Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 387 — Sworn to the Dark
8300 néző volt a Cowboysszal való közös edzésen.

Cowboys-Raiders közös edzésen két jókora bunyó is kialakult 😊Rolni

Amúgy a Boys D-t szopatták rendesen Schaub-ék...mondjuk ez kötelező, mert szegényeknél a D eléggé gyengusz...Rolni
nem tudom, én mást olvastam. pl. a Cowboys beatwritere szerint Schaub elég gyenge volt... az RB-k szívatták őket, még Sheets is.

ami mindenféleképpen pozitív, h Mack megverte T.Smith-t 1-1ben egyszer!!Rolni
íme:
https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

Cowboys beatwritere szerint eddig még senki sem verte meg Tyron Smith-et az edzések során.

Kasát amúgy hordágyon kellett levinni, térdsérülése van, neki valszeg ennyi volt Raiders mezben. paging Ausberry

internal primates forever

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Cowboys-Raiders közös edzésen két jókora bunyó is kialakult 😊Rolni
 www.nfl.com/videos/dallas-cowboys/0ap3000000377293/Cowboys-and-Raiders-practice-turns-ugly
több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 372 — Raiders fan
Cowboys-Raiders közös edzésen két jókora bunyó is kialakult 😊

Amúgy a Boys D-t szopatták rendesen Schaub-ék...mondjuk ez kötelező, mert szegényeknél a D eléggé gyengusz...

Boys OL, viszont jól fogja a mi DL-ünket...nem meglepő, mert egyik legjobb OL az övék, de ami mindenféleképpen pozitív, h Mack megverte T.Smith-t 1-1ben egyszer!!

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 547
Dennis Allen leosztotta Shelby Harrist az edzésen, mert nem tette oda magát.

www.insidebayarea.com/raiders/ci_26312996/raiders-notebook-allen-makes-his-point-practice-outburst

csak nehogy itt is összevesszen a coaching staffal...deyell
én nem vágom az edzőbát. Rendre azokat találja meg edzésen, akik amúgy a meccseken hozzák amit hozni kell (Rolandot kivéve, de ő alapból vadparaszt volt), azok meg kapják a hájpot, akik meccsen aztán a legnagyobb lókötők a csapatban. Nem értem.... a következő 3/4 győzelmes szezon után meg lehet neki köszönni.
több mint 11 éve
Dennis Allen leosztotta Shelby Harrist az edzésen, mert nem tette oda magát.

www.insidebayarea.com/raiders/ci_26312996/raiders-notebook-allen-makes-his-point-practice-outburst

csak nehogy itt is összevesszen a coaching staffal...

több mint 11 éve
CB Jansen Watson has decided to leave the team.

wtf? a pro football focus +2.3-re értékelte a teljesítményét a Vikings elleni meccsen. egyébként szerintük a legjobb Justin Cole volt (+4,9), ezt írták róla: "made a strong case for roster consideration, tallying a sack and two hurries on five pass-rushing opportunities. Eager to show he isn’t a one-dimensional player, Cole made short work of blockers in the run game, indiscriminately bullying both tackles and tight ends."

Hayden mellett Kaluka Maiava is edzett.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ja, de azért a mi CB sorunk is elég gyalázatosan fest, gyengébb a front7 is és az O azért nagy ? továbbra is...Rolni
Van benne igazság és ne felejtsük el, hogy kezdésig még sokan ki is dőlhetnek. :/
több mint 11 éve
Breaking:
Beki:
Tuti nem lesz egyik sem ott a nyitó meccsen?Rolni
McDougle ACL-szakadás, Milliner high ankle-sprain, előbbi sajnos egyértelmű h IR, utóbbi few weeks out státuszt kapott, emellett Patterson 2 egymást követő edzést hagyott már ki.
Tekintve, hogy 3,5 hét durván a szezonnyitóig, nagyon kérdéses Dee játéka.Beki
Jaja ACL-t olvastam is csak kiesett...Milliner-t gondolom összefoltozzák, főleg így, de kérdés mit tud majd produkálni...

Ettől még a front 7 kurva nagy kihívás lesz az OLnek, a futójátéknak...ha az beszarik, akkor meg minden, mert az remekül látszott most ezen a pre-meccsen is, hogy Schaub nem fog csak úgy szétdobálni senkit.

Az mondjuk legalább bíztató, h a kezdő belső OL jól festett és mind3 futó jól nézett ki...Rolni
Cromartie-t is láttuk, hogy mennyire rossz volt a sérülése után, míg Dee kifejezetten rossz volt szezon első felében is, erre most még sérülés után kell még visszatérnie-e is...
Ráadásul tavaly McGloin-nal is egy darabig jól tartottátok magatokat, most pedig Schaub a kezdő QB és futók terén is fejlődtetek.Beki
Ja, de azért a mi CB sorunk is elég gyalázatosan fest, gyengébb a front7 is és az O azért nagy ? továbbra is...

