Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Azért Carr-t TP-vel összehasonlítani nem lehet...Ezeket amiket leírtál nem vitatom, sőt. Én a TP-s összehasonlítást nem ilyen értelemben értettem. Sokkal kiforrottabb Carr,mind dobó mozdulatra,mind pocket present terén mind olvasási képesség terén,mint TP akár jelenleg is. Én arra akartam célozni Gaben-k,hogy azt azért vegye figyelembe,hogy Carr még élvezi az ismeretlenség és a Pre meccsek intenzitásának valamint a limitált játékból adódó előnyöket. Amíg TP is csak limitáltan volt és nem full time starter addig ő is élvezte ezeket és villogott. Aztán jött az,hogy kiismerték (ennek az ideje most lényegtelen) és világossá vált,hogy kevés a tudása kezdőhöz képest. Carr tudása jóval nagyobb,kiforrottabb de egy kezdőhöz azért még neki is tanulnia kell szerintem és erre ez az év tökéletes lehetne. Addig a falat is össze lehetne véglegesen rakni és draftról vagy FA-ről hozni neki egy #1 wr-t.
Ott, hogy fiatal tapasztalatlan NFL irányító végetér a dolog.
TP-t azért tudták a védelmek kiismerni, mert a 2. meccsre egyértelművé vált, h zsebben nem képes bennmaradni és csak az egyik irányba tud úgy kiforogni, h dobni is tudjon...ezzel szemben Carr tud zsebben is dolgozni, hatékonyan tud dobni szinte bárhonnan.
Nekem tetszik eddig az is, ahogy a csapatot irányítja huddle-ben, LOS-nál. Fejben is jóval előrébb\más szinten van mint TP. Tud védelmet olvasni is...
Nála nagy kérdés ugye a under C kezdés és leginkább a nyomás kezelése. Eddig azt mutatja, h mindkettő terén van benne fantázia. Nem beszari módon játszott eddig, nyomás alatt is volt jó döntése és snap rontásra sem emlékszem. Laszdit kicsit sokáig fogdossa még, de ebben benne van a remek elszakadóképességű elkapó gárda is, meg az is, h gondolom kicsit gyors még neki a tempó...
Természetesen rengeteg dolgot kell még tanulnia, de a legnagyobb dolog sztem az OL és az elkapó, kisegítő elemek rendezése. Bortles-t is azért nem akarják berakni kezdőnek, mert a fal necces és kevés a megbízható célpont...Nálunk fal papíron kicsit jobb, bár eddig ebből sokat nem látunk, viszont az elkapó egység még szarabb...na ezért lenne veszélyes bedobni a mélyvízbe
McGloin viszont eddig látottak alapján simán hozná, amit Schaub, sőt...ha ez így marad vagy padozni fog Schaub draft pickért és 8M-ért vagy szopunk erősen csakazértis vele...persze reméljük, h megtáltosodik week 1-en 😀Rolni

több mint 11 éve
Azért Carr-t TP-vel összehasonlítani nem lehet...Ott, hogy fiatal tapasztalatlan NFL irányító végetér a dolog.
TP-t azért tudták a védelmek kiismerni, mert a 2. meccsre egyértelművé vált, h zsebben nem képes bennmaradni és csak az egyik irányba tud úgy kiforogni, h dobni is tudjon...ezzel szemben Carr tud zsebben is dolgozni, hatékonyan tud dobni szinte bárhonnan.
Nekem tetszik eddig az is, ahogy a csapatot irányítja huddle-ben, LOS-nál. Fejben is jóval előrébb\más szinten van mint TP. Tud védelmet olvasni is...
Nála nagy kérdés ugye a under C kezdés és leginkább a nyomás kezelése. Eddig azt mutatja, h mindkettő terén van benne fantázia. Nem beszari módon játszott eddig, nyomás alatt is volt jó döntése és snap rontásra sem emlékszem. Laszdit kicsit sokáig fogdossa még, de ebben benne van a remek elszakadóképességű elkapó gárda is, meg az is, h gondolom kicsit gyors még neki a tempó...
