Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 547

Majd utána legyen 3-4 éles (regular) meccs, és meglátjuk mit is érnek a csapatrészek. Bár sajnos a Raidersnek nincs sok ideje "belejönni" a játékba, de ez már egy másik történet.ulpianus
Naja...annyira brutál a schedule 2. fele, hogy az elején hozni kell pár W-t, ha nem akar mindenki új munkahely után nézni jövőre...Rolni
kíváncsi vagyok, hányadik gameday után jön az idei "Gruden returns" pletyka-flood.
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 387 — Sworn to the Dark
Eddie Borsilli @Borsilli

Source who spoke to Mark Davis at the Hall of Fame. "The Raiders would move to Canton before they moved to San Antonio"

no worries

internal primates forever

több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 372 — Raiders fan

Majd utána legyen 3-4 éles (regular) meccs, és meglátjuk mit is érnek a csapatrészek. Bár sajnos a Raidersnek nincs sok ideje "belejönni" a játékba, de ez már egy másik történet.ulpianus
Naja...annyira brutál a schedule 2. fele, hogy az elején hozni kell pár W-t, ha nem akar mindenki új munkahely után nézni jövőre...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Ray Guy beszéde:  www.raiders.com/news/article-1/Ray-Guy-Inducted-into-PFHOF/2bfdc96a-23ef-40bf-ace1-4410151bd6c1#startRolni

Super Bowl saving play

több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Rivéra a teljes receiver corp legígéretesebb játékosa, ezt ki merem jelenteni, lehet ő lesz a szegény ember Hörnije.

A WR-CB corp továbbra sem tetszik.....Amadeus91
Riverát magam is ösmerem. 🏈 Ő volt Tyler Bray (elismerten nagy kedvencem) Tight Endje egyetemen.
Szegény ember Hörnije, engem az ilyesmi nem érdekel, nem szeretem. Minden második csapatnak van elvben. Ahogy mondjuk minden alacsony WR az "új Steve Smith", vagy mostanság az "új Welker". Aztán mégse. Meglátjuk ezt.

A CB állomány is lehet elég, ha a front 7 olyan ütős lesz, mint amilyen lehet belőle. Mert lehet nagyon is. DC bácsi tudja mi az a jó blitz ráadásul.

Egyébiránt én ha valamiért szeretem a pre seasont, akkor az az, hogy végre megtudom, melyik csapat mit is akar játszani D#+O# oldalon. Idén 4 csapat van ami nagyon rejtélyes számomra ebből a szempontból, elsőként a Raiders.
Majd utána legyen 3-4 éles (regular) meccs, és meglátjuk mit is érnek a csapatrészek. Bár sajnos a Raidersnek nincs sok ideje "belejönni" a játékba, de ez már egy másik történet.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Ray Guy beszéde:  www.raiders.com/news/article-1/Ray-Guy-Inducted-into-PFHOF/2bfdc96a-23ef-40bf-ace1-4410151bd6c1#start

több mint 11 éve
Érdekes, de sztem jó ötlet:  espn.go.com/nfl/trainingcamp14/story/_/id/11279032/rebuilding-oakland-raiders-focus-bonding-process

több mint 11 éve
DMC eddigi sérülései

több mint 11 éve
Ulpi: durván hangzik és szerinte sem lesz belőle 6 futó...
A 2 FB elég valószínű, tavaly is kettőt vittünk, de mellé én "csak" 3 HB-t várok...

Ez a roster tipp nem rossz deyell!
Shelby Harris Robinson-t simán kiszoríthatja az elmúlt napok alapján sztem...

Bazza: Rivera remek fegyver, de a blokkolása még kevés ahhoz, h hatékonyan segítse a pass pro-ot vagy a run block-ot kezdőként. Ausberry nagyobb, nehezebb és jobb blokkoló, ráadásul elkapás terén is egész jó. Ezért fog vszeg kezdeni, de Rivera sok lehetőséget fog kapni. Lesz sok dupla TE felállás a várakozások szerint...Rolni
A 2 FB elég valószínű, tavaly is kettőt vittünk, de mellé én "csak" 3 HB-t várok...