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Breaking:
Beki:
McDougle ACL-szakadás, Milliner high ankle-sprain, előbbi sajnos egyértelmű h IR, utóbbi few weeks out státuszt kapott, emellett Patterson 2 egymást követő edzést hagyott már ki.
Jaja ACL-t olvastam is csak kiesett...Milliner-t gondolom összefoltozzák, főleg így, de kérdés mit tud majd produkálni...

Ettől még a front 7 kurva nagy kihívás lesz az OLnek, a futójátéknak...ha az beszarik, akkor meg minden, mert az remekül látszott most ezen a pre-meccsen is, hogy Schaub nem fog csak úgy szétdobálni senkit.

Az mondjuk legalább bíztató, h a kezdő belső OL jól festett és mind3 futó jól nézett ki...Rolni
Cromartie-t is láttuk, hogy mennyire rossz volt a sérülése után, míg Dee kifejezetten rossz volt szezon első felében is, erre most még sérülés után kell még visszatérnie-e is...
Ráadásul tavaly McGloin-nal is egy darabig jól tartottátok magatokat, most pedig Schaub a kezdő QB és futók terén is fejlődtetek.
több mint 11 éve
Breaking:
Beki:

Az mondjuk legalább bíztató, h a kezdő belső OL jól festett és mind3 futó jól nézett ki...

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Breaking:
Beki:
Tekintve, hogy 3,5 hét durván a szezonnyitóig, nagyon kérdéses Dee játéka.
több mint 11 éve
Breaking:
Hayden pálya mellett laza futásos edzés munkát végez!

Remélhetőleg week 1-re ready, mert ez a Brown-Rogers duo elég halovány volt...

Beki:
Tuti nem lesz egyik sem ott a nyitó meccsen?

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Szép kis kezdő meccs lesz ellenetek, miután 2 CB-nk is kiesett a nyitányra. 😊
Egy dologra kell majd csak figyelnetek, az pedig Ryan blitzei.
több mint 11 éve
 www.silverandblackpride.com/2014/8/10/5988799/oakland-raiders-preseason-week-one-ballers-busters

Watson kivételével egész jó a falAmadeus91
Penn sem lett baller azért, volt holdingja.

több mint 11 éve
 www.silverandblackpride.com/2014/8/10/5988799/oakland-raiders-preseason-week-one-ballers-busters

Watson kivételével egész jó a fal
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26
Tyler Wilson-->Bengals, 3. csapatát fogyasztja, 0 snap és még csak 2. szezonja. Fasza pick volt ő is.Amadeus91
Én tanácstalan vagyok, hogy egy olyan jó játékos mint ő, hogy a szarba nem bír megmaradni sehol? Mert Arkansasban azért megmutatta, hogy nem szar játékos.Shawn84
Állítólag túl komplex neki egy átlag nfl-védelem.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Tyler Wilson-->Bengals, 3. csapatát fogyasztja, 0 snap és még csak 2. szezonja. Fasza pick volt ő is.Amadeus91
Én tanácstalan vagyok, hogy egy olyan jó játékos mint ő, hogy a szarba nem bír megmaradni sehol? Mert Arkansasban azért megmutatta, hogy nem szar játékos.
több mint 11 éve
Tyler Wilson-->Bengals, 3. csapatát fogyasztja, 0 snap és még csak 2. szezonja. Fasza pick volt ő is.
több mint 11 éve
Részben Off:
Sajnos kimaradt a meccs ... 😕
Viszont pótolnám. Valaki tudd linket vagy torrent címet? előre is köszönöm!!Cubehead
 noonkick.com/2014-nfl-preseason-oakland-raiders-at-minnesota-vikings-condensed/ (a kommentátor igen gyökér)

ahogy néztem Bergstrom 2 büntetést hozott össze. RM első draftjából csak Burris marad szeptemberre

6 sack és 8 TFL volt a meccsen. meg 13 penálti. még Torrell Troup is szerzett sacket (egykori 2. körös bust), bár pechére elvették büntetés miatt. főleg a 2. csapat védőfala virított (Harris - McGee - Ellis - Robinson) Shelby Harris megverte Matt Kalilt, az volt talán a legszebb, abban a playben McGee-t is dicséret illeti, önfeláldozó volt. Justin Ellis vetődött a fumble-ért fejjel előre, ott kapták telibe -> agyrázkódás.

megnéztem újra, amikor Schaub Holmes mögé dobta, ott Holmesnak vissza kellett volna fordulnia, észrevehette volna a blitzet. egyébként aki talán a legszarabb volt az egész meccsen, az Chance Casey.

több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Egyébként Carr kapcsán mi az ítélet? Nekem tetszett a játéka. Most töltöm TYTről (én voltam a második,d e ha lejön olyan arányom lesz mint csuhaj 😊) a vágott (régen short cut, most kondenzációs) napi összefoglalót, majd megnézem még egyszer, akkor nem egyszerre három meccsre kell figyelni.

