Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
A legjobb secondary-k sorában a contender kategóriába kerültünk: www.sbnation.com/nfl/2014/6/4/5775098/nfl-best-secondaries-rankings-seahawks-richard-sherman-earl-thomasA legjobb LB corp-ok között a wild-card helyre fértünk fel: www.sbnation.com/nfl/2014/5/30/5742946/best-nfl-linebacker-corps-bills-49ers-kiko-alonso-novorro-bowman
A DL összeállításba nem fértünk fel a korosodó falunkkal, de ez nem meglepő: www.sbnation.com/nfl/2014/5/28/5739748/2014-nfl-defensive-line-rankings-rams-panthers-saints-broncos
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Levi Damien @LeviDamien 3m #Raiders have signed third round pick OG Gabe Jackson. Entire 2014 draft class now under contract.
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=LZBxftpgrbk
több mint 11 éve
jött két WR, nem ismerem őket.Former Oregon WR Rahsaan Vaughn (@RahsaanV10) signed with Raiders.
Raiders sign former Steelers WR David Gilreath, per agent.
internal primates forever
több mint 11 éve
Érdekes, h nincs mezszám rajta...pedig a fotózáson már megvolt azt láttam...vagy ezeken mindegyik rookie 00-val van?RolniVan olyan kártya, amin már van mezszám, van amin nincs.
több mint 11 éve
Rookie kártya Mackről, a múlt hét végi Rookie Premierről.Érdekes, h nincs mezszám rajta...pedig a fotózáson már megvolt azt láttam...vagy ezeken mindegyik rookie 00-val van?
iktriad
Hamár szóba került:
Love me some Mack www.youtube.com/watch?v=eEjLWzV--q8
több mint 11 éve
Háborúzni volt a csapat 😊A környék egy másik csapata a Warriors 😊
instagram.com/p/o2Qbk1me2L/Rolni

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Háborúzni volt a csapat 😊WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 11 éve
A remeny hal meg utoljara 😊én még titkon reménykedem egy Ausberry breakoutban.Jermichael Finley has interest from the Raiders. (Aaron Nagler)Ha teljesen egészséges akkor nem lenne rossz. Lenne Ausberry-nek egy komoly kihívója...
korábban a Patriotsnál, Steelersnél volt látogatóban.deyell
szerk.: Rivera más szerepkör nálam...Rolni
deyell
Amugy en is. 260 font a sajat bevallasa szerint. Ha ezzel a sullyal, erovel vegre elfogadhato szinten blokkolni is tud akkor van ra esely, mert a keze jo...de elobb maradjon egeszseges es mutasson konzisztens jatekot...
Amugy arra mindenkeppen jo, h nem kell pl egy nem teljesen egeszseges Finley-re rarepulni hatha bejon alapon...
több mint 11 éve
én még titkon reménykedem egy Ausberry breakoutban.Jermichael Finley has interest from the Raiders. (Aaron Nagler)Ha teljesen egészséges akkor nem lenne rossz. Lenne Ausberry-nek egy komoly kihívója...
szerk.: Rivera más szerepkör nálam...Rolni
több mint 11 éve
Jermichael Finley has interest from the Raiders. (Aaron Nagler)Ha teljesen egészséges akkor nem lenne rossz. Lenne Ausberry-nek egy komoly kihívója...
szerk.: Rivera más szerepkör nálam...
több mint 11 éve
Jermichael Finley has interest from the Raiders. (Aaron Nagler)korábban a Patriotsnál, Steelersnél volt látogatóban.
több mint 11 éve
Jaja!Áháááá. Kösz!SüsüSzerintem erre gondolt Rolni:Houston az elso verekedes aktiv resztvevoje Chicagoban 😊Miféle "verekedes"?Süsü
Szivvel, lelekkel edz, jatszik. Sajnalom, h igy alakult vegul, mert nagyon birtam...Rolni
www.chicagotribune.com/sports/football/bears/chi-bears-martellus-bennett-lamarr-houston-scuffle-20140603,0,3470303.storyToto21
Köszi Toto!