Bazza: Rivera remek fegyver, de a blokkolása még kevés ahhoz, h hatékonyan segítse a pass pro-ot vagy a run block-ot kezdőként. Ausberry nagyobb, nehezebb és jobb blokkoló, ráadásul elkapás terén is egész jó. Ezért fog vszeg kezdeni, de Rivera sok lehetőséget fog kapni. Lesz sok dupla TE felállás a várakozások szerint...Rolni
Rivéra a teljes receiver corp legígéretesebb játékosa, ezt ki merem jelenteni, lehet ő lesz a szegény ember Hörnije.

A WR-CB corp továbbra sem tetszik.....
több mint 11 éve

Bazza: Rivera remek fegyver, de a blokkolása még kevés ahhoz, h hatékonyan segítse a pass pro-ot vagy a run block-ot kezdőként. Ausberry nagyobb, nehezebb és jobb blokkoló, ráadásul elkapás terén is egész jó. Ezért fog vszeg kezdeni, de Rivera sok lehetőséget fog kapni. Lesz sok dupla TE felállás a várakozások szerint...

több mint 11 éve
Tight End: 3
David Ausberry
Mychal Rivera
Brian Leonhardt

deyell
Ez alapból rangsor is?
Mert nekem Ausberry semmivel nem tűnik jobbnak/ígéretesebbnek mint Rivera sőt. Mondjuk olvastam valahol olyat, hogy Rivera olyasmi szerepben is játszhat majd mint anno Hernandez a Patsben (és most nem a lövöldözésre gondolok).
Vagy Ausberry lesz a blokkoló míg Rivera az elkapó TE?Bazzani
Leonhardt a blokkoló TE (vagy Kasa)

Ausberry elkapni is tud és jobban blokkol, mint Rivera. de utóbbi nagyobb fegyver a passzjátékban. Ausberry kihagyott egy teljes szezont, nehéz megmondani, mit tud jelenleg.

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 118 — Axel Foley
David Ausberry
Mychal Rivera
Brian Leonhardt

deyell
Ez alapból rangsor is?
Mert nekem Ausberry semmivel nem tűnik jobbnak/ígéretesebbnek mint Rivera sőt. Mondjuk olvastam valahol olyat, hogy Rivera olyasmi szerepben is játszhat majd mint anno Hernandez a Patsben (és most nem a lövöldözésre gondolok).
Vagy Ausberry lesz a blokkoló míg Rivera az elkapó TE?

több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Vmelyik beatwriter 6RBt es csak 5WRt var 53ba...

6RBnel 2FBvel kalkulalt, ami logikus Reece novekvo playmaker szerepevel es Olawale jo formajaval. Stewart a 4. RB akit ST miatt varja keretre ahogy Deyell is irta.
Rolni
Azért ez így nagyon kemény lenne. Mikor két FB van, akkor sokszor van két HB esetleg három. A FBnek nagyon jónak kell enni, hogy mindketten rostert fogjanak. Vagy az O# erősen épít az old school FB játékra.
De hogy 4 további HB is legyen, az erős. Egyszerűen Reecet H-Backnek számítják, csak olyan poszt hivatalosan nincs.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
thoughts from the darkside blog 53-as jóslata:

Quarterback: 3
Matt Schaub
Derek Carr
Matt McGloin

Fullback: 2
Marcel Reece
Jamize Olawale

Running Back: 3
Maurice Jones-Drew
Darren McFadden
Latavius Murray

Wide Receiver: 6
James Jones
Rod Streater
Andre Holmes
Greg Little
Denarius Moore
Brice Butler

David Ausberry
Mychal Rivera
Brian Leonhardt

Offensive Line: 8
Donald Penn
Khalif Barnes
Stefen Wisniewski
Austin Howard
Menelik Watson
Gabe Jackson
Kevin Boothe
Matt McCants

Defensive Line: 8
Justin Tuck
Antonio Smith
Pat Sims
LaMarr Woodley
Jack Crawford
Stacy McGee
Justin Ellis
Ryan Robinson

Linebacker: 6
Khalil Mack
Nick Roach
Sio Moore
Miles Burris
Kaluka Maiava
Carlos Fields

Cornerback: 7
DJ Hayden
Tarell Brown
Carlos Rogers
Taiwan Jones
Chimdi Chekwa
Keith McGill
TJ Carrie

Safety: 4
Tyvon Branch
Charles Woodson
Jonathan Dowling
Usama Young

Practice Squad: GAIII, Seth Roberts, Mike Davis, Jake Murphy, Erle Ladson, Shelby Harris, Ricky Lumpkin, Bojay Filimoeatu

több mint 11 éve
McGee cut nagyon meglepne, mert DA cornerstone playakent emlitette a tavasz folyaman. Persze ertem amit irsz...

