Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Ja amúgy:eh, nálunk is mindig a vadkanra vadászás közben haltak meg a hősök. Úgy fest ez a könyöksérülés is ilyen.
Az offseason során kezdő QB-nak hozott Matt nevű veterán a pre-season meccseken szenved, nem tud elszakadni a fiatal versenytársaitól, majd a negyedik pre-meccs előtt könyök fáradtság miatt sérült státuszba kerül, nem tud majd pályára lépni, de elvileg még ő a week 1 kezdő...
Ismerős?
Rolni
több mint 11 éve
Ja amúgy:Az offseason során kezdő QB-nak hozott Matt nevű veterán a pre-season meccseken szenved, nem tud elszakadni a fiatal versenytársaitól, majd a negyedik pre-meccs előtt könyök fáradtság miatt sérült státuszba kerül, nem tud majd pályára lépni, de elvileg még ő a week 1 kezdő...
Ismerős?
Bizony, hiszen tavaly ezek után lett TP a week 1 kezdő.
Ez a fentebbi hír viszont nem backflash, hanem az idei helyzet is így áll jelenleg...
Greg Olson-hoz csak annyit, h igen szépen váltott TP-ről McGloin-ra playhívás terén, de én sem vagyok elájulva tőle.
DA kapcsán kezd elfogyni a türelmem, de persze ezt a szezont várjuk meg mindenképpen.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Viszont Kelly-t kirakta a pats...lehet realitása, hogy visszatérjen hozzánk?Parinem.
minek?
Smith jobb pass rusher
Sims jobb run stuffer
McGee mindkét területen jobb sztem
Ellis jobb run stuffer
ráadásul nem véletlenül teszik ki ők sem...sérülésekkel sokat bajlódott már tavaly is sztem most sem 100-as
több mint 11 éve
Viszont Kelly-t kirakta a pats...lehet realitása, hogy visszatérjen hozzánk?
több mint 11 éve
Az alábbi játékosok buktak el az első keretszűkítéskor: WR Mike Davis, WR Rahsaan Vaughn, TE Kyle Auffray, OT Emmett Cleary, DT Torell Troup, LB Justin Cole, CB Jansen Watson(ismét)
több mint 11 éve
Khalil Mack vs PackersBulaga megette
deyell

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Sztem messze nem Olson volt a csapat legnagyobb gondja a tavalyi szezonban, szegény ember vízzel főz.need: WR, TE, CB, S, OTAmadeus91+ HC, OC. szerintem Allen ki lesz rúgva. Olson QB coachnak jó, OC-nak nem, mert a playcallingja szar. egyedül Tarvert tartom jónak a stábból, korrekt DC
McKenzie úgy gondolom, még marad, ha bejön a Mack + Carr pick.deyell

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Jacoby Fordot első körben cuttolta a Jets
több mint 11 éve
+GM akkor már. Kétlem, hogy DA kirúgásával megoldódnak a gondok.need: WR, TE, CB, S, OTAmadeus91+ HC, OC. szerintem Allen ki lesz rúgva. Olson QB coachnak jó, OC-nak nem, mert a playcallingja szar. egyedül Tarvert tartom jónak a stábból, korrekt DCdeyell
több mint 11 éve
need: WR, TE, CB, S, OTAmadeus91+ HC, OC. szerintem Allen ki lesz rúgva. Olson QB coachnak jó, OC-nak nem, mert a playcallingja szar. egyedül Tarvert tartom jónak a stábból, korrekt DC
McKenzie úgy gondolom, még marad, ha bejön a Mack + Carr pick.