több mint 11 éve
Áháááá. Kösz!Szerintem erre gondolt Rolni:Houston az elso verekedes aktiv resztvevoje Chicagoban 😊Miféle "verekedes"?Süsü
Szivvel, lelekkel edz, jatszik. Sajnalom, h igy alakult vegul, mert nagyon birtam...Rolni
www.chicagotribune.com/sports/football/bears/chi-bears-martellus-bennett-lamarr-houston-scuffle-20140603,0,3470303.storyToto21
több mint 11 éve
Szerintem erre gondolt Rolni:Houston az elso verekedes aktiv resztvevoje Chicagoban 😊Miféle "verekedes"?Süsü
www.chicagotribune.com/sports/football/bears/chi-bears-martellus-bennett-lamarr-houston-scuffle-20140603,0,3470303.story
több mint 11 éve
Houston az elso verekedes aktiv resztvevoje Chicagoban 😊Miféle "verekedes"?
több mint 11 éve
Houston az elso verekedes aktiv resztvevoje Chicagoban 😊Szivvel, lelekkel edz, jatszik. Sajnalom, h igy alakult vegul, mert nagyon birtam...
több mint 11 éve
John Middlekauff @JohnMiddlekauff 5hJust read Khalif Barnes is penciled in as the LG for the #Raiders. I'd bet big money 3rd rd pick Gabe Jackson starts wk 1
Barnes nem volt rossz tavaly év végén, mikor hirtelen bekerült LGbe, így azért nem lesz annyira könnyű dolga Gabe-nek...
Boothe ezekszerint leginkább OC\OG csere, illetve ha Watson lesérül, nem alakul gondolom lehet még kezdő RG, amikor Howard kilép RTnek...
Vic Tafur @VicTafur 9h
It's way early, but I think all of the #Raiders WRs have looked good, especially Little, Criner and Butler. ...
Criner rookie évében is remekelt az offseason során, aztán eltűnt mint a szürke szamár...
Ausberry: www.raiders.com/news/article-1/Ausberry-Talks-About-Returning-to-the-Field/25365ad8-6f81-4c2e-afe4-e935a156420b
A tavalyi sérülése elég súlyos volt...decemberre jött csak rendbe. De most 100%-os és dolgozik keményen.
CWood: www.raiders.com/news/article-1/Woodson-Feels-Good-About-Defense/ecf98a3c-fa4e-4fa5-b3a6-ea6cda5ac0ea
Kurvára bírom CWood-ot. Őszinte, megmondja frankón a véleményét...Azt érzi, hogy jó lesz a D, jó lesz a csapat. Veterán arcok jól kommunikálnak, érzik egymást, össze fog állni a dolog. Hayden fizikai fejlődését dícsérte és említette, h látja rajta az éhséget (csakúgy, mint Branch-en), de majd meccs helyzetben derül ki mennyivel lett jobb CB.
Sio: www.raiders.com/news/article-1/Moore-Talks-Growth-and-Learning-from-Vets/9d4b2a9e-d9cf-44d9-9d68-987fa5a6aa5e
Nagy figura! WILL LB poszt nem lesz ismeretlen neki, mert egyetemen játszotta már. Büszke a rugalmasságára. Igyekszik a veteránoktól folyamatosan tanulni pályán belül és kívül. Nick Roach van nagy tesó státuszban, de Tyvon is közeli barát, még egyetemen is játszottak együtt. Említette, hogy mennyi pass rusher van a rosteren, mennyi különböző helyről érkezhet a nyomás...
több mint 11 éve
Sio a sajtótájékoztatón:
több mint 11 éve
Dallassal lesz kozos edzes...datum meg nyilvanos
több mint 11 éve
Jol indul a buli...Rolniegy komment:
"He's fine, just getting it warmed up for McFadden."
:[]
több mint 11 éve
Jol indul a buli...
több mint 11 éve
Kevin Burnett megérkezett a második heti OTA-kra, de még nem edz. Hayden sem... járást segítő csizma van rajta. 😊 kifordult a bokája múlt héten, csakúgy, mint Latavius Murraynek (utóbbi asszem még nem volt egészséges, mióta nálunk van).
rajtuk kívül Nix, A. Smith szintén nem edz.
több mint 11 éve
www.silverandblackpride.com/2014/6/1/5770462/is-oakland-raiders-matt-schaub-really-a-top-ten-nfl-quarterback