Van a srácban fantázia. Volt egy eset, amire sok edző vár. Amikor nem az automatizált, begyakorolt játék megyen és nem screen, stb, (ez normális, nem a QB gyengeségére utal, sok a biztonsági játék), odaért a pass rush. Ez nagyon fontos pillanat. Mert ha ekkora tét mellett (első meccs, te vagy QB satöbbi) megzavarnak, sok QB azonnal hibázik. Ezt kevesen tudják elkerülni. Aki mégis, azok gyakran jó irányítók lesznek. Carr megdobta passzt, mintha misem történt volna.
Hasonló esett meg a Chiefsben, mi tanulságos. Tyler Bray egyik passza előtt megütötték blitzben, odébb lépett és eldobta pontosan úgy 15-20 yardra. Üres ember volt, semmi különös, complete. Viszont lehetett látni oldalvonal mellett, amiről beszélek, Alex Smith tiszta erőből tapsolt, ahogy csak a karja bírta. Chase Daniel aki fos QB, de tapasztalt, bólogatott elnyúlt szájjal "ez mán fasza volt" jelzésként. Mert ez látszólag semmi, egy play, de többet számít, mint az összes többi. Alexnek igaza volt. Ilyen helyzetben kevesen maradnak nyugodtak, és ez az egyik legfőbb ok, ahol elbuknak a nagy egyetemi tehetségek. Márpedig Carr nem bukott el.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
a pozíciós csatákról

Sio Moore > Burris - nem értem, hogy miért volt eddig téma, hogy kettőjük közül ki kezdjen.. Burris edzett az első csapattal szinte végig, amikor Sio egyértelműen jobb nála. Burrist esetleg Roach helyett tudnám elképzelni

D. Moore >>> Little és Criner - itt is, Moore-t ekézték az edzők, hogy lehet, hogy nem éri meg a rostert, amikor jobb, mint a másik kettő (nem csak egy meccs alapján mondom, korábban is így volt mindig). esetleg még Greg Jenkins lehet a sötét ló, ha 6 WR lesz.

Shelby Harris > Crawford - remélhetőleg Harris így folytatja.

Kaelin Burnett > Carlos Fields - nincs nagy különbség, egyikkel sem volt gond, de Burnett pass rushban hozzátett

apropó McGloinról egy kedvenc gif

Ami nekem tetszett, az a védőfal. Jó kis nyomást generáltak, nagyon jót. Már első pár snap után beírtam, és aztán nem csak én. Ezzel lehet mit keresni. Más kérdés, ha magukra maradnak ez sokat nem ér. Illetve 5 emberes védőfal volt, ami egyrészt ezt okozta, de egyben gyengítette is a hátsó hetes munkáját.ulpianus
nekem nem tetszett a védőfal (már az kezdők), elég jól tartották őket a Vikings támadófalemberei. ennél fizikálisabbnak kell lenniük

több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
.... ennyi büntetést amúgy ritkán látni, amit befújtak a Raiders ellen, mindenre dobták a zászlót.deyell
Ennél több zászlók is voltak. Az új szigorítások miatt nem egy csapat futott bele ebbe.

Ami nekem tetszett, az a védőfal. Jó kis nyomást generáltak, nagyon jót. Már első pár snap után beírtam, és aztán nem csak én. Ezzel lehet mit keresni. Más kérdés, ha magukra maradnak ez sokat nem ér. Illetve 5 emberes védőfal volt, ami egyrészt ezt okozta, de egyben gyengítette is a hátsó hetes munkáját.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Egy normál TE nem ártana plussz nem tudom mit vár mindenki Watsontól? Kezdő szint amikor még 1 percet se játszott köbö? Mind1, 4. hét után kezdek csak aggódni. Phasost vissza!
több mint 11 éve
Szvsz a Cornerek közül ki lehetne vágni mindenkit, egészen botrány gyenge az a unit. Branchen látszódott, hogy sérült volt, a front7 annyira nem volt rossz, a Dline szerintem egész pofás lesz. Offenseben MJD nekem tetszett, hozta a minimumot, DMCnek is volt jó megmozdulása. Schaubról korai még ítéletet mondani. Egy viszont kurva biztos, ha a secondary és az OL nem lesz gatyába rázva, akkor megint top5-ben húzunk és akkor mehet mindenki a picsába. | én meg abban az esetben tuti felülök a Gruden-wagonra. |