Vmelyik beatwriter 6RBt es csak 5WRt var 53ba...

6RBnel 2FBvel kalkulalt, ami logikus Reece novekvo playmaker szerepevel es Olawale jo formajaval. Stewart a 4. RB akit ST miatt varja keretre ahogy Deyell is irta.

5WR tipp: JJ, Streater, Holmes, Moore, Little/Butler...

Boothe-Bergstrom nagy rotalas lehet verre meno csata?? Az kerul rosterre aki jobb osszessegeben a ket poszton, igy nyerunk 1 roster spotot mashova...

több mint 11 éve
Stacy McGee végre edz. fontos, mert kezd lemaradni Harristől és Lumpkintól, ha nem kapja össze magát, cut is lehet a vége. ők továbbra is sérültek: Kaluka Maiava, Marshall McFadden, Shelton Johnson. PUP: Hayden, Usama Young, Nix

sokan visszatértek, így Antonio Smith is. egyelőre Barnes a kezdő LG

Taiwan Jones bemutatott egy kickoff return TD-t, közben TJ Carrie kiosztotta kulcsblokkot. Carrie ma is leütött két passzt, de 1x Criner megverte

Boothe a 2. csapat centere, Bergstrom az RG

Jeremy Stewart állítólag ismét ott lesz a rosteren, mert ST-ben jó.

Mack és Jelly továbbra is rakják a nyomást Schaubra. Kingnek volt egy nagy puntja, ami végül i20 lett

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Woodson 3 intet szerzett a legutóbbi két napban.

Tony Bergstrom felesége pedig MMA harcos (és a Browns OLB, Paul Kruger húga)

deyell
ajánlják neki hogy jóbánjon a hugival 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Woodson 3 intet szerzett a legutóbbi két napban.

Tony Bergstrom felesége pedig MMA harcos (és a Browns OLB, Paul Kruger húga)

több mint 11 éve
Mai meglepetesem:
Tegnap Tuck hianyaban Shelby elso teammel mozgott...
DA dicserte...Rolni
ez tényleg meglepő, mert ugye kihagyott 1 év futballt, így nehezebb dolga van, mint a többi rookie-nak. korábban Ricky Lumpkint dicsérték a rosterre kerülésért küzdő DT-k közül.

Chekwa szintet lépett:  espn.go.com/blog/oakland-raiders/post/_/id/5216/chimdi-chekwa-stepping-up-at-cornerback

több mint 11 éve
Mai meglepetesem:
Tegnap Tuck hianyaban Shelby elso teammel mozgott...
DA dicserte...

több mint 11 éve

azért van még mit vastagítani azon a lábon

Mackről viszont jókat mondanak; okos, tanítható,jól teljesít
több mint 11 éve
nem jó hír. Carlos Rogers nincs formában, el van hízva, szarul teljesít, a fiatalok jobbak nála, még Taiwan Jones is. cut?

sfbay.ca/2014/08/01/raiders-carlos-rogers-looks-flat-and-fat/deyell
pocaaaaaakAmadeus91
lehet készülni a Brown - Chekwa - Carrie kezdő CB trióra.deyell
azért Reggienek jár a tarkónbaszás mert Hayden fos pick volt - ez most már nyilvánvaló - FA cornert meg baszott hozni normálisat, pedig annyi cap space volt, hogy mehetett volna a habzsi-dőzsi.
több mint 11 éve
nem jó hír. Carlos Rogers nincs formában, el van hízva, szarul teljesít, a fiatalok jobbak nála, még Taiwan Jones is. cut?

pocaaaaaakAmadeus91
lehet készülni a Brown - Chekwa - Carrie kezdő CB trióra.

több mint 11 éve

pocaaaaaak
több mint 11 éve

sfbay.ca/2014/08/01/raiders-carlos-rogers-looks-flat-and-fat/