Természetesen rengeteg dolgot kell még tanulnia, de a legnagyobb dolog sztem az OL és az elkapó, kisegítő elemek rendezése. Bortles-t is azért nem akarják berakni kezdőnek, mert a fal necces és kevés a megbízható célpont...Nálunk fal papíron kicsit jobb, bár eddig ebből sokat nem látunk, viszont az elkapó egység még szarabb...na ezért lenne veszélyes bedobni a mélyvízbe
McGloin viszont eddig látottak alapján simán hozná, amit Schaub, sőt...ha ez így marad vagy padozni fog Schaub draft pickért és 8M-ért vagy szopunk erősen csakazértis vele...persze reméljük, h megtáltosodik week 1-en 😀
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Teljesen egyetértek Amadeus. Mind a két srác más szituban van mint Carr.Gondolkodtam sokat, hogy melyik lenne jobb, ha Carr lenne a kezdő, vagy ilyen pocsék elkapó sorral inkább szenvedjen Schaub és McGloin. Manziel és Brothles esete is nagyon hasonló, de én Carr-t kevésbé féltem, illetve neki még jobbat is tenne az éles helyzetben történő tapasztalat szerzés, mivel light-osabb csoportban játszott az egyetemen, mint a másik kettő.Pariszerintem nem hasonló Johnny és Bortles helyzete. Utóbbi szerintem kurva jól nyomja, simán kezdő kéne, hogy legyen a Jaxnél, Janikának meg most törik le az arcát.Amadeus91
Carr jelenleg élvezi az ismeretlenséget (a D-knek nincs infója,videója róla igazán) élvezi a lazaságot (leginkább Second Team defek ellen tolta pre meccseken ami nem teljesen ugyanaz mint éles meccsen first team ellen végig). Szóval így szituácós játékosként villog de egy komplett mecset végig tolnia még szerintem sok lenne mind olvasás mind intenzitás téren. Kell az az egy évnyi tanulás. Ez inkább csak arra volt jó,hogy láthattuk nem egy újabb T Wilsont húztunk. Elég amúgy csak TP-re gondolni Palmer mögött amikor fel fel került egy két drive ra vagy épp az utolsó Chargers elleni meccsre akkor ő is faszán nézett ki meg szezon elején is voltak jó dolgai de a végére már kiismerték és a tudása meg még kevés volt,hogy ezt abszolválja. Carr-al ugyan ez lenne ha bedobnánk a mélybe a végére MÉG kevés lenne.

több mint 11 éve
Carr menjen a mély vízbe, attól edződik a férfi. johhny fuckball-t meg majd elpopsizza ma a másik kis homó.Gondolkodtam sokat, hogy melyik lenne jobb, ha Carr lenne a kezdő, vagy ilyen pocsék elkapó sorral inkább szenvedjen Schaub és McGloin. Manziel és Brothles esete is nagyon hasonló, de én Carr-t kevésbé féltem, illetve neki még jobbat is tenne az éles helyzetben történő tapasztalat szerzés, mivel light-osabb csoportban játszott az egyetemen, mint a másik kettő.Pariszerintem nem hasonló Johnny és Bortles helyzete. Utóbbi szerintem kurva jól nyomja, simán kezdő kéne, hogy legyen a Jaxnél, Janikának meg most törik le az arcát.Amadeus91
Ja és Bo az Elite Sports előtt.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Gondolkodtam sokat, hogy melyik lenne jobb, ha Carr lenne a kezdő, vagy ilyen pocsék elkapó sorral inkább szenvedjen Schaub és McGloin. Manziel és Brothles esete is nagyon hasonló, de én Carr-t kevésbé féltem, illetve neki még jobbat is tenne az éles helyzetben történő tapasztalat szerzés, mivel light-osabb csoportban játszott az egyetemen, mint a másik kettő.Pariszerintem nem hasonló Johnny és Bortles helyzete. Utóbbi szerintem kurva jól nyomja, simán kezdő kéne, hogy legyen a Jaxnél, Janikának meg most törik le az arcát.
