Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Dennis Allen says Raiders have changed up Darren McFadden's weight room routine to help keep him on field.erről volt szó az 1 éves szerződése megkötésekor is. Reece meg leadott 17 fontot.
Burnettet kivágtuk, mert van elég LB, erre Maiava megsérül megint (hamstring). Haydenen nincs rajta a járást segítő csizma, de így is enyhén sántít.
Kingnek volt egy 84 yardos puntja, meg több 70 feletti. Little droppolt, Butler nem. Carr kap kritikákat, mert túl erősen dobja a rövid és középtávoli passzokat.
internal primates forever
több mint 11 éve
az első mondat mindkettőről elmondható, átlag alattiak voltak. de Jenkinsnek mégis volt pár jó meccse, amikor odatette magát, a Cowboys ellen, Steelers ellen. Porternek volt 2 intje, ebből 1 picksix, tán ez minden pozitívuma volt tavalyról, megégették gyakran. Jenkins csereként valamennyire használható lenne, inkább, mint Chekwa.Jenkins cover és tackle terén is botrányos volt. Az meg elképesztő, hogy Aso óta nincs egy db normális corner a csapatban, talán Huff volt az utolsó, de őt is láttuk a Ravensben, hogy hol is van a tudása.Amadeus91Portert lehet meg kellett volna tartani. (utólag persze könnyű mondani)Amadeus91akkor inkább Jenkinst, őt meg lehetett volna tartani $1,5 millióért egy évre, meg talán ő volt a kevésbé szar az ostobaságai ellenére. Porter 2 év $6 milliót keres a Redskinsél ($4m garantált), ami túl sok a teljesítményéhez képest.deyell
McKenzie-t amúgy megkérdezték, hogy Hayden sérülése után miért nem igazolt CB-t, azt mondta, hogy talán még nem kell megnyomni a pánikgombot.
több mint 11 éve
Jenkins cover és tackle terén is botrányos volt. Az meg elképesztő, hogy Aso óta nincs egy db normális corner a csapatban, talán Huff volt az utolsó, de őt is láttuk a Ravensben, hogy hol is van a tudása.Portert lehet meg kellett volna tartani. (utólag persze könnyű mondani)Amadeus91akkor inkább Jenkinst, őt meg lehetett volna tartani $1,5 millióért egy évre, meg talán ő volt a kevésbé szar az ostobaságai ellenére. Porter 2 év $6 milliót keres a Redskinsél ($4m garantált), ami túl sok a teljesítményéhez képest.deyell
több mint 11 éve
egy cikk Burrisről, aki harcban van a kezdő pozícióért:www.thescore.com/nfl/news/542757
Portert lehet meg kellett volna tartani. (utólag persze könnyű mondani)Amadeus91akkor inkább Jenkinst, őt meg lehetett volna tartani $1,5 millióért egy évre, meg talán ő volt a kevésbé szar az ostobaságai ellenére. Porter 2 év $6 milliót keres a Redskinsél ($4m garantált), ami túl sok a teljesítményéhez képest.
több mint 11 éve
Portert lehet meg kellett volna tartani. (utólag persze könnyű mondani)esetleg Terrell Thomas jöhetne még szóba, de ő nagy sérülésveszély.deyellFA cornerekakkor már inkább TJ és McGill...Rolni
Chris Houston
Asante Samuel
Dunta Robinson
Eric Wright
Sterling Moore
Aaron Berry
akiket a walter kidobottAmadeus91
több mint 11 éve
a legnagyobb csata Moore és Burris között van a WLB poszt elnyeréséért. nem értem egyébként, Moore tavaly egész jó volt, vagy ő fejlődhetett vissza (tán lazsált az edzéseken?), vagy Burris lépett szintet, a térdműtéte után.Little-t eléggé dicsérték, bár volt fos dropja, pár szurkoló meg is találta utána. nyílt edzés volt, így volt pár tahó, aki heccelte a játékosokat a hibák után, remélhetőleg használják motivációként. de sokat nem tudtunk még meg, mert a vállvédők még nem voltak a játékosokon, majd ma.
több mint 11 éve
esetleg Terrell Thomas jöhetne még szóba, de ő nagy sérülésveszély.FA cornerekakkor már inkább TJ és McGill...Rolni
Chris Houston
Asante Samuel
Dunta Robinson
Eric Wright
Sterling Moore
Aaron Berry
több mint 11 éve
Day 1 recap: www.silverandblackpride.com/2014/7/25/5938879/oakland-raiders-training-camp-wrap-day-oneLittle VS Butler csata jónak ígérkezik a 5.-6. posztért
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
FA cornerekakkor már inkább TJ és McGill...
