Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
szerintem sok, de egyet megérne.Habár inkább csak beszédindítónak tartom mint tényleges realitást holott a körülmények adottak azért beteszem!Hat nem tudom, 2015 és 2016 évi 1st round draft pick, az nfl atm legjobb TE-ért...merész...Al meghuzta volna😊Pari
Graham??
www.sportsworldreport.com/articles/31744/20140703/jimmy-graham-rumors-oakland-raiders-trade-new-orleans-saints-tight-end-ruling-drew-brees-holdout-atlanta-falcons-green-bay-packers.htmCubehead
több mint 11 éve
mmqb.si.com/2014/07/07/khalil-mack-raiders-monday-morning-qb/"Being an NFL player entails so much more than just playing football, and we are in a unique position to take advantage of the popularity and interest in our sport. We have a responsibility to being the best possible professionals we can be and at the NFL level that means taking advantage of every opportunity we can to build our personal brand and help grow the game."
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Habár inkább csak beszédindítónak tartom mint tényleges realitást holott a körülmények adottak azért beteszem!Hat nem tudom, 2015 és 2016 évi 1st round draft pick, az nfl atm legjobb TE-ért...merész...Al meghuzta volna😊
Graham??
www.sportsworldreport.com/articles/31744/20140703/jimmy-graham-rumors-oakland-raiders-trade-new-orleans-saints-tight-end-ruling-drew-brees-holdout-atlanta-falcons-green-bay-packers.htmCubehead
több mint 11 éve
Happy 4th of July and Happy Birtday!nem is tudtam, hogy Al-el egy napon születtünk😊
gaben
több mint 11 éve
Habár inkább csak beszédindítónak tartom mint tényleges realitást holott a körülmények adottak azért beteszem!Graham??
www.sportsworldreport.com/articles/31744/20140703/jimmy-graham-rumors-oakland-raiders-trade-new-orleans-saints-tight-end-ruling-drew-brees-holdout-atlanta-falcons-green-bay-packers.htm

több mint 11 éve
itt pedig az egyik UDFA igazolásunk, Bojay Filimoeatu (LB, Utah State) highlights videója tekinthető meg. 2013-ban jött volna ki a draftra, de nem sokkal azelőtt megsérült, a tavalyi szezonban nem lépett pályára, mert térdsérüléséből lábadozott, így lett undrafted. 4,72-es 40 yard, 33 ismétlés a fekpadon a Pro DayenElég sok mindenben emlékeztet a videója Burris SDSU videójára. 😉
deyell
Nekem szimpi

több mint 11 éve
Quote:The Contra Costa Times' Steve Corkran said second-year CB D.J. Hayden is out of his walking boot and expected to be ready for the start of training camp.James Jones is visszatér a TC-re, egyedül Antonio Smith a kérdés.
Remeljuk marad is egyben...Rolni
itt pedig az egyik UDFA igazolásunk, Bojay Filimoeatu (LB, Utah State) highlights videója tekinthető meg. 2013-ban jött volna ki a draftra, de nem sokkal azelőtt megsérült, a tavalyi szezonban nem lépett pályára, mert térdsérüléséből lábadozott, így lett undrafted. 4,72-es 40 yard, 33 ismétlés a fekpadon a Pro Dayen
internal primates forever
több mint 11 éve
Quote:The Contra Costa Times' Steve Corkran said second-year CB D.J. Hayden is out of his walking boot and expected to be ready for the start of training camp.Remeljuk marad is egyben...
több mint 11 éve
féloff: nem tudom, mennyire követitek az MLB-t, én sem nagyon, de most volt egy trade, ami után az amúgy is elég erős Oakland Athetlics tovább izmosodott: megszereztek a Cubstól két jó pichert, Jeff Samardziját és Jason Hammelt egy top prospectért + töltelékért cserébe. Samardzija tán még a kizárólag focit nézők számára is ismert lehet, mert a Notre Dame elkapója is volt. így igazán jó lett a kezdő pitcher rotáció Oaklandben, van esély, hogy megnyerjék a World Seriest. Billy Beane munkában volt ismét.deyellwelcome to Oakland, The Shark
egyértelműen a playoff ámokfutás a cél ezzel, beteg rotáció 😊 Gray Kazmir Milone Shark Hammels\Chavez
bullpen is erősödik mert chavez \pomeranz mehetnek beugrósnak ami talán jobb mindkettőnek. és igy végre francist elfelejthetjük.
off vége
Finleyről továbbra sincs semmi hír?
Happy Birthday The Godfather 😕 R.I.P.
több mint 11 éve
féloff: nem tudom, mennyire követitek az MLB-t, én sem nagyon, de most volt egy trade, ami után az amúgy is elég erős Oakland Athetlics tovább izmosodott: megszereztek a Cubstól két jó pichert, Jeff Samardziját és Jason Hammelt egy top prospectért + töltelékért cserébe. Samardzija tán még a kizárólag focit nézők számára is ismert lehet, mert a Notre Dame elkapója is volt. így igazán jó lett a kezdő pitcher rotáció Oaklandben, van esély, hogy megnyerjék a World Seriest. Billy Beane munkában volt ismét.deyelltovábbra is gondot jelent megérteni, hogy mire is játsszák ezt a játékot.
több mint 11 éve
féloff: nem tudom, mennyire követitek az MLB-t, én sem nagyon, de most volt egy trade, ami után az amúgy is elég erős Oakland Athetlics tovább izmosodott: megszereztek a Cubstól két jó pichert, Jeff Samardziját és Jason Hammelt egy top prospectért + töltelékért cserébe. Samardzija tán még a kizárólag focit nézők számára is ismert lehet, mert a Notre Dame elkapója is volt. így igazán jó lett a kezdő pitcher rotáció Oaklandben, van esély, hogy megnyerjék a World Seriest. Billy Beane munkában volt ismét.
több mint 11 éve
Happy 4th of July and Happy Birtday!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
de volt QB rangsor az ESPN tavaly is, csak nem a ligában dolgozó emberek véleménye alapján, hanem Ron Jaworski rangsorolt. akkor Schaub szerinte a 9. legjobb QB volt (Flynn a 32.)deyellMost mondjam erre azt, hogy tipikus 😀
több mint 11 éve
de volt QB rangsor az ESPN tavaly is, csak nem a ligában dolgozó emberek véleménye alapján, hanem Ron Jaworski rangsorolt. akkor Schaub szerinte a 9. legjobb QB volt (Flynn a 32.)Tavaly nem készült ilyen lista? Kíváncsi lennék mennyit jelent az hogy másik csapatban volt, illetve, hogy jobb szezont futott előtte?Bruceegyetértek, szerintem még jobb lehetne, mint akkor volt, mert a workhorse RB-k helyett most már inkább a playmakereké a főszerep. kár, hogy Kaufman csak 6 szezont töltött az NFL-ben, mert aztán beállt lelkésznek + az utóbbi pár évben Tyrone Wheatleyvel megosztották a carryket. de a játékstílusa miatt emlékezetes maradt a karrierje.mennyire lenne jó Napoleon Kaufman a mai NFL-ben?Wow!
deyell
Nagyon 😊Rolni
btw. az ESPN QB rangsora alapján, amit 26 ligában dolgozó (GM-ek, koordinátorok, HC-k) véleménye alapján alakítottak ki, Schaub a 25. legjobb irányító az NFL-ben.deyell
több mint 11 éve
Kb McFaddentől kellene ilyen játék stílust és produktivitást látnunk felépítés és skill alapján!mennyire lenne jó Napoleon Kaufman a mai NFL-ben?Wow!
deyell
Nagyon 😊Rolni