több mint 11 éve
Gondolkodtam sokat, hogy melyik lenne jobb, ha Carr lenne a kezdő, vagy ilyen pocsék elkapó sorral inkább szenvedjen Schaub és McGloin. Manziel és Brothles esete is nagyon hasonló, de én Carr-t kevésbé féltem, illetve neki még jobbat is tenne az éles helyzetben történő tapasztalat szerzés, mivel light-osabb csoportban játszott az egyetemen, mint a másik kettő.
több mint 11 éve
tekintve, hogy ez a roster már az ő kezük műve nincs már kire mutogatni. Alig maradt valaki az utolsó Al-féle csapatbólcsak ha jön egy új stáb, akkor megint odébb vagyunk...Rolnideyell
igazából az dühít, h nem látom az edzőkön, h alkalmasak...eddig rá fogtam én is a nulla rosterre és biztos továbbra is részben erről van szó, de jó lenne látni vmit...Rolni
több mint 11 éve
csak ha jön egy új stáb, akkor megint odébb vagyunk...Rolnideyell
igazából az dühít, h nem látom az edzőkön, h alkalmasak...eddig rá fogtam én is a nulla rosterre és biztos továbbra is részben erről van szó, de jó lenne látni vmit...
több mint 11 éve
Faszom kivan amúgy több fronton is a dolgokkal.annyira talán nem lesz rossz a helyzet jövőre. Carr jónak tűnik hosszú távon. kell neki egy WR1 meg egy franchise LT (jó, egy TE sem ártana, Rivera nem tudom, miért ilyen harmatos). jövőre sok jó nevű WR kerülhet ki a piacra (persze lehet, hogy túl kell fizetni őket, hogy ide jöjjenek), illetve a drafton is lesz az első körben ígéretes, úgy, mint LT is. LG poszt meg lesz oldva Jacksonnel, Wisniewskivel szerződést kell hosszabbítani, megint lesz egy valag cap space - pláne ha Schaub cut - nem kéne, hogy Wiz úgy járjon mint Veldheer. amúgy én sem értem, hogy WTF van a fallal. tavaly Barnes - Pashos tackle páros lehozott egy tűrhető szintet, akkor most miért nem megy jobb nevekkel?
Schaub rakás szarnak néz ki...
OL papron erős kellene, h legyen, erre foshenger. Sparano is bekaphatja...
Run D hova tűnt tavalyról?
Streater, Holmes? Hol vannak? Rivera is droppol meg Reece is!
Nagyon gyenge ez a roster...
Annyi a pozitív, h szinte minden deal-ből ki lehet lépni könnyen, ami veteránokkal köttetett, következő brigád sokkal jobb helyzetből fog majd indulni...
Lehet kéne egy franchise áthelyezés, teljes takarítás front office-ban, edzők között...aztán az új brigád eldönti ki kell, ki nem és pénzzel, drafttal neki lehet feszülni...
Persze ebből se lesz semmi...maradunk ebben a fos stadionban, a gyökér földdel még 1-2 évet, nem jön se rendes edző, se minőségi, fiatal UFA...pár év szenvedés után meg MD kénytelen lesz eladni az egészet...Rolni
a védelemben Woodley még jó lehet 1-2 évig, jó fogásnak tűnik. Smith-ről nem mondanám meg, hogy 33 éves. a secondary kérdéses, de egész jól játszottak Cobb, Nelson ellen. sztem Carrie és J. Ellis jó lesz idővel.
internal primates forever
több mint 11 éve
Faszom kivan amúgy több fronton is a dolgokkal.Schaub rakás szarnak néz ki...
OL papron erős kellene, h legyen, erre foshenger. Sparano is bekaphatja...
Run D hova tűnt tavalyról?
Streater, Holmes? Hol vannak? Rivera is droppol meg Reece is!
Nagyon gyenge ez a roster...
Annyi a pozitív, h szinte minden deal-ből ki lehet lépni könnyen, ami veteránokkal köttetett, következő brigád sokkal jobb helyzetből fog majd indulni...
