint 11 éve
Ahogy Amadeus lemondott már Hayden-ről, mostantól én így vagyok Ausberry-vel. Sajnos nála is az a gond, hogy a teste nem bírja ezt az igénybevételt, pedig nagyon jó játékos lehetne. Valószínűleg az utolsó lehetősége volt az idei TC, ugyanis ez az utolsó év a szerződéséből. Leonhardt-ot amúgy is nagyon kedvelik az edzők, azt hiszem, hogy ezt tavaly a PS tagsága kacsán olvastam.MJD-DMC-vel kapcsolatban maximálisan egyetértek veled Rolni. Szerintem mindkettejüknek jó ez a párosítás, reméljük az egészségükkel sem lesz probléma.
több mint 11 éve
Ausberry térdét műtik. Allen nyilatkozata alapján lehet week 1-re visszatér, lehet egész szezont kihagyja...fogalmu( n )k sincs még...Ezzel Leonardt és Kasa felváltva kapott első TE poszton snappet, míg Rivera marad #2 TE dupla felállásoknál. Ettől függetlenül, h Ausberry hosszabb időre kiesik az Rivera PT-ét fogja komolyan megnyomni vszeg.
Tegnapi edzésen (pad-os) a D teljesen levette az O-t mindegyik csoportban...
Jano és King nagyon keményen dolgozik a tavalyi csorba kiküszöbölésén: www.sfgate.com/sports/article/Raiders-Sebastian-Janikowski-Marquette-King-5671054.php?cmpid=twitter-mobile
Jerry McD szerint jót tehet DMC-nek MJD érkezése és jelenléte: www.ibabuzz.com/oaklandraiders/2014/08/05/raiders-running-back-maurice-jones-drew-may-be-just-the-presence-darren-mcfadden-needs-to-jump-start-his-career/
MJD-vel kapcsolatban fontos lehet, h visszatért offseason elején egyetemi erőnléti edzőjéhez és 15 font körüli súlyt ledobott, keményen dolgozott a korábban sérült térdei, vállai és combhajlítóin...ennek köszönhetően saját bevallása szerint reggel ismét fájdalom nélkül kel | (kortizol-koktél?) | és amúgy Olson is azt mondta, h sokkal robbanékonyabban, jobban mozog, mint mikor Jagsben látta.
Én baromira drukkolok neki, mert egyik kedvenc playám, de majd meccseken kiderül.
DMC elmondta, h többet lesz a passzjátékba bevonva, ez sztem remek hír. DMC akkor a legveszélyesebb, ha open fielden kap laszdit és begyorsulhat.
több mint 11 éve
Pont a rengeteg TC sérülés kapcsán, épp elgondolkoztam rajta, hogy ha egy játékosnak vmennyire is biztos helye lenne az 53-ba kockáztason-e egy sérülést azért, hogy keményen odategye magát...az, hogy az edzéseken lusta, nem egy "self starter" ezt mondta róla Olson még régebben. tavaly szerintem is jó volt. bánnám, ha cut lenne, és felszedné mondjuk a ChiefsdeyellAusberry térdsérülés miatt nem edzett. Neiko Thorpe szintén megsérült. Sio bordasérülés miatt 2. edzést hagyta ki sorozatban, lehet hogy Burris kezd helyette péntekende Moore esetében mi a gond? Tavaly is ment a sav TC-ben rá, aztán év közben megint jó volt (jobb mint a többi).Amadeus91
Seth Robertset (West Alabama UDFA WR) lesz érdemes figyelni pénteken a Vikings ellen, az edzésen elkapott mindent. Holmes a no1. WR, ahogy Rolni is írta, D-Moore alatt meg forró a talaj. -> Allen did say the depth chart was an accurate barometer on where the players currently stand.
Hayden állítólag még az előszezon végén visszatérhet, egyelőre a 2. számú LCB a depth chartondeyell
több mint 11 éve
az, hogy az edzéseken lusta, nem egy "self starter" ezt mondta róla Olson még régebben. tavaly szerintem is jó volt. bánnám, ha cut lenne, és felszedné mondjuk a ChiefsAusberry térdsérülés miatt nem edzett. Neiko Thorpe szintén megsérült. Sio bordasérülés miatt 2. edzést hagyta ki sorozatban, lehet hogy Burris kezd helyette péntekende Moore esetében mi a gond? Tavaly is ment a sav TC-ben rá, aztán év közben megint jó volt (jobb mint a többi).Amadeus91
Seth Robertset (West Alabama UDFA WR) lesz érdemes figyelni pénteken a Vikings ellen, az edzésen elkapott mindent. Holmes a no1. WR, ahogy Rolni is írta, D-Moore alatt meg forró a talaj. -> Allen did say the depth chart was an accurate barometer on where the players currently stand.
Hayden állítólag még az előszezon végén visszatérhet, egyelőre a 2. számú LCB a depth chartondeyell
több mint 11 éve
Ausberry térdsérülés miatt nem edzett. Neiko Thorpe szintén megsérült. Sio bordasérülés miatt 2. edzést hagyta ki sorozatban, lehet hogy Burris kezd helyette péntekende Moore esetében mi a gond? Tavaly is ment a sav TC-ben rá, aztán év közben megint jó volt (jobb mint a többi).
több mint 11 éve
Ausberry térdsérülés miatt nem edzett. Neiko Thorpe szintén megsérült. Sio bordasérülés miatt 2. edzést hagyta ki sorozatban, lehet hogy Burris kezd helyette péntekenSeth Robertset (West Alabama UDFA WR) lesz érdemes figyelni pénteken a Vikings ellen, az edzésen elkapott mindent. Holmes a no1. WR, ahogy Rolni is írta, D-Moore alatt meg forró a talaj. -> Allen did say the depth chart was an accurate barometer on where the players currently stand.
Hayden állítólag még az előszezon végén visszatérhet, egyelőre a 2. számú LCB a depth charton
több mint 11 éve
McGee csak szükségképpen játszik nálatok UT-t vagy hosszútávon is ez a terv? Utóbbit támasztja alá az Ellis-draft (bár Simset csak 1 évre hoztátok vissza), pedig szvsz alkatilag talán jobban feküdne neki a 4-3 NT.empty taxiElvileg UT lesz a posztja hosszú távon is sztem, de azért az idei év ilyen szempontból fontos lesz. Tavaly év végén mindkét "szerepkörben" mutatott értékelhetőt.
több mint 11 éve
McGee csak szükségképpen játszik nálatok UT-t vagy hosszútávon is ez a terv? Utóbbit támasztja alá az Ellis-draft (bár Simset csak 1 évre hoztátok vissza), pedig szvsz alkatilag talán jobban feküdne neki a 4-3 NT.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
azért szép lesz, ha DMC-t összetöretjük a ST-ben.
több mint 11 éve
Raiders.com-on fenn van az elso unofficial DC.Semmi meglepo. Holmes JJ elott van ez a legerdekesebb talan...
Sio Burris elott, Shelby #2 RDE, CJ Crawford elott LDEben, Dowling SS...
több mint 11 éve
Lamarr Houston on Raiders: "Naw, they didn't really try to keep me...They just kinda said forget it and moved on."RM ennek az ellenkezőjét állította, most kinek higgyünk.