több mint 11 éve
Tavaly nem készült ilyen lista? Kíváncsi lennék mennyit jelent az hogy másik csapatban volt, illetve, hogy jobb szezont futott előtte?egyetértek, szerintem még jobb lehetne, mint akkor volt, mert a workhorse RB-k helyett most már inkább a playmakereké a főszerep. kár, hogy Kaufman csak 6 szezont töltött az NFL-ben, mert aztán beállt lelkésznek + az utóbbi pár évben Tyrone Wheatleyvel megosztották a carryket. de a játékstílusa miatt emlékezetes maradt a karrierje.mennyire lenne jó Napoleon Kaufman a mai NFL-ben?Wow!
deyell
Nagyon 😊Rolni
btw. az ESPN QB rangsora alapján, amit 26 ligában dolgozó (GM-ek, koordinátorok, HC-k) véleménye alapján alakítottak ki, Schaub a 25. legjobb irányító az NFL-ben.deyell
több mint 11 éve
egyetértek, szerintem még jobb lehetne, mint akkor volt, mert a workhorse RB-k helyett most már inkább a playmakereké a főszerep. kár, hogy Kaufman csak 6 szezont töltött az NFL-ben, mert aztán beállt lelkésznek + az utóbbi pár évben Tyrone Wheatleyvel megosztották a carryket. de a játékstílusa miatt emlékezetes maradt a karrierje.mennyire lenne jó Napoleon Kaufman a mai NFL-ben?Wow!
deyell
Nagyon 😊Rolni
btw. az ESPN QB rangsora alapján, amit 26 ligában dolgozó (GM-ek, koordinátorok, HC-k) véleménye alapján alakítottak ki, Schaub a 25. legjobb irányító az NFL-ben.
több mint 11 éve
mennyire lenne jó Napoleon Kaufman a mai NFL-ben?Wow!
deyell
Nagyon 😊
több mint 11 éve
mennyire lenne jó Napoleon Kaufman a mai NFL-ben?internal primates forever
több mint 11 éve
Most, hogy Tuck Raider lett és Mack is ilyen sisakban tolta az egyetemen gyorsan betiltják, mert túl zorall lenne az outfit Raider színekben...WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 11 éve
Taiwan Jones meglátogatta a kórházban a gyerekeket.instagram.com/p/pw2P-prI4E/
több mint 11 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2014/06/26/as-claim-they-have-a-new-lease-which-could-mean-raiders-will-have-a-new-town/
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 11 éve
mennek az újoncok a szimpóziumra
JDowl
több mint 11 éve
sziasztok,Szia!
van két jegyem a szeptember 28-i miami dolphins - oakland raiders meccsre a wembleybe. nem fogok tudni rá elmenni, érdekelne esetleg valakit?
www.wembleystadium.com/Events/2014/Miami-Dolphins-v/Oakland-Raiders
Seat location: section BK 127, row 11, seats 141-140
www.wembleystadium.com/TheStadium/ViewFromYourSeat#seat:127%7Cevent:sportsgex
Engem igen!
PMben küldj légyszi árat, meg ott meg tudjuk beszélni a részleteket is.
R