Lehet kéne egy franchise áthelyezés, teljes takarítás front office-ban, edzők között...aztán az új brigád eldönti ki kell, ki nem és pénzzel, drafttal neki lehet feszülni...
Persze ebből se lesz semmi...maradunk ebben a fos stadionban, a gyökér földdel még 1-2 évet, nem jön se rendes edző, se minőségi, fiatal UFA...pár év szenvedés után meg MD kénytelen lesz eladni az egészet...
több mint 11 éve
Jordy Nelsonon T.J. Carrie védekezett. 6 dobás ment Nelson felé, ebből kettőt kapott el, 19 yardért (sajnos az egyik TD). T. Brown is jó volt, amíg ki nem esett agyrázkódás miatt, nem hallottam a nevét, ez pozitívum. McGill viszont továbbra sem volt meggyőző, engedett egy TD-t az utolsó negyedben, Thorpe egyelőre jobb nála. csak a potenciál miatt tarthatják meg McGillt, Dowling dettó, ő még mindig nem tud szerelni.sérülések: Sheets szezonjának vége Achilles-sérülés miatt, jövőre 30 éves lesz, valszeg cut és nem megy IR-re. Brown, Roach agyrázkódás, Sio Moore nyaksérülés, Watsonnak a csípője sérült meg, de amúgy is elég gyenge volt. McCants vagy Barnes kezdhet helyette, ha így folytatja. Gabe Jackson volt talán a legjobb az OL-ból a meccsen. a védőfalból Woodley és Smith. kár utóbbira ráfújtak 2 hülye personal foul büntetést. Shelby Harris megint ígéretes volt pass rushban, futás ellen már nem annyira jó.
Mack INT-je pont mint az Ohio State elleni emlékezetes meccsén...
King 4 i20-as punt... nem rossz.
Nekem igazából mindegy, de ez a Schaubos tökvakarás még idegesítő is. Pryor legalább szerethető volt, meg nem is vártunk tőle többet.Amadeus91Schaubnak vége. Delhomme 2 lett belőle, karerőssége minimális, labdától lassan szabadul meg, nem mobilis, nem tudja elkerülni a nyomást, és nem tudja kezelni. állandóan James Jonest nézte és neki erőltette a passzokat, azt hiszi, hogy ő egy Andre Johnson? nem éppen. mondjuk a WR-ek rajta kívül nem futják meg elég jól a route-okat, nincs összhang, a blitzekre nem reagálnak, nem segítik ki, viszont ordasakat droppolnak, mint Reece az end zone-ban úgy, hogy védő nem volt a közelben. Carrt azonban nem kéne odavetni az oroszlánok elé. McGloin kezdhetne, de ő meg 180 cm magas, leütik csomó passzát stb. nincs nagy upside., egy jó backup. mégis a karja erősebb, mint Schaubnak, meg szarja össze magát a nyomástól, ami van, mert a fal nem működik valahogy.
több mint 11 éve
Brice Butler? A számai nem rosszak, a meccset nem láttam sajnaD11egyedül nem csinál nyarat.
Per pill nagyon rosszul festenek a dolgok sztem...én azt mondom, hogy ha a 3. évük ilyen retek lesz, akkor menjen is a komplett banda a picsába. Első két évet el lehetett mismákolni, hogy nincs pick, nincs pénz, van egy rakás lókötő a keretben. Idén volt pénz, volt pick, erre ugyanúgy szarul állunk. Hiába van della, ha abból 11 misit Schaubnak adunk. MD meg szerintem teljesen fronton támadni fog Grudenért 0-4 után.
Nincs\nem lesz passzjáték
Emiatt a futást szépen tudják majd ölni
Nincs run D és rendes coverage, így hiába bíztató a pass rush nem sokra fogunk menni vele. Szétfutnak és gyors passzokkal szétszednek...
Csoport riválisok közül (is) mindenkinek jól fogunk emiatt feküdni...