built for this shit
több mint 11 éve
need: WR, TE, CB, S, OT
több mint 11 éve
tipp a végső 53-ra (S&B blogról)QB
Matt Schaub, Derek Carr, Matt McGloin
RB, FB
Maurice Jones-Drew, Darren McFadden, Latavius Murray, Marcel Reece, Jamize Olawale
WR
James Jones, Rod Streater, Denarius Moore, Andre Holmes, Brice Butler
TE
Mychal Rivera, Brian Leonhardt + valaki a waiverről
OL
Donald Penn, Menelik Watson, Austin Howard, Khalif Barnes, Stefen Wisniewski, Gabe Jackson, Matt McCants, Kevin Boothe
DL
Justin Tuck, Lamarr Woodley, Antonio Smith, Pat Sims, Justin Ellis, Shelby Harris, C.J. Wilson, Stacy McGee
LB
Khalil Mack, Sio Moore, Nick Roach, Miles Burris, Kaluka Maiava, Kaelin Burnett
CB
Tarell Brown, Carlos Rogers, Chimdi Chekwa, T.J. Carrie, Keith McGill, Taiwan Jones, Neiko Thorpe
S
Tyvon Branch, Charles Woodson, Usama Young + valaki a waiverről
ST
Sebastian Janikowski, Marquette King, Jon Condo
IR
Kory Sheets
Jeremy Deering
Nick Kasa
visszatérős IR
David Ausberry
PUP
D.J. Hayden
Lucas Nix
built for this shit
több mint 11 éve
Jaja, így igazad van és értettem is ezt a részét, csak gondoltam a másik részét is tegyük egyértelművé 😊
több mint 11 éve
Azért Carr-t TP-vel összehasonlítani nem lehet...Ezeket amiket leírtál nem vitatom, sőt. Én a TP-s összehasonlítást nem ilyen értelemben értettem. Sokkal kiforrottabb Carr,mind dobó mozdulatra,mind pocket present terén mind olvasási képesség terén,mint TP akár jelenleg is. Én arra akartam célozni Gaben-k,hogy azt azért vegye figyelembe,hogy Carr még élvezi az ismeretlenség és a Pre meccsek intenzitásának valamint a limitált játékból adódó előnyöket. Amíg TP is csak limitáltan volt és nem full time starter addig ő is élvezte ezeket és villogott. Aztán jött az,hogy kiismerték (ennek az ideje most lényegtelen) és világossá vált,hogy kevés a tudása kezdőhöz képest. Carr tudása jóval nagyobb,kiforrottabb de egy kezdőhöz azért még neki is tanulnia kell szerintem és erre ez az év tökéletes lehetne. Addig a falat is össze lehetne véglegesen rakni és draftról vagy FA-ről hozni neki egy #1 wr-t.
Ott, hogy fiatal tapasztalatlan NFL irányító végetér a dolog.
TP-t azért tudták a védelmek kiismerni, mert a 2. meccsre egyértelművé vált, h zsebben nem képes bennmaradni és csak az egyik irányba tud úgy kiforogni, h dobni is tudjon...ezzel szemben Carr tud zsebben is dolgozni, hatékonyan tud dobni szinte bárhonnan.
Nekem tetszik eddig az is, ahogy a csapatot irányítja huddle-ben, LOS-nál. Fejben is jóval előrébb\más szinten van mint TP. Tud védelmet olvasni is...
Nála nagy kérdés ugye a under C kezdés és leginkább a nyomás kezelése. Eddig azt mutatja, h mindkettő terén van benne fantázia. Nem beszari módon játszott eddig, nyomás alatt is volt jó döntése és snap rontásra sem emlékszem. Laszdit kicsit sokáig fogdossa még, de ebben benne van a remek elszakadóképességű elkapó gárda is, meg az is, h gondolom kicsit gyors még neki a tempó...
Természetesen rengeteg dolgot kell még tanulnia, de a legnagyobb dolog sztem az OL és az elkapó, kisegítő elemek rendezése. Bortles-t is azért nem akarják berakni kezdőnek, mert a fal necces és kevés a megbízható célpont...Nálunk fal papíron kicsit jobb, bár eddig ebből sokat nem látunk, viszont az elkapó egység még szarabb...na ezért lenne veszélyes bedobni a mélyvízbe
McGloin viszont eddig látottak alapján simán hozná, amit Schaub, sőt...ha ez így marad vagy padozni fog Schaub draft pickért és 8M-ért vagy szopunk erősen csakazértis vele...persze reméljük, h megtáltosodik week 1-en 😀Rolni

több mint 11 éve
Azért Carr-t TP-vel összehasonlítani nem lehet...Ott, hogy fiatal tapasztalatlan NFL irányító végetér a dolog.
TP-t azért tudták a védelmek kiismerni, mert a 2. meccsre egyértelművé vált, h zsebben nem képes bennmaradni és csak az egyik irányba tud úgy kiforogni, h dobni is tudjon...ezzel szemben Carr tud zsebben is dolgozni, hatékonyan tud dobni szinte bárhonnan.
Nekem tetszik eddig az is, ahogy a csapatot irányítja huddle-ben, LOS-nál. Fejben is jóval előrébb\más szinten van mint TP. Tud védelmet olvasni is...
Nála nagy kérdés ugye a under C kezdés és leginkább a nyomás kezelése. Eddig azt mutatja, h mindkettő terén van benne fantázia. Nem beszari módon játszott eddig, nyomás alatt is volt jó döntése és snap rontásra sem emlékszem. Laszdit kicsit sokáig fogdossa még, de ebben benne van a remek elszakadóképességű elkapó gárda is, meg az is, h gondolom kicsit gyors még neki a tempó...