Chris Houston
Asante Samuel
Dunta Robinson
Eric Wright
Sterling Moore
Aaron Berry
több mint 11 éve
FA cornerekChris Houston
Asante Samuel
Dunta Robinson
Eric Wright
Sterling Moore
Aaron Berry
akiket a walter kidobott
több mint 11 éve
az jutott eszembe, megnézve az eltiltásokat drog miatt, hogy Sheetset elkapták fűvel nemrég. ezért nem kaphat eltiltást? mondjuk nem az USA-ban, hanem Kanadában történt az eset, ez nem tudom számít-e.talán egy eltiltás még növelné is az esélyeit, hogy megragadjon a keretben, mint tavaly Holmesnak, mert az eltiltott nem számít bele az 53-as keretbe.
több mint 11 éve
Kevin Burnett nem lett orvosilag tisztázva TC előtt...ez lehetett az utolsó pont...kiváncsi leszek ki veszi el a roster posztját majd végül...WLB poszton elvileg a Moore-Burris duó lesz kereten.
MLB poszton Roach mögött nincs favorit jelenleg, mert Burris visszatért OLB posztra, de még Maiava is ideérhet, ha van SLB poszton más alternatíva.
SLB poszton Mack fix és Maiava szóba jöhet, de az UDFA rookie Carlos Fields Jr. is szóba jöhet.
Ez a 6-os lehet majd a befutó sztem...
Amikor Mack lenn lesz DE-ben, akkor vagy 2 LB lesz pályán Roach-Moore többnyire vagy esetleg a Burris-Roach-Moore trio, bár Maiava igazi fekete ló per pill nálam.
Hayden szitu bosszantó. McGill (és Usama is) a kondíciós felmérőn sérült meg.
TJ-nek lehet ez valóban nagy lehetőség...
Haydent elvileg 1 hónapja műtötték és ez a fajta sérülés 4-8 hét alatt gyógyul papíron...TC végére pre-seasonra jó esetben már egyben lehet...persze Murphy úgy fest vele van erősen...
több mint 11 éve
Burnett cut várható volt, Hayden..........csak a szokásos.
több mint 11 éve
Kevin Burnett cut, $3 millió spórolás a capben.Raiders cornerback DJ Hayden had surgery for stress fracture in foot after minicamp. That was a month ago. Will open on PUP.
más PUP-on kezdő játékosok: Nick Kasa, DT C.J. Wilson, G Lucas Nix, DT Stacy McGee. lehet, hogy erre a listára kerül: Usama Young, Keith McGil. utóbbi kiesésével 2 CB-nk out.. Allen mondta is, hogy eljöhet Chekwa és Carrie ideje, McGillt nem említette.
4-8 hét Hayden felépülési ideje DA szerint, talán még edzhet a TC során... hasonló sérülése volt Chaz Schillensnek, ő 13 hetet hagyott ki.