Jut eszembe, Rivérával mi a geci van?
több mint 11 éve
rég anyáztam ennyit ilyen rövid idő alatt, ez hiányzott az életemből. két 3 n outtal kezdett a csapat, az első drive-ot kinyírta Watson büntetése, a másodikat Leonhardt facemask penaltyje. aztán egy nagy play (Holmes 16 yardos elkapása) jött vissza Penn holdingja miatt. majd Watsont megverték és jött a sack. Watson elég aggasztó eddig. Casselt nem tudta megállítani a védelem, mert Tarrell Brown és Rogers futkároztak mint pók a falon. Brown Pattersont, Rogers Jenningset nem tudta tartani. Brown csinált egy holdingot is, 3rd downnál asszem. majd Branch késve szerelte Rudolphot, 1 yardos vonalról jöhettek, és TD. Carr bejött, úgy tűnt, végre szerzünk pontokat, erre dobott egy interceptiont, magas volt a passz, de Olawale beleütött, így lett INT. aztán a második félidőben lehetett volna egy mezőnygól, ha Goessling (nem Palardy, ahogy a fasz kommentátor mondta) rúgását nem blokkolják. aztán bejött McLovin és jól nyomta a 3rd stringerek ellen, Greg Jenkinssel érezték egymást, GAIII-nak is adott egy passzt, de amint megütötték, már köhögte is fel. nem lett fumble, incompete passz, de ettől függetlenül Atkinson III-t kivágnám már most. McGloinnak volt egy Favre-féle shovel passza, majd befutott az end zone-ba, 2pontos kísérlet sikertelen. a meccs egy hail mary passzal ért véget tőle.

akik felidegesítettek: Watson - sok bajunk lesz vele, úgy érzem. büntetés + elrontott blokk (még nem késő visszaigazolni Pashost). a tight endek is kiakasztóak voltak. Leonhardt, Kasa, Jake Murphy, utóbbi simán elejtett egy TD-t, de mindegyiknek volt dropja, Leonhardtnak büntetése is. paging Ausberry... a secondary egyelőre fos, ha összeáll, lehet még szar is. Hayden kéne vissza. Chekwa talán nem volt rossz, volt 2 leütött passza. Dowling nem éri meg a rostert, ha így folytatja, volt egy csúnya elhibázott szerelése, amiből first down lett. az offense úgy összességében kurva gyenge volt, nehezen látható, hogy fogunk így pontokat szerezni. sok screen passz, amiből nem lett gain, Olson nem volt valami kreatív. ennyi büntetést amúgy ritkán látni, amit befújtak a Raiders ellen, mindenre dobták a zászlót. Schaub amúgy nem volt meggyőző, nem érzi az elkapókat, karerőssége is lehet gond. Carrnak volt pár szép passza, de nem könnyíti meg az elkapók dolgát azzal, amilyen erővel dobja a rövid passzokat is. Justin Ellis agyrázkódást szenvedett a meccsen.

King elég inkonzisztens volt megint. volt két kurva jó puntja, jól helyezve, messze szállt, amit nem tudtak visszahordani. aztán volt pár olyan, amikor simán túlrúgta a coverage-t. Jansen Watson (vágjátok, hogy van ilyen nevű CB a rosteren?) két INT-et ejtett el.

pozitívum: DMC-nek volt egy megindulása, robbanékonyabbnak tűnik, mint MJD, de egyik RB-re sem lehetett panasz, LT Murray is korrektül teljesített. Shelby Harris forced fumble Bridgewateren! a pincér, aki nem focizott egy évig, a második számú csapatig verekedte fel magát, de a fumble-t nem tudtuk összeszedni. Ryan Robinson és Ricky Lumpkin szintén odatették magukat, fél-fél sackkel. Chekwa volt talán a legjobb a secondaryből, bár volt holdingja, Carrie a futás ellen volt hasznos. Sio Moore-tól volt TFL, Sims sackelte Casselt, miközben Woodley bent tartotta a zsebben. D-Moore sztem jó volt, nem kéne kivágni, inkább Little-t, aki droppolt, vagy Crinert, aki lassú, mint a szar. Moore Carr pár nehezen elkapható passzát leszedte. ezeket az elkapókat látnám a rosteren mindenképpen: Holmes, Jones, Streater, Moore, Butler