Természetesen rengeteg dolgot kell még tanulnia, de a legnagyobb dolog sztem az OL és az elkapó, kisegítő elemek rendezése. Bortles-t is azért nem akarják berakni kezdőnek, mert a fal necces és kevés a megbízható célpont...Nálunk fal papíron kicsit jobb, bár eddig ebből sokat nem látunk, viszont az elkapó egység még szarabb...na ezért lenne veszélyes bedobni a mélyvízbe
McGloin viszont eddig látottak alapján simán hozná, amit Schaub, sőt...ha ez így marad vagy padozni fog Schaub draft pickért és 8M-ért vagy szopunk erősen csakazértis vele...persze reméljük, h megtáltosodik week 1-en 😀
több mint 11 éve
Teljesen egyetértek Amadeus. Mind a két srác más szituban van mint Carr.Gondolkodtam sokat, hogy melyik lenne jobb, ha Carr lenne a kezdő, vagy ilyen pocsék elkapó sorral inkább szenvedjen Schaub és McGloin. Manziel és Brothles esete is nagyon hasonló, de én Carr-t kevésbé féltem, illetve neki még jobbat is tenne az éles helyzetben történő tapasztalat szerzés, mivel light-osabb csoportban játszott az egyetemen, mint a másik kettő.Pariszerintem nem hasonló Johnny és Bortles helyzete. Utóbbi szerintem kurva jól nyomja, simán kezdő kéne, hogy legyen a Jaxnél, Janikának meg most törik le az arcát.Amadeus91
Carr jelenleg élvezi az ismeretlenséget (a D-knek nincs infója,videója róla igazán) élvezi a lazaságot (leginkább Second Team defek ellen tolta pre meccseken ami nem teljesen ugyanaz mint éles meccsen first team ellen végig). Szóval így szituácós játékosként villog de egy komplett mecset végig tolnia még szerintem sok lenne mind olvasás mind intenzitás téren. Kell az az egy évnyi tanulás. Ez inkább csak arra volt jó,hogy láthattuk nem egy újabb T Wilsont húztunk. Elég amúgy csak TP-re gondolni Palmer mögött amikor fel fel került egy két drive ra vagy épp az utolsó Chargers elleni meccsre akkor ő is faszán nézett ki meg szezon elején is voltak jó dolgai de a végére már kiismerték és a tudása meg még kevés volt,hogy ezt abszolválja. Carr-al ugyan ez lenne ha bedobnánk a mélybe a végére MÉG kevés lenne.

több mint 11 éve
Carr menjen a mély vízbe, attól edződik a férfi. johhny fuckball-t meg majd elpopsizza ma a másik kis homó.Gondolkodtam sokat, hogy melyik lenne jobb, ha Carr lenne a kezdő, vagy ilyen pocsék elkapó sorral inkább szenvedjen Schaub és McGloin. Manziel és Brothles esete is nagyon hasonló, de én Carr-t kevésbé féltem, illetve neki még jobbat is tenne az éles helyzetben történő tapasztalat szerzés, mivel light-osabb csoportban játszott az egyetemen, mint a másik kettő.Pariszerintem nem hasonló Johnny és Bortles helyzete. Utóbbi szerintem kurva jól nyomja, simán kezdő kéne, hogy legyen a Jaxnél, Janikának meg most törik le az arcát.Amadeus91
Ja és Bo az Elite Sports előtt.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Gondolkodtam sokat, hogy melyik lenne jobb, ha Carr lenne a kezdő, vagy ilyen pocsék elkapó sorral inkább szenvedjen Schaub és McGloin. Manziel és Brothles esete is nagyon hasonló, de én Carr-t kevésbé féltem, illetve neki még jobbat is tenne az éles helyzetben történő tapasztalat szerzés, mivel light-osabb csoportban játszott az egyetemen, mint a másik kettő.Pariszerintem nem hasonló Johnny és Bortles helyzete. Utóbbi szerintem kurva jól nyomja, simán kezdő kéne, hogy legyen a Jaxnél, Janikának meg most törik le az arcát.
több mint 11 éve
Gondolkodtam sokat, hogy melyik lenne jobb, ha Carr lenne a kezdő, vagy ilyen pocsék elkapó sorral inkább szenvedjen Schaub és McGloin. Manziel és Brothles esete is nagyon hasonló, de én Carr-t kevésbé féltem, illetve neki még jobbat is tenne az éles helyzetben történő tapasztalat szerzés, mivel light-osabb csoportban játszott az egyetemen, mint a másik kettő.
több mint 11 éve
tekintve, hogy ez a roster már az ő kezük műve nincs már kire mutogatni. Alig maradt valaki az utolsó Al-féle csapatbólcsak ha jön egy új stáb, akkor megint odébb vagyunk...Rolnideyell
igazából az dühít, h nem látom az edzőkön, h alkalmasak...eddig rá fogtam én is a nulla rosterre és biztos továbbra is részben erről van szó, de jó lenne látni vmit...Rolni
több mint 11 éve
csak ha jön egy új stáb, akkor megint odébb vagyunk...Rolnideyell
igazából az dühít, h nem látom az edzőkön, h alkalmasak...eddig rá fogtam én is a nulla rosterre és biztos továbbra is részben erről van szó, de jó lenne látni vmit...