DA és a stáb így jó eséllyel repül, kérdés megy-e velük RM is...Rolni
+1Nagyon hamar Carr lesz ebből.Amadeus91deyell
Nekem igazából mindegy, de ez a Schaubos tökvakarás még idegesítő is. Pryor legalább szerethető volt, meg nem is vártunk tőle többet.
több mint 11 éve
Brice Butler? A számai nem rosszak, a meccset nem láttam sajna
több mint 11 éve
Nagyon hamar Carr lesz ebből.Amadeus91ne legyen. nagyon gyengék az elkapók, nem bírtak elszakadni. a Packers első számú secondaryje ellen esélytelenek voltak, de még a második ellen is megoldhatatlan feladat volt nekik egy Davon House (akit Crabtree szétszívatott a 49ers elleni playoff meccsükön). egyedül Demetri Goodson, a 6. körös újonc, aki korábban kosárlabdázott ellen volt sikere Dmoore-nak, meg James Jonesnak - csak az a baj, hogy ő meg nem éri meg a rostert - bár TD-t sem sikerült elkapni róla, mert Jones nem tudta teljesen megszelíditeni a labdát. ez szánalomgyár. teljesen impotens volt az első számú O# a második számú védelmük ellen is. katasztrófa.
ami pozitívum, hogy meglepően jó volt a pass rush és a coverage is, DL-ünk elég szépen átment a falukon. működött a NASCAR formáció, Mack is jó volt ebben, bent tartotta Rodgerst a zsebben, majd Smith v. Woodley sackelte. Roach meg Sio jól blitzelt, csak volt pár missed tackle tőlük. aztán Sio sérülése... megijedtem nagyon, nyaksérülés volt egyértelműen, ilyenek miatt pár ember karrierje véget ért mostanában. aztán helyére bejött Burris, aki egy rakás szar volt. csináltak róla egy TD-t, egy kétpontost, meg 3. downnál egy first downt. a kétpontosnál Starks bevitte magával az end zone-ba, kb. mint Bo Jackson csinálta Brian Bosworth-tel. de most legalább jók voltak a DB-k, az első negyedben Packers WR nem regisztrált elkapást.
egy jó kis stat: (második negyed közepe): első TD-t szerző drive után: 10 play, -4 yard "gain"
több mint 11 éve
Per pill nagyon rosszul festenek a dolgok sztem...Nincs\nem lesz passzjáték
Emiatt a futást szépen tudják majd ölni
Nincs run D és rendes coverage, így hiába bíztató a pass rush nem sokra fogunk menni vele. Szétfutnak és gyors passzokkal szétszednek...
Csoport riválisok közül (is) mindenkinek jól fogunk emiatt feküdni...
DA és a stáb így jó eséllyel repül, kérdés megy-e velük RM is...
több mint 11 éve
Palmerrel is az volt a gond, hogy egy faszkalap volt, első adandó alkalommal lelépett innen egy percig sem titkot csinálva abból, hogy nem igazán fekszik neki itt. Az utóbbi évek QB felhozatalához képest még mindig jó volt a tudása, ezt el kell ismerni.Azért az már a tavaji szezonunknál bebizonyosodott hogy nem Palmer volt a ludas abban hogy szarul szerepeltek. Ha valaki az NFC West-ben összehoz egy 10-6-ot az annyira nem fakezű... én spec nem szeretem de nem is annyira gyászos mint amennyien szidták ebben a topicban.silent7939Schaub minek jött...RM nem érzi ezt a veterán Qb dolgot...ennyit McGloin is tudna.Rolniezt gyakorlatilag tudta Pryor is, csak kevésbé unalmasan. Schaub eddig valóban egy újabb elpocsékolt pick, ott tartunk, hogy még mindig PALMER(...) a legértelmesebb qb az utóbbi évekből. Nagyon hamar Carr lesz ebből. Nem is értem minek erőltetjük ezt a Schaub dolgot.Amadeus91
Ahhoz meg, hogy nálatok egész jó, hát nyilván nem mindegy, hogy DHB-nak dobálsz, aki eldroppolt 5-ből 4 labdát, vagy Fitznek.....