több mint 11 éve
Nem véletlen pletykáltak trade-et vele kapcs, plusz emlékeim szerint vele pont az volt a probléma h ő nem igazán jó slotba.Moore?Amadeus91Én is ezt várom. Sztem mindhárman lesznek a szélen, a 2WR-es playeknél szépen rotálják majd őket, aztán ha 3-as felállás van akkor JJ-t tenném bentre és a két fiatalt kívülre.RolniJóféle Holmes elemzés: www.rotoworld.com/articles/nfl/47833/260/re-watching-andre-holmesJah ez tényleg furi, én ink a Holmes-Streater a szélén, JJ a slotban opciót gondolnám reálisnak.empty taxi
Ami érdekes, hogy Jones-Holmes szélső párost Streater slot opcióval említ...Rolni

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
valahogy úgy, de kérdés, hogy Holmes belenő-e a WR1 szerepbe, remélhetőleg igen, mert neki a legmagasabb az upside-ja a keretben lévő elkapók közül. ha megteszi, akkorÉn is ezt várom. Sztem mindhárman lesznek a szélen, a 2WR-es playeknél szépen rotálják majd őket, aztán ha 3-as felállás van akkor JJ-t tenném bentre és a két fiatalt kívülre.RolniJóféle Holmes elemzés: www.rotoworld.com/articles/nfl/47833/260/re-watching-andre-holmesJah ez tényleg furi, én ink a Holmes-Streater a szélén, JJ a slotban opciót gondolnám reálisnak.empty taxi
Ami érdekes, hogy Jones-Holmes szélső párost Streater slot opcióval említ...Rolni
X (Split end): Holmes
Z (Flanker): Streater
Y (Slot): Jones
Jones szerintem nem szerez majd sok yardot, de 3. down és red zone szituációknál fontos szerepe lesz.
több mint 11 éve
Moore?Én is ezt várom. Sztem mindhárman lesznek a szélen, a 2WR-es playeknél szépen rotálják majd őket, aztán ha 3-as felállás van akkor JJ-t tenném bentre és a két fiatalt kívülre.RolniJóféle Holmes elemzés: www.rotoworld.com/articles/nfl/47833/260/re-watching-andre-holmesJah ez tényleg furi, én ink a Holmes-Streater a szélén, JJ a slotban opciót gondolnám reálisnak.empty taxi
több mint 11 éve
Nem kell a szélre magas ember feltétlen. Sok séma akkor is használ gyors kisembert, ha kettő WR van. Mert miért is kellene feltélen 3 elkapót játszatnod, ha akarsz egy tisztán gyors mélységi célpontot? Legyen az a kettő akkor a legjobb kettő. Vagyis JJ+Streater. Ha három, akkor pedig szintén maradhat szélen gyors kisember (Andy Reidnél is mindig gyors kisember az egyik szélső, biztos láttátok mostanság a rendszerét. Vagy lehet megfigyelni legközelebb).Hozzátéve mindenképpen, hogy JJ nem kicsi. Átlagos méretű WR. 6'1 magas és 200 font fölött van.
Egyébként van olyan séma, bár a Raiders nem ezt fogja játszani (igazából mint már írtam, nem tudom mit fog játszani a Raiders. 😀 Láthatóan a cikk szerzője is mindent betippelt West Coasttól a Run heavyn át a Coryellig), szóval van olyan séma ahol a slot elkapó egy gyorsabb TEnek felel meg. Ehhez kell tudnia blokkolni, elzárni közepes szinten (elkapóhoz mérten jól), és ennyi. Persze elkapni is, de nem TE, szal ez alap.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Én is ezt várom. Sztem mindhárman lesznek a szélen, a 2WR-es playeknél szépen rotálják majd őket, aztán ha 3-as felállás van akkor JJ-t tenném bentre és a két fiatalt kívülre.Jóféle Holmes elemzés: www.rotoworld.com/articles/nfl/47833/260/re-watching-andre-holmesJah ez tényleg furi, én ink a Holmes-Streater a szélén, JJ a slotban opciót gondolnám reálisnak.empty taxi
több mint 11 éve
Jóféle Holmes elemzés: www.rotoworld.com/articles/nfl/47833/260/re-watching-andre-holmesJah ez tényleg furi, én ink a Holmes-Streater a szélén, JJ a slotban opciót gondolnám reálisnak.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Jóféle Holmes elemzés: www.rotoworld.com/articles/nfl/47833/260/re-watching-andre-holmesAmi érdekes, hogy Jones-Holmes szélső párost Streater slot opcióval említ...
több mint 11 éve
kezdődik a TC! az első érkező: George Atkinson III
ez meg az öltöző Napában. elég puttó :#
több mint 11 éve
Tegyük hozzá, hogy a 3.8 gyenge átlagnak számít. De egy jó szezonja volt 4.8as átlaggal 2009ben futott 589 yardot. Illetve 2008+2010ben a 4.4+4.1 elfogadható szint, 421+655 yarddal.Jó munkásember volt. Csak elkopott.

Állat vagyok, ami enni kér...