több mint 11 éve
Azért az már a tavaji szezonunknál bebizonyosodott hogy nem Palmer volt a ludas abban hogy szarul szerepeltek. Ha valaki az NFC West-ben összehoz egy 10-6-ot az annyira nem fakezű... én spec nem szeretem de nem is annyira gyászos mint amennyien szidták ebben a topicban.Schaub minek jött...RM nem érzi ezt a veterán Qb dolgot...ennyit McGloin is tudna.Rolniezt gyakorlatilag tudta Pryor is, csak kevésbé unalmasan. Schaub eddig valóban egy újabb elpocsékolt pick, ott tartunk, hogy még mindig PALMER(...) a legértelmesebb qb az utóbbi évekből. Nagyon hamar Carr lesz ebből. Nem is értem minek erőltetjük ezt a Schaub dolgot.Amadeus91
több mint 11 éve
Schaub minek jött...RM nem érzi ezt a veterán Qb dolgot...ennyit McGloin is tudna.Rolniezt gyakorlatilag tudta Pryor is, csak kevésbé unalmasan. Schaub eddig valóban egy újabb elpocsékolt pick, ott tartunk, hogy még mindig PALMER(...) a legértelmesebb qb az utóbbi évekből. Nagyon hamar Carr lesz ebből. Nem is értem minek erőltetjük ezt a Schaub dolgot.
több mint 11 éve
Végre vannak biztató megmozdulások. Ha más nem is, legalább össze lehet vágni egy pár perces "hero" videót.Ne kiabáljam el, de megint egy negatív szezon lesz sok sima meccsel, küzdelmes és kevés pontos vereségekkel, meg pár egyéni hőstettel. Ajtó csapkodásra, asztal ütlegelésre, káromkodásra felkészülni skacok.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Ez a védelem megint...csak tudnám minek szívatom magamat ezzel az éjjeli meccsnézéssel...Na csak anyáznom kell és van is egy potens O drive...mi a szösz...MJD jól festett a végén!
Boothe Howard helyén van fenn?
És rögtön védekezünk is egy értelmeset...mik vannak...a büntik se a mieink ezúttal...
szép nyomást teszünk Aaron-ra...Woodley sack szép csapatmunka volt...
O azért eléggé pöcs...de a front nagyon pörög...Woodley, Smith rendszerint backfielden van...Mack is jobb ma
Moore szegény nagyon ki lett ütve...sztem tuti agyrázkódás, de sajnos lehet komolyabb lesz...elvileg nyaksérülés 😕
Zebra bekaphatja...
Schaub minek jött...RM nem érzi ezt a veterán Qb dolgot...ennyit McGloin is tudna...
Mack szép INT
több mint 11 éve
meghallgattam Greg Cosell podcastjét, szerinte Schaub nem olyan szar, mint mondják, az volt vele a gond, hogy a Vikings és a Lions védői egy előszezon meccshez képest szokatlanul sokat blitzeltek, erre pedig nem volt felkészülve. Carrt összességében dicsérte, sokat fejlődött az első meccséhez képest, futás közben jól dob, a mozgása megtévesztő az ellenfelek számára, illetve volt pár jó passza úgy, hogy védők voltak körülötte, egy zsebirányító ösztöneit látta nála, erre pedig nem számított ilyen hamar. ami probléma az, hogy nem egy "anticipation thrower", a középtávoli passzait egy ütemmel később dobja, mint kéne, ami lehet probléma az NFL-ben, illetve ha center alól kapja a labdát, nem olyan magabiztos, mint shotgunnál, de ez érthető.
több mint 11 éve
Carr nem játszik a Packers ellen. kíváncsi vagyok, Jelly fog-e. ő később edzhetett agyrázkódás miatt, pedig 1 héttel korábban sérült megSchaub 2,5 negyedet játszik, McGloin másfelet, egyelőre úgy tűnik.
több mint 11 éve
Raiders rookie Khalil Mack said he’s guilty of thinking too much at snap, given large amount of information coaches are throwing at him.deyellle kell butítani neki; kill, no catch.
több mint 11 éve
Raiders rookie Khalil Mack said he’s guilty of thinking too much at snap, given large amount of information coaches are throwing at him.